Posesor de Ford? Uite de unde poți cumpăra piese auto originale pentru el

Fiecare dintre noi avem o mașină de care suntem mândri și, în același timp, responsabili. Bine, la un Logan, nici mândria nu e așa de mare și nici responsabilitățile nu sunt la fel de costisitoare. Altfel stă treaba cu o mașină străină, de tipul unui Ford. Ca aspect. Ford-ul este o mașină mai mult decât bună. Bine, când vine vorba de Ford Motorcraft, avem de-a face și cu niște costuri de întreținere mai mari, piesele originale pentru acest brand fiind mai scumpe și consumabilele la fel. Cu toate acestea, Fordul a fost și rămâne un brand de încredere și este foarte cumpărat, atât la nivel global, cât și în România. 

De unde cumperi piese pentru Ford?

Sursele sunt destul de diverse. Unii preferă piese second-hand, alții piese noi. Eu le recomand pe cele noi și cred că este evident de ce. Ai mult mai multă siguranță într-o piesă nouă, decât într-una uzată, indiferent că vorbim despre o casetă de direcție, despre niște biete curele de distribuție sau o banală bujie.

Cea mai proastă alegere pe care o poți face este să cumperi piesele direct de la un service auto. Prețul va fi sigur mai mare pentru că nimeni nu aduce acea piesă doar din dorința de a te ajuta pe tine. Trebuie să aibă și ei un câștig. Prin urmare, când ai o problemă, de orice natură cu un Ford, fie că vorbim despre un Mondeo, un Transit, un Fiesta, un Ka sau un alt model, preferabil este să cumperi singur piesele de care ai nevoie.

atelierulfamiliei.ro

Eu întotdeauna cumpăr piesele auto online. De ce? Pentru că aici îmi este cel mai simplu să compar prețuri. Plus că este mai comod așa – nu mai fac 100 de drumuri, la 100 de magazine, ca sa îmi spună că au piese de Ford dar nu pentru motorizarea mea. Mult mai ușor este să intri pe un site de genul pieseautomix.ro și să mergi la secțiunea dedicată brandului Ford. Piesele sunt ușor de găsit, fie prin folosirea butonului de căutare, fie prin selectarea, pas cu pas, a filtrelor care corespund căutării noastre. Selectezi brandul Ford, apoi modelul mașinii, anul de fabricație, tipul de motorizare și de caroserie și … voilà, se deschide o pagină nouă cu toate piesele disponibile pe site pentru mașina ta. ford-piese-originale

De unde știi că sunt piese originale?

Prima dată verifici puțin site-ul să aibă informații complete pe pagina de contact. Dacă am un site cu un număr de telefon și cu un formular banal, e clar că nu am încredere să cumpăr de acolo. La pieseautomix, pe pagina de contact am și adresa completă și numele firmei pe care îl pot verifica la registrul comerțului. Pasul 2 este să citesc cu atenție termenii și condițiile de pe site. Acolo trebuie să scrie clar dacă piesele de pe site sunt originale, dacă vin sigilate și cu certificat de garanție. În felul acesta, nu am nici un dubiu că dacă pe pagină scrie ”Ford piese originale”, atunci pentru asta plătesc și asta primesc –  piese originale cu factură, noi, cu garanție.

Ce tipuri de piese pentru Ford găsim pe pieseautomix.ro?

Cam orice tip de piesă avem nevoie, de la piese de caroserie și elemente de electrică  auto, până la filtre, elemente pentru sistemul de frânare, piese pentru motor și consumabile. Rulmenți, planetare, oglinzi, bandouri, bare de protecție, faruri, becuri, kituri de distribuție și pentru revizii, piese pentru cutia de viteze sau pentru sistemul de transmisie, injectoare, discuri de frână, prezoane, țevi de eșapament, radiatoare, toate sunt disponibile, marea majoritate cu livrare în aceeași zi, deci nu trebuie să ții mașina în service 2 săptămâni, până primești comanda.  Pe lângă piese, mai aminteam de consumabile. Dacă vrei lichid de frână, antigel sau un ulei Ford bun, tot pe pieseautomix.ro le găsești.

Ce alte lucruri ar mai trebuie să știi despre acest magazin cu piese originale pentru Ford?

  • ai transport gratuit la comenzile cu valoare mai mare de 400 de lei, dacă pachetul nu este mai greu de 3k.
  • nu plătești transport dacă alegi să ridici comanda de la punctul de lucru din Chitila.
  • ai 10 zile drept de retur, dacă nu ești mulțumit de produsele primite.
  • puteți comanda pe site, prin telefon sau prin email.
  • puteți solicita o piesă pe care nu o găsiți în portofoliul de produse. Se poate aduce piesa la comandă, la un preț bun.

Sunt sigură că o să vă placă acest magazin, și nu doar posesorilor de Ford, ci și proprietarilor de alte mărci de mașini. Cumpărăturile sunt foarte comode și sigure și livrarea rapidă. Nu asta vrem de la un magazin de piese auto?

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • stoica claudia
    • 12/12/2016
    Răspunde

    Un articol bun.

  1. Răspunde

    L-am îndrumat si eu pe tatăl meu către acest site. Are produse mult mai ieftine decât in magazinele fizice

  2. Răspunde

    Eu inca n-am masina (pentru asta muncesc de zor), dar articolul tau despre Ford mi-a amintit de Ford Fiesta ST 200, masina pe care o tot vad in feed-ul de la facebook de cateva zile si care este absolut minunata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares