Ouftit de toamnă – geacă măsură mare de la Bonprix

outfit de toamna

In trecut Bonprix m-a dezamăgit foarte tare prin servicii și prin atitudinea unora dintre angajați. Am scris la un moment dat despre asta pe blog. Îmi propusesem atunci să nu mai cumpăr niciodată nimic de la ei și, vreme de câteva luni, chiar m-am ținut de cuvânt. Dar, când a venit momentul să-mi caut și eu o geacă măsură mare, de iarnă, am ajuns iar pe site-ul lor.

Înainte să comand de la ei, am fost la C&A și am probat vreo 2 modele de geci (din cele mai subțiri, că restul sunt mai groase decât plapuma de lână de la bunica) și, deși erau măsura mea la talie, nu mi s-au potrivit la brațe (le am mai groase decât restul grașilor). A fost apoi la un magazin special cu haine măsuri mari pentru grași, la magazinul de pe Șoseaua Progresului al celor ce la Goliat Fashion. Deși port măsura 54, doamna de acolo s-a încăpățânat să-mi spună, analizându-mă din ochi, că sigur port măsura 60. Așa ceva nu se face! Chit că purtam 70, nu faci asta! Ca să-i dau cu firma în cap, am probat un 58 de la o geacă oribilă, care costa 400 de lei, ca să îi arăt cât de largă era la burtă. Oi fi eu mare, tanti, dar nici așa! 

Apoi am dat cu ochii de această geacă de la Bonprix. M-a atras prețul și faptul că nu părea o geacă din aia super groasă și voluminoasă care să mă facă să par și mai mare. Eu îmi doream o geacă ceva mai subțire, dar care să țină la ploaie și vânt. Părea ideală și mi-am comandat-o. În poze port și blugi tot de la Bonprix, acest model, iar sneakerșii sunt cei de AICI.

inpuff.ro
ținută de toamnă

De data asta comanda a venit în mai puțin de 2 săptămâni. Cât despre geacă, pot să spun că este mai mișto decât mă așteptam eu. Nici măcar nu văzusem în poză că are glugă. Ăsta e un plus zic eu. O chestie care nu prea îmi place mie este sistemul de închidere. Este cu dublu fermoar și se închide cam greu că durează până pui două cheițe cap la cap ca să intre cealaltă parte a fermoarului perfect. Bilă albă primește pentru că are și închidere superioară cu arici, peste cea cu fermoar. Îmi place ca fermoarele să fie ascunse în general.

geacă măsură mare Bonprix

La aspecte negative intră și materialul interior care este poliester, dar nu pot reproșa nimănui treaba asta pentru că informația apare în descrierea produsului și mi-am asumat asta. Vă spun doar ca să știți. Interiorul cam favorizează transpirația, dar cred că pe ger și viscol e mai mult decât călduroasă. Prin urmare, nu nu o putem numi geacă subțire, de toamnă. Este foarte bună pentru iarnă.

Are buzunare care se închid cu fermoar și un alt detaliu, pe care nu-l văzusem pe site, este iluzia unei mâneci duble. La exterior avem mâneca dreaptă, largă (reglabilă cu arici), iar pe dedesubt avem o mâneca strânsă cu o bandă elastică lată. Lucrul ăsta o să vă placă când va veni iarna pentru că nu va pătrunde niciun pic de frig pe mâneca.

Mai e ceva ce nu îmi place deloc – emblemele de pe mâneci. De ce trebuia să scrie paza de coastă pe o geacă, nu-mi dau seama.

geacă de toamnă iarnă mărime mare

Punând în balanță aspectele pozitive și cele negative și raportându-mă la prețul mai mult decât decent (vă ziceam că la Goliat Fashion o geacă măsură mare de genul ăsta e 400 de lei și la C&A prețurile trec de 300 de lei), e un produs pe care-l pot recomanda celor care caută o geacă de iarnă mărime mare. Geaca este disponibilă AICI pe mai multe culori (negru, mov, verde și albastru închis), până la mărimea 56. Eu am ales mărimea 52, deși port de obicei măsura 54, dar pe Bonprix sunt măsuri nemțești care sunt mai mari.

Dacă se întâmplă să cumpărați de la ei ceva ce nu vă place sau nu vi se potrivește, nu e pagubă pentru că sunt printre puținele magazine care acceptă returul prin Poșta Română, le trimiteți produsul înapoi și vă virează banii în cont. Nu-i recomand 100% pentru că livrează greu, dar îi prefer în locul altor magazine care vând produse mai proaste la preț dublu.

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Sa stii ca multe ori m-a batut gandul sa cumpar de la ei, dar asa teama imi e sa mai testez magazine online de haine…Tu zici ca ai lua 52, desi porti 54. Asta e regula la site-ul lor. Daca comand ceva, sa caut un numar mai mic? Poate prind curaj pentru ca am vazut bluze si pulovere care imi plac mult, dar nu am indraznit sa comand de teama sa nu nimeresc masura si sa dau banii degeaba.

      • Parerirazlete
      • 20/11/2017
      Răspunde

      La bonprix depinde foarte mult unde sunt facute hainele. In general trebuie luate marimi mai mici, dar nu e chiar o regula. Am avut si bluze la care am luat marimea mea si nu mi-au venit si bluze in care aratam ca un hipopotam, fiind mult mai mari. Cam dupa 10 comenzi am invatat ce marime sa comanda.

      1. Perfect de acord cu tine.

    1. depinde si de croiala. la unele ar trebui cu un numar, la altele cu doua numere mai mici. Sa te uiti la parerile celorlati clienti ca sa mergi mai la sigur.

  2. Răspunde

    Iti sta foarte bine cu aceasta tinuta. Geaca se potriveste foarte bine cu aproape orice tinuta datorita culorii si croielii clasice ceea ce este un mare plus. Ma bucur ca iti place si e si calduroasa ceea ce e foarte bine pentru ca vibe frigul.

  3. Nu înțeleg de ce la noi se găsesc puține magazine cu haine mărimi mari. Și soacra mea are aceeasi problema și e mereu stresata ca nu are cu ce sa se imbrace.
    Pe mine mă enervează că nu găsesc decât blugi lungi. Nimeni nu se gândește că pentru cineva care are 1,60 înălțime, nu e ok să tot scurteze blugii.
    In Cluj, avem 2 magazine care aduc și blugi mai scurti, e o adevarata provocare si sa fii scunda în Romania, nu doar plinuta 😀

  4. Răspunde

    Mi-a mai spus si mie cineva ca ia haine de la ei. M-am uitat si eu pe site si da, au lucruri dragute. sper sa imi fac si eu curaj sa comand ceva.

    • Popa Oana-Gabriela
    • 20/11/2017
    Răspunde

    Nu am comandat niciodată de pe site-ul lor dar o sa arunc un ochi sa vad ce produse au pe acolo.. Geaca se vede ca este groasă și îți va tine de cald..

    • Popa Oana-Gabriela
    • 20/11/2017
    Răspunde

    Nu am comandat niciodată de pe site-ul lor dar o sa arunc un ochi sa vad ce produse au pe acolo.. Geaca se vede ca este groasă și chiar îți ba tine de cald la iarna..

  5. Răspunde

    Am o geaca de la ei, este a doua iarna in care o port si iti spun sincer ca mi se pare geniala. Este destul de buna si imi place materialul foarte mult.
    Imi place geaca ta, sa o porti sanatoasa si sa te apere de frig. Ma bucur sa aud ca nu te-au mai dezamagit de data aceasta.

    • Valentina
    • 20/11/2017
    Răspunde

    Eu cumpar des de la Bonprix.Nu au cele mai mici preturi,dar au si acel sistem de review-uri care te mai ghideaza in alegere.Nu pot sa spun ca sunt 100% multumita:ultimile livrari au fost numai bune de retur.Nu am facut-o pentru ca ar fi costat cat nu face.Si mi s-a mai intamplat ceva neplacut la ei:am plasat comanda,a fost acceptata si ulterior mi-au comunicat ca 1 produs nu-l mai au.Era chiar ceea ce dorisem de la acea comanda,restul fiind de umplutura.Si acum sunt cu 1 ochi pe site-ul lor,vroiam ceva ce nu mai e disponibil si vad ca nu apare.

    1. eu intru la ei doar cand am nevoie neaparat de ceva.

    • Valeria Chertes
    • 20/11/2017
    Răspunde

    Mie chiar imi place gechuta ta, imi place ca nu este foarte groasa si iti sta foarte bine cu ea.

  6. Răspunde

    N-am comandat oline, tot de teama sa nu nimeresc masurile. Nu stiu de ce a disparut magazinul fizic din Constanta, il vizitam saptamanal.

    • Tatiana Sorina
    • 20/11/2017
    Răspunde

    Frumoasa si practica. Am si eu una. Au produse faine si cu preturi ptr toate buzunarele. Esti o dulce. :*

  7. Răspunde

    E ceva schimbat la tine. Esti mai luminoasa, mai dulce. Nu zic ca pana acum nu erai astfel, dar chiar se simte un vibe pozitiv din pozele din acest articol. E chiar primul lucru pe care l-am remarcat. Abia apoi m-am uitat la geaca si la restul outfit-ului. Sneakersii i-am mai vazut, cred ca intr-o postare de pe facebook, daca nu ma inseala memoria. Imi place si geaca si cred ca ai luat o decizie foarte buna cumparand-o. Sa o porti cu drag in sezonul acesta si, sper eu, sa nu fie totusi atat de frig ca anul trecut :-s

  8. Răspunde

    Sa stii ca-mi place geaca. Nu stiu cat de greu se inchide sau ce astfel de probleme ai cu asta, insa se aseaza frumos si-ti vine chiar bine. Cam asta este pretul la geci sau chiar mai mare. daca vrei o geaca buna … ce sa faci! O achizitie geniala

  9. Răspunde

    E faina geaca. Am si eu aceeași problemă cu mărimile, la 46 sunt (posibil 44 la bonprix, habar nu am) si chiar si până aici sunt puține magazine care urca. Sau vin cu mărimi mai mari doar pentru chestii urate… când am văzut în Viena ca toate magazinele au toate nr., am fost foarte revoltata :).

    • ghelbere elena
    • 21/11/2017
    Răspunde

    Si eu caut o geaca de toamna mai subtire dar sa fie si calduroasa in acelasi timp. Am o problema cu cumparaturile pe net. Imi este frica ca nu o sa mi se potriveasca marimea.

  10. Iti sta foarte bine geaca! Cum a spus si Ioana, ai o fata luminoasa, frumoasa! Sa porti cu placere geaca si sa te fereasca de raceli iarna asta! 🙂

  11. Răspunde

    Nu am cumparat nimic de la ei inca, dar prietena mea si-a luat cateva bluze dragute si a fost multumita.

  12. Răspunde

    Imi place outfitul tau! Si imi plac foarte mult pozele, ai iesit tare draguta! Sneakersii sunt bestiali, arata tare bine!Eu nu am cumparat pana acum nimic de pe Bonprix, am sa dau si eu o raita pe la ei!

  13. Am comandat si eu in trecut de la ei, si asa cum ai spus si dureaza cam mult pana cand iti livreaza coletul. In rest sunt, ok, au haine frumoase si de calitate.

    • nicolae claudia
    • 22/11/2017
    Răspunde

    foarte frumoasa geaca

  14. De la bonprix ce am luat pana acum a fost: lenjerie intima (set d’ala cu bucati multe) si o rochita de vara, pe cand eram gravida.
    Da, am si experienta returnarii care s-a derulat FARA PROBLEME. Chiar aveam ceva emotii inainte, dat fiind ca nu stiam cat voi pierde financiar.
    Ce pot spune despre achizitia ta decat ca te aranjeaza bine si ce imi place mult e ca acopera gatul. Asta conteaza enorm in sezonul rece. O sa-ti prinda bine si pe timp de lapovita, ninsoare, citesc ca e impermeabila.

    1. fix pentru vremea aia am luat-o ca mai am o geaca mai subtire din bumbac pentru ca cand este mai caldut.

  15. Răspunde

    Nu prea ma omor eu cu comenzile online, dar ce miam luat pana acum mi s-a potrivit. Imi plac la nebunie sneakersii aia.

    1. Multumesc. Si mie imi plac.

  16. sa o porti cu drag! sper sa-si faca treaba! eu n-am comandat de la ei, gasisem niste botine faine, dar erau material textil si voiam ceva sa nu intre apa…

    1. Multumesc. Am purtat-o azi pe ploaie si a fost ok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares