Allview P7 PRO: Specificații și Păreri

Brand-ul brașovean Allview a reușit să își câștige un bine-meritat loc pe piața de telefoane mobile și de alte gadget-uri din România. Produsele comercializate sub sigla Allview sunt de cea mai bună calitate, iar prețurile sunt foarte accesibile, având în vedere performanțele acestor device-uri. De la an la an telefoanele Allview sunt din ce în ce mai sofisticate, iar ca performanță se apropie de produsele provenind de la brand-uri renumite la nivel mondial. Este și cazul telefonului allview P7 Pro.

Smartphone-ul Dual SIM 4G Dual Mode P7 PRO a fost lansat pe piață la sfârșitul lunii septembrie și se poate achiziționa de pe site-ul Allview la prețul de 699 de lei. Sunt disponibile două culori: Dark Blue și Gold. P7 PRO este un telefon elegant, cu un design atrăgător și capabil de performanțe nebănuite la prima vedere.

allview-p7-pro-review-specificatii husăAparatul este dotat cu un display cu diagonală de 5 inch de tip IPS HD, ce oferă o rezoluție de 1280×720 pixeli, touchscreen capacitiv multitouch ONCELLOnCell, Full Lamination, rezistent la zgârieri datorită stratului protector Asahi Glass. Dacă totuși doriți, puteți oricând să achiziționați huse Allview P7 pro.

 Procesorul telefonului este Quad Core de 1.3GHz (Cortex®-A53), iar grafica este asigurată de GPU Mali T720 MP2. Smart-phone-ul are memorie RAM de 2 GB și memorie Flash integrată de 16 GB, ce este extensibilă prin card MicroSD până la 128 GB. P7 PRO folosește cea mai nouă variantă de sistem de operare, respectiv Android™ 6.0- Marshmallow.

La orice gadget actual contează foarte mult și camera foto- video, așa că P7 PRO nu putea să dezamăgească la acest capitol, fiind dotat cu o cameră principală de 8 MP cu auto-focus și cu una frontală de 5MP. Camera principală are numeroase funcții suplimentare, astfel încât dumneavoastră să puteți capta cele mai frumoase momente într-o manieră memorabilă: mod Profesional (permite reglarea clarității, a modului de focalizare, a timpului de expunere, cât și sensibilitatea la lumină), Panoramă, GIF (creează animații GIF), time lapse (înregistrează în clipuri scurte procese care se petrec în timp îndelungat), mod nocturn, recunoaștere text (extrage și editează textele din imagini), Memo, înfrumusețare față (uniformizează culoarea pielii pe întregul corp și accentuează detaliile care te avantajează). Astfel fotografiile vor arată impecabil chiar dacă protagoniștii se află în mișcare sau condițiile de iluminare sunt slabe.

Alte caracteristici care fac din telefonul P7 PRO un device foarte util sunt: aplicația Office mobile (cu ajutorul acesteia puteți utiliza sau edita orice fișier Microsoft Office), Smart Gesture (puteți să accesați anumite meniuri și funcții ale telefonului prin simple gesturi), Lumea Copiilor (cei mici vor avea acces exclusiv la jocurile sau aplicațiile agreate de părinți, pentru un interval de timp stabilit tot de aceștia).

Bateria telefonului este Li-Ion și are 2300 mAh, fapt care asigură 208 ore în stand-by și până la 680 de minute de convorbire.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • stoica claudia
    • 07/12/2016
    Răspunde

    Dar multe mai sti despre telefoane.

    • nicolae claudia
    • 07/12/2016
    Răspunde

    si mie imi place acest smartphone, dar eu am avut un allview si am ramas dezamagita de cat ma tinea bateria..nici macar o zi uneori

  1. Răspunde

    Eu am 2 telefoane Allview P5 AllDro. Sunt foarte multumita, inca mai functioneaza bine, iar surprinzator bateria tine inca 24 de ore chiar daca mai intru de pe el pe net. Bune telefoane, doar ca sunt vechi de vreo 4 ani amandoua si sunt depasite de noua tehnologie. Eu am incredere in brandul Allview

  2. Răspunde

    Eu n-am office pe IPhone dar ar fi fost interesant si util acest program

    • Barbalata Mirela
    • 08/12/2016
    Răspunde

    Telefonul meu este Allview P7 Quad. Am fost multumita de el. Are vreo 4 ani (nu mai stiu exact) . De vreo doua luni a inceput sa imi faca niste probleme dar nu stiu daca este el de vina sau e 😛 .
    Cred ca marca Allview este foarte buna .

  3. Răspunde

    Nu am avut niciodata un telefon de la ei, nu stiu de ce dar de mai bine de 10 ani sau si mai bine am ramas pe samsung 🙂

  4. pe mine ma tine maxim o zi bateria, am un x2 soul, dar recunosc, nu-l las in pace deloc. cam mereu sunt pe net, dau sms-uri si vb la el. inca face fata cu brio!

  5. Răspunde

    Iubesc produsele Allview de un an si jumatate, de cand sunt posesoarea unui Allview P6 Energy 😀

    • Viata In Culori
    • 09/12/2016
    Răspunde

    E bine venit, bine primit. Am avut Allview acum mult timp, nici nu mai stiu de care era dar sigur cel mai ieftin. Mi-ar placea acum sa trec la cealalta extrema de – cel mai scump/ bun.

  6. Răspunde

    eu sunt destul de dezamagita de telefonul meu Allview. Cred ca a avut o problema din fabrica. Asa in general ele arata bine

  7. M-ar tenta si pe mine unul, dar cu octa-core si cel putin 13 mp camera.

    • Adi
    • 27/02/2017
    Răspunde

    Am umblat pe tel si am blocat toate apelurile care le pierd nu mai pot sa vad cine ma apelet cum pot rezolva prob

    • Adi
    • 27/02/2017
    Răspunde

    Am umblat pe tel si am blocat toate apelurile care le pierd nu mai pot sa vad cine ma apelet cum pot rezolva prob

    1. cel mai bine incearca sa ceri niste sfaturi pe pagina de facebook Allview.

    • Cip
    • 11/05/2017
    Răspunde

    Cred ca e o eroare pe undeva: nu are cum sa aiba mai multe ore de convorbire decat in stand by.

    1. multumesc de atentionare. Sunt 680 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares