Credit rapid online

credit

Sunt momente sau situații, în viață, în care avem nevoie urgent de anumite sume de bani, fie pentru a pleca într-un concediu neplanificat, fie pentru a profita de o anumită oportunitate ivită din senin sau pentru a face o surpriză plăcută celor dragi, etc. De exemplu, să spunem că v-ați hotărât să vă cereți în căsătorie iubita cu ocazia zilei îndrăgostiților! Ce poate fi mai minunat și mai romantic decât să evadați împreună de Valentine’s Day într-un peisaj mirific sau într-o locație selectă și să îi dăruiți persoanei iubite un inel? Dar de unde bani? Pentru că o astfel de cerere în căsătorie și excursie presupun totuși niște costuri: plata drumului și a cazării, achiziționarea inelului, cina romantică, etc… O variantă ar fi să faceți economii din timp, dar, dacă relația dintre voi a evoluat foarte frumos și rapid, astfel încât nu ați avut timp pentru așa ceva, iar imboldul de a vă uni destinele a fost spontan?

credit rapid onlineUna dintre soluțiile pe care le aveți la dispoziție în acest caz sunt creditele sau împrumuturile. Din păcate, băncile nu acordă foarte rapid credite, iar atunci când sunteți presați de timp nu puteți aștepta chiar și o săptămână pentru a intra în posesia banilor… O altă soluție, mult mai rapidă și convenabilă, este să aplicați pentru credite rapide online. În ultima perioadă au apărut foarte multe oferte tentante pe Internet pentru a accesa rapid anumite sume de bani, iar condițiile de returnare a banilor împrumutați sunt acceptabile.

De pe un astfel de site aveți posibilitatea de a lua credite mici de bani pe termen scurt (de exemplu sume cuprinse între 600 și 1800 de lei, returnabile în maxim 5 luni) sau sume mai mari de bani, returnabile pe termen lung (sume începând cu 600 de lei și terminând cu 30000, pe care trebuie să le achitați în termen de maxim 60 de luni). Pe site găsiți un simulator, care vă va afișa rapid care ar fi valoarea ratei lunare pentru suma pe care doriți să o împrumutați și să o returnați într-unul dintre intervalele prezentate.

atelierulfamiliei.ro

În acest fel, în funcție de posibilitățile pe care le aveți, puteți să optați pentru una dintre variantele care sunt convenabile pentru dumneavoastră. Aveți la dispoziție varianta să plătiți rate lunare egale sau puteți să optați pentru sistemul descrescător de rate. În acest caz valoarea ratelor în primele luni este mai ridicată, iar ulterior suma plătită va scădea constant. Optând pentru această modalitate de plată veți beneficia de anumite reduceri și veți economisi bani în acest fel.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Dana Lalici
    • 26/01/2017
    Răspunde

    in principiu, in momentul de fata al vietii mele sunt total impotriva creditelor. Asta pentru ca platesc rate de paroximativ 2000 de lei pe luna, deci oricum nu as mai putea face vreunul. Totusi, cand nevoia te strange, un credit rapid este o solutie temporara care te scoate din necaz.

    • Alina
    • 26/01/2017
    Răspunde

    Am ajuns la concluzia ca uneori e singura posibilitate pentru a realiza ceva. Ma uit la mine care in ziua de salariu nu ramane cu nimic…cum as putea oare sa imi indeplinesc unele dorinte daca nu as apela la aceste credite rapide.

  1. Răspunde

    Eu as apela la un astfel de credit doar daca ar fi vorba despre o problema de sanatate, altfel ma abtin pentru ca mai am inca doua credite care imi mananca banii.

  2. Răspunde

    Chiar zilele trecute vorbeam cu prietenul meu de faptul ca o sa vin in Romania sa rezolv niste probleme la dentist. Luam in calcul si circumstanta in care nu-mi vor ajunge banii (ca vor fi niste interventii destul de costisitoare), astfel ca nu e exclus sa fac un credit rapid.

    • nicolae claudia
    • 26/01/2017
    Răspunde

    eu sunt impotriva ifn-urilor. au dobanzi foarte mari

    • Barbalata Mirela
    • 26/01/2017
    Răspunde

    Din pacate fara credite nu poti lua ceva mai substantial. dar eu fug de IFN-uri. Nu ca bancile ar fi mai bune 😀

    • Lamiita Petre
    • 26/01/2017
    Răspunde

    Nu ma mai intarata, ca la cate nevoi am, mintenas pun de unu’ spontan( daca ma accepta ca eu sunt mai cu dichis). ? Fara credite nu prididesc, sincer. Orice cheltuiala neprevazuta ( spart calorifer de exemplu) ma scoate din circuit, asa ca ….. traiasca creditele.

  3. Răspunde

    Am avut credite si, cand am scapat de ele, am zis ca nu mai fac in viata mea unul.
    Dar…nu se stie unde ne duce viata, nu?
    Mai bine sa fii informat!

  4. Răspunde

    Este prima data când aud de Credius. Nu am apelat pana acum la credite. Am 2 carduri de credit care imi mănâncă sufletul. Cum sunt pline, cum ma bag la cumpărături! Recunosc ca imi sunt de ajutor ..,

    • Hacman Mariana
    • 27/01/2017
    Răspunde

    in caz ca m-as confrunta cu o problema grava de sanatate….poate as apela la un astfel de credit,altfel nu…nu prea sunt de acord cu creditele dar din pacate ,uneori nevoia ne impinge spre ele…

  5. Răspunde

    Sper sa nu am nevoie, insa prefer un credit online decat sa imprumut de la cunostinte.

  6. Da, si asta ar fi o idee. O ceri de nevasta cu bani de imprumut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares