Lenjerii de pat cumpărate offline vs. lenjerii de pat cumpărate online

lenjerii de pat din bumbac

Din fericire găsim să cumpărăm cam tot ce avem nevoie din magazinele online. Magazinele online au o mulțime de avantaje de care trebuie să profităm, dar și dezavantaje pe care trebuie să le evităm. Ce putem cumpăra online putem cumpăra și offline și invers.

Astăzi însă vreau să vă vorbesc despre cumpărarea lenjeriilor de pat. Poți cumpăra lenjerii pat atât din magazinele offline, cât și din cele online.

Lenjeriile de pat au fost comercializate pentru prima dată în magazinele offline. Până să apără cele online, a fost nevoie de mulți ani. Cumpărarea lenjeriilor de pat din magazinele offline are atât avantaje, cât și dezavantaje.

atelierulfamiliei.ro

Voi începe cu avantajele. Un mare avantaj al magazinelor offline constă în faptul că poți vedea lenjeriile înainte să le cumperi. Dacă nu ai idee cum arată și cum se simte un anumit material, în magazine poți vedea acest lucru. Poți vedea cum arată în realitate un anumit imprimeu și dacă e sau nu ce vrei tu. Offline cumperi produsul și mergi liniștit/a cu el acasă, fără să aștepți să îți mai fie livrat. Însă, există și dezavantaje când cumperi offline lenjerii de pat. Un prim dezavantaj e gama de produse. În magazinele offline gama de produse este mult mai mică. Sunt magazine în care găsești doar câteva modele și e foarte posibil să nu îți placă. Un alt dezavantaj constă în faptul că trebuie să umbli prin magazine și să ajungi în timpul programului de lucru. Din moment ce magazinul s-a închis, nu mai poți cumpăra de la el.

Cam așa stau lucrurile în privința magazinelor offline.

Însă, din fericire există și magazine online, magazine pe care eu le ador. Pentru mine e mult mai simplu și mai comod să cumpăr lenjerii de pat de pe Lenjeriidepat23.ro decât să umblu cu orele prin magazine.

Așadar, primul avantaj al magazinelor online e faptul că atunci când cumperi totul se face simplu și rapid. Poți comanda oricând, la orice oră, fără să respecți programul magazinului. Alegi liniștit/ă și comanzi atunci când ești sigur/ă.

lenjerii de pat din bumbacUn alt avantaj e faptul că ai mult mai multe opțiuni. Sunt o mulțime de magazine online cu o mulțime de produse, magazine de la care poți cumpăra lenjeria de pat perfectă. Gama de produse este mult mai vastă. Găsești o mulțime de lenjerii de pat cu imprimeuri diverse, mărimi diverse și materiale diverse.

Faptul că prețurile sunt mult mai bune și reducerile mai frecvente este un alt avantaj al cumpărăturilor online. În magazinele online apar mereu fel și fel de promoții. Reducerile sunt prezente pe marea majoritate a site-urilor online, deci grăbește-te să profiți de ele.

Magazinele online au însă și câteva dezavantaje. Un dezavantaj ar putea fi faptul că nu poți vedea ce comanzi. Însă, dacă ești atent/ă la toate detaliile, poți evita să cumperi o lenjerie nepotrivită. Un alt dezavantaj poate consta în faptul că unele magazine nu sunt serioase. Dacă nu ai grijă, poți avea o experiență foarte neplăcută. Și, un ultim dezavantaj e faptul că nu primești produsele comandate pe loc. Însă, pentru cele mai multe persoane acest aspect nu este o problemă.

Tu alegi dacă vei cumpăra online sau offline lenjerii de pat.

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Barbalata Mirela
    • 21/01/2017
    Răspunde

    Sincer, eu prefer cumparaturile direct din magazine. Cel putin la unele produse, inclusiv la lenjerii . Acum, nu pot spune ca resping total magazinele online. Probabil, pe viitor voi face si astfel de alegeri 🙂

    1. te inteleg pentru ca si eu as prefera asa dar de multe ori lenjeriile din bumbac in magazinele fizice ating preturi de parca ar fi din aur.

  1. Răspunde

    Cred ca idealul este sa cumperi din magazine recomandate de prieteni. Din fericire, facebookul este o inventie tare: gasesti prieteni in lista care simt nevoia sa povesteasca, sa puna poze cu achizitiile lor….si mereu sunt recunoscatoare pentru asta. Cele mai multe din lucrurile cumprate online au fost in urma acestor recomandari.

    1. Bingo. Totusi nu am incredere in toti prietenii, mai ales ca pozele pot fi inselatoare uneori.

    • Tatiana Sorina
    • 21/01/2017
    Răspunde

    Sunt atât de frumoase de nici nu știi pe care să o alegi,dar eu una am patit-o cumpărând online,nu mai iau în viața mea. Nici măcar culoarea nu mi-au trimis-o,am comandat pe crem și a venit verde,un material tare de zici că e cort,foșnește când îl atingi. Am fost foarte supărată și sunt,nu ptr bani,e 100 de lei, doar că e făcută dintr-un material sub orice critica.

    1. Repet, Tatiana, nu ma feresc. Dati nume, fara link, sa stie lumea de ce magazine sa se fereasca.

    • nicolae claudia
    • 21/01/2017
    Răspunde

    am cumparat de curand niste lenjerii de pe un site online, ca erau la o buna oferta si site-ul destul de cunoscut, si nu sunt multumita de calitatea materialului..cu siguranta lenjerii nu voi mai cumpara niciodata online

    1. Imi pare rau, sa stii ca poti sa ne dai si numele daca nu pui link, sa stim de unde sa nu luam.

  2. Răspunde

    In momentul de fata prefer online-ul. Mai de graba am fost tepuita cu un produs cumparat dintr-un magazin fizic. Asa, in online gasesc informatii pro si contra, le cantaresc si abia apoi comand. Bineinteles ca voi comanda doar de pe anumite site-uri de la care am mai comandat si nu m-au dezamagit.

    1. si eu am cumparat lenjerie din Cora si nu am desfacut-o si m-am trezit cu ea acasa ca nu imi place.

    • stoica claudia
    • 21/01/2017
    Răspunde

    Tot online prefer si eu.

    1. tot din comoditate?

  3. Răspunde

    Eu cam optez pentru online din motiv de .. timp economisit 🙂
    E un pic riscant dar cine nu risca, nu castiga :p

    1. partea buna e ca le poti returna. Partea proasta e ca trebuie sa suporti taxa de transport.

  4. Răspunde

    Eu n-am cumparat niciodata lenjerii din magazine fizice, offline. Pe toate le-am luat de pe net si de toate sunt foarte multumita. Una singura a fost mai ciudatica, pentru faptul ca a iesit culoare din ea timp de vreo 10 spalari si n-am putut sa o bag in masina de spalat cu altceva. Mi-a facut un prosop roz (super roz) la un moment dat :)). Culmea e ca nu si-a pierdut din culoare, adica lenjeria arata in prezent la fel de bine ca atunci cand am scos-o din colet. E un paradox, la cat roz a curs din ea dupa fiecare spalare. Insa o iubesc! La fel ca pe celelalte pe care le-am cumparat, toate din magazine online. Cele din bumbac satinat sunt preferatele mele 😀

    1. Ma bucur ca ai avut experiente placute. Nici eu nu ma pot plange. Eu prefer bumbacul ranforsat.

  5. Răspunde

    In ultima vreme si eu prefer sa-mi cumpar lenjerii de pat online pentru ca am gasit multe magazine faine, care nu m-au dezamagit. Si au si preturi mult mai bune.

    • Delia
    • 22/01/2017
    Răspunde

    Sincer, eu sunt la a 6a lenjerie luata de pe Vivre si sunt foarte multumita de calitate si modele. Am luat si tepe de pe unele site-uri, dar apoi i-am descoperit pe astia si nu m-am mai incumetat sa iau din alte locuri.

    Nu am cumparat niciodata lenjerii de pat din magazin fizic, nu stiu de ce…din comoditate cred.

    1. si eu sunt comoda. Te inteleg perfect.

  6. Mie imi place online. Bine, imi place sa comand si pe la orele 2-3 din noapte, ca atunci imi vine inspiratia ca as vrea un anumit tip de lenjerie. Nu cred ca ar aprecia proprietarii de magazine sa la bat in usa la ora aia!

  7. sunt fan online, insa cred ca e bine sa te documentezi din plin asupra seriozitatii magazinului. pana la urma, au aparut tot felul de magazine fantoma, de pe care te poti trezi cu o carpa in colet

    1. asta e clar, mai ales pe facebook au aparut fel si fel de pagini care vand cam orice.

  8. Răspunde

    Pentru mine nu este o problema ca durează livrarea. Sunt dispusă sa astept. Daca produsul nu este ceea ce vrei sau ce te aștepta-i, il poți returna. Orice produs se poate returna in 14 zile, parca!
    Asta implica o cheltuiala in plus, dar mai bine pierzi 20 lei decât 100!

    • Hacman Mariana
    • 27/01/2017
    Răspunde

    Eu sunt de parere ca online e destul de riscant…dar uneori daca gasim ceva ce ne place sau daca avem si garantia ca acea lenjerie este100% din BBC atunci parca mai merge …dar in viata stii cum e ..risti si castigi)))In privinta livrararii n-am nimic contra,sunt dispusa sa astept cateva zile ,bineinteles ,asta in cazul in care nu trebuie sa ofer cuiva cadou acea lenjerie,…

    • Nicoleta Ciocoiu
    • 24/09/2018
    Răspunde

    Direct din magazin prefer asta si pentru ca online am luat teapa dar cand cineva recomanda obline si am incredere in cea ce spune acea persoana poate ma risc …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares