Lansare de carte – Fata din Brooklyn, de Guillaume Musso

lansare carte fata din brooklyn

N-am scris niciodată despre vreo lansare de carte și ceea ce m-a determinat să o fac acum este faptul că m-am îndrăgostit iremediabil de stilul lui Guillaume Musso și că îmi place cum au gândit cei de la editura ALL acest eveniment. Lansarea în cauză, a romanului Fata din Brooklyn, va avea loc joi, pe 11 mai, de la ora 19:oo, la librăria Cărturești  din București. Deh, mai toate evenimentele faine sunt în capitală!

Despre roman nu pot să vă spun mare lucru pentru că încă nu l-am citit. N-a apărut de mult timp pe site-ul editurii și nu l-am comandat încă. Plus că mai am de bifat alte cărți mai vechi de-alea celebrului scriitor francez. Cert este că Fata din Brooklyn e un thriller, ca și cartea care m-a cucerit pe mine de curând, Central Park și sunt sigură că va fi o lectură incitantă.

Acum să vedem ce are așa special acest eveniment de lansare. Nu va fi genul de întâlnire la care se va vorbi sec despre carte și autor, ci se anunță o adevărată aventură la care vor participa și un specialist criminolog și un psiholog. Știu că suntem mulți pasionați de seriale gen În mintea criminalului pe aici. Ei bine, la lansarea de joi, se lasă cu discuții super interesante despre psihologia crimei, a victimei și a criminalului, despre cazuri de dispariții misterioase. Cred că o să vă placă.

Nu știu în ce măsură ne vor ajuta datele astea să intuim finalul romanului, să-i dezlegăm misterele înainte de a ni le revela autorul, dacă mă gândesc la cât de abil este Musso la capitolul ăsta, dar sigur va fi un eveniment cu mulți participanți, mai ales că intrarea este liberă.

Mai multe detalii despre eveniment găsiți pe pagina dedicată de pe Facebook. Sper să ajung și eu, dacă Mr. nu stă iar peste program.

Cât despre carte, puteți cumpăra cel mai nou roman al lui Guillaume Musso de aici (veți găsi acolo și mai multe detalii despre subiectul cărții) sau direct de pe siteul Editurii ALL, de aici. Cel puțin pentru moment, prețul este mult mai bun aici, fiind redus cu 20% la aceeași ediție cartonată de pe Cărturești.

lansare carte fata din brooklyn

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Mi-am comandat si eu cartea Central Park, abia astept sa o citesc. Pacat ca capitala e asa departe de mine ca as fi venit si eu la lansare.

    1. lasa ca poate ajung eu si iti povestesc cum a fost.

  2. Răspunde

    Am auzit despre acest autor si am citit ca este foarte apreciat. Eu nu am citit nimic de la el. Poate voi avea timp sa pun si eu mana pe o carte de-a lui

    1. tu nu cred sa mai ai timp de lecturi personale pana nu invata Criss sa citeasca 🙂

  3. Răspunde

    Oh, da 🙁 Tot ce e fain in capitala e 🙁 Noi ramanem cu privitul de la distanta si … visatul.
    Musso imi place si mie cum scrie desi nu am citit tot ce a publicat. Nici una din cele despre care vorbesti tu.

    1. Ar fi misto sa se faca si live-uri de la astfel de evenimente, zic eu. De Musso eu am citit doar Central Park, dar m-a convins.

    • Catalina Sora
    • 10/05/2017
    Răspunde

    De Guillaume Musso am citit Fata de hartie si imi place cum scrie 🙂

    1. Sigur voi ajunge si la Fata de hartie… intr-o zi, pentru ca imi place mult stilul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares