Un set de bijuterii din argint cu ziconia bleu

Inainte de Black Friday, am scris un articol, pe celălalt blog al meu, despre reducerile care se anunțau, pe site-ul lafemmecoquette.ro, la toată gama de bijuterii din argint. Cu acel articol am câștigat un voucher în valoare de 150 RON pentru a achiziționa produse de pe La Femme Coquette. Am profitat de el pentru a comanda chiar de Black Friday. Pentru mine, întreaga experiență a fost una plăcută.

Întâi de toate, cred că au fost sponsorul cel mai rapid. Nu țin minte să mi se mai fi întâmplat vreodată ca acum să fiu anunțată că am câștigat și, peste o jumătate de oră, să și primesc voucherul în format electronic. M-am bucurat enorm pentru că asta însemna că pot profita și de reducerile pe care le promovasem. Trebuie să menționez aici că majoritatea celor care oferă vouchere la concursurile pentru bloggeri fac în așa fel încât să te amâne și să cumperi în perioadele în care nu sunt oferte. Și nu, nu sunt paranoică!

Apoi a venit vremea să pun produsele în coș. Știam bine prețurile produselor care mă interesau (doar scrisesem despre ele în urmă cu ceva zile) și pot spune că reducerile fost reale. Adică nu am avut surpriza să văd o reducere de 60% la un produs al cărui preț să fi fost umflat cu 2 zile înainte de Black Friday. Am comandat o pereche de cercei și un pandantiv cruciuliță, ambele din argint, cu zirconii bleu. Bijuteriile costă acum peste 200 de lei, împreună. De Black Friday eu am dat până într-o 150 de lei pe ele. 

Fiind produse separate, nu set, fiecare dintre ele a venit frumos ambalat în cutiuța lui. Săculețul nu este inclus, pe acela l-am cumpărat separat pentru că produsele sunt cadou pentru cineva drag mie. 

Bijuteriile arată foarte bine. Au venit însoțite de certificate de autenticitate și garanție, deci nu se pune problema că ar exista șanse ca ele să fie dintr-un argint de altă calitate. Am pățit-o și pe asta, să știți, cu un alt magazin care promitea argint puritate 925 și trimitea ceva ce arăta foarte prost și care și-a pierdut luciul în 2 zile.

Deși era Black Friday și sigur aveau multe comenzi, am fost uimită că am fost sunată, fix în aceeași zi, pentru confirmarea comenzii. Când nu credeam că mă pot uimi mai mult, s-a întâmplat și asta. Comanda plasată vineri a sosit sâmbătă. Nici măcar 24 de ore nu a durat livrarea.

De ce am scris acest articol? Nu pentru că sunt singurul magazin cu bijuterii din argint pe care mi-l scoate viața în cale, ci pentru că sunt primul magazin care merită un mare mesaj de mulțumire. N-aveam nici o obligație să scriu asta. Mi-am primit premiul deja de o lună. Nici măcar nu m-a rugat nimeni să las un review sau să pun o poză. Am făcut-o pentru că asta am simțit, să mulțumesc unor oameni care încă mai știu ce înseamnă respectul față de client. Plus că nu puteam să nu mă laud cu alegerile mele, nu?

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • nicolae claudia
    • 09/12/2016
    Răspunde

    sunt foarte frumoase. sa le porti sanatoasa. cu siguranta voi apela si eu la acest magazin daca imi voi lua vreo bijuterie

    • Valeria Chertes
    • 09/12/2016
    Răspunde

    Bijuteriile sunt nemaipomenite, si ma bucur ca mai exista si firme serioase.

    • Daniela
    • 09/12/2016
    Răspunde

    Sa te bucuri de ele,minunate sunt bijuteriile dîn argint,niciodată nu-și pierd originalitatea.

  1. Răspunde

    Si eu fac asta adesea. Adica simt nevoia sa laud oamenii care isi indeplinesc cu succes atributiile. In cazul de fata cei de la „Le Femme Coquette” au dat dovada de profesionalism de la inceput pana la sfarsit. Ar fi bine ca multe alte firme sa le preia exemplul.

  2. Răspunde

    ce frumos arata! Persoana cev a primi cadoul sper ca le va aprecia!
    Minunate serviciile lor!

  3. Răspunde

    Exceptinal setul tau. Ce lucratura fina! Ma bucur ca ai avut o experienta placuta si mai ales ca ai impartasit-o cu noi. Acum stiu de unde sa imi cumpar si eu niste cercei. Multumes.

    • Barbalata Mirela
    • 09/12/2016
    Răspunde

    Wow! Asta da surpriza si pentru mine 🙂 . Este un lucru minunat sa vezi si firme serioase si prompte 🙂
    Sa le porti cu drag! <3

    • stoica claudia
    • 09/12/2016
    Răspunde

    Sunt superbe,sa le porti cu drag.

    • ghelbere elena
    • 10/12/2016
    Răspunde

    Fiind corecti si promti meritau un mesaj de multumire. Rar intalnesti oameni, firme care sa respecte clientul.

  4. Sa se bucure de ele destinatara! Rar asa promptitudine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares