Ceasuri și bijuterii Fossil pentru orice stil

ceasuri și bijuterii Fossil

La momentul apariției lor, ceasurile de mană erau apreciate doar pentru funcționalitatea lor, mai exact aceea de a măsura timpul. Mai târziu, situația s-a schimbat – au apărut modele tot mai diverse de ceasuri, tocmai pentru că oamenii au descoperit în ele mai mult decât instrumente care să le indice ora. Nu mai era suficient ca un ceas să își facă treaba. Trebuia să arate într-un anumit fel pentru a se contopi cu personalitatea celui sau celei care avea să-l poarte. La bijuterii e simplu. Ele au avut întotdeauna același scop: să arate bine și să grăiască despre valoarea celui care le poartă.

Bărbați, femei, ceasuri și bijuterii

Astăzi, ceasul de mână a devenit un accesoriu foarte apreciat, un must have, aș putea spune, mai ales în rândul bărbaților, care nu au prea multe oportunități de accesorizare a ținutelor. Atunci când un bărbat adaugă un ceas potrivit la ținuta sa, îi dă un plus de valoare.

La capitolul bijuterii, bărbații se axează în special pe brățări sau lănțișoare. Inele poartă doar adevărații fashioniști. Bărbații nu sunt așa pretențioși. Nu visează la diamante. Pentru ei o brățară din piele sau inox este la fel de bună.

Femeile parcă iubesc și mai mult ceasurile. Unele poartă ceasurile simple, pe care încă le putem numi accesorii, altele preferă modele care aduc mai mult a bijuterii. E clar că femeile nu au nevoie de ceas ca să le indice la ce oră să ajungă la o întâlnire, ci mai degrabă ca să aibă ce etala la acea întâlnire. Nu vor orice ceas, ci ceasuri Fossil, Guess sau Skagen.

În materie de bijuterii, la femei avem de-a face cu o adevărată nebunie. La fel ca pantofii și gențile, nici bijuteriile nu sunt vreodată suficiente. O femeie poate avea 500 de perechi de cercei. Dacă vede azi un model nou, îl vrea și pe acela și rar poftește la bijuterii ieftine. Ori trebuie să fie din materiale prețioase, ori de firmă. Fossil, Guess, Esprit sunt branduri câștigătoare.

Alegerea unui ceas sau a unei bijuterii, nu e o treabă chiar atât de ușoară pe cât pare, sunt destul de multe aspecte de care trebuie să ții cont atunci când o faci.

De unde să ne alegem ceasurile și bijuteriile

Tuturor ne plac cumpărăturile online, din diverse motive, și tocmai de aceea trebuie să fim atenți de unde alegem să facem cumpărăturile în acest mediu, neavând posibilitatea de a analiza produsul înainte de a-l comanda. De fapt, de multe ori, doar cunoscătorii pot deosebi un produs autentic de unul fals, indiferent că e vorba de o pereche de ochelari sau de un ceas. Falsificatorii nu au ocolit nici acest segment de piață, al ceasurilor și bijuteriilor, ba, din contră, sunt tot mai numeroși.

Pentru a evita neplăcerea a te trezi cu un ceas sau cu bijuterii fake, nu te lăsa ispitit de ofertele de pe grupurile de pe Facebook sau de pe site-uri de care nu a auzit nimeni nimic pana ieri și azi vin să vândă ceasuri și bijuterii de firmă la prețuri de 3 ori mai mici. Verifică întotdeauna referințele de pe forum-uri sau bloguri, și alege să cumperi doar din magazine cunoscute, cu vechime, precum BestWatch.ro. Magazinele de genul acesta oferă întotdeauna o gamă largă de ceasuri de mana și bijuterii originale, de la branduri renumite la nivel internațional, la prețuri corecte.

Cum alegem ceasul care ni se potrivește

Având în vedere că ceasul ne completează ținuta și ne reprezintă, înainte de a ne preocupa de mecanismul acestuia, vom ține cont de stilul care ne caracterizează: casual, clasic, elegant, casual-sport, fashion.

Dintre cele două mecanisme ale acestor ceasuri, automatic și quartz, mecanismele cu quartz, sunt cele mai practice, având totodată și costurile mai mici, fapt pentru care designeri renumiți și-au permis să se concentrează mai mult pe aspect valorizându-le în stiluri diferite cadranul, carcasa sau brățară. Acestea funcționează cu ajutorul unei baterii care necesită o schimbare o data la câțiva ani și au o precizie foarte bună ceea ce le face să fie apreciate

Alegerea culorii cadranului și a curelei, o facem tot în funcție de stil. Pentru unul mai clasic, elegant, se potrivesc mai bine nuanțele de alb-negru, culori pământii sau non-culori, în funcție de ținută, iar curele să fie preferabil din piele. Pentru un stil smart-casual sau casual-sport, poți opta pentru ceasuri cu cadrane și curele mai colorate: cărămiziu, portocaliu, bordo, bleumarin, măsliniu, etc. Curelele pot fi din silicon, material textil sau plastic.

Ceasurile din oțel inoxidabil de asemenea, sunt foarte versatile și se potrivesc cel mai bine stilului casual care este foarte permisiv, iar curelele din oțel inoxidabil sunt considerate mai bune și mai durabile decât cele din piele.

La bijuteriile lucrurile sunt și mai complicate, așa că nu voi face referire și la ele în acest articol.

Fossil – bijuterii și ceasuri pentru orice stil

Dacă ați fost atenți, ați remarcat că brandul Fossil este pe lista brandurilor preferate de către femei, atât în materie de ceasuri, cât și de bijuterii. Nu se poate spune că nu avem și ceasuri Fossil și câteva modele de brățări Fossil pentru bărbați, dar adevăratele răsfățate ale brandului sunt femeile. Ele clar au de unde alege. Găsesc ceasuri și bijuterii pentru orice stil, unele casual, gata pentru a fi purtate la ținutele zilnice, altele elegante, demne de a însoți rochiile de seară. ceasuri și bijuterii Fossil

Colecția de bijuterii Fossil include multe bijuterii de damă -inele, coliere, cercei, brățări, accesorii telefon, charms – dar și bijuterii pentru bărbați: lanțuri, brățări, inele. În stil casual sau fashion, confecționate din argint/oțel sau perle, sticlă, piele, lemn, etc. și diverse pietre ornamentale(zirconiu cubic, onix, jasp, quartz fumuriu, agat, amazonit, cristale, ștrasuri.), gama de bijuterii Fossil ne încânta prin modele deosebite dar și prețuri accesibile.

Iubitorii acestui brand, indiferent de sex, vor fi încântați de reducerile pe care le vor descoperi pe BestWatch.ro.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Valeria Chertes
    • 13/03/2017
    Răspunde

    Vad ca au lucruri minunate.

  1. Imi plac ceasurile si mi le-as lua pe toate dar recunosc ca nu le port aproape niciodata desi am unul sport, unul elegant, unul colorat si asa mai departe.

    • ghelbere elena
    • 14/03/2017
    Răspunde

    Am intrat pe site si am vazut ca au modele foarte frumoase. Ce pacat ca eu nu pot purta ceas.

  2. Răspunde

    Port ceas in fiecare zi si ma uit la el, adica il port pentru ca e practic, sa pot vedea cat este ora, ca sa nu mai stau mereu sa scot telefonul din buzunar sau din geanta. Ceasurile sunt un accesoriu practic la care n-as renunta niciodata. Desigur, daca am ajuns sa port ceas in fiecare zi, am ajuns si in punctul in care sa investesc in ele. Anul trecut am bifat si primul Fossil din colectia mea de ceasuri ♥

  3. Răspunde

    Bijuterii Fossil nu imi cumpar pentru ca pretul este ceva ma mare, dar ceasurile sunt foarte frumoase si in ultimii ani s-a vazut evolutia brandului. De pe bestwatch si-a luat sotul ultimul ceas

  4. vreau si eu un ceas fossil. Mr. are deja 2, e fan si am zis ca macar sa-i iau ceva frumos. Au modele deosebite!

    • Barbalata Mirela
    • 14/03/2017
    Răspunde

    Eu nu am auzit pana acum de ceasurile Fossil. Oricum eu am zis pas la ele de ani buni. Nu am noroc indiferent daca le cumpar sau le primesc cadou 🙁

  5. Răspunde

    In timp ceasurile Fossil au castigat tot mai mult din aceasta piata, fiind una din cele mai cunoscute marci la nivel global.

  6. Fossil chiar are lucruri frumoase, de calitate. Mie îmi plac mult ceasurile de la ei, am și eu unul negru, care îmi place la nebunie. Accesoriile sunt frumoase, de la cercei până la brățări, am de toate și îmi plac mult.
    Au și genți interesante, cred că iar mă bag în buget 😀

  7. Răspunde

    Fossil este marca mea preferata de ceasuri. E drept, momentan nu mi-o permit, dar daca ar fi sa strang bani de un ceas, Fossil ar fi,fara nici o indoiala. Au ei in colectiile mai vechi o nuanta aramie dupa care ma innebunesc. Primul meu ceas Fossil l-am cumparat dintr-un mall din iasi, pe vremea cand aveam multi bani, ca lucram la Resurse Umane si faceam multe delegatii. daca inchid ochii, imi aimtesc perfect nu doar ceasul, ci ci standul de unde l-am luat. Ce vremuri fericite!

    • stoica claudia
    • 17/03/2017
    Răspunde

    Foarte frumoase

    • irina ene
    • 10/04/2017
    Răspunde

    Chiar sunt super ceasurile!!!!!!!!!!
    Preturile sunt ok.

  8. Răspunde

    Foarte elegante sunt ceasurile 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares