Arăți mereu impecabil cu salon Mirrors

Cauți un salon bun, care să îți ofere cele mai bune tratamente de estetica faciala la preturi accesibile? Atunci Salon Mirrors este exact ceea ce cauți, ca să arăți fabulos de sărbători!

Mirrors Beauty Salon vă oferă cea mai variată gamă de tratamente de estetică facială care îmbină tratamentul cosmetic clasic cu ultimele tehnologii non-invazive de rejuvenare faciala, atenuare riduri, hidratare și depigmentare.

Un tratament la mare căutare în zilele noastre este tratamentul hidrafacial, tratament ce combină simultan exfolierea și extracția microdermabraziunii, cu curățarea, hidratarea și protecția oferită de seruri ce conțin antioxidanți, vitamine, acid hyaluronic etc. Rezultatul – o piele mai curată și mai frumoasă, fără iritații inestetice post-tratament. În plus, Hidrafacial este un bun tratament pentru reducerea liniilor fine, a ridurilor, a petelor pigmentare și multe altele.salon tratament oxy

Sau poți opta pentru tratamentul cu oxigen hiperbaric, foarte eficient în lupta contra ridurilor mai profunde. Acesta este un tratament revoluționar. Tratamentul cu oxigen hiperbaric este o tehnică de infuzie percutanata de oxigen și principii active cum ar fi: acid hialuronic, vitamine, aminoacizi. Aceștia sunt aplicați prin intermediul unui aparat dotat cu un generator care crește concentrația oxigenului. Este un tratament absolut natural, non-invaziv, relaxant, nu alterează mimica și expresivitatea feței și te ajută să îți menții frumusețea.

Doamnelor, ce spuneți ca, de Crăciun, să vă oferiți în dar răsfățul suprem, la Mirrors Beauty Salon? O zi petrecută în acest salon este tot ce aveți nevoie pentru a scăpa de stresul și energiile negative, acumulate peste zi. Doamna dr. Cristina Bejan este acolo pentru voi, gata să vă facă să va simțiți și să arătați exact așa cum vă doriți!

‘’Frumusețea este gloria femeii. Investește în frumusețea ta!’’ – este deviza Beauty Mirrors Salon! De ce să nu fie și deviza ta? Până la urmă, meriți tot ce este mai bun!

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Abia astept sa merg si eu la acest salon! :-* Merit putin rasfat!

    • Mirela Barbalata
    • 29/12/2016
    Răspunde

    Nu stiu ce sa zic 🙂 . Nu am mers la un salon de genul acesta. Imi este teama. Am un ten foarte sensibil, pretentios si nu stiu cat de buni specialisti as gasi la un salon. Si apoi preturile nu sunt chiar mici.
    Nu zic ca nu sunt tentata sa merg. Ba da. Si poat intr-o zi mi-as face curaj 😉

  2. Răspunde

    Ce dor imi este de o vizita la salon! O sa o trec pe lista de dorinte pentru la anul!

    • Pusa Raisa
    • 29/12/2016
    Răspunde

    Da ,am fost la acest salon Dna dr Bejan este extrem de draguta si pe drept cuvant acolo ai parte de un rasfat in toata regula si salonul este chiar in centrul Bucurestiului pe Calea Mosilor .. Chiar i-am spus Dnei dr cand am plecat ca merita orice femeie sa aiba parte de asa un rasfat macar o data pe luna ,un rasfat cu evidente rezultate atat fizice cat si psihice !

  3. Răspunde

    Visez cu ochii deschisi ca o sa fiu una dintre doamenele pe care le privesc cu admiratie, femei care se respecta si care merg constant la salon pentru tratamente faciale si multe alte chestii din categoria „rasfat”. Deocamdata, in 2016, am reusit doar sa imi fac un obicei din a merge la salon pentru aranjarea parului. O data pe luna, cam asta a fost regula inainte sa plec din tara. Si desi n-am plecat de multa vreme, deja imi lipseste salonul la care mergeam. Am lasat o parte din sufletul meu acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares