Am ajuns la 2000 de articole pe blog

2000 de articole pe blog

Asta e articolul cu numărul 2000. După 6 ani de scris pe blog (doar în ultimii trei am luat-o în serios), am ajuns la o cifră rotundă, la 2000 de articole publicate pe Caietul Cristinei. Nu știu dacă e mult, dar nu simt că ar fi puțin. Știu că alții sunt capabili și de zeci de articole, redactate într-o singură zi, dar eu nu-s printre ei. Nici nu știu dacă aș vrea să fiu. Mai bine 1-2 articole bine închegate, decât 20 de articole la care nici nu apuci bine să faci introducerea, că vine încheierea peste tine.

Nu sunt mândră chiar de tot ce am scris. Privind înapoi, la articolele din 2010, 2011, chiar mi-e rușine de stângăcia care iese la iveală în fiecare rând. De-asta încurajez bloggerii noi, pentru că nu uit că și eu am fost nouă și nimeni nu-mi dădea nici o șansă sau vreun sfat.

Nu-ți trebuie să vreun talent special pentru a scrie pe blog. Condiția esențială mi se pare cea a cunoașterii limbii române. Nu la perfecție, că nici eu nu am o gramatică de academie. Important e să știi unde se scrie s-a și unde sa. Restul vine prin muncă și prin dorința de a deveni cu fiecare zi mai bun.

2000 de articole pe blogÎmi place să cred că, din 2010 până acum, m-am schimbat în bine, că mi-am mai șlefuit stilul și mi-am mai corectat o parte din greșelile pe care le făceam la început. Nu e totul perfect. Niciodată nu e perfect. Nimic și nimeni. Tot timpul vrei mai mult și mai bine, tot timpul ai ceva de învățat, de la unul sau de la altul, poate chiar de la persoane cărora nu le vei spune niciodată, în mod direct, că le apreciezi.

Dacă mi-ar fi spus cineva, acum 6 ani, că am să ajung la 2000 de articole pe blog, probabil că nu l-aș fi băgat în seamă. Începuse ca o joacă și nu credeam că voi ajunge prea departe. Pe atunci, stăteam și câte 2-3 ore la un amărât de articol. Îmi lipsea curajul și credeam că nici un subiect nu este suficient de bun pentru a-l putea dezvolta pe blog, că nimeni n-ar fi interesat să citească așa ceva.  Acum nu mai gândesc așa, acum chiar scriu despre ce îmi trece prin cap. Dacă eu sunt așa de nebună, să am o problemă cu un lucru, trebuie să mai existe măcar alți 2-3 nebuni, ca mine, care să aibă nevoie de informațiile sau opiniile mele în legătură cu acel subiect. Pofta de scris și curajul vin în timp.

Gata, m-am lungit destul. Ce voiam de fapt să spun? Că am 2000 de articole și sunt mândră de mine 😀

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • stoica claudia
    • 17/12/2016
    Răspunde

    Felicitari Cristina ,bravo tie ,tine-o tot asa in continuare . Mie imi place toate articolele tale ,scrii exact pentru noi cititori ,iti multumim din suflet pentru articolele tale ,iti doresc succes in continuare.

    • Daniela
    • 17/12/2016
    Răspunde

    Te felicit pt munca depusa,nu oricine stie sa tina condeiul,sa aibă talent la scris,lumea sa te citească cu drag și sa ramai aceeași persoana care știe ce vrea.Ma bucur ca te-am cunoscut și sper sa rămânem prietene,chiar și virtual.Te pup.

  1. Răspunde

    Felicitari! Eu recunosc faptul ca am inceput sa te apreciez inca de cand scriai pe BlogAwords si castigai mereu. De ce? Pentru ca meritai. Nu participam pe atunci ca nu aveam curaj. Dar felul tau de a scrie m-a facut sa incerc si eu. Iar acum nu regret nimic. Intr-un fel am capatat curaj sa scriu si datorita tie iar din acest motiv iti multumesc! In plus mereu m-ai ajutat cu sfaturi bune! :-*

    • Alina Smaranda
    • 17/12/2016
    Răspunde

    Wow, atât de muuuulte, mai poți? Multe înainte, să fii sănătoasă și mereu să ai inspirație, că cititoare sigur vor exista!?

  2. …si sa dublezi, sa triplezi numarul acesta..Ar fi pacat sa renunti la un moment-dat. Mai ales ca, vad eu, tare anevoios este orice inceput. Sa culegi multi lauri, draga mea :-*

    • Gheorghe Madalina Georgiana
    • 17/12/2016
    Răspunde

    Felicitări Cristina. Îți doresc să scrii cat mai multe articole și abia aștept să ne anunți când atingi pragul de 10000 de articole. Îmi place stilul tau original de a scrie și recunosc de cele mai multe ori mă inspiră și pe mine. În comparație cu tine eu sunt micuța, sunt un blogger începător cu 240 de articole scrise pe o perioadă de șapte luni.

    • Tatiana Sorina
    • 17/12/2016
    Răspunde

    La cat mai multe articole si la mai multi fani! Te-am urmarit,te urmaresc si te voi urmarii cu drag pentru ca imi placi,esti o draguta si cu un suflet mare mare mare …… Pupici!

    • dumitrescu elena
    • 17/12/2016
    Răspunde

    felicitari si sa ne intalnim la fel la 4000,tine/o tot asa ,te urmaresc cu placere de ceva timp si mereu citesc articolele si astept cu nerabdare altele ,pupici

    • Valeria Chertes
    • 17/12/2016
    Răspunde

    Felicitari Cristina, pentru tot ceea ce faci, pentru articolele tale minunate care de multe ori mi-au descretit fruntea. Sa ramai acelasi om minunat care ne face zilele mai frumoase.

    • Tudose Oana
    • 17/12/2016
    Răspunde

    Felicitari !! tine-o tot asa !! 😉

  3. Răspunde

    Felicitari, e un numar frumos, eu nu am ajuns nici macar la 1000…:) Ce tare esti! Cat despre gramatica, te-as cam contrazice, ti-am vazut si pregatirea si o buna parte din articole, stii mult mai mult decat diferenta intre „s-a” si „sa”, de fapt, cred ca scrii foarte fluent, pe intelesul tuturor si cu multa caldura.

  4. Răspunde

    De fapt, voiam sa spun ca nu oricine poate sa faca un blog ( sau doua??) cum ai facut-o tu. Poate nu am fost explicita, ca am alergat toata ziua pe la cumpraturi si sunt cam franta, nu prea mai stiu de mine. 🙂

    • Barbalata Mirela
    • 17/12/2016
    Răspunde

    Felicitari! Ma bucur ca esti mandra de tine. Trebuie sa ne cunoastem valoarea chiar daca mai facem si greseli. Important este sa perseveram.
    Succes in continuare si sa ne auzim si la 3000 🙂

  5. Răspunde

    Felicitari si la cat mai multe articole care sa-ti aduca bucurie Cris! Te admir mult, sper ca sti asta.

  6. felicitari!! mai am un pic si te prind din urma 😀 peste vreun an-2 :)) e normal ca inceputul sa fie mai greu si sa nu fii acum multumita de ce era atunci. dar important e ca ai progresat. sa ne mai incanti cu cel putin 2000 de articole de acum incolo!

  7. Răspunde

    Wow! La cat mai multe! 🙂
    Eu abia am adunat vreo 725 de retete in 3 ani. As mai avea si pe celelate bloguri poate vreo 500 articole… Dar 2000…e super tare!
    Felicitari si inspiratie in continuare! <3

  8. Răspunde

    Te felicit din toata inima draga mea Cristina, sa iti dea Dumnezeu sanatate, inspiratie si sa ajungem sa citim si al 20000000000 articol pe blog. :* :* :*

    • nicolae claudia
    • 17/12/2016
    Răspunde

    felicitari..la cat mai multe

  9. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate sa mai scrii inca de 2000 de ori pe atatea! Eu ma apropii de 1000 🙂 Foarte bun sfat ai dat cu gramatica, ma ingrozesc de ce citesc online, si de multe ori de la bloggeri cu pretentii.

    • ghelbere elena
    • 18/12/2016
    Răspunde

    Felicitari si la alte mii de articole! Continua sa scrii pentru tine, pentru mine si altele ca mine care in fiecare zi intra pe blog sa vada ce ai scris si despre ce ai scris.

    • Adn de Femeie
    • 18/12/2016
    Răspunde

    La cât mai multe și mai calitative!! Felicitări! Pot sa zic ca ai făcut treaba buna 😉

    • Rada Livia Viorica ( Violiv Rad)
    • 18/12/2016
    Răspunde

    Felicitari!

  10. Felicitari ! Mult succes in continuare !

  11. Răspunde

    felicitari! si la mai mare! 🙂

    • Lamiita Petre
    • 19/12/2016
    Răspunde

    Heeeii…. unde facem petrecerea??? Multi ani traiasca, multi ani traiasca, Laaaaa multi aaaaani ” La cat mai multa putere de munca, neuronii nevirusati si inspiratie maxima.
    2, 3 ore pentru un articol ? Zuzi eu si acum stau pentru cel mai subtirel 3, 4 ore ca sa nu ma vorbesc despre alea care cer si ceva documentare, pentru care a trebuit sa caut ce e ala un SSD si ce face el… si exemplele pot continua. Mi-s incuiata tare, bag seama..

    • Delia
    • 19/12/2016
    Răspunde

    Wow! Felicitari!! 6 ani? 2000 articole? la cat mai multi ani, fani si bani! 🙂

    • Alinapink
    • 19/12/2016
    Răspunde

    Îți doresc din tot sufletul cat mai multe articole pe blog, este un loc minunat pe care îl vizitez cu drag ori de cate ori am ocazia. Mult succes și multe realizari.

  12. Răspunde

    Nu pot decat sa te felicit. Te felicit pentru ceea ce faci, pentru ajutorul pe care mi l-ai oferit si pentru ca esti o persoana de incredere.
    Eu am putin peste de 1000 de articole, dar … te ajung eu 🙂

    • Nicu
    • 21/12/2016
    Răspunde

    Felicitări şi mult spor în continuare! Te gândeşti că atunci când vei împlini 100 ani…….câte articole vor fi? Să ai inspiraţiune……mon şer….

    • Cris Tina
    • 21/12/2016
    Răspunde

    Felicitari pentru tot! Esti un exemplu pentru toti, blogeri sau cititori, ai dat dovada de o reala implicare, de talent, de un imens respect si ai reusit sa te faci auzita si citita in jungla asta a online-ului. Multumiri din tot sufletul si spor in toate….sa ne auzim la 4000, 6000, 8000….

  13. Răspunde

    Felicitari si multe inainte!
    Candva mi-a trecut prin cap sa sterg articolele vechi, caci ma jenam citindu-le, insa sotul meu m-a oprit, spunand ca doar asa pot vedea cat am evoluat in acesti ani. Imi pare bine ca l-am ascultat.
    Am si eu, numai pe vienela.ro, 2409 articole. 🙂

    1. La cat mai multe! M-ai facut curioasa sa vad cum scriai la inceputuri. O sa arunc un ochi sa vad daca si la tine e de plans.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares