Încă mai cauți cadouri pentru Crăciun? Ce zici de aceste seturi cadou de la Bottega Verde?

Timpul trece, Crăciunul se apropie, mai repede decât îți dai tu seama, și încă nu ai cumpărat cadouri pentru cei dragi? Știu cum este – am pățit-o și eu în anii trecuți. Vrei ceva care să fie și util, să nu fie nici prea scump, să intri în 2017 cu datorii, să nu fie nici prea ieftin, ca să aibă cineva impresia că valorează prea puțin în ochii tăi. Te-ai gândit deja probabil la produse de îngrijire dar și așa tot e greu. Ce brand să alegi ca să fii sigur că sunt produse de calitate? Am eu o recomandare. Este vorba despre produsele de pe BottegaVerde.ro. Am scris de mai multe ori despre ele (dacă nu știi nimic despre brand, îți pot spune că este numărul 1 în Italia în materie de îngrijire naturală). Poți da o căutare pe blog, dacă vrei să citești review-urile mele la produsele comandate de la ei până în prezent.

seturi cadou pentru Crăciun

M-am gândit la aceste produse pentru că le-am testat de atâtea ori și știu că nu vor dezamăgi. Pe site găsești o gamă foarte largă de produse, pentru îngrijirea diferitelor tipuri de ten, pentru îngrijirea părului sau a corpului, produse de make-up, produse pentru bărbați și parfumuri. Poți alege și produse individuale, dar eu mi-aș permite să recomand mai degrabă seturi cadou pentru că sunt mai avantajoase. Cumpărând produsele la set, prețul unui produs este mai mic decât dacă l-ai cumpăra individual. Asta este valabil mereu la seturi. În plus, Bottega Verde ține cu cei care joacă rol de Moș Crăciun, în această perioadă, și a pregătit și reduceri foarte mari, de până la 67%, la gama de seturi cadou. Ca să vă dau un exemplu, pachetul cu produse cu efect de lifting care, acum câteva zile, costa peste 200 de lei, acum are prețul redus cu 49%.

atelierulfamiliei.ro

Au foarte multe seturi cadou disponibile pe site. Și mie mi-a fost greu să mă hotărăsc, dar am reușit. Cele mai bune oferte mi se par următoarele.

1. Seturi cadou Argan pentru mâini și corp.

set cadou mâini și corp ulei de arganArganul este un ingredient minune pentru majoritatea tipurilor de piele și este ideal pentru acest sezon. El hidratează, hrănește și protejează pielea. Ba mai mult, chiar repară pielea uscată și deja afectată de diverși factori. Setul cadou conține două produse: o cremă de mâini și un unt de corp.

Ambele produse conțin minunatul ulei de argan, hrănitor și regenerator, dar și extract de iasomie din deșert. Mirosul este senzațional și rezultatele vor încânta pe oricine. Pielea va fi mereu catifelată, hidratată și protejată de îmbătrânirea prematură. Unde mai pui că sunt și produse fără parabeni.

2. Set cadou cu minerale – pentru bărbați

set cadou bărbați gel de duș și balsam după rasEste un set format din două produse de îngrijire pentru bărbați. Conține un gel de duș și un balsam după ras. Ambele sunt produse esențiale pentru dulapul unui bărbat. Mirosul nu îl știu la aceste produse, dar combinația de bergamotă, mosc, citrice, piper negru, cedru, lavandă, rozmarin și chihlimbar oriental sună foarte bine. Gelul de duș promite o senzație de revigorare totală iar balsamul după ras va face obrazul neted și gata pentru a primi sărutări.

Fiind un produs natural, pe bază de unt de shea și ulei de migdale, balsamul poate fi folosit inclusiv de bărbații cu piele sensibilă. Nu doar că nu va provoca neplăceri, dar chiar va reduce eventualele iritații apărute după bărbierit. Ambele produse sunt bogate în minerale și vor revitaliza complet pielea. De revitalizarea simțurilor se ocupă aromele mai sus amintite. Mai multe detalii despre produsele din set și preț găsiți AICI. Reducerea de 39% sună foarte bine.

3. Pachet special pentru îngrijirea tenului

set cadou îngrijirea tenuluiĂsta este cadoul pe care mi l-aș dori pentru mine și mă bate gândul să mi-l cumpăr singură, ca să nu ratez reducerea de 59%. Pachetul are patru produse. Două dintre ele le știu și oricum plănuiam să le achiziționez din nou pentru că am fost foarte mulțumită de ele (Cremafiori și apa micelară).  Cremafiori este o cremă hidratantă pentru ten normal și mixt, pe bază de extract de albăstrele (are o textură foarte lejeră și a dat rezultate bune și pe tenul meu cu tendință acneică). Apa micelară mi-a plăcut pentru că demachiază perfect chiar și produsele de make-up rezistente la apă și nu usucă pielea pentru că nu conține deloc alcool.

Laptele demachiant din set conține unt de shea și are aromă de trandafiri, deci mă tentează și el foarte mult. Pe față eu prefer apa micelară, dar laptele demachiant cred că i-ar plăcea mult gâtului și decolteului. Cel de-al patrulea produs nici nu știu cum de mi-a scăpat până acum. Eu folosesc produse de scrub facial foarte des. Acesta este cu granule obținute din sâmburi de caise, ulei de caise și aromă de piersică. Se anunță dezmăț!

Nu știu cum vi se pare ideea mea, de a oferi  astfel de seturi cadou, dar eu mi-am permis să vin cu sugestia pentru că eu și prietenele mele am fi mai mult decât încântate să găsim așa daruri sub brad. Când am mai văzut și reducerile, chiar nu m-am putut abține.  Și să nu uit! Pe BottegaVerde.ro, transportul este gratuit la comenzile de peste 99 de lei și primiți GRATUIT și un cadou la alegere. Parcă e și mai tentant acum, nu? Spor la cumpărături sau căutat cadouri, dacă încă nu sunteți hotărâți. Nu uitați că mai sunt mai puțin de 2 săptămâni până la Crăciun! reduceri seturi cadou cosmetice naturale Bottega Verde

Etichete: , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Niste optiuni excelente! si eu ador produsele Bottege Verde, am foarte multe si parca tot as vrea sa gasesc cateva sub brad si sa ofer celor dragi cosmetice naturale de calitate.

  2. Răspunde

    Am facut si eu o comanda la ei, tot un set cadou – cel cu struguri rosii. Sunt tare nerabdatoare sa ajunga si sa le testez.

    • Dana Lia
    • 13/12/2016
    Răspunde

    N am cumparat niciodata de la ei,dar e o varianta.Multumim

    • Valeria Chertes
    • 13/12/2016
    Răspunde

    Imi place tare mult Bottega Verde si cred ca voi alege un cadou pentru sotul meu.

  3. Răspunde

    Interesant magazinul acesta, retinut pentru viitoarele cumparaturi!

  4. Răspunde

    Recomand cu mare drag setul de cadou cu argan. Am apucat sa-mi iau crema de maini din gama respectiva si e absolut fantastica ♥

    • stoica claudia
    • 13/12/2016
    Răspunde

    Inca nu am comandat de la ei ,dar ar fi un cadou minunat.

    • Cris Tina
    • 14/12/2016
    Răspunde

    Cel mai mult imi plac produsele lor pentru ingrijirea corpului. Mirosul si textura lor sunt dementiale, imi ofera rasfatul mult cautat. Dar niciodata n-am avut inspiratia sa le ofer si celor dragi produsele in postura de cadouri. Cred ca o sa incep de acum…..niciodata nu e prea tarziu!

    • ghelbere elena
    • 14/12/2016
    Răspunde

    Sunt seturi minunate numai bune de facut cadou la persoanele dragi. Am incercat doua produse si pot garanta ca sunt formidabile.

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 14/12/2016
    Răspunde

    Nu am cumparat de la ei dar ceea ce vad pare foarte bun,deci merita incercat,multumesc de informatii.

    • Barbalata Mirela
    • 14/12/2016
    Răspunde

    Super produsele. Primele doua seturi ma tenteaza 😉

    • Daniela
    • 15/12/2016
    Răspunde

    O idee perfecta pentru cadouri,chiar nu mai știu ce sa le mai iau,sper sa le și placa.

    • Lamiita Petre
    • 15/12/2016
    Răspunde

    Toate produsele sunt tentante, atractive si te ispitesc cu descrierea si cu ambalajul. Probabil cand simti si eficienta lor, capeti dependenta. Sper sa mai gasesc si eu ceva pana imi voi regla conturile.

    • dumitrescu elena
    • 16/12/2016
    Răspunde

    am auzit numai cuvinte de lauda la adresa acestor produse,nu le/am incercat dar ar fi un cadou bun acum de sarbatori

  5. Răspunde

    Asa am aflat si ce iti doresti cadou de sarbatori. Eu vreau un set cu vanilie neagra

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares