Sfaturi esențiale de urmat pentru a crește eficient în masa musculară

sci-mx-romania sfaturi pentru a crește masa musculară

Cu siguranță fiecare dintre noi și-ar dori să arate ca cei/cele de pe coperțile revistelor de fitness, însă numai o parte sunt cu adevărat dedicați acestui obiectiv, destul de greu de atins. Într-adevăr, practicarea unui sport, așa cum este culturismul sau bodybuilding-ul, este una dintre cele mai importante etape care trebuie să se bucure de atenția dumneavoastră, însă mai sunt câteva trucuri pe care cei cu adevărat mulțumiți de corpul lor le pun în aplicare.

Care sunt, așadar, pașii cei mai eficienți pentru creșterea masei musculare?

Atunci când a avea musculatura dorită este cel mai important obiectiv de atins, trebuie să țineți cont de sfaturile de mai jos, de altfel esențiale în acest sens:

  • Axarea pe consumul de proteine: întrucât creșterea musculară nu se poate realiză fără o cantitate suplimentară de proteine, este recomandat să vă orientați spre acele suplimente alimentare bogate în astfel de substanțe.sci-mx-romania sfaturi pentru a crește masa musculară

Este bine cunoscut faptul că organismul necesită un nivel mai înalt de substanțe benefice, de minerale, de vitamine în cazul în care se depune un efort fizic intens și se dorește creșterea masei musculare, iar alimentația normală nu reușește să facă față pe deplin în acest sens, motiv pentru care este necesar consumul de suplimente alimentare.

Unul dintre cei mai renumiți furnizori din domeniul de suplimente nutritive este SCI MX Romania, întrucât le oferă tuturor persoanelor interesate de diverse obiective (precum sunt: creșterea în masă musculară, menținerea în formă, pierderea în greutate și altele similare) să achiziționeze exact produsele de tipul suplimentelor alimentare, dedicate în totalitate acestor scopuri. De exemplu, pe site-ul sau, sci-mx.ro, veți găsi surse bogate în proteine, cele mai eficiente formule proteice fiind: GRS 9 PROTEIN SYSTEM, ULTRA WHEY PROTEIN, AMINO INTRĂ RIPPEDCORE și multe altele.

  • Răbdarea în antrenamente: este de la sine înțeles că progresul se realizează treptat, astfel încât în ceea ce privește seriile de exerciții cu greutăți pe care le veți realiza este indicat să începeți cu cele mai mici greutăți, pentru ca mai apoi să evoluați și să le creșteți.
  • Nu vă comparați cu alte persoane care au același obiectiv: unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie să țineți cont atunci când vine vorba despre creșterea în masă musculară ține de evitarea tuturor gândurilor care vă pot defocusa. De exemplu, este posibil să începeți să vă antrenați în același timp cu o altă persoană care reușește să crească mai mult decât dumneavoastră în masa musculară, însă acesta nu trebuie să fie un motiv de îngrijorare deoarece fiecare organism în parte este pe cât se poate de diferit și reacționează altfel decât celălalt.
  • Antrenarea fiecărei grupe musculare: una dintre greșelile frecvente identificate în rândul persoanelor care doresc să crească în masă musculară este disproporția mușchilor. Așadar, pentru a evita o astfel de situație din cauza că antrenați doar o anumită grupă de mușchi, alocați atenție fiecărei zone în parte, fie că este vorba despre brațe, piept, abdomen sau picioare.
  • Nu neglijați timpul destinat recuperării țesuturilor musculare afectate: în momentul în care depuneți un efort fizic ridicat, iar intensitatea antrenamentelor crește treptat, țesuturile musculare vor fi forțate progresiv. Așadar, indicat ar fi, pentru a putea crește eficient și în minim de timp masa musculară, să alocați timpul necesar relaxării și odihnei după antrenamente, astfel încât procesul de recuperare să se desfășoare corespunzător.

Așadar, acum orice persoană are posibilitatea de a avea corpul mult visat dacă respectă în totalitate sfaturile de mai sus. Creșterea în masă musculară nu este un obiectiv greu de atins dacă dispuneți de dorință, precum și atenție sporită către anumite aspecte.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Zilele de repaus chiar au un rol foarte important cand e vorba de fitness si ma bucur ca ai punctat si acest aspect. Practic, perioada de repaus este perioada in care muschii se refac dupa antrenamentele solicitante, luand din organism proteine si alte elemente importante, proces ce in final duce la cresterea masei musculare (daca regimul alimentar este si el unul adecvat).

    Zilele de repaus, chiar daca uneori chiar ni se pare greu sa stam departe de sala, sunt chiar foarte importante.

    1. Ioana, tu vobeste in numele tau! Mie mi-e greu sa ma apropii de sala :))

  2. Răspunde

    Sunt barbati care sunt foarte atenti la aspectul lor fizic, altii nu. Acum neah… sa fiu sincera imi place sa admir cand vad ceva frumos. Ba mai mult ii arat si lui. La fel face si el cand vede o doamna sau domnisoara prezentabila. 😀

    1. pot sa am un moment de sinceritate? Eu am alta problema. Eu ma uit la femei. Jur ca nu am nici cea mai mica tendinta lesbi, doar ca ma uit dupa ele in loc sa ma uit dupa barbati :))

  3. Răspunde

    Cristina, nu incetezi sa ma uimesti… Si despre cresterea masei musculare te-ai informat, si ai facut-o foarte bine 🙂

  4. Răspunde

    Cristina, nu incetezi sa ma uimesti… Si despre cresterea masei musculare te-ai informat, si ai facut-o foarte bine 🙂

    1. vrei sa fiu sincera, nu? Nu l-am scris eu :))

  5. Răspunde

    Nu stiam nimic despre asta, imi dau seama ca nu am inteles sistemul de dezvoltare musculara.
    E drept ca si in programele mele de alergari/sport tot vazui zile de pauz, credeam ca e doar de odihna 😀 😀

    1. eh, lasa ca nu ne trebuie masa musculara chiar tuturor. 😀

    • Dincolo de nori
    • 01/06/2017
    Răspunde

    În problema suplimentelor alimentare pentru creşterea masei musculare băiatul meu cel mare este interesat, face sal. Îi voi recomanda articolul.

    1. ii uram spor la treaba atunci.

  6. Răspunde

    Sotului mu i-ar prinde tare bine sfaturile tale. Pacat ca nu se creste masa musculara cu saorma sau cu bere. Ar fi fost campion iuby 🙂

    1. ha ha ha. Sa ii spui ca nici cu ceafa de porc si suc nu face treaba. Stie Dan.

  7. eu merg la sala de o luna de zile si pot spune ca nu sunt eu mare amatoare de muschi, dar imi place cum ma simt dupa antrenamente. nu stu ce iese pana la urma, dar sa stii ca mare parte dn aceste sfaturi le respect si eu

    1. felicitari! eu nu merg la sala dar am inceput sa merg mai mult pe jos si imi da o stare de bine.

  8. Răspunde

    Eh, ce as vrea si eu sa am corpul mult visat. Dar zau, lenea e mare. :))) Ce masa musculara sa cresc daca nu fac miscare? Creste grasimea :)))

    1. e buna si aia, Claudia. Mai ales iarna 😛

  9. Răspunde

    Eu as prefera sa scada masa de grasime pana sa creasca masa musculara 🙂 )))
    Una peste alta, este intr-adevar un articol bine argumentat si interesant de care trebuie sa tina cont cei interesati.

    1. pai pe masura ce iti lucrezi muschii, se topeste grasimea 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares