5 motive pentru care este mai avantajos să cumperi haine pentru copii online

Acum câteva luni, scriam despre haine pentru copii și bebeluși mai mult din auzite. Nu avusesem încă de-a face, în mod direct, eu ele. De aproape 6 luni, însă, am devenit mătușă cu acte în regulă și am început să simt pe pielea mea cum stă treaba cu alesul hainelor pentru micuți. În această perioadă, i-am tot cumpărat nepoatei diverse articole vestimentare (body-uri, rochițe, bluzițe, pantalonași – chiar și primii ei blugi). Pe unele le-am achiziționat din magazinele fizice, dar cele mai multe au fost comandate online. Am descoperit că, din multe puncte de vedere, este mai avantajos să comand de pe internet.

1. Este mai simplu să găsești măsura potrivită

haine pentru copiiÎn multe dintre magazinele fizice cu haine pentru copii, este foarte greu să dai de măsura potrivită. Practic, trebuie să iei body cu body și să verifici eticheta fiecărui produs pentru a găsi unul potrivit pentru 3-6 luni. Toate măsurile sunt puse la grămadă, pe umerașe, pe același stand. Nu prea-mi place deloc treaba asta. M-am prins că online nu pierd timp cu așa ceva, nu stau să așez la loc zeci de bluzițe pe care le-am răscolit în căutarea măsurii dorite, pe care nici măcar nu am găsit-o.

Dacă intru pe un site cu haine pentru copii și nu au filtre care să mă ajute să selectez direct hainele cu măsura de care am eu nevoie, nici nu mai zăbovesc prea mult pe acolo. Cum ar fi să iau sute de produse la rând, să deschid pagina fiecăruia ca să văd ce mărimi sunt disponibile? Nu merge așa. Un magazin care îmi vrea banii trebuie să arate fix ca shop4kids.ro, să pot selecta măsura corespunzătoare vârstei copilului rapid și fără bătaie de cap.

atelierulfamiliei.ro

2. Găsești mai multe tipuri de produse în același magazin

Altă treabă care nu îmi place este să iau magazinele la rând și să caut într-unul haine, în altul jucării și în alte două accesorii pentru masa. Online e mai fain. Caut un magazin în care am de toate, le pun rapid în coș, și am scăpat de alergătură și căutări. Dau exemplul aceluiași magazin, shop4kids.ro, pentru că de aici am făcut eu cele mai recente cumpărături pentru Alexandra mea. Au de toate, haine pentru băieți și fetițe, de orice vârstă, jucării de foarte multe feluri, cărucioare, vehicule de diverse tipuri, lucruri pentru camera copilului și pentru masa bebelușului. Cumperi cam tot necesarul din același loc, plătești transport o singură dată.

3. Identifici mai ușor promoțiile la haine pentru copii

Și în magazinele fizice sunt adesea reduceri la hainele pentru copii, dar ele nu sunt prea bine semnalizate la raft, așa că e simplu să ratezi ocazia de a cumpăra produsele mai ieftin. E greu să scanezi cu privirea tot raionul de haine și să fii sigur că ai cumpărat la cel mai bun preț din magazin. În magazinele online, când cauți o geacă sau pantaloni pentru copii, le identifici rapid pe cele mai ieftine. Trebuie doar să filtrezi rezultatele în funcție de preț (crescător sau descrescător) și gata. Vezi imediat reducerile. Nu ai cum să le ratezi pentru că a căzut eticheta de la raft.

4. Materialele bune mai simplu de găsit

Poate chiar cu asta trebuia să încep. Ce este cel mai important când căutam haine pentru copii? Să fie confecționate din materiale de calitate. Calitatea înseamnă confort, rezistență și sănătate. Cele mai sănătoase materiale sunt bumbacul și bumbacul organic. Aici intervine din nou problema timpului pierdut la raft analizând etichetele produselor pentru a le identifica pe cele din materiale naturale. Să mai zic că la unele articole vestimentare nici nu știi pe unde sunt ascunse etichetele?

De-asta îmi plac magazinele online care îmi permit să sortez hăinuțele de pe site în funcție de materialul din care sunt realizate. Puteți arunca un ochi aici ca să vedeți cât de simplu este să găsiți o bluză sau un pantalon din bumbac, din doar 2-3 clickuri. Doar bifați căsuțele din dreptul vârstei copilului și pe cea unde scrie 100% bumbac și se afișează doar articolele din acest tip de material, la care sunt disponibile măsuri pentru vârsta respectivă.

5. Ai mai multe branduri în același loc

Brand-ul e important când vine vorba de hăinuțe pentru cei mici. Brand-urile renumite folosesc materiale bune și croieli confortabile. Pentru mine, care nu sunt o împătimită a shopping-ului, nu e prea tentant să iau la ”analizat” magazine întregi. Din punctul ăsta de vedere, simt iar nevoia să menționez magazinul Shop4Kids drept exemplu pozitiv. Au adunat hăinuțe de la mai multe branduri și asta mă scapă din nou de drumuri și timp pierdut prin magazine. Branduri precum Zara, United Colors of Benetton, Tom Tailor, Disney, C&A sau Gatti se regăsesc în același magazin și le poți comanda la orice oră. shop4kids.ro magazin online haine copii

Toate aceste avantaje m-au făcut pe mine să prefer să comand online haine și jucării pentru nepoata mea. Mi se pare mai rapid, mai comod, mai ieftin. Bine, contează și cât de serios este magazinul de unde cumperi, dar împreună cred că ne putem sfătui pentru a face cele mai bune alegeri.

Vouă de unde vi se pare mai avantajos să cumpărați hainele pentru copii, dragi părinți? Din mall, din supermarket, din micile magazine sau online?

Etichete: , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • ghelbere elena
    • 05/01/2017
    Răspunde

    Prefer sa cumpar din magazinele ffffffizice pfffffentru ca imi place sa vad ce cumpar si sa simt maerialul.

  1. Răspunde

    Subscriu tuturor chestiilor pe care le-ai punctat! Magazinele online sunt mult mai usor de manevrat comparativ cu cele fizice. Si nici nu ne epuizeaza fizic :D. Plus ca persoanele ca mine, care locuiesc in orase mici, nu trebuie sa mai dea banii pe tren sau autobuz pana la magazinele mari din orasele mari. Totul e la distanta de un click ^_^

  2. Inainte mergeam pe varianta magazinelor fizice, dar acum n.as mai sta sa ma chinui sa caut…e groaznic

    • Daniela
    • 05/01/2017
    Răspunde

    Amandoua variante îmi convîn, ai de unde alege.

    • Barbalata Mirtela
    • 05/01/2017
    Răspunde

    Nu este cazul la mine pentru ca nu am copii dar nu e rau sa stiu cate ceva 🙂

  3. Răspunde

    Sunt total de acord cu tine. Oferta mai variata, preturi mai mici si mai multa liniste… Magazinele online nu te obosesc deloc.

    • Ficea Adina
    • 05/01/2017
    Răspunde

    Încă nu am luat hăinuțe pentru cei mici din mediul online. Însă sunt în căutarea unui site cu oferte bune.
    Acus intru sa il verific pe cel recomandat de tine.

    • stoica claudia
    • 05/01/2017
    Răspunde

    Am inceput sa comand si eu online ,e mai avantajos ,in loc sa stai sa colinzi prin magazine.

    • nicolae claudia
    • 05/01/2017
    Răspunde

    eu de cand am descoperit magazinele Pepco am scapat de grija. aici gasesc tot ce am nevoie la niste preturi foarte accesibile..eu prefer sa cumpar din magazine si nu online

    • Valeria Chertes
    • 05/01/2017
    Răspunde

    Nu am comandat pana acum dar nici o data nu este prea tarziu. Cred ar fi mai usor asa.

    • Cris Tina
    • 06/01/2017
    Răspunde

    Din magazinele online n-am cumparat decat niste obiecte necesare diversificarii meselor la bebe si o salteluta de activitati pe care, din pacate, am fost nevoita sa o returnez nefiind tocmai ca cea din descrierea de pe site. Deci, per total nu prea am avut o experienta placuta. Prefer sa cumpar din magazinele fizice mai ales ca bebe a mai crescut si trebuie ca unele lucrusoare sa le probeze, testeze, sa vad daca efectiv ii plac. Daca ceva nu e bun nu mai stau sa pierd timpul sunand sau cautand curieri sa faca returul ci ma duc practic in magazin si rezolv problema. De multe ori, am timp la dispozitie si o luna de zile.

  4. Cred ca online se gasesc cele mai bune prturi.

  5. Răspunde

    Multe produse le cumpar online. Am gasit iste modele abslout superbe online. In magazinele fizice nu cumpar de oriunde. Prefer H&M petru copii, dar nici acolo nu am ajuns prea des. Am luat doar maruntisuri. Nu stiam de acest site si chiar acum intru sa caut. Am nevoie de unfular

    • dumittrescu raluca
    • 09/01/2017
    Răspunde

    prefer magazinele nu online mai ales imbracaminte si incaltaminte

    1. la incaltaminte si eu prefer magazinele fizice.

    • Mariana Hacman
    • 16/01/2017
    Răspunde

    Ai dreptate Cris.Pe internet gas im o gama diversificata de produse..exact ce ne trebuie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares