Testat – cremă hidratantă de noapte naturală cu acid hialuronic DermaE

cremă de noapte dermae

Hidratarea nu e opțională. Indiferent că e iarnă sau vară, că ai tenul gras, uscat, acneic sau sensibil, produsele hidratante nu pot lipsi din trusa ta de cosmetice. Pe lângă toate produsele de curățare, care pot fi și ele hidratante, un rol foarte important îl au cremele hidratante. Despre o astfel de cremă am să vă povestesc și eu astăzi. Este vorba despre crema naturală hidratantă de noapte cu acid hialuronic DermaE.

Eu am primit această cremă spre testare de la DermaE România. O folosesc de mai bine de o lună de zile, în fiecare seară, și pot, în acest moment, să vorbesc despre ce-mi place și ce nu-mi place la ea. N-am să vă prezint eu crema ca într-o reclamă, detalii despre ea găsiți voi aici, despre care sunt beneficiile prezenței acidului hialuronic într-un produs hidratant, despre preț și despre premiul pe care l-a obținut în 2013, fiind unul dintre cele mai apreciate produse de pe piața de cosmetice din Statele Unite. Eu mă rezum la impresiile mele despre produs.

Prezentare produs

Avem aici un borcănel din sticlă în care găsim 56 de grame de produs.

cremă de noapte dermae

Eu nu fac parte din categoria celor care pun ambalajele de genul ăsta la colț pe motiv că îmi bag degetele în cremă și las microbi acolo. Până la urmă, ideea e sa te dai cu cremă atunci când ai mâinile și fața curate. Și în aer or fi microbi, nu zic că nu, dar ăia intră singurei în contact cu fața oricum. Eu mă feresc din contra, de plastic. Prin urmare, big like de la mine pentru ambalaj.

Borcănelul vine sigilat (pe sub capacul din plastic) cu un capac protector din aluminiu. Asta ca să-i mai liniștim puțin pe germofobi :).

Cu ce intrăm prima dată în contact când deschidem produsul? Cu mirosul. Izul este unul dulceag. Nu știam de unde să-l iau. Nu am mai folosit produse care să miroasă așa. Am aruncat un ochi pe lista cu ingrediente și am dat peste parfum de flori de Plumeria. Am cercetat și reiese că este vorba despre florile super frumoase și super parfumate ale unei plante originare din Caraibe. Mirosul persistă peste noapte și mie îmi place foarte mult. Cei care preferă cosmeticele mai discrete, din punct de vedere al mirosului, posibil să nu fie încântați.

Crema are o culoare galben rozalie, ca de piersică scăldată în soare, coaptă abia pe sfert.  Vorbim despre o cremă foarte fină, nici prea solidă, nici prea lichidă, cu o consistență numai bună. Nu pierzi mult timp încercând să o întinzi pe ten, dar nici nu curge de pe degete.

cremă hidratantă cu acid hialuronic

Îmi place că e spornică. Se consumă o cantitate foarte mică de cremă la o aplicare. O persoană cu tenul uscat sigur ca va folosi mai mult produs. Eu am tenul gras.

Nu intră nici prea repede nici prea lent în piele, adică ai timp să-ți faci un masaj cât o aplici, dar nu trebuie să aștepți jumătate de oră să intre în piele. Depinde din nou de tenul fiecăreia. Dacă pui o cantitate prea mare de cremă pe un ten gras, o să ai senzația de ten încărcat pentru că pielea nu o va putea absorbi pe toată.

Se cunoaște ceva de o lună de zile, de când o folosesc?

Da. Chiar nu mă așteptam. Gura lumii zice că noi, femeile grăsune, ne menținem tinere și frumoase mai mult timp. Aș vrea eu! Eu, după perioada agitată din ianuarie (cu bunica și toate problemele), mă priveam cu milă în oglindă. Nu am încă riduri, deci nu pot spune dacă acestea se estompează pe măsură ce se folosește crema sau nu. În schimb, două linii mai adânci prinseseră a se arăta sub ochii mei. Nu îmi propusesem să scap de ele, am folosit crema strict ca produs hidratant și nu aveam așteptări de la ea pe partea asta. Surpriza a fost foarte plăcută și de aceea am decis să fac și poză ca să se vadă diferențele (știți cât de mult urăsc să mă pozez, dar am simțit nevoia să vă arăt rezultatele). Cred că se vede că liniile acelea au dispărut.

rezultate crema de noapte dermae

Ca produs hidratant este foarte bun. Nu e prea gras, e destul de lejer deci, deși e recomandat pentru tenurile uscate, deshidratate, și pentru cele normale,  poate fi folosit și de posesoarele de ten mixt sau gras (cum sunt eu). Pielea chiar arată altfel dimineața, mai fină, mai elastică, mai catifelată. În schimb, nu puteți sări peste demachiere dimineața. Cine obișnuiește să-și spele fața cu apă și gata, va învăța să folosească și apa micelară pentru a curăța orice urmă de cremă rămasă pe față.

Nu am avut probleme cu iritațiile și nici cu acneea (știți că mă plâng când îmi ies coșuri de la unele produse 😀 ).

La nivel de compoziție, am analizat ingredientele pe Paulaschoice.com și aproape toate sunt catalogate ca fiind BUNE și foarte bune. Dintre ele merită amintite aloe vera, uleiul din semințe de macadamia, ceaiul verde, vitamina A, vitamina E. De reținut și că această cremă DermaE este 100% vegană, nu a fost testată pe animale, nu conține parabeni, sulfați, ulei mineral, lanolina, gluten sau organisme modificate genetic.

crema naturala riduri

 Ce nu-mi place la această cremă?

Nu mi-a plăcut prețul. Mi s-a părut scumpă. Acum, văzând cât de puțină cremă am consumat într-o lună de zile, mă gândesc că mai bine iau un produs ca ăsta și mă ține 2-3 luni, decât să cumpăr lunar unul la 60 RON care nu acționează la fel de bine.

Nu-mi place că data de valabilitate, imprimată pe fundul recipientului de sticlă, s-a șters în doar câteva zile. Este drept că ea e scrisă și pe cutia de carton, dar eu nu obișnuiesc să-mi țin produsele în cutii. Ar fi bine să se folosească o etichetă sau altă metodă care să păstreze data respectivă vizibilă pe recipient.

Voi cumpăra acest produs? Da, dar voi aștepta o promoție :D. Momentan am văzut că este reducere la crema de zi pe site-ul dermae.ro. Sper să intre și cea de noapte la ofertă în cele câteva săptămâni cât estimez că-mi mai ajunge crema pe care o am acum.

 

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Imi place super mult ca este in recipient din sticla, dar si cum arata crema in sine. Culoarea si consistenta par exact genul in cremelor pe care le folosesc eu. De vreo 2 saptamani am inceput sa folosesc si eu o crema cu acid hialuronic si simt diferenta. Eram sceptica inainte, dar mi-a trecut cand am vazut cat de repede se vede diferenta. Pielea e mult mai fina la atingere, chestie pe care a observat-o si cosmeticiana cand am mers la pensat.

  2. Răspunde

    Eu nu prea folosesc crema de noapte decat daca primesc una in teste, dar am auzit multe lucruri bune despre crema asta in blogosfera si acum ca am vazut cum au disparut liniile alea am si eu nevoie de una care sa-mi stearga liniile de pe frunte, ca sa nu zic riduri.

  3. Răspunde

    si eu apreciez recipientele de sticla.
    Sincer, vad o diferenta la tine, deci ma bucur ca e o crema faina!

    • Pusa Raisa
    • 15/03/2017
    Răspunde

    Desi ar fi trebuit de mult sa incep a folosi o crema de fata cu acid hialuronic iata ca nu am facut acest lucru. Eu sunt mai conservatoare in folosirea unor creme de fata. Ma obisnuiesc cu una-doua creme si cu toate ca stiu ca e bine din cand in cand sa mai folosesti si alte creme , deci sa le mai schimbi , iata ca nu prea fac acest lucru. Dar cu siguranta de Paste imi fac cadou o astfel de crema si sunt sigura ca tenul meu sensibil se va indragosti de ea.

    • Daniela
    • 15/03/2017
    Răspunde

    E de notorietate ca aceasta crema are atuuri,multe au incercat-o și au și avut rezultate pozitive.Păcat de preț ca e cam scumpa.

  4. Big like pentru descrierea detaliata!
    Nu am folosit produsul, dar am tot vazut pe la fete prin articole. Mai am creme desfacute pe aici, deci deocamdata nu.
    E perfect ca e in borcanas de sticla. Mereu mi-au placut recipientele acestea.
    Cat despre data de expirare care se sterge la prima ploaie, nasol. Ca si eu ma tot uit dupa specificatia asta, consum greu unele produse de ingrijire.

    • Valeria Chertes
    • 15/03/2017
    Răspunde

    Dupa descrierea ta pare buna, este adevarat pretul putin maricel dar merge.

  5. Răspunde

    Ori nu am citit cu atentie ori nu ai scris tu. Asa ca intreb: pentru ce varsta e?
    Caut o crema de fata buna dar sa fie pentru ten mix si matur. Anii nu ii mai zic dar s-au adunat cativa :p

  6. Si marile branduri de creme folosesc borcanase din sticla. Nici eu nu sunt paranoica, altfel as lua-o razna. Ma spal bine pe maini inainte sa folosesc crema si nu am avut niciodata probleme pana acum.
    Da, uneori pretul cosmeticelor e justificat. Eu am comparat Farmec, Vichy si Guinot. Teoretic ar trebui sa faca acelasi lucru, practic chiar deloc. Am avut mari rezultate cu Guinot, dar pretul e pe masura. Oricum cantitatea folosita e mica, deci e suficienta crema pentru un an. Mai bine un produse de calitate, de incredere, cu ingrediente ok, stai mai linistita.

  7. Răspunde

    Chiar aveam nevoie sa citesc un astfel de review despre crema de noapte de la DermaE. Am incercat cateva produse de la ei si toate mi-au placut. Eram curioasa sa aflu amanunte si despre aceasta.

  8. Răspunde

    Folosesc si eu aceasta crema si chiar daca este destinata tenului normal, face fata cu brio tenului meu mixt. Sincera sa fiu m-am uitat pima oara la termen si apoi l-am ignorat. Nici nu stiu daca mai apare sau nu. Cert este ca imi pastrez si cutiile la unele creme si nici nu va mai dura mult pana sa o consum

    1. eu nu pastrez cutii si am obiceiul cateodata sa mai las produse deschise si sa vreau sa le reiau.

    • ghelbere elena
    • 16/03/2017
    Răspunde

    De cand am citit pentru prima data pe un blog despre ea am dorit sa mi-o cumpar, dar cand am vazut cat costa am spus stop.

    1. te inteleg perfect.

    • stoica claudia
    • 17/03/2017
    Răspunde

    Inca nu am avut ocazia sa o incerc,pare fiarte buna dupa descrierea ta.

    1. este. cum am zis: scumpa dar buna.

  9. Răspunde

    Eu inca o mai folosesc. Si eu am ten mixt spre gras si nu am probleme cu ea. O evit totusi in perioada aceea delicata a lunii, mai exact cu o saptamana inainte. Produsul e wow, intens hidratant, ofera elasticitate pielii, catifeleaza pielea si ii reda frumusetea. Nota 10/10!

    1. da, si la mine a mers bine produsul asta. Am avut spuma de curatare tot de la ei si aceea nu prea mi-a priit. Am si scris atunci despre treaba asta.

    • Mirela Barbalata
    • 18/03/2017
    Răspunde

    Pe zi ce ce trece sunt tot mai tentata sa incerc aceasta gama. Sunt curioasa.

    • nicolae claudia
    • 18/03/2017
    Răspunde

    daca gasesti vreo promotie buna sa ne anunti si pe noi..chiar mi-a placut descrierea ta si cred ca mi s-ar potrivi si mie..dar momentan pretul ma impiedica sa o cumpar

    1. eu o urmaresc. Daca vad ceva, dau de stire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares