Testat – Derma E Gel Spumă de curățare hidratant cu acid hialuronic

Ați auzit până acum de Derma E? Eu am aflat de acest brand de puțin timp. Am devenit curioasă când alte fete au început să scrie despre diverse produse de îngrijire de la această firmă. Am cercetat puțin și așa am aflat că numele nu este unul deloc nou pe piața de produse naturale de îngrijire din America.

Ceea ce a pornit ca un mic magazin cu produse BIO, din sudul Californiei, a ajuns de la o simplă cremă hidratantă cu vitamina E la un portofoliu destul de bogat. Dintre produsele lor am să amintesc crema de zi, crema de noapte și crema pentru conturul ochilor cu acid hialuronic, produse tratamente pentru diverse probleme (cicatrici, eczeme, estomparea petelor), scrubul natural dar și cleanser-ul despre care vă voi povesti mai multe astăzi.gel de curățare derma e

Gelul hidratant pentru curățarea feței cu acid hialuronic (Hydrating Cleanser with Hyaluronic Acid) este produs în SUA. Ceea ce mi-a atras cel mai mult atenția la acest produs (eu folosind și alte geluri și spume de curățarea) este promisiunea unei îngrijiri naturale, cu ingrediente 100% vegane și fără parabeni, sulfați, uleiuri minerale, lanolină sau organisme modificate genetic. El este dedicat în special tenurilor normale sau uscate dar am decis să o încerc și eu, chiar dacă am tenul mixt.

Așa arată recipientul în care vine produsul. Aici primește prima bilă neagră pentru că m-am tot uitat la el, neștiind de ce nu reușesc să acționez pompița cu nici un chip. Abia după ce am rotit-o de câteva ori, am obținut un rezultat care inițial m-a speriat. Nu este același sistem pe care îl întâlnim la produsele de la noi. În momentul în care rotești capacul de 2-3 ori, pompița se ridică în sus și o parte din furtunașul atașat iese în afară. De asta m-am speriat: am crezut că l-am desfăcut de tot. M-am grăbit să înșurubez la loc și mi-am dat seama că nu puteam face asta decât pierzând o cantitate mare de produs pentru că el ieșea automat când apăsai pe pompiță. Deci nu are sistem de blocare a pompiței și asta nu e prea bine. spuma-curatare-hidratanta-cu-acid-hialuronic-1

La primul contact a mai fost ceva ce nu am înțeles. De ce importatorul și distribuitorul din România a ales să numească acest produs spumă. Ceea ce iese prin pompiță nu este deloc o spumă, ci mai degrabă un gel destul de dens și foarte fin. De aceea m-am încăpățânat să nu vorbesc despre o spumă, ci despre un gel de curățare.

derma-e-hydrating-cleanser-1Mirosul este senzațional. Am căutat imediat pe lista de ingrediente pentru că nu îmi dădeam seama care este nota dominantă. M-am lămurit că este vorba despre lemongrass. Cel puțin pe el îl percep eu ca fiind mai pregnant. Se amestecă destul de fain cu mirosul de mușețel și cu cel de papaya.

N-ai nevoie de o cantitate mare gel. O singură apăsare de pompiță este mai mult decât suficientă pentru o utilizare. Gelul se aplică dimineața și seara pe fața și pe decolteul umezite, se masează câteva secunde apoi se clătește cu apă călduță din abundență. Se formează spumă dar nu prea densă, ci mai degrabă cremoasă. Este nevoie de multă apă pentru a clăti pielea perfect dar, la final, senzația este una faină, adică pielea se simte curată și relaxată, fină și elastică. Un mare plus îi acord pentru că îndepărtează bine și machiajul, chiar și rimelul meu destul de rezistent.

Pielea este într-adevăr mai hidratată decât în urma folosirii altor produse, dar nu pot încă afirma că întârzie îmbătrânirea sau estompează liniile fine care au început să-și facă apariția după 30 de ani. Nu cred că l-am folosit suficient de mult și nici nu sunt genul care se zgâiește toată ziua în oglindă să vadă cum evoluează un rid. Important este că produsul curăță bine și, când ies din baie, nu simt nevoia de a mă arunca pe crema hidratantă pentru că îmi simt pielea strânsă ca într-o menghină.

Pentru că-mi place să caut nod în papură produselor pe care le testez, am analizat și lista de ingrediente. Bilă albă și aici, nu există nici un ingredient nociv. Mirosul plăcut vine doar din extracte naturale. Nici măcar extractul de lemongrass, care se presupune că nu ar fi tolerat prea bine de tenurile sensibile, mie nu mi-a pus nici un fel de probleme (și credeți-mă că și eu mă pot lăuda cu un ten sensibil!).derma-e-produse-sua-1

Concluzia este că produsul este unul natural și destul de eficient. Prețul nu este foarte mic, dar am folosit și produse mai scumpe care m-au dezamăgit prin anumite ingrediente sau prin incapacitatea de a curăța perfect sebumul și make-up-ul. Oricum, momentan îl găsiți la reducere AICI. Mirosul natural plăcut persistă și după spălarea feței. Cel mai important este să reținem că nu este un produs doar de curățare, oferind mult mai mult prin conținutul bogat în acid hialuronic și vitaminele A și E.

Etichete: , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Am folosit produse derma e cumparate de pe iherb si mi-au plăcut. Sunt ceva mai scumpe dar fac ceea ce promit si trebuie sa iti alegi bine produsul in funcție de nevoi.
    Am si eu probl cu tenul si nu știu daca de vina este crema de fata sau pentru ca are nevoie de un produs special de curățare

    1. Răspunde

      i-auzi! D Si noua nu ne-ai povestit despre ele pana acum! Poate asa aflam si eu mau devreme de crema aia pentru cicatrici.

    • Barbalata Mirela
    • 08/11/2016
    Răspunde

    Nu am folosit acest produs. Totusi, am avut sansa sa testez o crema de a lor si nu e potrivita tenului meu. Pentru ca pretul nu este unul mic practic nu ma incumet sa incerc si altceva pentru ten.
    Daca tie iti prieste asta e cel mai important 🙂

    1. Răspunde

      Pretul ma sperie si pe mine sa stii. Sa ne spui ce ai testat si cum a fost, asa pe scurt, sa stim si noi.

    • Rox
    • 08/11/2016
    Răspunde

    Sunt din ce in ce mai atrasa de ingredinte precum acidul hialuronic. De la o varsta, deh, incepi sa te gandesti si la alte „aspecte”! De incercat!

    1. Răspunde

      dar stii ca nimic nu e la fel de bun cu acidul hialuronic natural din piele, da? 😛

    • Claudia Mt
    • 08/11/2016
    Răspunde

    E prima data cand aud sigur voi incerca si eu 🙂

    • Daniela Dodoi
    • 08/11/2016
    Răspunde

    Am testat si eu crema de la Derma dar sincera sa fiu prea sunt multe pe piata si nu mai stiu care sa le alegi si daca ajung sa fie si eficiente.Am luat o crema de la un brand mare si tot ii face reclama si chipurile te ajutai sa mai slabesti un pic si rezultat zero…

    1. Răspunde

      asta cam asa e cu produse de la nu stiu cate firme. Ideea nu era sa va conving sa cumparati ceva, ci sa ofer o parere celor care cauta detalii despre produs.

    • Alina Smaranda
    • 08/11/2016
    Răspunde

    Nu am auzit până acum,e foarte greu să gasesti o cremă care sa i se potrivească tenului,asa ca dacă acest gel ti se potrivește nu contează ca-i un pic cam scump .

    1. Răspunde

      Am sa-l folosesc pe acesta dar prefer produsele pentru ten gras sau macar mixt.

    • stoica claudia
    • 08/11/2016
    Răspunde

    Am auzit de acest produs dar nu lam incercat ,inca.

    • elena leonte
    • 08/11/2016
    Răspunde

    Nu am auzit de gama produselor de la Derma si nici nu am folosit-o! Sunt atat de multe brand-uri pe piata incat nu mai stii ce sa alegi si sa ti se potriveasca exact ca o manusa pentru tenul tau. Singurele produsede de curatare pe care le-am folosit au fost cele de la Bioderma, Fereto, si NPC de la Nu Skin. Este un spray pentru hidratarea fetei, fixarea machiajului, hidratarea parului, dar si a corpului ce contine acod hialuronic. Produsele bune, in general si costa. Si eu caut produse care dau rezultate la nevoile mele, sa aiba un miros placut, sa nu-mi irite fata, sa nu-mi provoace alergii. De la un punct al vietii, trebuie sa cautam produse mai eficiente si nu atat de nocive,cat mai naturale .

    1. Răspunde

      ai mai vorbit o data despre produsele Nu Skin si mi-am notat de atunci brandul dar n-am ajuns pana acum sa incerc nimic de la el. Tu de unde le cumperi?

    • dumitrescu elena
    • 08/11/2016
    Răspunde

    am auzit de aesta crema ,am incercat o mostra primita de la ei ,mi/a placut dar nu am cumparat/o inca

    1. Răspunde

      presupun ca pretul te retine 🙂

    • ghelbere elena
    • 09/11/2016
    Răspunde

    Au si o crema pentru cicatrici. Pe aceea as vrea sa o incerc.

    1. Răspunde

      am avut doar o mostra asa ca nu ma pot pronunta in privinta ei.

    • Nicolae Claudia
    • 09/11/2016
    Răspunde

    Nici eu nu am auzit de Derma E pana acum. Si nici nu imi amintesc sa mai fi citit pe undeva. Asa este, pretul nu este unul accesibil pentru toata lumea, dar cateodata merita sa cumparam un astfel de produs, daca intr-adevar e eficient

    1. Răspunde

      la reducere parca l-as mai lua. Dar la pret intreg nu.

  2. Derma E au produse tare bune, mai ales peeling-urile cu acizi!

    1. Răspunde

      inca n-am ajuns la ele. te cred pe cuvant.

  3. Răspunde

    nici eu nu auzii de ei.
    Eu am ten gras, deci nu e de mine.

    O curiozitate: ai zis ca au ingrediente vegane 100%. Din ce extrag ei acidul hialuronic? Ca as aplica planta respectiva direct…

    1. Răspunde

      Daca jucam Fazan, am deja F. Ca s-o zic mai pe scurt!

      • Anda Stanciu
      • 10/11/2016
      Răspunde

      Nu am auzit de aceste produse.Eu folosesc produse de la Gerovital,am un ten mixt.sunt mulțumita de ele

    • Valeria Chertes
    • 09/11/2016
    Răspunde

    Nu am folosit pana acum dar am citit despre acest produs.

  4. Răspunde

    Nu am auzit pana acum de Derma E, dar pare o crema destul de buna si folositoare. Sa o folosesti cu drag

    1. Răspunde

      Multumesc, Vyo.

    • Hacman Mariana
    • 17/11/2016
    Răspunde

    Nu am mai auzit de aceste produse…dar par incredibile !!!chiar daca au un pret cam piperat , eu zic ca merita sa investim in ele…Sa o folosesti cu placere!! Asteptam pareri…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares