4 metode prin care o simplă operație estetică îți poate schimba viața

in oglinda dupa operație estetică nas

De multe ori, le judecăm pe femeile care aleg să-și facă anumite operații estetice. Slavă Domului că, la capitolul vedete și persoane publice, tot mai multe doamne și domnișoare apelează la astfel de proceduri, deci avem pe cine judeca și analiza!

Este drept că unele dintre ele exagerează, trecând de la o operație la alte 3-4, de care poate nici nu era nevoie. Dincolo de aceste cazuri, nu putem să nu recunoaștem că sunt femei care chiar au nevoie de anumite îmbunătățiri fizice, ca să le zicem așa. Un nas prea lung, niște sâni prea lăsați, prea mici sau cu o diferență de mărime mai mult decât vizibilă, buzele prea subțiri sau gușa, de toate se poate scăpa prin intermediul unor intervenții chirurgicale.

Scopul primar pentru care apelam la o operație estetică este acela de a corecta ceea ce noi considerăm a fi defecte fizice. Primul lucru care se schimbă, după intervenție, este aspectul fizic. Dar, odată cu această schimbare, la nivel de aspect, mai intervin și altele. Viața se schimbă cu totul din cel puțin alte 4 puncte de vedere.

Creșterea stimei de sine

Cam greu să te simți puternic și încrezător, atunci când auzi oamenii vorbind, pe la spatele tău, despre cât de lung sau de ”borcănat” este nasul tău sau despre sănii tăi cât nasturii maieului. Cu totul altfel vezi lumea și te impui în fața ei, după operația de ridicare a sânilor, când te vei privi în oglindă și vei găsi armonia perfectă dintre sânii tăi și restul corpului. Îți place ce vezi și crește ceea ce numim stima de sine. Vei avea curaj să privești pe oricine în ochi (nu cu privirea în pământ), vei ieși mai des și poate chiar vei căpăta curajul de a face tu primul pas atunci când îți place de un tip.

Ameliorarea simptomele unor afecțiuni fizice

in oglinda dupa operație estetică nasDe foarte multe ori, defectele fizice nu deranjează doar la nivel de aspect, ci chiar pot provoca sau înrăutăți anumite probleme. De exemplu, sânii prea mari pot provoca dureri de spate. Un defect al nasului, dat de o deviație de sept, va afecta respirația. Se poate scăpa de această problemă printr-o rino-septoplastie. Da, după o operație estetică la nas, poți respira mai bine sau poți scăpa de problema enervată (mai ales pentru partener) a sforăitului.

Viață socială îmbunătățită

Pe măsură ce crește încrederea în tine însăți, fericirea își va face loc și ea în viața ta. Ea va veni fix din direcțiile în care nu ai avut curaj până acum să acționezi. Poate erai retrasă, nu pentru că ăsta îți este felul, ci pentru că, ascunsă sub carapacea ta, nu te putea răni nimeni legându-se de defectele tale fizice. Odată cu dispariția lor, nu-ți va mai fi teamă să ieși în public și să fii tu. Viața socială sigur se va îmbunătăți. Vei prinde curaj să dansezi, să râzi, să faci glume.

Noi oportunități în carieră

Problemele de ordin estetic ne pot afecta și la nivel de carieră. Sigur că, dacă vrei să te faci medic sau economist, nu interesează pe nimeni că ai sânii prea mari sau prea mici, că ai pleoapele lăsate sau nasul strâmb, dar sunt și meserii în care aspectul fizic este foarte important. Poate că nu aveai curaj să aplici pentru o bursă la școala de manechine sau să depui un CV pentru un post de animatoare pentru că, deși ai picioare frumoase, nu te ajuta bustul prea mic sau nasul prea mare. O simplă operație estetică poate schimba totul.

Așa că, dacă simțiți că o imperfecțiune fizică stă în calea fericirii voastre sau vă împiedică să faceți lucruri pe care sufletul și le-ar dori, nu trebuie să vă luați după cei care spun că nu aveți nevoie, că sufletul frumos compensează acele mici sau mari defecte. O fi el sufletul frumos, dar sigur vrea să fie și fericit. Și, dacă un nas prea mare sau niște sâni prea mici stau în calea fericirii lui, de ce să nu facem o operație estetică?

Etichete: , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • ghelbere elena
    • 23/12/2016
    Răspunde

    Le admir pe femeile care au curaj sa faca asemenea operatii. Eu dupa doua aperatii majore imi este frica acum ca ma operez de fiere.

    • Tatiana Sorina
    • 23/12/2016
    Răspunde

    De acord,daca ai nasul mare sau stramb,daca ai gura doamne fereste stramba dar nu asa daca iti vin piticii pe creier si hai sa ma fac mai frumoasa. Nu demult am vazut un articol cu actrite celebre cum au ajuns dupa cativa ani ,efectiv monstrii sau ca Michael Jackson de i-a cazut nasul.Lasa-te cum te-a lasat dumnezeu!

      • Andreescu Lacramioara
      • 24/08/2021
      Răspunde

      Sunt de acord cu toate operatiile estetice,cat timp tu te simnti bine,nu conteaza mult putin,tu decizi,nu lasa sa te judece nimeni,eu sunt de acord.

    • Lamiita Petre
    • 23/12/2016
    Răspunde

    As incepe cu : Gastric Sleeve, apoi ar trebui sa imi scoata si surplusul de piele si sa-mi ridice si sanii. Mi-as ridica pleoapele putin, si putin, putin buza superioara sa fie de Bamboo, nu exagerata. ?
    De ce n-o fac ? Problemele de sanatate nu imi mai permit. Daca exista posibilitatea pana a nu aparea aceste probleme( pe la 42 de ani) as fi facut asta fara sa stau pe ganduri. Surplusul de grasime mi-a distrus viata, doar ca acum realizez asta. Cand eram tanara, era sprintena si vioaie ca o caprioara chiar daca avem multe kg. in plus. De la 50 de ani…. totul s-a naruit, ma simt ca o leguma. ( deja m-a luat plansul )

    • Valeria Chertes
    • 23/12/2016
    Răspunde

    Eu nu as face nici o operatie estetica, mi-e frica de o operatie la picior si tot trag de timp. Asa ca mai bine naturala.

  1. Din pacate, cred ca o operatie de deviatie de sept trebuie sa fac si eu :(( respir greu, am inceput sa am probleme, si nu stiu daca am alta solutie

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 24/12/2016
    Răspunde

    Fiecare e liber sa aleaga,sa ramana natural,sa se opereze daca are anumite probleme de sanatate ori pentru frumusete. Problema care se pune sunt costurile asa cred (pentru frumusete) costa mai mult dar cine isi permite de ce nu? Bine ca au curaj asemenea persoane!Eu raman asa cum sunt,e bine asa,sincer mi-e frica de asemenea operatii.

    • nicolae claudia
    • 24/12/2016
    Răspunde

    pana acum nu m-am gandit niciodata sa imi fac o operatie estetica..nu sunt impotriva lor, fiecare face ce vrea cu corpul lui. am cunoscut multe femei, carora operatiile estetice le-au facut sa aiba mai multa incredere in ele si sa se uite cu mandrie in oglinda..sunt convinsa ca si aceste operatii, facute doar acolo unde sunt necesare, ofera unei femeii incredere si iubire de sine.

  2. Răspunde

    eu m-am gandit, dar mai colea, asa, ca mi-e frica de ace.

    • Pusa Raisa
    • 24/12/2016
    Răspunde

    Pe vremea tineretii mele nu se facea nici un fel de operatie estetica,dar cu siguranta daca s-ar fi facut si m-as fi simtit jenata de ceva la fata sau la corpul meu si bine inteles daca as fi dispus de banii necesari,nu as fi stat o secunda pe ganduri si mi-as fi facut. Din fericire Domnul a fost ingaduitor cu mine si mi-a dat atat cat trebuie din toate ,nici prea mult nici prea putin. E drept ca trebuie sa ai curaj sa faci o astfel de operatie,dar decat sa traiesti o viata intreaga cu gandul ca ai ceva care iti displace la tine , merita acest pas . Nu sunt de acord cu acele dudui care isi maresc bustul de 2-3 ori si dupa aceea incep sa comenteze fel de fel. In rest ……ok si o viata linistita !

    • stoica claudia
    • 25/12/2016
    Răspunde

    Pana acum nu m-am gandit la asa ceva , mi-e frica ,mai bine asa naturala .

    • Lamiita P
    • 26/12/2016
    Răspunde

    Sunt probleme de ordin estetic care iti afecteaza si sanatatea.

    • Cris Tina
    • 26/12/2016
    Răspunde

    Nu sunt adepta interventiilor de genul asta dar nici nu ma opun cu vehementa. Cine apeleaza la ele trebuie sa stie cand sa se opreasca si sa ia in calcul multe aspecte (psihologic, material).

  3. Răspunde

    Eu am doua prietene care si-au facut micsorare de nas si care se simt evident mult mai bine in pielea lor acum. Stiu si eu cum e sa ne ia lumea in deradere pentru anumite caracteristici fizice, motiv pentru care inteleg perfect atitudinea lor de dupa operatie. Si consider ca orice chestie care ne poate face sa ne simtim mai bine cu noi este o chestie buna. Pana la urma nu vorbim de niste vicii daunatoare, ci de niste operatii care sa corecteze anumite chestii. Sunt pro astfel de chestii.

    • Barbalata Mirela
    • 26/12/2016
    Răspunde

    Eu nu le judec pe femeile care isai fac operatii estetice, in general 😛 . Ci doar pe cele care isi reconstruiesc corpul, din cap, pana in picioare, uita de unde au plecat sau cum aratau, nu recunosc ca si-au facut operatii. Multe dintre cele care isi fac recurg la asa ceva deoarece da bine in societate nu pentru ca ar avea nevoie. Sau, mai rau: o fac ca sa atraga barbati cu bani.
    Cand din punct de vedere medical este nevoie de o operatie estetica sau sunt aspecte care necesita, chiar nu vad nimic rau in asta.

    • dumittrescu raluca
    • 27/12/2016
    Răspunde

    imi este frica de operatii dar as face o operatie estetica la nas,consider ca daca te ajuta si ai nevoie atat estetic cat si emotional sa o faci

  4. As avea si eu cateva aspecte de remodelat.

  5. Răspunde

    Nu sunt un fan al operatiilor estetice, dar sincer in anumite cazuri as apela la ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares