Gânduri pentru 2017

la multi ani 2017

Suntem deja în a treia zi din 2017 și abia acum ajung să fac și eu urările de Anul Nou pe blog. N-am zăcut mahmură, pe undeva, în ultimele 2 zile, ci am avut probleme de rezolvat. Anul acesta n-a început foarte bine pentru mine (ieri am internat-o pe bunica și stăm cu sufletul la gură în așteptarea deciziei medicilor).

Totuși, articolul ăsta nu este despre văitat sau despre chestii care să vă deprime. Dimpotrivă, vreau să vă atrag atenția că nu este nici o tragedie că nu ați petrecut Revelionul în Austria sau la vreun hotel de fițe de pe Valea Prahovei, că nu ați avut milioane în buzunare, la cumpăna dintre ani, că ați purtat o rochie simplă pentru că n-ați avut posibilitatea să achiziționați una nouă, de gală, că nu s-a lăsat cu șampanie de lux sau că nu v-a ieșit tortul așa cum voiați. Important este că Anul Nou v-a găsit sănătoși, acasă, alături de oamenii pe care îi iubiți și vă iubesc, sănătoși și pe picioarele lor și ei.

Puneți-vă dorințe și fixați-vă target-uri pentru 2017, dar fiți realiști și pregătiți să și faceți ceva pentru ele! Nu poți să ceri să câștigi la Loto fără să joci, nu? Doriți-vă lucruri a căror realizare să depindă, în mare măsură, de voi! Anii trecuți mi-am dorit să slăbesc, să știți! N-a venit nici o zână bună să-și îndrepte bagheta magică spre mine și să-mi ia din kilogramele în plus pe care le duc. Anul ăsta îmi doresc să păstrez vii, pentru următoarele 12 luni, dorința și voința de a face schimbările necesare care să mă ajute să slăbesc.

bottegaverde.ro

Sunt hotărâtă să citesc mai mult anul acesta și să fiu mai înțelegătoare cu cei din jur.

Vreau să ies mai des din casă, să mă plimb, să redescopăr bucuria de lua străzile la pas și a observa oamenii și cartierul. Vreau să-mi aduc aminte cum este să nu mai depinzi de cineva pentru a-ți aduce pâine.

Am ajuns la concluzia că am pierdut ani din viață crezând că atacurile de panică sunt cel mai rău lucru posibil.  Nu e așa. Sunt un om întreg. Mi-am privat picioarele, sufletul și ochii de multe chestii faine, doar pentru că al meu creieraș a zis că nu poate. Trebuie să poată. E dator să încerce. Sunt datoare să lupt. Ieri, în salonul în care am lăsat-o pe bunica, erau 3 tineri cărora li se amputase câte un picior. Nu vreau să-mi imaginez ce era în sufletul lor, dar nu păreau a vrea să se lase bătuți. Și eu ce-am făcut în ultimii ani? Nimic.

De asemenea, în 2017, voi încerca să gătesc mai sănătos și să petrec mai mult timp cu soțul meu. Astea-s cele mai importante lucruri pentru mine.

Nu știu ce rezoluții aveți voi pentru 2017, dar eu vă doresc tot ce-mi doresc și mie: sănătate și putere să depășiți toate obstacolele vieții, liniște și armonie, mai mult timp liber pentru a sta alături de cei dragi și inima deschisă pentru a vă putea bucura de toate lucrurile bune, indiferent cât de mărunte, care apar în drumul vostru.

La mulți ani, prieteni!

la multi ani 2017

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • dumittrescu raluca
    • 03/01/2017
    Răspunde

    Nu imi fac prea multe iluziipentru noul an ,am pornit cam ”PROST”,imi doresc sa fiu sanatoasa si sa am liniste in casa ,apoi mai vedem ,iti doresc multe realizari in acest an si sanatate ca apoi le facem noi pe toate

  1. Răspunde

    Stai linistita.. nici eu nu am facut lista rezolutiilor. Si eu imi doresc mai mult timp langa sot si copil, multa sanatate si fericire.. in rest … toate vin si pleaca.
    Iti doresc sa bifezi toate rezolutiile de pe lista ta!

  2. Răspunde

    La multi ani, un an fericit!! Acelasi lucru il doresc si eu…sanatate, pentru toata lumea. Restul…le facem noi, usor..usor, dar daca nu esti sanatos…e cel mai rau 🙁

    • Valeria Chertes
    • 03/01/2017
    Răspunde

    Imi pare rau pentru bunica ta, stiu ce inseamna atacurile de panica ca am trecut prin asa cava dar trebuie sa mergem mai departe. Vorba aia:punct si de la capat, ridicam capul si pornim cu dreptul intr-un nou an cu ganduri mai bune.

  3. La multi ani! Iti doresc in 2017 sa iti atingi toate obiectivele fara niciun pic de efort, sa ai realizari multe, multe, ,arunte, dar esentiale, si sa fii asa cum vrei tu sa fii, nu cum vor altii!

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 03/01/2017
    Răspunde

    La multi ani,multa sanatate tie,familiei,bunicii tale! Capul sus ,Dumnezeu stie de ce ai nevoie,nu poti spune ca nu ai facut nimic,ai scris pentru noi cititorii tai,ai muncit pentru familia ta,ai facut cum ai crezut tu ca-i mai bine pentru fiecare,nu trebuie sa te invinovatesti sa spui aceste lucruri.Iti doresc tot binele,sanatate ,putere ,speranta in mai bine si bucurii draga Cristina!

    • nicolae claudia
    • 03/01/2017
    Răspunde

    Eu de la 2017 am asteptari normale si firesti: imi doresc in primul rand sa fim sanatosi, sa petrecem mai mult timp impreuna, sa fim la fel de voiosi si frumosi la suflet. Conteaza cel mai mult sa ii ai pe cei dragi alaturi, atat.. Restul sunt pe locul doi. Sanatate multa bunicii tale

  4. La multi ani! Sa ai parte de un an plin de impliniri!

    • Barbalata Mirela
    • 03/01/2017
    Răspunde

    La multi ani!!! Sanatate, putere si tarie.
    Intr-adevar, nu este o tragedie daca nu am mai plecat nicaieri. Ce sa zic??? In final eu si sotul am dormit toata noaptea. Si nu regret 🙂 .Vroiam somn, odihna 🙂

    • Dana Lia
    • 03/01/2017
    Răspunde

    Frumos si bine punctat.La multi ani si fie ca tot ce ti ai propus sa reusesti.Ma regasesc in unele propuneri pt 2017.Dana Lia(fosta Aida Dolce)

    • Daniela
    • 03/01/2017
    Răspunde

    La multi ani! Ma bucur ca ai luat decizia de a te plimba mai mult si de a observa lumea din jurul tau. O viata avem si merita sa o traim cu folos.

  5. La multi ani Cris si multa sanatate bunicii tale. Si tata a trecut printr-o cumpana dar l-au externat inainte de Craciun asa ca stiu cat de pretioasa e sanatatea. Si daca a mea e compromisa demult imi pasa de a celor dragi! Pentru 2017 mi-am propus ca in fiecare an sa ma plimb mult, sa citesc la fel de mult, sa-mi fac timp pentru prieteni si pentru mine!

  6. Răspunde

    La multi ani, Cristina si sanatate multa bunicii tale, astae lucrul cel mai important, asa cum bine ai subliniat in randurile tale.
    Daca pot sa te ajut cu un sfat, cu ceva, legat de planurile tale, nu uita, been there, done that. Inca ma lupt si eu cu kilogramele, indiferent cat am slabit, a ramas o lupta. Nu cu tentatiile, ci cu mine. Si nu castig mereu.

    • Tatiana Sorina
    • 04/01/2017
    Răspunde

    Imi doresc sanatate (mie,fiicei mele dragi si la toata lumea)ca-i mai buna decat toate,daca nu ai sanatate degeaba ai de toate si nu te poti bucura de ele. Multa sanatate bunicii tale.An nou cu plin de realizari ,iti doresc tot binele din lume! :*

    • ghelbere elena
    • 04/01/2017
    Răspunde

    Sanatate imi doresc cel mai mult. Daca sunt sanatoasa celelale visuri se vor indeplini cu siguranta.

    • Delia
    • 04/01/2017
    Răspunde

    Pt mine a inceput prost anul dar asta nu inseamna ca urmeaza un an nasol. Fii tare cu atacurile de panică si dacă vrei sa te vindeci cauta cauza in interior (traume din copilarie, nemulțumiri legate de tine sau de asteptarile pe care le ai de la ceilalti, stres puternic etc). Vei fi bine si da, nu sunt grave, dar nici nu trebuie ignorate. Vei avea un an bun pt ca oamenii buni atrag binele 🙂 La multi ani! :*

  7. Foarte bine spus ! La multi ani si tie ,si toate cele bune in noul an ! Multumim pentru vorbele pline de optimism si urarile de bine . 🙂

  8. Răspunde

    La multi ani zuzi!
    Imi pare rau sa aud ca a trebuit sa treci prin acele clipe cu bunica ta, dar sa stii ca ai mare dreptate. Sanatatea e cea mai importanta, restul sunt nimicuri! Iar daca ii ai alaturi pe cei dragi, esti cu adevarat un om foarte bogat si fercit!
    Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si puterea de a depasi toate problemele. Iti sunt alaturi cu orice, sa stii! :-*
    Eu pentru 2017 nu am facut niciun plan. Vreau sa traiesc fiecare clipa asa cum este ea. Sa ma bucur mai mult de copil, de sot. Sa ma concentrez mai mult la noul job, iar pe blog sa capat curajul sa scriu si despre subiecte ceva mai delicate.

  9. Răspunde

    La multi ani, Cristina! Sanatate sa fie ca in rest le facem pe toate, pe rand 🙂
    Sa dea Dumnezeu sa ti se realizeze dorintele pentru anul asta.
    Sanatate si bunicii tate! 🙂

    • stoica claudia
    • 05/01/2017
    Răspunde

    La multi ani si multa sanatate iti doresc tie si familiei tale!

    • Mariana Hacman
    • 16/01/2017
    Răspunde

    La multi ani sanatosi, draga Cristina! Anul acesta nu mi doresc decat ca toti cei dragi mie sa aiba parte de sanatate si intelegere…restul se fac incet incet!

    1. La multi ani si un 2017 asa cum ti-l doresti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares