Ai auzit de Questia?

questia

Cine nu a auzit, până acum, despre site-urile cu sondaje online? Eu am încercat cel puțin vreo zece în ultimii doi ani. Nu prea mi-au plăcut. Unele dădeau prea puține puncte pentru completarea unui sondaj, altele aveau sondaje prea lungi sau pe subiecte care nu mă interesau absolut deloc. Fiecărei platforme de genul acesta îi găseam câte un defect.

questiaAnul trecut, prin toamnă, o prietenă virtuală mi-a făcut cunoștință cu acest site. Și acesta este un site dedicat tot studiilor de piață sau sociologice, dar este diferit de tot ce am găsit până acum. În primul rând, pe questia.ro vorbim despre o adevărată comunitate,  nu de o mașinărie care pune doar ea întrebări cărora noi să le răspundem și ea să numere impresiile noastre pozitive sau negative. Aici fiecare membru poate posta o întrebare și, dacă ea se dovedește a fi una de interes de general, are șansa să ajungă la rubrica Întrebarea Zilei și să răspundă foarte multă lume la ea. Mi-ar fi fost foarte utilă o astfel de comunitate pe vremea când eram la facultate și făceam diverse studii.

Sondajele de pe acest site nu sunt niciodată prea lungi (cred că cel mai mult am stat 10 minute la un sondaj) și enunțurile și răspunsurile sunt foarte clare, nu trebuie să stai să citești de zece ori ca să tableta premiu questiapricepi care era de fapt întrebarea. Aici văd care sunt opiniile celorlalți despre diverse probleme de actualitate, aici le pot exprima și eu pe ale mele. De multe ori, întrebarea zilei mi-a oferit subiecte de articole.

bottegaverde.ro

Mai mult decât atâta, pe questia.ro, timpul investit îți poate aduce și câștiguri materiale. Fiecare sondaj și întrebare zilnică la care răspunzi îți aduc puncte. Punctele se pot converti în vouchere de cumpărături pe eMAG sau pot fi folosite pentru a cumpăra extra-șanse (bilete) la tombola lunară. Asta am făcut eu și așa mi-am sporit șansele la tragerea la sorți pentru luna noiembrie. În fiecare luna, prin tragere la sorți din rândul membrilor activi, se pot câștiga 10 carduri de cumpărături pe eMAG (de 50 RON fiecare) sau o tabletă. Eu am fost norocoasă și am câștigat tableta. Am și primit-o chiar înainte de Crăciun.

Fă-ți cont AICI și începe să aduni puncte!

Dacă vă place ideea acestei comunități, vă puteți înscrie și voi. Nu există răspunsuri greșite sau corecte. Importante sunt opiniile serioase și sincere. Restul depinde de noroc. Ce ziceți, ne vedem acolo?

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    De acest site nu am auzit, sunt altele la care completam sondaje. Dar acum am incetat sa o mai fac pentru ca unele sunt prea luni…. chiar si 40 minute, iar recompensa e prea mica.

    1. Răspunde

      *lungi

    • PareriRazlete
    • 04/01/2017
    Răspunde

    Eu m-am lasat de sondaje online de cand cu cei de la EUPANELS . Am muncit o gramada sa strang puncte si cand sa cumpar ceva produse au disparut de fata pamantului. Le-am dar emailuri, tipa pe FB. Raspuns: promisiuni. De la finalul anului 2015 nu am mai auzit de ei. Asa ca nu multumesc, nu mai cred in firmele de sondaje care promit castiguri.

    • nicolae claudia
    • 04/01/2017
    Răspunde

    eu sunt deja de careva luni..chiar e super ok site-ul si sondajele sunt la obiect..imi place

    • dumittrescu raluca
    • 04/01/2017
    Răspunde

    AS INCERCA

  2. n-am auzit de ei pana acum, si eu chiar completez sondaje frecvent. chiar o sa imi fac cont, sa vedem ce stiu sa faca 😀

    • Tatiana Sorina
    • 04/01/2017
    Răspunde

    Am strans doar 940 de puncte. Nu am castigat niciodata.

  3. Răspunde

    Nu am auzit de ei pana acum dar merita incercat mai ales ca zici ca se poate castiga un banut. Orice venit in plus conteaza 🙂

    • Valeria Chertes
    • 04/01/2017
    Răspunde

    Nu am auzit de ei pana acum dar de ce sa nu incercam?

    • Daniela
    • 04/01/2017
    Răspunde

    Am făcut câteva sondaje dar nimic.

  4. Răspunde

    M-am inscris si eu, cand ai postat poza cu premiul castigat la ei. Ideea e ca nu stiu daca trebuie sa fac ceva anume pentru a participa la tombola 🙂 Imi arata in cont ca am ,,n,, tichete dar …. acolo ma opresc :)))

  5. Răspunde

    Hai ca m-am inscris si eu. Nimic nu convinge mai mult decat experienta unui prieten. In plus, vreau sa imi cumpar un mixer nou anul asta, asa ca sunt pregatita sa strang ca furnicuta 😉

    • ghelbere elena
    • 05/01/2017
    Răspunde

    Nu am auzit de acest site, dar am sa-mi fac si eu un cont la ei pentru ca nu am nimic de pierdut.

    • Barbalata Mirtela
    • 05/01/2017
    Răspunde

    Multumesc Cristina de recomandare. M-ai facut curioasa. Si eu sunt inscrisa pe multe site-uri de sondaje dar am aceeasi problema: prea lungi iar intrebarile destul de alambicate. O sa ma inscriu 🙂

  6. Si eu m-am inscris inainte de sarbatori. Chiar dupa ce am vazut poza cu premiul tau pe facebook pe undeva :-)). Si chiar imi plac sondajele, nu-s lungi, intrebari clare intr-adevar. Voi continua! Cine stie cand sare iepurele.

  7. Răspunde

    N-am auzit de ei pana acum, si eu chiar completez sondaje frecvent. chiar o sa imi fac cont, sa vedem ce noroc am!

    • stoica claudia
    • 05/01/2017
    Răspunde

    Eu sunt deja inscrisa.

    • Cris Tina
    • 07/01/2017
    Răspunde

    Doar pe ivox m-am inscris la completat sondaje si am cativa ani de cand abonata la ele. Recompense materiale n-am avut pana acum dar imi face placere sa iau parte la sondajele aparute, atunci cand am timp. De Questia aflu acum de la tine pentru prima data.

      • Cris Tina
      • 07/01/2017
      Răspunde

      Scuze….de cand sunt abonata

  8. Si eu strang puncte la ei.

  9. Răspunde

    Eu nu am mai auzit de acestia, am luat si eu teapa cu unii si de atunci am zis pass. Felicitari pentru premiu!

  10. Răspunde

    Am vazut ca ai castigat o tableta si te felicit pentru asta. Eu astept sa strang 1000 de puncte. Parca le pot converti in bonuri.
    Imi place ca sondajele sunt scurte, asa cum ai zis si tu. Si eu recomand acest site.

  11. Răspunde

    Astazi am vazut pe fb xa ai castigat tableta, felicitari, waw! M-am inscris si eu, sper sa ma tin de treaba.

    1. Sarut-mana. Sa ai spor!

    • Mariana Hacman
    • 16/01/2017
    Răspunde

    De acest site nu am auzit…dar am participat la cateva sondaje si nu m am ales decat cu pierdere de timp, nervi….asa ca m am lasat pagubasa)))

    1. depinde pe unde ai incercat 😀

    • Roxana San
    • 10/03/2018
    Răspunde

    Nu mai completati sondaje la Eupanels. Sunt foarte neseriosi. Am completat aproape un an de zile sondajele primite pe email de la ei, iar la acumularea a 750 de puncte, am solicitat tichetul cadou de 50 ron si nu am primit nimic. Telefonul de pe site, e deconectat, la cele doua adrese de email nu raspunde nimeni, dar sondaje se trimit in continuare. Bataie de joc! Daca dati un search pe Google, veti vedea ca sunt mai multe persoane in aceeasi situatie!

    1. La astia nu am mai completat de vreo 2 ani nimic.

    • Oana Pauna
    • 28/06/2018
    Răspunde

    Si-a luat cineva de la ei tichete?
    Am 970 puncte si as vrea sa stiu daca sunt seriosi in privinta asta.

    1. Buna, Oana. Tichet nu am luat eu personal. Eu am castigat la ei o tableta pe care am primit-o. Dar am prieteni virtuali care au luat voucher emag pe puncte si a fost ok.

    • modrea marin vasile
    • 19/12/2018
    Răspunde

    vreau mai multe sondaje !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares