Vrei romanul grafic „Felix, asta-i culmea!”? Acceptă provocarea Corint

felix, asta-i culmea!

Autorii români sunt tot mai pe val, ca s-o zicem pe cea dreapta, chit că eu nu prea i-am citit până acum. Mă refer la literatura contemporană. Unul dintre ei, Răzvan ”Franco” Nițoi, a pregătit un roman grafic care va fi lansat în cadrul Bookfest, sâmbătă, 27 mai. Se numește Felix, asta-i culmea! Ca să vă faceți o idee despre cum se prezintă cartea, vă las acest scurt filmuleț de prezentare de pe YouTube.

Practic, povestea este însoțită de foarte multe desene grafice, ceea ce nu o poate face decât mai plăcută. Se anunță o lectură mai mult decât relaxantă! Se va lăsa cu multe zâmbete.

libris.ro
Oferta zilei la carti


felix asta-i culmea roman grafic editura corintRomanul va fi publicat sub sigla editurii Corint (cine n-o știe!) și, cu ocazia lansării, reprezentanții editurii s-au gândit la o super provocare pentru fanii lor și fanii autorilor români.

În ce constă această provocare? Trebuie să te filmezi (un filmuleț scurt – cel mult 1 minut) povestind despre o farsă pe care ai făcut-o deja sau pe care plănuiești sau ți-ar plăcea să o faci unui prieten.

Când e gata filmarea, o urci pe Facebook (rețeaua noastră cea de toate de zilele), îi adaugi hashtag-urile #TimpulMărturisirii, #Felixteprovoacă și #nota4laPurtare (pentru ca reprezentații editurii să poată urmări și centraliza înscrierile) și pasezi provocarea unui prieten, cu tag, ca sa afle și el. Acum e treaba lui dacă vrea și el să participe sau nu, tu-ți faci datoria să-i aduci la cunoștință concursul.

Ops! Am zis concurs? Da, e tot un fel de concurs pentru că, la final, Editura Corint ca premia cele mai bune 3 filmulețe cu câte un pachet format din romanul grafic Felix, asta-i culmea! (cu autograf și nu orice fel, ci personalizat) și alte 3 cărți la alegerea câștigătorului din orice colecție de la Corint. Țin să vă anunț că particip și eu pentru că asemenea provocări nu se refuză. Mai ales când se lasă cu premii în cărți.

Puteți răspunde provocării până pe 31 mai. Câștigătorii vor fi anunțați pe 1 iunie (ca să se bucure tot copilul, și ‘ăl mic și ‘ăl mare!). Ah, am uitat să zic că de fapt provocarea vine de la Corint Junior, deci s-ar putea zice că romanul grafic e pentru copii, dar pentru mine nu e relevant lucrul ăsta. Adică n-ar fi prima carte pentru copii pe care o vreau și care-mi place mai mult decât romanele de dragoste. 😛

După 27 mai, romanul va putea fi cumpărat online de aici.

 

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Delia
    • 11/05/2017
    Răspunde

    Pff, am la farse facute prietenilor incat unii dintre ei au devenit fosti prieteni :))

    • Valeria Chertes
    • 11/05/2017
    Răspunde

    Multumim pentru pont.

  1. Răspunde

    Interesant roman. Cred ca Daria si Andrei ar fi incantati sa o citeasca!

    1. Răspunde

      Desi…fiind vorba de un roman grafic, ar fi trebuit sa zic…ar fi incantati sa descopere desenele 🙂 )))

      1. hai, nu fii rea, ca au si replici!

    2. pai, sa va inscrieti si poate il vor avea pentru lectura de vacanta.

    • nicolae claudia
    • 11/05/2017
    Răspunde

    multumim

  2. Răspunde

    Super provocare. Cred ca si fetelor le-ar placea cartea, mai ales daca este cu desene 😀

    • ghelbere elena
    • 12/05/2017
    Răspunde

    O carte interesanta atat pentru mine cat si pentru baiatul meu.

  3. Răspunde

    Haide, abia astept sa iti vad filmarea cu care te vei inscrie in competitie 😀
    E super interesanta aceasta chestie pusa la cale de cei de la Corint Junior. Si romanul grafic, care mi se pare adaptat prezentului, dar si strategia de a-l face cunoscut. E win-win pentru toata lumea. Succes la concurs! 😀

  4. Răspunde

    Multumim de pont. Poate voi face si eu un filmulet pentru ca le am cu farsele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares