O nouă comandă pe Elider.ro și câteva ponturi pentru voi legate de acest site

comandă elider pătură și șosete

In această dimineață, am primit coletul cu cea mai recentă comandă plasată pe elider.ro. Menționez că eu am achitat comanda cu un voucher primit în urma unei colaborări, dar colaborarea nu presupunea un review al produselor și nici nu mă obligă în vreun fel să scriu doar lucrurile pozitive despre acest site. După cum spuneam și în articolul precedent, principala nemulțumire legată de acest magazin este taxa de transport destul de mare, care ar trebui eliminată la comenzile care depășesc un anumit prag.

În comanda primită astăzi am avut o pătură, un pachet de mănuși de unică folosință, un set de folii protectoare A4, un set de benzi de scotch mici și 9 perechi de șosete bărbătești. Iată de vă pot spune despre principalele produse primite.

comandă elider pătură și șosetePătura îmi place foarte mult. Nu mă așteptam să fie așa fină, pufoasă și perfect finisată, având în vedere că păturile asemănătoare costă mult peste prețul ei în alte magazine (pe site ea costă doar 42 de lei). Culorile sunt la fel de vii ca cele de pe site, este ușoară (asta și voiam – ceva care să fie manevrat și spălat ușor). Sigur nu mi-ar fi părut rău de bani, dacă aș fi scos bani din buzunar pentru ea.

Șosetele pentru bărbați sunt și ele o surpriză foarte plăcută. Eu am mai scris, acum vreun an sau doi, un articol despre lipsa șosetelor de calitate din magazinele de la noi. Mă plângeam atunci că am plătit și 10 lei pe o pereche și materialul tot nu era bumbac 100% și cusăturile m-au dezamăgit. Cele de pe elider.ro costă 5 lei perechea și sunt de calitate foarte bună, din ce îmi pot da seama din atingere și analiză vizuală, fără să fi fost purtate.  Materialul este subțire, dar plinuț. Nu se vede prin ele ca prin dres (așa cum se întâmplă la multe șosete de pe piață). Pe ele scrie șosete Câmpina dar eu nu găsesc pe alte site-uri alte poze cu eticheta aceasta, deci nu știu dacă sunt produse în România sau nu. Oricum, sunt bune.

Despre restul mărunțișurilor nu cred că am ce să vă spun, dar cred că v-ar prinde bine câteva sfaturi privind achizițiile de pe elider.ro.

1. Alegeți produse care apar ca fiind în stoc. Cele care au bulină mov, cu stoc limitat, este foarte posibil să nu fie disponibile în depozit și să fiți nevoiți să le înlocuiți.

2. Nu vă luați numai după descrierea produselor. Eu alesesem o cămașă de noapte și o voiam 100% din bumbac. La descriere așa scria dar, când m-au sunat pentru confirmarea comenzii, am întrebat dacă este bumbac bun și oamenii au fost sinceri și au spus că așa vin etichetele dar are și ceva sintetic prin ea. Am ales să schimb produsul cu altceva.

3. Nu vă fie teamă să puneți întrebări. Nu este nevoie să sunați voi pentru a cere lămuriri despre un produs. Operatorii sună mereu pentru confirmare și atunci puteți întreba despre materiale sau alte detalii. Credeți-mă că nu se supără. Sunt foarte drăguți și prietenoși, gata să vă ajute să alegeți doar produse de care să fiți mulțumiți când le veți primi.

Dacă-mi mai aduc aminte detalii importante, promit să revin cu ele în articol pentru a vă ajuta la cumpărături.

Vizitează eLider.ro pentru a vedea prețurile!

Apropo, tocmai am postat o părere pe site, la secțiunea Părerea Clienților, și am remarcat că nu au moderare, ca alte magazine. Sunt și ceva păreri negative, dar veți remarca faptul că nimic nu se cenzurează, totul se discută, se rezolvă într-o formă sau alta. Repet, nu zic că sunt cel mai bun magazin sau că au doar produse de calitate, dar punând întrebările care trebuie, ajungi să cumperi lucruri chiar bune de la ei, la prețuri foarte mici.

 

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Si eu am facut comenzi la ei, dar nu m-am gandit sa fac postare cu si despre produsele primite. O sa fac, astfel o sa ajut si pe altii sa aleaga ceva de calitate.

    1. Chiar te rog sa faci si sa ne spui sincer parerea despre produse ca sa stim si noi spre ce ne mai orientam.

    • Daniela
    • 16/01/2017
    Răspunde

    De cate ori nu găsim etichetele produselor ca fiind de bumbac și găsim altceva,rar găsești adevărul in ele.Ma bucur sa aud și lucruri bune.Zi frumoasa Cristina.

    1. Ohoo, si la piata e la fel si in unele magazine. Pe eticheta e bumbac si in punga e … dezastru.

  2. Răspunde

    Sa le folosesti sanatoasa. Eu am 2 cratite si o oala pe care le ador de la ei!

    1. la capitolul produse bucatarie stau bine pentru moment. Sa gatesti cu spor!

  3. Răspunde

    Si eu am produse de la ei si pot confirma ceea ce ai scris.
    Imi place enorm faptul ca ma suna la scurt timp dupa plasarea comenzii. Domnisoara care ma suna este mereu draguta si raspunde la orice intrebare, vine cu solutii daca un produs dorit de mine nu il au etc.
    Nu e un site cu produse extra, dar iti spun sincer ca merita toti banii dati pe acele lucruri pe care le poti gasi si in alta parte, dar la preturi sensibil mai mari.
    Aspectul site-ului lasa un pic de dorit si partea de cautare a produselor iar are nevoie de imbunatatiri.
    Eu am luat niste jocuri pentru Andrei si am vrut sa scriu un articol despre rapiditatea cu care au rezolvat totul. Nu era ceva platit, ca si tine, am decis sa scriu pur si simplu din placerea de a povesti si altora despre experienta mea.
    In fine, revenind la articolul meu….am avut dificultati sa gasesc produsele pe site folosind cuvinte cheie. Intr-un final, am descoperit si ca doua dintre produse nu mai existau pe site (oare cumparasem eu ultimele bucati ?!?).
    Una peste alta, tragand linie, balanta atarna mai mult spre „pro” cumparare decat spre „contra”.

    1. au si chestii de indreptat, asta e clar. Stiu ca sunt multe produse fara poza si altele cu descriere lipsa sau incompleta, dar, daca ar face transportul ala gratuit la comenzile de peste 100 de lei, eu chiar as comanda si cu bani de la ei.

    • Valeria Chertes
    • 16/01/2017
    Răspunde

    Sa le folosesti cu drag, sunt lucruri de care ai nevoietot timpul.

    1. Multumesc.

  4. asa cum zice si antoaneta, nici mie nu-mi place ca au probleme cu butonul de search. dar per ansamblu, e un site bun, cu produse utile, e imposibil sa nu gasesti ce iti trebuie prin casa!

    1. nici nu am folosit cautarea, eu merg pe filtre mai mult si pierd mult timp uitandu-ma prin toate paginile cu produse

    • stoica claudia
    • 16/01/2017
    Răspunde

    Sa le folosesti cu drag lucruri foarte utile in casa.Multumim de recomandare .

  5. Răspunde

    Si eu am comandat de la ei tot pe voucher si sunt foarte multumita de produse. Am si eu o patura de la ei pe care o iubesc si am pus-o pe fotoliu. Imi place la nebunie ca la ei serviciu de relatii cu clientii chiar exista, ti se raspunde frumos si te ajuta sa alegi in cunostiinta de cauza. Am cumparat pijamale superbe pentru mine si pentru Dragos si doamna de acolo a fost draguta si le-a masurat.

    1. da, uite asta iar e de corectat, ca nu au tabel de marimi. Dar compenseaza prin amabilitatea personalului, gata oricand sa ajute cu informatii de genul.

  6. Răspunde

    Si eu mi-am primit azi comanda si pentru asta tie trebuie sa iti multumesc, ca am hotarat sa fac cumparaturi la ei in urma unui articol al tau. Yuppi!! Am ales printre altele niste prosoape, in urma sfatului unei dintre cititoarele tale si am fost foarte multumita de calitatea lor. Sunt fabricate in Turcia, absorb foarte bine si au clori tare frumoase, merg in baia mea verde la fix. Postez si eu despre ei zilele astea, merita, am avut o experienta foarte placuta.

    1. ma bucur ca esti multumita de produse, nu pentru ca as avea ceva de castigat din asta, ci pentru ca ma simt prost cand recomand ceva si altcineva e nemultumit de ce a gasit acolo la recomandarea mea. Asteptam articolul tau.

    • mihalache simona
    • 16/01/2017
    Răspunde

    si eu i-am luat sotului sosete de campina de la ei si da avem fabrica de sosete la campina, eu le luam din depozit din focsani dar la un pret mai mare decat pe site

    1. Nu stiam de fabrica asta. Am vazut ca scrie produs pentru Romania, dar nu stiam de unde sa le iau.

    • ghelbere elena
    • 17/01/2017
    Răspunde

    Nu am comandat nimic de la ei. Eu trebuie sa simt produsul pe care il cumpar dar am citit numai lucruri frumoase despre ei.

    1. asa eram si eu pana acum vreo doi ani, nu-mi placea sa cumpar online. O sa iti placa in timp.

  7. Si eu planuiesc o comanda la ei! Deja am pus ochii pe cateva chestii.

  8. Răspunde

    Ti-ai luat chestii interesante si utile. Cam la astea m-am uitat si eu pe site. Mi-am salvat la bookmarks doua huse de pat ^_^

    1. ma laudam ca am scanat bine site-ul, dar eu husele nici nu le vazusem 😀

    • Lamiita Petre
    • 18/01/2017
    Răspunde

    Sa stii ca am petrecut minute bune pe site si data trecuta si acum si cam la fiecare categorie de produse imi trebuie ceva. Am bagat altceva la prioritati deocamdata si nu stiu daca din bugetul actual mai ramane ceva dar il am in vedere site-ul fiindca imi place. Gasesti multe chestiute pe care prin alte parti nu prea le gasesti, chestiute mai omenesti. :))

    1. eu tot mai sper sa renunte la taxa aia de transport sa pot comanda mai des 😀

    • Barbalata Mirela
    • 19/01/2017
    Răspunde

    Nu am dat comanda pana acum de pe acest site dar vad ca este cautat. O sa caut sa ma uit mai bine sa vad daca ma tenteaza ceva sau nu 🙂
    Sa le folosesti cu drag si o perioada cat de cat indelungata 😉 . Legat de sosete si eu am aceasta problema mai ales la barbati. Cica bumbac 😀 😛

    1. Mirela, crede-ma ca astea sunt mai bumbac decat alea pe care am dat 10 lei in Cora.

    • Hacman Mariana
    • 27/01/2017
    Răspunde

    Doecamdata nu am facut nici o comanda pe acest site…dat ma tenteaza sincer..voi intra sa dau o raita))) sa vad ce as putea gasi pentru mine))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares