Asta numesc eu lenjerii de pat de calitate

cuvertura de pat bumbac matlasat
lenjerii de pat bumbac 100% pucioasa romania
Click pentru mărire!

Am achiziționat-o mai de mult, mai exact prin toamna lui 2016, dar am vrut să aștept să treacă ceva timp până să scriu despre ea, să văd dacă rezistă fermoarul sau încep să se desprindă cusăturile. Pentru că tocmai am așternut-o pe pat ieri, după curățenie, și mi-am adus aminte că am rămas datoare față de voi cu impresii despre ea, am decis să vă povestesc astăzi pe scurt despre această lenjerie de pat.

Ceea ce mi-a plăcut din prima la ea a fost materialul. Eu nu suport absolut deloc poliesterul, mai ales vara, deci urăsc tot ce înseamnă lenjerii de pat din poliester sau amestec. Vă spun sincer că am mai avut lenjerii din acest magazin (cumparamisim), dar nu toate au fost de calitate.

Vreo 2 le-am primit prin colaborări cu dânșii și acelea au fost din oferta 1+1 cadou la 99 de lei (dacă îmi aduc bine aminte). Pe acelea clar nu le pot recomanda. Nu că ar fi lucrate rău. Eu i le-am dat soacrei la țară. Ea le folosește și lenjerii încă se țin și arată bine (nu descusute, nu decolorate). Problema este materialul. Acolo nu aveam nici 30% bumbac.

bottegaverde.ro
lenjerii de pat bune
click pentru mărire!

Pe aceasta, despre care scriu azi, am cumpărat-o. Mai am una tot din bumbac bun, cea despre care am scris aici. Amândouă sunt material foarte bun. V-am zis că mie îmi spunea pielea imediat ce dă de material nasol, deci am cel mai bun detector. Pe ambalajele lor scria că sunt fabricate în România, la Pucioasa. Acum eu nu am de unde să știu dacă sunt 100% lenjerii de pat românești sau or avea etichete schimbate (că bănuiesc că se poate), cert e că materialul este de calitate.

Le-am spălat mereu la 40 de grade și culorile s-au păstrat perfect, deci nu am ce să le reproșez nici din punctul ăsta de vedere. Fețele de perna nu au sistem de închidere, doar se petrece 10-15 centimetri materialul peste deschizătură. Cusăturile arată și ele foarte bine. Nu mă pricep la termeni de croitorie foarte bine, dar cred că festonat este termenul pe care îl caut. Are cusături duble și materialul rămas dincolo de cusătură este prins cu ață (ca să mă exprim pe limba mea) deci nu ies ațe din lenjerii (cum am mai pățit eu la alte produse).

La cearșaful pentru pilotă există o parte proastă, aceea că nu are sistem de închidere. Cred că se pot pune nasturi, dar n-am vrut să mă complic. La mine mine cel mai important este materialul și pe partea asta nu am ce reproșa.

cuvertura de pat bumbac matlasat
click pentru mărire

Când am luat lenjeria albastră, am cumpărat și cuvertura aceasta matlasată. A fost o alegere inspirată. Ca material este super, dar a ieșit puțin la spălat. Asta doar prima dată. Acum nu știu dacă nu cumva mama o fi băgat-o la 60 de grade, cum îi place ei. În cazul ăsta, s-ar explica decolorarea.

Știu că am primit și 2 perne cadou (așa era oferta atunci, la orice comandă mai mare de 150 de lei primeai 2 perne cadou). Pentru gustul meu, pernele au fost prea moi. Sunt mari, dar te afunzi cu totul în ele. Eu le prefer pe cele de latex. Și acum au mai multe oferte pe site: 1+1 gratis, lenjerie de pat + husa de pat Cadou, 3 la preț de 2 cu transport gratuit, etc. Acum de voi depinde să nu vă aruncați la cele foarte ieftine dacă ceea ce vă doriți este calitate.

Vezi aici oferte curente lenjerii!

Mai mult nu știu ce aș putea să vă spun pentru că nu mi-am propus să fac o poezie sau o reclamă din articolul ăsta, ci l-am vrut util celor care vor lenjerii de pat bune (mai ales pentru vară). Atenție! Nu recomand toate produsele de pe cumparamisim.ro, ci doar pe cele de  aici sunt sigur din bumbac 100%. Nu va puteti astepta sa primiti bumbac daca va aruncati la oferte 1+1 la 99 de lei, clar!

Dacă aveți întrebări, nu ezitați să le puneți în comentarii și promit să răspund foarte sincer pentru că nici mie nu mi-ar plăcea să dau banii pe porcării.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • nicolae claudia
    • 10/06/2017
    Răspunde

    eu nu mai stiu de unde, dar mi-am luat anul trecut trei lenjerii de pat la pret de 1..am dat 199 lei. sunt multumita de ele, doar ca sunt cam proaste la material. dar pt mine sunt ok

    1. pai cum am zis, ele asa arata bine si sunt bune pentru cei care nu au probleme cu sinteticul. Si soacra-mea doarme dusa pe ele.

    • Ciofu Monika
    • 10/06/2017
    Răspunde

    Întotdeauna lenjeriile românești sunt bune!Am vrut sa cumpăr lenjerii de Pucioasa,dar mereu mă opream.Acum ,având confirmarea calității, expuse bine de tine,cred că îmi fac avânt si voi cumpăra!

    1. o singura rugaminte am, sa alegi strict din categoria bumbac 100%, altfel nu garantez.

    • Valeria Chertes
    • 10/06/2017
    Răspunde

    Imi place tare mult cum arata, nici mie nu imi place deloc poliesterul.

    1. sa stii ca sunt persoane care dorm pe poliester fara nicio problema. Eu nu stiu cum pot.

  1. Răspunde

    Are un imprimeu frumos. Am si eu lenjerii la care le-a zburat fermoarul din prima. Unde sunt lenjeriile de altadata?

    1. asta nu are fermoar si cea roz are, dar rezista de mai bine de un an.

    • Pusa Raisa
    • 10/06/2017
    Răspunde

    Si eu am cumparat de la ei si sunt multumita,deasemenea am cautat ca materialul sa ma satisfaca deoarece m-am pacalit o data si stii cum se spune :; tot patitu-i priceput. Si sunt de principiu sa dau un ban mai mult dar sa am ceva de calitate si sa-mi placa . Nu ma ingramadesc la lucruri ieftine ,putin dai,putin ai .

    1. amin! asa zice si mamaie si am invatat si eu in timp ca mai bine mai putin si de calitate.

  2. Răspunde

    Eu locuiesc chiar la Pucioasa, iar mama lucreaza la cea mai veche firma de lenjerii din oras de aici :D. Ideea este ca sunt 3 firme care produc lenjerii de calitate si alte 2 firme care le fac la gramada, netinand cont de defecte si alte aspecte. De aceea e posibil uneori ca unele lenjerii pe care scrie ca sunt facute la Pucioasa sa fie de slaba calitate. Ma bucur ca tu ai gasit din cele bune 😀 .si ma bucur ca ai scris despre ele. Te pup

    1. pai stai linistita ca am nimenit pe alt site lenjerii chipurile de pucioasa, dar de o calitate foarte…Cred ca stii si tu care e site-ul ala, nu e nevoie sa zic.

        • Mira
        • 31/10/2018
        Răspunde

        Chiar e de dorit și de mare ajutor să știm toți care e siteul acela, da nu comandam. Am primit cadou o lenjerie Pucioasa proasta, cusuta strâmb, ate curgând… Acum caut să cumpăr online și nu am curaj.

          • Cristina Dragomir
          • 31/10/2018
          Răspunde

          Si eu, chiar si la vreo doua colaborari, am crezut ca primesc bumbac, si am primit teapa. Pe cumparamisim.ro, ai link mai sus, lenjeriile din categoria bumbac 100%, cele cu preturi incepand de pe la 150 de lei sunt super material. IN niciun caz sa nu te duci la cele 1+1 pentru ca nu sunt deloc ce trebuie.

      • Mira
      • 31/10/2018
      Răspunde

      M ar interesa , te rog, de unde le putem comanda online pe cele bune? Am primit una proastă, rău cusută…
      Le găsim și în magazine fizice. Cum sa le deosebim? Ambalajul… plastic sau cutie de carton elegantă….!?
      Ce scriee pe etichetă, care e exact numele firmei?
      Orice amănunte de identificare sunt foarte prețioase…
      Mulțumesc!!

        • Cristina Dragomir
        • 31/10/2018
        Răspunde

        Nu cred ca e vorba de vreo eticheta ca acum etichetele se printeaza pe banda si se schimba. Unii iau lenjerii proaste de la turci si pun etichete de Romania. Repet, ce cauti pe net, orienteaza-te spre lenjerii putin mai scumpe. Materiale bune am primit de la cumparamisim.ro, patulmeu.ro, cnchome.ro si mi-am mai cumparat din Jysk si Ikea.

    • Livia Rada
    • 10/06/2017
    Răspunde

    Atatea oferte au, ca nu stiu care si cum sa aleg. Deja sunt in ceata! Mai exact mie imi trebuie pentru o persoana, sa fie de bumbac, poate fi si satinat ca eu nu am rabdarea si timpul necesar sa calc cearceafuri. Sa fie la un pret acceptabil, undeva in jur de 100 si nu foarte colorat ca atunci risti sa iti colorezi hainele in masina toate. Normal o lenjerie de pat din bumbac 100% ar trebui spalata la 60¤ C pentru dezinfectare, ale mele sunt din material de la Manitoba, facute de mine de ani buni si spalate si fierte si tot la fel au ramas! Sunt in dubii cu cumparatul de pe saituri, ca la prima vedere arata wow si cand le speli, sau le imbraci pe pat, nu sunt asa cum le prezinta. Ma bucur ca ti-ai gasit ceva pe gustul tau!

    1. n-am nici cea mai vaga idee despre materialul ala de Manitoba, dar am si eu niste cearsafuri vechi de la mamaie. Alea sunt cireasa de pe tort. Au peste 20 de ani, sincer, dar arata impecabil. Ca alea chiar nu cred ca se mai gasesc.

    • ghelbere elena
    • 11/06/2017
    Răspunde

    Am numai lenjerii din bumbac. Acum doi ani pentru prima data am cumparat de la ei si confirm ca au produse de calitate.

    1. Elena, asa cum am zis, nu mi-am propus sa le fac reclama :D, deci am vrut sa precizez ca au si produse mai slabe calitativ 😛

  3. Răspunde

    Si eu am numai de bumbac, dar in ultimii 2-3 ani le rotesc doar pe doua dintre ele , care sunt din bumbac satinat , sunt mult mai placute decit celelalte. Mai nou le spal doar la 40°, ca la 60° cred ca se uzeaza mai tare, in special elasticul de la cearceaf (am doar cearceafuri cu elastic la colturi).

    1. la 40 le-am spalat pe toate ca oricum nu sunt foarte murdare. Mie nu imi place bumbacul satinat 😀

  4. Răspunde

    Am si eu cateva lenjerii luate de aici si sunt foarte multumita de calitate. Nu s-au decolorat, insa la una a zburat fermoarul…dar materialul este exact cum spui tu…bun si de calitate.

    1. nu e musai sa fii de acord cu mine 😀

  5. Am si eu lenjerii de pat de la ei si sunt multumita de ele pentru ca nu se decoloreaza, nu se sifoneaza prea tare, iar la material eu nu sunt foarte pretentioasa.

    1. la partea cu sifonatul, drept sa zic nu ma intereseaza. Eu oricum nu le calc :))

  6. Răspunde

    Cumparamisim este unul dintre site-urile mele favorite in materie de lenjerii. Am niste lenjerii absolut superbe de la ei si chiar mi-am luat una cu Mickey pentru cea mica.

    1. ajung si eu in curand la lenjeriile pentru copii 😀

    • Stefania
    • 12/06/2017
    Răspunde

    Eu am luat de pe cumparamisim.ro o cuverura de pat acum un an si imi place mult nu a iesit la spalat ! sunt multumita , material de calitate ! Lenjerii nu am cumparat inca de pe acest site dar voi incerca si iti voi urma sfatul , ai dreptate mai ieftin nu e neaparat mai bun ! :*

    1. ma bucur ca ai nimenit din lenjeriile faine.

    • Delia
    • 12/06/2017
    Răspunde

    Ce faine sunt! si au si 100% bumbac, cred ca asta e cel mai important.

    1. no bumbac, no shopping, asa ganddesc eu.

    • Tatiana Sorina
    • 12/06/2017
    Răspunde

    La capitolul lenjerii stau cam prost,am cumparat doua nu de mult si sunt varza, una dupa ce am spalat-o nu mai avea nici un model iar cealalta e dintr-un material oribil,zici ca e de cort,e asa tare de ma si zgarie.

    1. aoleu, ori n-ai noroc, ori alegi prost site-urile sau magazinele.

  7. Răspunde

    Eu prefer lenjeriile de bumbac, dar am primit cadou si lenjerii din combinatii. NU pot spune ca ma dau pe spate, dar in fine nu sunt chiar rele. Unele zici ca sunt din plastic si ma enerveaza la maxim. Nu le folosim pe acelea. Multumim pentru articol. Ai dreptate, poti cumpara dintr-un loc ceva de calitate, dar poti cumpara si ceva care nu e chiar bun.

    1. pana acum cativa ani nici eu nu aveam figuri, dar acum chiar nu mai suport materialele astea sintetice.

  8. eu cred ca am dat lenjeria primita de la ei nasei, nu mai tin minte.dar n-a obiectat nimic, deci a fost ok 😀

    1. aoleu. I-o fi fost rusine sa zica ceva :))

  9. Răspunde

    Si eu am lenjeriile, pe care le folosesc acum, tot de la ei si sunt foarte multumita de ele 🙂

    • ILIE TRICA
    • 14/06/2017
    Răspunde

    Super-calitate-multumim!

  10. Mie imi plac mult lenjeriile din bumbac, colorate si placute la atingere. Gasesc destul de greu dimensiunea necesara pentru patul nostru, inca sunt in cautare.

    • Iacob Elena
    • 23/06/2017
    Răspunde

    Super! Mersi pentru recomandare! Chiar vroiam sa imi cumpar vreo doua lenjerii de pe net dar nu stiam unde gasesc ceva de calitate si cate sa nu se curete la spalat repede!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares