Sandale Avarca – încălțăminte modernă, comodă și de calitate

sandale avarca

Le-am văzut de multe ori, uneori în oraș, alteori doar în poze. Le-am admirat în sinea mea și mi-am zis că sigur, la cât de frumoase sunt și fiind din piele, sunt foarte scumpe și nu mi le permit. Am trecut mai departe încercând să uit de ele. Zilele trecute, am dat iar peste niște poze cu ținute de vară la care erau asortate niște superbe sandale Avarca foarte colorate. Atunci mi-a răsărit în minte întrebarea de unde vin aceste sandale și de unde numele ăsta Avarca?.

Sandalele Avarca sunt sandale specifice zonei Menorca din Spania. Să zicem că aceste sandale sunt la ei cum erau opincile la noi pe vremuri. Nu le sunt specifice doar pentru că ei le poartă și le-au făcut vedete, ci chiar ei, spaniolii din zona, le produc după o rețetă moștenită din generație în generație și devenită câștigătoare la nivel mondial în ultimii ani.

Oriunde ai merge vara, în Spania, în Grecia, la plajă în România, la plimbare prin Paris, sigur vei da peste sandalele astea. Sunt foarte versatile, putând fi purtate la multe tipuri de ținute, și sunt colorate, ceea ce le face ideale pentru a spori bucuria vacanței. Sandalele avarca prezintă multe alte avantaje pentru purtător.

inpuff.ro

Sunt din piele naturală

Pielea naturală este ingredientul de bază când vine vorba de sandale avarca. Ele nu sunt fabricate, ci confecționate manual, în Spania, din piele naturală 100%. Pielea permite piciorului să respire, nu favorizează apariția transpirației, se pliază perfect pe forma piciorului, nu provoacă alergii și rezistă foarte mult. Practic, o astfel de încălțăminte o poți purta și 2-3 ani fără să pară uzată și învechită.

Au un design tineresc și modern

Vrei sandale Avarca? S-ar putea să ai o problemă, aceea că-ți va fi foarte greu să alegi culoarea preferată. De regulă, în magazinele cu încălțăminte, la același model sa pantof găsești cel mult 3-4 culori disponibile. Aici ai multe culori din care poți alege. Asta dacă vorbim de produsele uni.sandale avarca

Dacă le luăm în calcul și pe cele cu imprimeuri diverse (flori, fluturi, abstracte) sau pe cele cu aplicații de tipul paietelor și sclipiciului, alegerea devine și mai dificilă. Un lucru e sigur: veselia și ieșirea din anonimat sunt garantate cu asemenea încălțări și nimeni nu va putea spune despre tine că nu porți sandale la modă.

Sunt sandale potrivite și bărbaților și copiilor, nu doar femeilor

Dacă la capitolul sandale de damă oferta a fost întotdeauna una foarte bogată, nu același lucru putem spune și despre raioanele cu sandale pentru bărbați. Ei bine, bărbații ar trebui să știe că anul acesta pot purta sandale avarca. La fel și cei mici. Sunt sandale foarte potrivite pentru copii, fiind din piele și având un design unic care permite fixarea perfectă pe picior și scade riscurile ca încălțămintea să alunece sau să-l facă pe cel mic să se împiedice. Și mai sunt și colorate! Sunt deliciu pentru copii și relaxare pentru mame.

Sunt foarte comode

Ba chiar aș putea spune că sunt unul dintre cele mai comode modele de sandale. Fie că sunt cu talpă plată sau cu platformă, aceste sandale avarca sunt destul de ușoare, nu îngreunează deloc mersul, nu țin piciorul foarte strâns, îi asigură o poziție perfectă pentru mers și îi oferă susținerea necesară. Nu scapă din picior, nu sunt nici prea decupate nici prea îmbrăcate, sunt perfecte pentru vară.

Eu m-am hotărât. Am găsit și reduceri destul de mari pe sandale-avarca.ro și o să-mi comand și eu o pereche, pentru început, pentru că nu am mai probat niciodată acest tip de încălțări și nu știu cum se comportă pe un picior lat. Dacă mi se vor potrivi, voi mai alege apoi alt model. Eu sper să-mi vină pentru că vreau neapărat să am sandale din piele și foarte confortabile și acestea mi se par cele mai frumoase din cele care se potrivesc criteriilor mele principale de selecție.

Voi aveți sandale avarca? Are cineva care îmi poate spune dacă se potrivesc și persoanelor care au laba piciorului mai lată?

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Amy
    • 03/04/2017
    Răspunde

    Imi plac la nebunie sandalele spaniole! <3

    • Daniela
    • 03/04/2017
    Răspunde

    Demult le apreciez,îmi plac și în viitorul apropiat voi cumpara și eu.Faine de tot.

  1. Răspunde

    Superbe modele. Chiar imi doresc si eu sandalute noi… si balerini… si pantofi 🙂
    E adevarat ca o femeie parca nu are niciodata suficiente articole de incaltat, chiar daca are cateva rafturi pline. 😀

    • Valeria Chertes
    • 03/04/2017
    Răspunde

    Foarte dragute modelele si comode.

    1. mai ales alea cu talpă joasă, nu?

  2. Răspunde

    Iubesc sandalele astea si pana acum si eu m-am multumit doar sa le admir in taccere. M-am temut ca sunt scumpe si totusi nu-i chiar asa o gaura in buget. Cred ca imi voi lua si eu o pereche vara asta

    1. eu vazusem pe un alt site preturi de la 300 de lei in sus si am zis ca nu mai vreau :))

    • Tatiana Sorina
    • 03/04/2017
    Răspunde

    Sunt super dragute,chiar imi plac.

    • nicolae claudia
    • 03/04/2017
    Răspunde

    si mie imi plac mult aceste sandale si sper sa imi iau si eu o pereche

    1. sa ni le arati si noua cand ajungi sa iti iei!

  3. Răspunde

    Am vazut anul trecut stilul asta de sandale, mi-au placut la nebunie, pareau extrem de usoare si comode. As alege o pereche cu talpa mai groasa, pe motiv de greutate, ca sa nu ma doara picioarele asa de tare daca merg mult pe jos. ..

    1. eu am cautat sa probez undeva un model de genul asta inainte ca sa vad daca merge pe piciorul meu, dar erau cam inguste si nu stiu ce sa fac, daca sa imi comanda sau nu.

    • ghelbere elena
    • 04/04/2017
    Răspunde

    Si eu le-am admirat prin poze si imi doresc o pereche pentru ca imi par usoare si comode.

    1. de usoare nu le-am probat, sincer, dar comode nu au cum sa nu fie.

  4. Răspunde

    Vai ce imi plac sandalele astea! De mult le-am recmarcat dar inca nu i-am cumparat o pereche. Daca iti cumperi sa ne zici cum sunt 🙂

    1. tocmai asta ziceam ca mi-e teama sa fac comanda, ca am probat ceva intr-un magazin si nu imi intra laboiul in ele.

    • Delia
    • 04/04/2017
    Răspunde

    OMG! Alea cu fluturi le vreau acum!!!! Pfuai, nici nu sunt scumpe. Sa stii ca mi-ai inseninat ziua cu articolul asta. Chiar am de gand sa le cumpar.

    1. cred ca toate ne-am uitat la modelul cu fluturi 😀 Ce inseamna asta?

    • Dincolo de nori
    • 04/04/2017
    Răspunde

    Şi dacă tot ne spui că sunt potrivite şi nouă, bărbaţilor, de ce nu ai pus măcar o poză? Acu tre să umblu eu din link în link să le caut. 🙂

    1. Bre, daca intri mataluta pe site-ul ala, vezi acolo si pentru barbati. Sunteti minoritate si de aia n-am pus 😀

  5. Le-am tot vazut la oameni in picioare prin vacante, ceea ce ma face sa cred ca sunt super comozi. Varietatea de modele si culori frumoase e un plus. Arata chiar bine de tot, sigur acest gen de sandale se potrivesc si celor cu picior mai lat.
    Chiar as vrea ca cineva sa se gandeasca ca nu toate avem picioarele de balerine si sa faca pantofi si pentru noi. Eu desi am 35-36 la picior, tot nu am un picior ingust, mi-ar placea cineva sa se gandeasca si la noi.

    1. si eu care imi imaginam ca purtatoarele de masuri mici nu au probleme si le intra piciorul in orice!

  6. Răspunde

    Cele cu fluturasi sunt facute special pentru mine, nu? 😀 Am pus imediat ochii pe ele, iar acum le rasfoiesc site-ul. Multumim pentru recomandare, Cristina! Vine la fix, ca primavara asta ma prinde oarecum nepregatita.

    1. Normal ca pentru tine sunt, Ioana.Dar ti le cumperi singurica, nu faci wishlist pentru ziua ta, da? :))

  7. Răspunde

    Sunt superbe, imi plac mult
    Le-am vazut de vreo 2 ani si le tot studiez
    Problema e ca atunci cand comanzi online risti destul de mult sa nu nimeresti masura
    Hai sa zic totusi ca, daca as cere o pereche prea mica, nu ar fi neaparat o problema pentru ca Daria creste vazand cu ochii si deja ma prinde din urma.
    La un moment dat cred ca ma voi incumeta sa comand o pereche…sa vina vara si vom vedea …macar sa aleg ceva ce ar purta si ea ca sa nu dau banii degeaba daca gresesc numarul 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares