Fiți pe fază! Urmează o nouă campanie de testare GRATUITĂ pe BUZZStore

testare gratuită pe BUZZStore

Ce este BUZZStore? Este o agenție care intermediază relația dintre firme și clienți sau posibili clienți. Ce face mai exact? Negociază cu anumite companii și obține produse gratuite pentru testare. În schimb, firmele câștigă vizibilitate și promovare. Mai multe detalii despre cum funcționează comunitatea buzzerilor găsiți în acest articol pe care l-am scris în 2013. De atunci există BUZZstore.

De-a lungul timpului, au fost multe astfel de campanii. La unele au fost oferite produse mai ieftine, gen detergenți, bere, suplimente naturale, produse pentru igiena dentară, cosmetice, la altele produsele au fost chiar de valoare foarte mare. La un moment dat, a fost campanie de testare la aspiratoare și la stații de călcat. Eu am o super stație de călcat primită în teste la o astfel de campanie.

testare gratuită pe BUZZStoreCeea ce este minunat la BUZZStore este că produsele pe care le trimit în teste rămân la persoana care le-a primit, dacă aceasta îndeplinește anumite condiții. Nu este vorba despre a cumpăra ceva sau a face lucruri imposibile, gen sărit cu parașuta, ci despre a posta opiniile despre produsele testate. Nici nu trebuie neapărat să ai blog. Mare parte din cerințe sunt legate de postarea pe Facebook, forum-uri sau site-uri pe care produsele sunt puse la vânzare. Ceea ce se caută este părerea sinceră despre produsele testate.

atelierulfamiliei.ro

În scurt timp va fi lansată pe site o nouă campanie de genul acesta, prima pe anul 2017. Nu știu exact despre ce produs este vorba. Din ceea ce am văzut pe pagina lor de Facebook, în postarea atașată, este vorba despre un produs sau produse pentru igiena dentară. Poate fi vorba despre pastă de dinți, de apă de gură, de un produs pentru albirea dinților, de un kit complet de îngrijire a dinților sau chiar de vreo periuță de dinți electrică.  Nu vom ști până nu va fi lansată campania pe site. Vor fi 200 de locuri disponibile, adică 200 de persoane vor primi produsele disponibile pentru testare.

Cum puteți participa la această campanie și la altele care vor urma în 2017? Trebuie doar să aveți cont pe site, să aveți toate datele de contact completate corect în cont și să nu uitați să aplicați la campanie când ea va fi postată pe site. În funcție de răspunsurile din mini-chestionarul de selecție (aici se iau în calcul multe lucruri), veți fi selectați sau nu pentru a participa la campanie. Nu e cazul să credeți că doar cei cu bloguri sunt aleși. Eu am două bloguri, dar au fost multe campanii la care nu am fost considerată potrivită pentru a participa.

Repet: produsele le primiți gratuit. Nu se plătește nici transport, nimic. Singurul lucru pe care trebuie să-l faceți, dacă veți fi în cei 200 de fericiți selectați, este să folosiți produsele și să împărtășiți impresiile cu prietenii, colegii, rudele, vecinii.

Promit să dau de știre, aici sau pe pagina de Facebook, când apare campania nouă pe site. Până atunci, să aveți conturile pregătite!

Sunt tare curioasă ce produse vor fi oferite de data aceasta. Voi nu?

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • stoica claudia
    • 18/01/2017
    Răspunde

    Multumim,sa ne dai de veste cand incepe campania!

    1. promit.

    • Cris Tina
    • 18/01/2017
    Răspunde

    Multumim de stire! Sper ca de data asta sa ma aflu si eu printe norocosi.

    1. Iti tin pumnii.

  1. Răspunde

    Nu am mai participat de mult la o campanie Buzz. Poate de data asta ma incadrez. Abia astept sa inceapa campania.

    1. sa ne facem curaj sa ne aratam dintii?

    • Barbalata Mirela
    • 19/01/2017
    Răspunde

    Stiu ca este o nebunie cu campania aceasta. Nu am aplicat pana acum. Nu am fost tentata 🙂

    1. Si eu sunt dubiu dar cred ca ma bag sa vad cum sunt produsele.

    • Tatiana Sorina
    • 19/01/2017
    Răspunde

    M-am inscris la primele campanii, nu am fost aleasa si nu mai vreau.

    1. ei, mai incearca. Nu pierzi nimic.

    • Lamiita Petre
    • 20/01/2017
    Răspunde

    Nu am mai fost selectata la vreo campanie, de la Persil, nu stiu care e motivul, ce profil cauta. Dar e un „norocos” care e mereu selectat chiar si la chiloti de dama si tot ar fi selectat, cred.

    1. Eu chiar ii doresc sa fie selectat, ca sa il putem vedea in chiloti macar.

  2. Răspunde

    Am aflat de la tine despre campanie si am tot amânat înscrierea. INTR-un final M-am înscris in campania iWhite si ma gândesc acum daca nu voi fi nevoită sa-mi expun si dantura pe Facebook …

    • Hacman Mariana
    • 27/01/2017
    Răspunde

    Deocamdata iti multumesc de informatie..sper sa ma numar si eu printre norocosi…mult succes si tie,draga Cristina!

    • nicolae claudia
    • 15/05/2017
    Răspunde

    abia astept sa vad ce va fi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares