Ce cadouri am primit de Crăciun?

cadouri de Craciun primite

După ce-am făcut atâtea cadouri, era cazul să mai și primesc ceva, nu? Glumesc. Nu fac niciodată cadouri în ideea de primi ceva la schimb. Asta nu înseamnă că nu mă bucur totuși de daruri. A fost un an bogat, semn ca am fost foarte cuminte. Nu cumva să ziceți altceva!

Primul cadou a venit de la cumnata și cumnatul meu (preferat, ca doar e singurul!). Ei sunt mai nerăbdători din fire (cam ca mine) și au venit darurile lor de joi. Am primit de la ei un set Nivea în gentuță, din colecția nouă, featuring Mihaela Glăvan, o sticlă de băuturică, o cutie magică pictată (cu bombonici în ea 😀 ).

cadouri de Craciun primite

Al doilea cadou a venit de la bunici. Ei mi-au dat bănuți, ca în fiecare an. Nu mai sunt oameni să umble după cadouri, dar nu ne uită niciodată pe mine și pe vărul meu, singurii lor nepoți.

Unchiul și mătușa m-am și mirat ce-o fi fost cu ei! De obicei dăruiau dulciuri, dar anul acesta au venit cu o surpriză foarte plăcută, cu niște decorațiuni superbe de Crăciun. Îmi place și bebe cu căciuliță, dar sunt îndrăgostită iremediabil de spiridușul/elful cu baterie și luminițe. I se aprinde chiar și ciucurașul ăla alb pufos. Îmi plac de mor năsucul și boticul lui.

De la vărul meu și verișoara (soția lui) am primit o cutie plină cu dulciuri, un vin atât de bun, că nu a mai apucat să fie pozat, și minunata păturică albă. Este pufoasă, moale și călduroasă, numai bună pentru vremea cu zăpadă pe care o aștept.

Epilatorul Babyliss mi l-a făcut singură cadou. Este modelul de aici. Sper să nu fiu dezamăgită de el. Voiam de mult să încerc un aparat de genul acesta și s-a ivit super reducerea de pe evoMAG (l-am cumpărat la vreo 600 de lei, cu reducere 1000 de lei). Să fiți siguri că voi reveni cu impresii, în câteva luni, după ce-mi voi fi făcut o impresie despre el.cadou inel de Craciun

Peste toate, nu pot să fiu ipocrită și să nu recunosc că cel mai frumos cadou a venit de la soțul meu. Îl vedeți agățat de moțul căciuliței elfului. Eu n-am avut niciodată inel de logodnă și i-am reproșat asta de câteva ori (mai multe). Am avut senzația că nu îi pasă de ”neajunsul” ăsta al meu, dar iată că m-am înșelat. Mă bucur că a știut că nu îmi doream genul acela inel cu piatră și a ales un model care mi se potrivește perfect.

Nu-s multe cadouri, nici puține, dar sunt ale mele. Au adus multă bucurie și mă bucur că oamenii din jur mă iubesc așa plină de defecte, cum sunt eu.

Voi ce-ați primit de Crăciun?

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • dumittrescu raluca
    • 28/12/2016
    Răspunde

    NU PREA CONTEZA CE PRIMESTI CAND SUNT DATE DIN SUFLET ,AM PRIMIT SI MAI SCUMPE SI MAI IEFTINE ,CIOCOLATA ,PARFUM ,BANI ,DAR TOATE DIN SUFLET IAR CEL MAI IMPORTANT FELICITAREA FETITEI MELE CU MESAJ

    • Elke
    • 28/12/2016
    Răspunde

    Felicitari in primul rand pentru inel, sa ai sarbatori fericite Cristina.

    • nicolae claudia
    • 28/12/2016
    Răspunde

    Felicitari in primul rand pentru cadoul de la sot si sa te bucuri de toate cadourile. La noi Mosul a venit cu jucarii pentru fetita, iar noua ne-a adus multe zambete si imbratisari din partea ei. 🙂

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 28/12/2016
    Răspunde

    Superb cadou din partea sotului,sa te bucuri de toate draga Cristina,sarbatori cu sanatate si bucurii sa ai!La noi cadourile au fost pentru copilasi,nepotei,parinti,noi am adunat bucuria de a-i vedea bucurosi pe ei,sa fim sanatosi!

  1. Răspunde

    Mai dar ce cuminte ai fost 😉 Si ce Mos darnic 🙂
    La mine a fost mai saracut dar mi-a adus ce am vrut: carti <3

    • Tatiana Sorina
    • 28/12/2016
    Răspunde

    Sa le folosesti cu drag,eu am primit o bluzita si o vopsea de par. E frumos sa ai neamurile aproape de tine,eu le-am trimis cadouase la nepoteii mei.

    • Barbalata Mirela
    • 28/12/2016
    Răspunde

    Frumoase cadouri Cristina. Sa te bucuri de ele. Eu sunt ca un copil atinci cand primesc ceva dragut 🙂

  2. Răspunde

    Oh, my goodness!! Epilatorul ala!!! ♥♥♥♥♥ abia astept impresiile despre el. Cand am vazut pozele, pana sa citesc, am crezut ca il ai de la vreun concurs si ma gandeam sa-ti spun ca ti-l cumpar eu la jumatate de pret :)). Apoi am citit si am vazut ca ti l-ai facut tu cadou. Sa-l folosesti cu drag, Cris! Meritai un astfel de cadou la cat de mult ai muncit anul acesta :***

  3. Răspunde

    Am uitat sa-ti zic… Felicitari si pentru inel! 😀 ♥♥♥

  4. Răspunde

    Eu de obicei am simtul observatiei, dar de data asta m-ai prins pe picior gresit. Daca nu spuneai de inel, nu il vedeam. Felicitari, sa fie intr-un ceas bun (se poate spune si asa nu?) Frumos cadou! Te pup si iti trimit numai ganduri bune zuzi! :-*

    • Valeria Chertes
    • 28/12/2016
    Răspunde

    Cadouri frumoase date din suflet pentru un suflet minunat. Toate sunt minunate dar inelul este de vis.

  5. Răspunde

    Wow.. despre epilator astept sa imi povestesti totul pe larg. Vreau sa stiu fiecare amanunt… Sa te bucuri de ce ai primit si sa le folosesti cu placere.

  6. sa le folosesti pe toate cu drag! eu am primit de la mr. un parfum, dar toate cadourile au avut ceva special, indiferent de unde au venit!

    • Lamiita Petre
    • 28/12/2016
    Răspunde

    Toate cadourile sunt foarte dragute. Evident ca exceptie face cel de la sot. Indiferent cat de mult ne iubeste cineva, noi femeile avem nevoie si de astfel de mici dovezi( asa credem noi) desi ele exista in fiecare zi dar sub alte forme. Sa te bucuri de ele fiindca le meriti. Te pupez.

    • Alina
    • 28/12/2016
    Răspunde

    Nu am primit nimic 🙂 se pare ca nu am fost cuminte 🙂 dar cei drept chiar nu imi pasa :)). Superbe cadouri, mi-am dorit si eu noua colectie Nivea dar nu m-am indurat sa dau banii pe ea.
    Sa te bucuri de minunatiile primite. Si adevarat…nu-s multe dar nici putine, important este ca sunt daruite din suflet.

  7. Răspunde

    Ioiiiii , da ai fost cuminte nu gluma. Vreau si eu un inel ca al tau si o gentuta din aia Nivea 🙂

  8. Sa le folosesti/porti/mananci/bei cu drag! Sa ne tii la curent cu epilatorul.

    • ghelbere elena
    • 29/12/2016
    Răspunde

    Ai primit cadouri frumoase si pe placul tau. Imi place foarte mult inelul de logodna.

    • Delia
    • 29/12/2016
    Răspunde

    Sa le folosesti sanatoasa! orice cadou venit de la cei dragi aduce mare bucurie.

  9. Răspunde

    Se vede ca ai fost cuminte Cris! Inelul e superb, ma bucur ca ti s-a indeplinit dorinta! Si eu am primit multe cadouri anul asta si m-am bucurat de momente frumoase alaturi de prieteni exact asa cum imi doream! Sper ca la anul care vine sa ne fie si mai bine! La multi ani!

    • Catalina Sora
    • 29/12/2016
    Răspunde

    Foarte frumoase darurile primite.Eu am primit dulciuri, un sal, o pijama.Am si eu un ren asemanator cu spiridusul tau 🙂

    • Barbu-Savin Ramona
    • 29/12/2016
    Răspunde

    Sa le porti cu placere !! 🙂

  10. Răspunde

    Daca ma intrebi pe mine, as putea spune ca ai primit ceva cadouri! Chiar ai fost cuminte si foarte iubita! Epilatorul tau este pentru epilare definitiva?! Imi doresc si eu de ceva vreme chestii de genul dar nu na pot hotărâ
    Ma bucur ca ai primit un inel. Nici eu nu am primit inel de logodna dar cel mai mult imi doresc sa ma ceara in genunchi. Zice ca avem deja copil si nu mai este cazul, dar eu tot imi doresc 🙂

  11. Răspunde

    Felicitari pentru inel! <3 Cadoul lui my better half a constat intr-o geanta si o harta razuibila. In afara de cadoul lui, am mai primit 3 perechi de sosete de la Oysho :))))

  12. Răspunde

    Cu trei ani in urma, tot de Craciun, mi-am primit si eu inelul de logodna, intr-un mod destul de prozaic: sotul meu a primit o prima si am mers impreuna sa mi-l aleg. Inca ma bucur de el, chiar daca vara, cand mi se umfla mainile, nu reusesc sa il port, asa ca iti urez si tie sa te bucuri de el si de omul drag alaturi multi ani de aici inainte. Epilatorul sper sa iti fie de folos si sa vii si cu un articol cu impresii peste cateva luni, cand vor fi vizibile rezultatele. Sper sa fii multumita, pentru ca un asemnea epilator, oricat de ieftin ar fi, tot reprezinta o investitie mare pentru un buget de oameni normali. Si, pentru ca este ultimul comentariu pe care apuc sa il las aici anul asta ( pornesc spre misiunea salata de boeuf curand 🙂 ) ma grabesc sa iti urez sarbatori fericite si un an nou mult mai bun! Pupici.

    • Cris Tina
    • 31/12/2016
    Răspunde

    Felicitari pentru inel! E superb. Ai primit numai cadouri frumoase si delicioase. Ma bucur mult, ai fost tare cuminte si silitoare asa ca Mosul nu te-a uitat. Si nici pe mine nu m-a uitat aducandu-mi in dar o super gentuta de la Dove, un parfum de la Avon, o pereche de ghetute, multe dulciuri. Mai mult decat suficient si decat m-as fi asteptat!

    • Ioana
    • 02/01/2017
    Răspunde

    Eu am primit doua charmuri Pandora, un telefon Lenovo Moto G4, un chromecast, o bluza si un pulover de la H&M, ghete, o bratara de la B&B, o cana si multe dulciuri. Frumoase cadourile pe care le-ai primit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares