Cum (n-)am petrecut de Valentine’s Day

cadouri haioase Valentine's Day

Slavă Domnului că a trecut! Ieri, de Valentine’s Day, singurul lucru care mi-a plăcut a fost hlizeala de pe Facebook. Am râs de ne-am prăpădit pe seama acestei sărbători și a minciunilor pe care fiecare dintre noi le-a turnat pe la diverse concursuri. Despre cine romantice cu mămăligă și cârnați, despre cadouri imaginare de la Șanel și Iv San Loran, puteți citi aici.

Nu s-a schimbat mult părerea mea despre Valentine’s Day față de anul trecut. De fapt, poate s-a schimbat, dar sigur nu în bine.

Nimic special pe ziua de ieri. Mi-am băut ceaiul verde, din cana mea primită cadou de la o cititoare (mulțumesc Raisa), am scris pe blog, am călărit Facebook-ul și m-am înscris la o sută de concursuri organizate în cinstea sărbătorii inventate a iubirii. Am mințit cât am putut. Ba că am pregătit cină romantică, ba că i-am luat un super cadou sau că ieșim la o plimbare pe lună ca să ne sărbătorim iubirea. Poate și pentru că am mințit, n-am câștigat nici măcar o ciungă. Asta să-mi fie paguba!

bottegaverde.ro

Am primit cadou un trandafir. După 2 ore era leșinat. Soțul meu n-a primit nimic cadou. Primise, pe 11 februarie, atunci când este aniversarea zilei în care ne-am cunoscut. Bine, mint. Îl primise cu vreo 2 săptămâni mai devreme pentru că eu nu prea am răbdare să ascund cadouri.

La masa de Valentine’s Day am servit niște friptură la tigaie cu puțin orez, al dente spre nefiert, plus o minune de prăjitură mușuroi de cârtiță 100% homemade, dar cu blatul ars. Atâta. Fără lumânări și fără șampanie. Nici film romantic n-am avut. Ne-am rezumat la încă două episoade din Prison Break (noroc că s-au pupat Michael și Sara și ne-au dat o mini doză de romantism).

Punctul culminant al zilei a fost pe la ora 22:00, când am scos câinele la plimbare. O lună mare, părând foarte aproape de noi, ne zâmbea din capătul străzii și n-am putut să nu o admir. Soțul meu a privit-o cu mândrie și mi-a spus că e pentru mine, că a adus-o mai aproape pentru că n-a putut să o ia de pe cer. Asta era aluzie la toată distracția de pe Facebook cu privire la cadouri! I-am mulțumit pentru așa cadou minunat și i-am promis că la anul mâncăm nimic de Valentine’s Day dacă mai dă 12 lei pe un trandafir (știu exact de unde l-a luat). Cât s-a spălat el pe dinți, i-am pregătit încă o surpriză. Pentru că nu avusesem petale de trandafiri să pun pe pat, i-am dat lui Piki o coală A4 și, în 2 minute, a umplut patul de confetti.

Nu puteam încheia ziua fără să ne certăm. La noi e o dragoste mai specială!

Acum așteptăm cu emoție Dragobetele. Pe 24 februarie iar nu sărbătorim dragostea.

Voi cum ați petrecut de Valentine’s Day?

Sursă foto Facebook

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Ne-am uitat la Chefi la Cutite :))) Foarte romantic…
    Eu nu il cunosc pe nenea Valentin asta indragostitul. Si nu inteleg de ce sa il sarbatoresc.
    Cat despre trandafir??? Tulpina nu avea tepi? Ca ii foloseam pe post de petale! 😀

    • Daniela
    • 15/02/2017
    Răspunde

    Eu mai rău, de la ce-mine doream la realitate,o amenda de neplata rovinietei și nu prea mint,îl iubesc pe soțul meu și nu cred ca numai ieri.În fiecare zi.

    • Dana Lia
    • 15/02/2017
    Răspunde

    Draga mea..ai o sinceritate pura,debordanta si esti minunata!Eu i am luat un tricou in avans si el mie o husa de tel.In plus,mi am comandat niste dessous-uri..n am apucat sa le folosesc..

    • stoica claudia
    • 15/02/2017
    Răspunde

    Ce frumos ,mai facut sa rad ,tare scumpa esti!

  2. Răspunde

    La noi a fost Valentine s Day in 3 cu distractie mare, la o piesa de teatru Romeo si Julieta transformata in parodie si la locul de joaca unde am baut o bere in timp ce ne uitam cum copilul din dotare alerga ca la maraton dintr-o parte in alta. Nu am avut cina romantica fiindca preturile de acolo erau peste bugetul nostru, dar pentru ca mi-a adus trandafiri in ghiveci i-am promis o cina platita(nu gatita) de mine. 🙂

    • Catalina Dumbrava
    • 15/02/2017
    Răspunde

    De ce nu scri o carte mai Cristina, imi place umorul tau maxim! Sa sti ca nu eu sunt fana ta nr. 1 :))))) ! Eu de Valentine’s am primit bomboane de ciocolata de la baiatul meu! Pentru tine mami, de ziua indragostitilor! Ce sa mai ceri, prea mult chiar!

    • Alina Smaranda
    • 15/02/2017
    Răspunde

    :)))))))hai sa nu fim răi!Sotul meu e schimbul 3 săptămâna asta ,când s-a trezit si a vazut de câte ori a fost etichetat cu ce celebra declaratie „te iubesc „,mi-a spus ca o sa-i ajunga pt tot anul☺.Cadou….am primit acum o săptămână,unul din pici mi-a spart ecranul la tel ,asa ca na, sa zicem ca l-am primit in avans,aaaa si sa nu uit am primit doua superbe inimioare desenate din partea picilor.ps amuzant articolul tau…☺

  3. Esti tare amuzanta! Eu am primit 2 sticle de suc si.un tricou cu Minioni. El n.a primit nimic. Eu am reusit sa citesc o cartea aseara, iar el a ajuns la 10:30 si s.a uitat la meci.o seara perfecta, as spune!

  4. Răspunde

    Ha! HA! Ce tare asta cu Piki si confetiile. Si al meu prinde servetele

  5. Răspunde

    Cred ca romantinsmul este mai vizibil in cazul tinerilor indragostiti sau a celor la inceput de drum. La noi nu a fost nimic special. La fel ca si in cazul tau a fost o zi ca oricare alta doar ca am iesit seara in oras impreuna cu nasii nostri, viitorii fini si niste prieteni. Toti cu copiii. harmalaie, nebuneala, mancat pe fuga …. Nu m-am relaxat deloc si nu a fost nimic waw!
    Astazi a fost o zi mult mai frumoasa … 🙂 Sa vad de dragobete ce mai facem

  6. Răspunde

    Poti sa ii dai un pont sotului: in Afi Cotroceni exista o florarie la parter. Acolo au niste trandafiri superbi, care nu isi schimba pretul in functie de sarbatoare (constant 10 lei firul) si care rezista o saptamana intreaga. Cand am vazut cat rezista primul buchet de la my better half, a trebuit sa stiu toate detaliile privind sursa minunatiilor.

    1. uite de asta chiar nu stiam. E drept ca noi nu prea suntem clienti ai mall-urilor, dar pretul chiar e bun. 10x

    • Valeria Chertes
    • 15/02/2017
    Răspunde

    Sotul meu a zis ca nu s-a putut concentra la lucru cate etichetari a primit pe telefon(de la concursuri) si ca nu i-am spus ca il iubesc toata viata lui cat i-am spus ieri. Cristina mai inveselit din nou cu articolul tau.

    • nicolae claudia
    • 15/02/2017
    Răspunde

    nu am sarbatorit cu fanfara, dar am pregatit mancarea noastra preferata, ciorba de burta( ca oricum nu mai aveam mancare in frigider) si un piept de rata la cuptor. Sotul a venit cu 2 prajituri, un ghiveci cu 3 zambile( a iesit mai ieftin decat sotul tau..a costat doar 10 lei), o cutie cu bomboane si 2 Lion..ne-am asezat la masa, am mancat si apoi ne-am bagat in pat si ne-am uitat la TV..cam asta a fost 🙂

    • ghelbere elena
    • 16/02/2017
    Răspunde

    Am facut lectii cu baiatul, mancare(bors de fasole si snitele cu pireu), am fost singura in parc sa fac miscare si cam atat.

    • Barbalata Mirela
    • 16/02/2017
    Răspunde

    Noi nu sarbatorim ziua aceasta. Dragobetele pentru noi inseamna ziua iubirii la romani. Dar iubirea dintre noi o sarbatorim zilnic.

  7. Răspunde

    Cat de sincera poti fi ? Eu am castigat o cina la un restaurant vietnamez,altfel mai mult ca sigur dupa munca, ne intorceam acasa .

    • Tatiana Sorina
    • 17/02/2017
    Răspunde

    Ce dragalasa esti,! Doamne doamne …. si cu iubirea asta daca il iubesti ,il iubesti zi de zi ,nu doar de doua ori pe an.

    • Mada
    • 17/02/2017
    Răspunde

    Hai ca esti amuzanta cu confetti :)) nici noi nu avem ceva special pentru Dl. Valentin, asa ca a trecut la fel cum a venit.

    1. cam asa e la oamenii normali 😀

    • Roman Nicoleta
    • 14/02/2018
    Răspunde

    Draga mea ești minunată ? mă faci să zâmbesc mereu,tot ce spui tu este adevărat,cam așa se întâmplă în orice relație,chiar daca nu recunoaștem!

    1. Pai de ce sa zic ceva ce nu e?

  8. Răspunde

    Ha… a mai trecut un an. Care Domn Valentin? La mine e cu Mr. Dreams . :)))
    P.S. Am crezut ca fac diabet la cate dulcegarii mi-au chinuit retina azi.

    1. Stai nitel ca vine Dragobetele acusi.

  9. Noi nu sarbatorim. Am avut acum cativa ani o tentativa, asa de fun, si am rezervat la cel mai scump restaurant din oras alaturi de un alt cuplu….dar si-au batut joc de clienti. Mancarea a fost oribila si ne presau sa terminam mai repede ca sa vina altii ca nu erau locuri suficiente :)))

    1. Nu am iesit niciodata la restaurant cu ocazia zilei asteia, dar imi imaginam ca asta ar fi situatia, sa stii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares