3 motive pentru care să folosești huse de telefon

Orice telefon are nevoie de protecție. Indiferent că ai unul de ultimă generație sau unul normal, practic ar fi să îl protejezi și să îi aloci din punctul meu de vedere cât mai multă atenție. Să nu cadă pe jos, să nu aibă șocuri, să nu torni apă pe el, să nu… să nu ți se spargă ecranul. Asta e important. Pentru că dacă ecranul s-a spart, e clar că 40% din valoarea telefonului îi vei da doar ca să îl repari. Și ce rost are atâta timp cât poți să previi asta?

1. Dacă ai o husă de telefon, nu vei mai fi stresat/ă că îți va cădea pe jos

huse de telefonÎn general o husă de telefon protejează. Am văzut recent niște huse huawei p9 lite, nu știu dacă știți, dar telefonul ăla mie mi se pare senzațional. Dacă l-aș avea, știu un singur lucru. L-aș proteja cu una dintre husele prezente pe site-ul Ciocotec.com și nu aș mai avea treabă cu faptul că dacă va cădea… i se va sparge ecranul. Pentru că nu s-ar mai întâmpla. Menționez că nu am luat niciodată o husă de telefon de pe Ciocotec.com, dar îmi plac extrem de mult. Și cred că ar fi cazul ca pe viitor să mai schimbăm puțin și locul de achiziție a huselor.

2. Husa de telefon este menită să protejeze colțurile și să nu deteriorezi telefonul

Te-ai gândit vreodată când ți-ai luat un iphone 6, că poate anul care vine apare un alt telefon? Sigur că te-ai gândit! Și mai știu și că de multe ori dacă telefonul e aproape distrus, nu o să-l mai cumpere nimeni. Așa că dacă ai nevoie de huse iphone 6 sau huse iphone 7 pentru a-ți proteja smartphone-ul, să știi că iei cea mai bună decizie. Odată ce ai o husă de telefon, este imposibil să îl deteriorezi. Și prin urmare, îl poți și vinde.

atelierulfamiliei.ro

3. O husă de telefon de scapă de griji și e mai ieftină ca un ecran spart

Că tot vorbim de valoarea banilor, să știi că o husă de telefon este mult mai ieftină ca un ecran spart. Și investiția in timp merită. Dacă îl lași pe masă și îți curge puțină apă, să zicem câțiva stropi de apă pe el, cred că nu se va întâmpla nimic. Însă dacă îl lași pe masă fără husă… ecranul tău va suferi pete și va arăta inestetic, iar de acolo va începe panica. O husă de telefon îți protejează atât bugetul de alte cheltuieli neprevăzute cât și telefonul, ca el și tu să vă aflați în maximă siguranță.

Trebuie să ai în vedere că husele și foliile sunt partenerii tăi în protejarea telefonului

Poate că nu sunt cele mai bune motive din lume, dar sunt uzuale. Lumea din jurul nostru nu mai suportă să cheltuie niciun leu în plus pe lângă valoarea telefonului deja cumpărat. Însă e de menționat: Ca să îl protejezi bine, ai nevoie de folii de sticlă! Iar foliile alea de sticlă au un preț care variază de la 99 de lei sau mai puțin. Depinde de calitatea huselor și a foliilor pe care ți-o dorești. O husă de telefon poate fi mereu un factor de protecție, însă nici foliile nu sunt de neglijat.

Etichete: ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares