Top 3 produse pe care le puteți cumpăra de Black Friday

Că tot e aproape Black Friday, m-am gândit să fac un top al produselor pe care le puteți cumpăra. Ca să fie în tematică și să vă ajute de sărbători, eu m-am gândit deja că sunt multe familii în care aspiratoarele abia ar aștepta să vină. Mă gândesc…  Să îți cumperi  unul dintre cele mai bune aspiratoare în sezonul ăsta, am impresia că e într-un fel cea mai bună decizie, deși foarte puțini dintre noi găsesc oferte bune, am văzut doar că multe magazine au zis că puterea de cumpărare de Black Friday se vede! Așa că, dacă tot ne-am educat psihicul să facem cumpărături de Black Friday, eu am făcut o listă de pe Timoshop.ro

Timoshop.ro este un magazin de electrocasnice mari, electrocasnice mici, aspiratoare, scule electrice, cosmetice de la Pell Amar, ustensile pentru grădină, masini de tocat și multe alte categorii de produse. E un magazin online mai special să zicem, iar asta o zic pentru că l-am descoperit abia de curând. Ce mi-a plăcut la acest magazin a fost că înainte de reduceri nu a umflat prețurile.  Pentru cei care nu știu, în browser se poate pune un add-on și se pot vedea prețurile dinainte de reduceri. Însă de Black Friday n-are nimeni timp de asta, pentru că atunci să li se salte produsul de sub ochi. Totul e pe grăbite, însă eu cred că la Timoshop va fi diferit, iar asta pentru că se vede că au prețuri bune.  Care sunt acele 3 produse pe care le poți cumpăra de Black Friday?

Aspiratoare

aspiratoareCând vrei să cumperi aspiratoare, cel mai bun moment pe care îl poți alege e cel de Black Friday. Deși un aspirator bun nu este foarte scump. Se rezumă undeva la 400-500 de lei și e o investiție pe termen lung, având în vedere că îl folosești câțiva ani de la achiziție. Pe Timoshop.ro se găsesc aspiratoare începând cu 150 de lei minim, iar asta înseamnă că de Black Friday veți găsi prețuri și mai și!

Masini de tocat

Orice gospodină își dorește de sărbători să taie un porc. Oricât de comode suntem noi femeile când vine vorba de gospodărie, să tai un porc înseamnă să umpli o cămară, să faci cârnaț, să faci caltaboș, să faci de toate cum s-ar zice. Iar ca să faci toate aceste lucruri e nevoie de o masina de tocat. Si dacă se poate sa fie si cea mai buna masina dintre cele mai bune masini de tocat, este si mai bine! Când e momentul pentru o astfel de achiziție? Nu, nu de sărbători! Ci de Black Friday, eu sunt sigură că pe Timoshop.ro o să vă placă prețul unui astfel de obiect al muncii…

Espressoare

În fiecare dimineață în care ne trezim, suntem obișnuiți să ne facem și să bem cea mai bună cafea. Încă sunt oameni care beau cafea opărită, cafea la aparat sau cafea –ness și 3 in 1. Dar cei mai mulți dintre noi au deja un espressor. Un espressor aduce în casă un plus de valoare, și o face prin faptul că atunci când ai musafiri nu mai trebuie să te hlizești că nu faci cafeaua bună, o face aparatul! Atunci când vrei dimineața o cafea, nu mai trebuie să te gândești că nu îți rămâne timp suficient să o faci și să o și bei…. O face aparatul, iar tu poți face altceva în timpul ăsta. Când e ocazia perfectă pentru achiziționarea unui astfel de aparat? Uită-te pe Timoshop.ro, când vei vedea prețurile, vei decide singur, deși eu zic că momentul e atunci când ai buget..

Acestea sunt cele 3 produse pe care eu le văd cu potențial pentru black Friday, ah da.. și televizoarele sunt un potențial, dar având în vedere că alea sunt un must have, nu le-am mai trecut pe listă. Așadar, cumpărați-vă de black Friday atât aspiratoare, masini de tocat cât și espressoare!

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares