De unde îți cumperi produse AVON? Nu le vrei mai ieftin?

Produse AVON reduceri oferte

Am descoperit produsele de la AVON când eram în liceu. Am fost încântată de ele o perioadă, apoi am am cam abandonat comenzile la ei, poate și pentru că n-am mai avut în jur niciun reprezentant AVON. Cred că se știe că am cerc foarte mic de cunoștințe. Acum vreo 2 ani, am poftit iar la fondul de ten de la AVON și la anumite accesorii pentru unghii de la ei. Nu știam cum să fac să comand produsele. La vremea aceea, dacă nu avei în grupul tău de prieteni un reprezentant, nu prea aveai acces la produse.

Acum, lucrurile sunt mult mai simple. Poți oricând să intri pe site-ul Avon, la secțiunea caută reprezentant și să dai căutare după numele localității tale. Imediat își va fi afișată lista cu reprezentanți din zonă, gata să preia comanda ta și să ți-o livreze la adresa indicată. Mai departe, alegi tu un nume din listă, apeși selectează și ești redirecționat spre magazinul AVON al acelui reprezentant. Nu e cool?

Apropo, dacă ești din București, sector 5, vrei să comanzi ceva de la AVON și nu ai pe nimeni în jur să te ajute cu asta, poți accesa magazinul meu TopBeauty. Găsești acolo toate ofertele curente de la AVON, plasezi comanda și eu am grijă ca produsele comandate să ajungă la tine, cu plata la livrare. La prețul de catalog.

De ce am decis să-mi fac eu însămi cont de reprezentant? De ce nu?

Nu mă obligă nimeni să fac comenzi lunar sau să cumpăr de o anumită sumă. Uneori nu comand nimic, alteori o fac doar pentru mine și familie, alteori pentru cei câțiva prieteni (foarte puțini pe care îi am). Dacă există această posibilitate, de a-mi comanda singură produsele de care am nevoie și de a beneficia și de reduceri, de ce nu?

Dacă vrei produse AVON la preț redus, te poți înscrie și tu. De pe AVON.ro, mergi din meniul de sus la secțiunea devino reprezentant și completează datele tale necesare înscrierii.

Este varianta ideală dacă sunteți iubitori de produse AVON, le folosiți în mod frecvent și vreți să obțineți produsele preferate la preț mai mic.

Produse AVON reduceri oferte

 Decizia îți aparține, în funcție de cât de des știi că ai nevoie de produse noi sau câte dintre produsele AVON ți se par atractive. Nu merită să te înscrii dacă îți iei lunar doar 3 geluri de duș și un ruj, dacă mă întrebi pe mine. Altfel, nu ai niciun motiv să nu o faci. Mai ales că-ți poți seta și tu propriul magazin online gratuit, pe care apoi să-l promovezi și să încerci să obții comenzi cu ajutorul lui.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Multumesc, Cristina, pentru incredere si pentru articol.
    Produse Avon am folosit cand eram studenta, dar asta inseamna acum cateva secole 🙂
    Din decembrie am reinceput sa le folosesc si apoi am decis sa scriu despre ce imi place si ce nu.
    Te pup!
    O primavara frumoasa!

  2. Răspunde

    Pentru Antoaneta garantez si eu ca e foarte serioasa si corecta si … generoasa asa ca o recomand (daca mai e nevoie) cu incredere 🙂

  3. Răspunde

    Nu mi-am mai cumparat de foarte mult timp produse Avon. Eram tentata cand am vazut catalogul la munca, dar apoi am renuntat la idee. Oricum pot comanda oricad si online de la persoane de incredere cu e Antoaneta.

    • Valeria Chertes
    • 02/05/2017
    Răspunde

    Multumesc de sfat si recomandare, conteaza sa cunosti pe cineva de incredere.

    • ghelbere elena
    • 03/05/2017
    Răspunde

    Nu am mai cumparat demult produse Avon cu toate ca atunci cand le foloseseam imi placeau mult.

  4. Răspunde

    Multumim Cristina ca ne-ai impartasit ,,secretul,, de acum o sa stim la cine sa apelam cu incredere. Pupici.

  5. Răspunde

    Am salvat articolul tau chiar daca nu am mai comandat demult produse Avon, desi recunosc ca m-au tentat. Acum multi ani aveam o prietena care se ocupa de afacerea lor asa ca imi era usor sa comand, dar cand s-a lasat ea, m-am lasat si eu si mi-am indreptat atentia spre alte produse cosmetice.

  6. Răspunde

    Sa stii ca si eu sunt stresata de unii reprezentanti insistenti care te streseaza si iti baga catalogul sub nas fara voia ta. Si eu am cam pierdut legatura cu reprezentantii si asta m-a facut sa nu-mi mai cumpar nimic de la ei pentru o perioada.

    Nu stiam ca Antoaneta se ocupa de o pagina de acest gen si deja am intrat like si … ma pun pe analiza.

  7. nu am mai folosit de ceva timp produse de la avon, in facultate eram si eu reprezentant, dar s-au schimbat vremurile!

    • Lamiita Petre
    • 04/05/2017
    Răspunde

    Nu am mai comandat de foarte mult timp produse de la Avon dar nici in alta parte nu m-am inghesuit. Cand ma voi hotara sa o fac, voi tine seama de recomandarea ta. Sunt sigura ca daca intru si stau mai mult uitandu-ma la produse, s-ar putea sa cad in ispita. Ma risc ….

    • Dobre Mihaela-Daniela
    • 05/05/2017
    Răspunde

    Mulțumim pentru articol. <3

    • nicolae claudia
    • 05/05/2017
    Răspunde

    cand eram in liceu, imi cumparam multe produse de la Avon. multumim pentru recomandari

    • Lamiita Petre
    • 13/05/2017
    Răspunde

    Nu am mai comandat de foarte mult timp produse de la Avon dar nici in alta parte nu m-am inghesuit. Cand ma voi hotara sa o fac, voi tine seama de recomandarea ta. Sunt sigura ca daca intru si stau mai mult uitandu-ma la produse, s-ar putea sa cad in ispita. Ma risc ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares