O nouă comandă la Bottega Verde – vopsea și balsam pentru păr

comanda bottega verde cosmetice naturale reduceri

De-a lungul vremii, am testat multe produse primite prin colaborări. Unele nu prea m-au dat pe spate, altele mi-au plăcut mult. Dintre cele care mi-au plăcut, am ajuns să mi le cumpăr doar pe cele pe care mi le pot permite. În această categorie se înscriu și produsele de pe Bottega Verde. Sunt câteva de care m-am îndrăgostit pe bune și pe care știu că mi le voi cumpăra mereu. Cel mai iubit produs pentru mine rămâne acest exfoliant cu grepfruit roz. Aproape la fel de mult iubesc șamponul pentru păr gras cu propolis și argilă și parfumul deodorant cu vanilie neagră. Pe acestea le am încă pe stoc.

Pentru că plănuiam să mă vopsesc înainte de Paște, m-am apucat să caut o vopsea păr ceva mai blândă (eu am dermatită și nu pot pune orice în cap). Majoritatea vopselelor de păr fără amoniac nu rezistă mai mult de 3 – 4 săptămâni, oricât de frumos ar prinde.

Apoi mi-am adus aminte că, în timpul colaborării mele cu Bottega Verde, îmi luasem și o vopsea de păr, despre care chiar ar scris atunci (parcă pe Facebook) că nu mi se păruse grozavă. Aia a fost impresia la cald, din seara în care m-am vopsit. A doua zi, la lumina naturală, toată lumea a admirat rezultatul. Chiar arăta bine și a rezistat mult de tot culoarea. Eu m-am vopsit înainte de Crăciun și părul încă își păstrează din culoare, dar a crescut destul de mult și voiam să acopăr firele albe și să reîmprospătez culoarea.

Culmea e că, după ce mi-am adus aminte de vopseaua de păr de la ei, am dat și peste un articol pe blogul Ioanei Radu, în care oferea un voucher de reducere de 10% la o comandă pe site, și am luat asta ca un semn. Am pus produsele în coș și iată comanda sosită după 2 zile.

comanda bottega verde cosmetice naturale reduceri

Mi-am luat 2 vopsele de păr Color Brio (ca să fie!). Sunt două nuanțe diferite. Voi folosi una înainte de Paște și una pe la sfârșitul lui mai, de ziua mea. Mie îmi este suficientă o cutie la un vopsit (am părul de lungime medie, dar destul de rar; deh uite și un avantaj în avea mai puțin păr!). Am luat un negru. De obicei, înainte să mă potcovesc cu dermatită, foloseam negru albăstrui, dar acum e mai important să folosesc produse cât mai ok pentru pielea capului. Acest negru este cel pe care l-am aplicat și de Crăciun. Găsești AICI un review complet pentru această vopsea de păr.

A doua vopsea este aceasta, un castaniu cu irizații intense. Am citit de bine despre el pe un alt blog și am zis să-l încerc.Vopsea de par si balsam par vopsit bottega verde

Balsam de păr de la Bottega Verde nu mi-am luat până acum și am vrut neapărat să-l încerc pe cel de aici, pentru păr vopsit, cu ulei de nuci braziliene și fructe roșii. Deocamdată pot spune doar că mirosul este senzațional și are textură cremoasă. Urmează să-l pun la treabă după ce mă vopsesc. Sper să mențină culoarea vie și mai mult timp.

sapun lichid de maine cu aloeTotalul comenzii fiind de peste 99 lei, aveam transport gratuit și posibilitatea de a-mi alege un cadou din cele disponibile. În fiecare lună Bottega Verde vine cu produse cadou la comenzi. Luna aceasta se poate alege între un săpun solid cu violete, un săpun lichid cu aloe, un gel de duș cu extract de lămâi din Sicilia și o cremă de mâini cu extract de struguri roșii. Eu am ales săpunul lichid cu aloe și pe acesta l-am primit gratuit.

Vezi aici reducerile de pe BottegaVerde.ro

Mie mi se pare destul de bine să plătesc 100 de lei, să mă aleg cu două vopsele de păr, un balsam și un produs cadou, fără să fiu nevoită să plătesc transport. Nu-s produse ieftine, dar sunt accesibile până la urmă (mai ales că au mereu reduceri și oferte tentante), dacă mă gândesc la calitatea pe care o oferă. Până la urmă vorbim de cosmetice naturale.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Elke
    • 24/03/2017
    Răspunde

    Nu am folosit pana acum produse Bottega, dar am auzit lucruri foarte bune despre ele, o sa le incerc cu siguranta

    1. chiar nu cred ca pot dezamagi pe cineva.

    • Valeria Chertes
    • 24/03/2017
    Răspunde

    Si mie imi place foarte mult Bottega Verde.

    1. e un brand care da dependenta.

    • nicolae claudia
    • 25/03/2017
    Răspunde

    eu imi doresc tare mult de la ei un gel de dus..cu siguranta imi voi lua

    • ghelbere elena
    • 25/03/2017
    Răspunde

    Gelurile de dus Bottega Verde le am si cred ca nu le-as schimba cu nimic in lume. Am ramas fixata pe ele.

    1. eu sapun solid si sapun lichid, nu le am cu gelurile de dus.

    • stoica claudia
    • 25/03/2017
    Răspunde

    Nu am folosit pana acum produsele lor dar ma tenteaza gelurile,poate reusesc sa imi iau si eu.

    1. cand mai au reduceri, poate reusesti.

  1. Nu alegem produsele dupa ieftin sau scump, ci dupa cat de bine ni se potrivesc. Uneori produsele scumpe compenseaza prin cantitatea mica folosita compartiv cu produsele ieftine cand trebuie sa folosesti mai mult produs.

    1. n-as fi putut s-o spun mai bine ca tine, dar sunt constienta ca sunt si oameni care sunt fortati sa aleaga ce e mai ieftin. Eu insami am facut asta in perioada in care abia ne ajungeau banii de facturi.

  2. Răspunde

    Am incercat multe produse de la Bottega Verde doar ca vopsea nu am folosit. As fi curioasa sa vad cat de eficient este blondul lor

    1. poate iti faci curaj sa incerci.

    • Mirela Barbalata
    • 27/03/2017
    Răspunde

    Apai odata si odata o sa dau si eu comanda la Bottega Verde 😉 🙂

    1. te astept cu impresii atunci.

  3. nu am incercat vopseaua lor, dar nu se stie niciodata. gelurile lor de dus m-au cucerit!

    1. nu cred ca va pupati la vopsea ca parca nu am vazut rosu asa intens la al tau la ei.

  4. Răspunde

    Sunt geniale produsele de la Bottega Verde. Stiu ca tu ai fost una dintre fetele care m-au „corupt” pe mine sa plasez prima comanda pe site-ul BV. Uite ca s-a intors roata si te-am corup eu de data asta cu codul de reduceri ^_^
    Imi place matematica asta a noastra. Sa ne tina obiceiul 😀

    1. :)) numai la rele ne indemnam si noi, zau asa

    • Hacman Mariana
    • 30/03/2017
    Răspunde

    D obicei folosesc nuanta negru albastrui …in ultima perioada m-am vopsit doar cu cea de la SYOSS si pot spune ca-s multumita de rezultat..in privinta dermatitei ,iti recomand uleiul de ricin..masezi de 3,4 ori pe saptamana pielea capului cu ulei de ricin…eu la sfatul unui dermatolog din Bucuresti de la Medlife ,am folosit acest produs si nu mai am probleme..m-a sfatuit sa ma dau cu ulei de ricin seara la culcare si sa dorm cu el in par,sa ma spal a doua zi dimneata..eventual pui un prosop pe perna…am remarcat si o regenerare a parului,adica are dublu efect ajuta si la indesirea parului….Sper sa-ti fie de folos si tie…Pupici…

    1. Nu stiam ca si tu ai problema asta. O sa imi cumpar chiar maine ulei de ricin si sa o sa incep sa folosesc. te anunt daca fuctioneaza. Eu de la Syoss nu mai am curaj sa incerc nimic. Am castigat acum vreun an niste produse de la ei si ne-am umplut toti de matreata de la sampoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares