De acum poți comanda și haine de la AVON

fashion haine AVON

Uite ceva ce nu m-aș fi gândit că se poate întâmpla: să pot cumpăra haine și pantofi de la AVON!

De la ei nu am mai cumpărat nimic de multă vreme, dar azi aveam nevoie de o unghieră bună și mi-am amintit că a mea cumnata are una de AVON și o laudă mereu. Am intrat pe site-ul lor să văd dacă au unghiera aceea pe stoc și am dat cu ochii de altceva, de o categorie nouă, de fashion.

Curiozitatea m-a împins să dau click și să văd ce produse se găsesc acolo. Gențile, bijuteriile și accesoriile nu-s o noutate. Ele există în cataloagele AVON de mult timp, de pe vremea când încă mai foloseam eu fond de ten de la ei. Îmi amintesc că am avut și bijuterii de la ei (arătau bineș dar nu rezistau prea mult timp) și genți și portofele (astea chiar m-au ținut destul de mult).

Ceea ce aduce nou AVON, din martie, sunt hainele și încălțămintea. Dresuri, pijamale, jachete, costume de baie, șosete, rochii, blugi, bluze, bustiere, cardigane, eșarfe au apărut pe site și vor apărea și în catalog (chiar în broșura care se va publica azi, pe 2 martie). La încălțăminte deocamdată văd doar balerini și papuci de casă, dar bănuiesc că vor mai adăuga produse, că doar nu făceau categorie doar pentru 3 produse.

fashion haine de la AVON

Nu știu cum se va proceda pentru comenzile pe catalog. Bănuiesc că va fi o bătaie de cap în plus pentru reprezentanții AVON, dar e și șansă de venituri mai mari. Produsele se pot comanda și online, dar sper să se mai lucreze la site pentru că, în acest moment, nu sunt toate lucrurile bine puse la punct. La unele produse sunt date dimensiunile aproximative, în centimetri, pentru măsurile disponibile, la altele nu găsim această informație. La o pereche de pijamale care mă interesau pe mine, deși în descriere apar și măsurile L, XL și XXL, când vrei să pui produsul în coș, nu poți selecta nici o măsură, îți pun din oficiu mărimea M.

E o mișcare destul de inteligentă și curajoasă din partea AVON, zic eu, să intre și pe segmentul de fashion. Rămâne de văzut dacă va avea la fel de mulți clienți pe partea de fashion cum are pe cea de cosmetice. Și, dacă tot vorbim de cosmetice, ar trebui să știți că pentru luna martie AVON a pregătit și 2 super tombole la care se pot câștiga în total 10 aparate foto Olympus PEN-PL8, 20 de vouchere a câte 1000 de RON, valabile în magazinele Il Passo, 20 de truse de machiaj și 400 de seturi de produse AVON. Aveți aici un banner pe care, dacă dați click, o să ajungeți pe pagina specială din care puteți afla toate detaliile. Menționez că tombolele sunt dedicate clienților, adică celor care chiar cumpără produsele AVON.

tombola AVON martie 2017 concurs

Mi se pare mișto că se pot comanda și online produsele, dar nu îmi place că trebuie să selectez un reprezentat și să îmi vină produsele prin el. Eu aș prefera varianta curier și cred că o firmă așa mare ar putea negocia niște prețuri bune pentru transport.

Pe de altă parte, nu e deranj așa mare că eu nu comand în fiecare lună. Dacă aș face-o și aș mai avea și prietene să ne combinăm la comenzi sau un cerc mare de cunoștințe, m-aș înscrie și ca reprezentant. Aș avea parte de super reduceri, care înseamnă economie pentru mine și familia mea, și chiar oportunitate de câștig când intermediez achiziții pentru alte cunoștințe. La asta se mai adaugă și cadourile pe care știu că AVON le oferă reprezentanților. E tentant, dar nu pentru mine. N-am o viață socială strălucită.

Voi ce spuneți? Ce produse AVON ați mai folosit în ultima vreme? Dar despre categoria fashion ce ziceți? Credeți că veți comanda încălțăminte și haine de la AVON?

Later edit: cât am scris eu două paragrafe, la încălțăminte au mai apărut o pereche de ghete și câteva pereche de balerini, deci se lucrează încă la adăugarea produselor pe site (bănuiesc).

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • ghelbere elena
    • 02/03/2017
    Răspunde

    Stiam ca comercializeaza bijuterii, dar nu mi-as fi inchipuit niciodata ca vor trece si la comertul cu haine si incaltaminte.

    1. poate ca nu mai merge asa bine pe cosmetice?

  1. Răspunde

    Interesant, nu stiam de categoria fashion. De la ei folosesc foarte multe cosmetice. Ma bucur ca au trecut si la haine. Daca au cosmetice de calitate, ma gandesc ca la fel vor fi si articolele de imbracaminte .

    1. am nimerit si cosmetice mai ”naspa”, nu ii pot lauda ca exceleaza.

  2. Răspunde

    Eu am luat de la ei un colier senzatie. A trecut un an de atunci si arata in continuare foarte bine, chiar daca e gablont. Obiectul a fost adus de un reprezentant, dar nu am simtit nicio diferenta fata de serviciul de transport asigurat de curier.

    1. tu esti foarte atenta la lucruri, am vazut asta in articolele tale. Sigur ai mare grija de el. EU am avut mai mult inele si probabil ca din cauza sapunurilor s-au ”dus” asa de repede.

    • Valeria Chertes
    • 02/03/2017
    Răspunde

    Este bine ca se axeaza pe tot felul de produse si pentru noi ca avem de unde alege.

    1. avem de unde alege, mai avem nevoie de bani.

    • Lamiita Petre
    • 02/03/2017
    Răspunde

    Am vazut cateva chestii dragute, niste ghete, esarfe si alte lucruri dar care nu sunt de nasul meu. Pardon, de calibrul meu ? Sa stii ca fara niciun motiv anume nu prea „colaborez „cu Avon dar imi voi indrepta atentia catre ei fiindca am vazut multe lucruri faine la preturi la fel de faine. Chestia e ca nu imi place sa fac stoc de cosmetice sau sa folosesc mai multe produse simultan. Cand se termina ceva abia atunci trec la alt produs.

    1. la cosmetice si eu sunt la fel. Nu am vagoane si nici nu folosesc 30 de produse pe zi.

    • Gabriela G.
    • 02/03/2017
    Răspunde

    M-am uitat acum de curiozitate. Au hainute dragute, insa sunt putin cam scumpe dupa portofelul meu. 😀

    1. Adevarat graiesti. Sunt destul de scumpe si la banii astia eu prefer sa ma duc in magazin sa pipai… materialul 😀

  3. am avut un portofel bun de la el, m-a tinut vreo cativa ani. dar la restul hainelor… nu m-as incumeta. totusi, as avea de dat o comanda la ei. macar asa, de dragul vremurilor trecute

    1. Nu stiu de ce am eu un feeling ca o sa te razgandesti :))

  4. Răspunde

    Nu stiam ca au si haine si papuci. Eu nu am mai cumparat demult de la ei, de cand prietena mea a renuntat la a fi reprezentant. Probabil as reveni la ei daca ar baga livrarea cu curierul, dar nu cred ca o sa cumpar haine.

    1. nici eu nu mai am reprezentant in zona… mi se pare ca sunt din ce in ce mai putini.

    • Lorena
    • 02/03/2017
    Răspunde

    Ce veste buna! Sper sa ma surprinda si sa ma convinga sa cumpar:)
    Mi-a placut cum ai scris articolul. Obiectiv

    1. pai nu l-a, vrut de reclama, ci strict informativ. sa ne tii la curent daca iti cumperi ceva de la ei.

    • stoica claudia
    • 02/03/2017
    Răspunde

    Eu sunt reprezentant Avon si cumpar mereu pentru mine si vecinele mele cosmetice dar la haine nu m-am bagat ,da am vazut ca au aparut dar mi se par un pic cam scumpicele.

    1. poate ca vor cere si vestimentare doamnele. Iti tin pumnii la vanzari.

  5. Răspunde

    Cred ca sunt cativa ani de cand nu am mai dat o comanda la AVON. Nu ma gandeam ca vor vinde si haine… int-o perioada mai vindeau la promotie esarfe. Cred ca succesul se datoreaza si gentilor. Mie imi plac gentile de la ei. Acum cu hainele chiar au dat lovitura. Un pas urias!

    1. ramane de vazut daca vor avea succes pe partea asta pentru ca mie mi se par putin scumpe produsele.

    • nicolae claudia
    • 02/03/2017
    Răspunde

    indrazneata decizia lor. Din punctul meu de vedere, cred ca au luat o decize buna, ca in ultimul timp piata a fost invadata de tot felul de produse de beauty..Eu am o crema de maini de la Avon pe care o folosesc..si cam atat. M-am uitat putin pe site-ul lor si chiar mi-au placut cateva lucruri..eu cred ca au facut o alegere buna prin introducerea articolelor vestimentare si nu numai

    1. sa inteleg ca ai comanda haine de la ei?

    • Barbalata Mirela
    • 03/03/2017
    Răspunde

    Eu nu fac comenzi de la Avon iar de haine in nici un caz. Prefer sa fac cumparaturi din magazine direct.

    1. eu astept sa vad daca le merge afacerea sau nu ȘD

  6. Răspunde

    Nu stiam.E o treaba buna. O sa ma uit in catalog la preturi.

    • Tatiana Sorina
    • 06/03/2017
    Răspunde

    Sunt dragute dar ma abtin,cumpar din magazin,probez si stiu ca le port.

  7. Răspunde

    Nu am mai dat comenzi la ei in ultimul timp pentru ca am cam rupt legaturile cu reprezentantii. Sa stii ca in cataloagele AVON de afara, ei aveau haine de mai multa vreme. Se pare ca abia acum au ajuns si la noi. Eu vad aceasta chestie interesanta si daca as gasi ceva dragut, as indrazni sa comand

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares