Cum îmi aleg casa perfectă

Mă uitam zilele trecute peste ofertele de vanzare case Sibiu  și eram uimită de faptul că există atât de multe case noi Sibiu disponibile pentru cei care vor să lase viața de la bloc pentru cea de la casă.

Am mulți ani de zile de când locuiesc la bloc și de curând am stabilit împreună cu familia că e momentul să facem o schimbare majoră în viața noastră.

Pentru a face totul cât mai simplu am apelat la o agenție imobiliară care se ocupă și de vânzarea/cumpărarea de case noi Sibiu. E vorba de NewConceptLiving. Agenții de aici mi-au făcut o impresie bună încă de la început și mă las pe mâna lor pentru a-mi găsi casa ideală. Am sigur de unde alege, deoarece oferă de vânzare case Sibiu e destul de vastă.

atelierulfamiliei.ro

Când am vorbit cu cei de la agenție le-am zis că vreau să se țină cont de o serie de criterii care contează mult pentru mine și familia mea.

În primul rând am vorbit despre preț. Cred că prețul este important. Am vrut din start să se știe cât sunt dispus să dau pe o casă nouă și că nu vreau să depășesc bugetul stabilit inițial. Bineînțeles că nu am stabilit un buget mic, ci un buget realist pentru a cumpăra una dintre cele mai bune case noi Sibiu.

casa-sibiuApoi, i-am rugat pe agenție să țină cont de zona în care este amplasată casă. Nu vrem să locuim în centrul orașului, dar nici aproape de zona industrială. Ne dorim foarte mult liniște și un aer cât mai curat. Le-am spus de la început că suntem dispuși să ne mutăm chiar în afara orașului, dar să se merite cu adevărat.

Un alt criteriu important pentru noi e suprafața casei. Ne dorim o casă cu etaj, o casă mare și spațioasă. Totuși, urmează ca în respectiva locuință să trăiască 2 adulți și 3 copii și vrem spațiu cât mai mult.

Bineînțeles că am vorbit și de utilități, siguranța zonei, potențialul casei, vecini și o mulțime de alte aspecte care pot face diferența când e vorba despre cumpărarea unei case.

Dacă ești interesat/a de oferta de vânzare case Sibiu, ia legătura cu cei de la NewConceptLiving.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • ghelbere elena
    • 05/11/2016
    Răspunde

    Cine nu ar vrea sa locuiasca la o casa pe pamant? Este si visul meu dar din pacate nu se va realiza in curand.

    1. Răspunde

      Eu sunt o fericita. Locuiesc la curte.

    • Rox
    • 05/11/2016
    Răspunde

    Chiar te muti? Sibiul este o alegere minunata, insa nu crezi ca-ti va lipsi agitatia capitalei? Eu sunt de cateva saptamani la sora mea si mi s-a facut un dor…:) Dar mi-ar placea mult o casa de vacanta in zona aceea…

    1. Răspunde

      Inca nu ma mut dar Sibiul este un oras tentant 😛

    • Barbalata Mirela
    • 05/11/2016
    Răspunde

    Nu am fost in Sibiu si nu stiu cum este. Din auzite insa cica este un oras superb.
    Cand iti cumperi o casa la cheie mi se pare normal sa apelezi la o firma.
    Eu in agentii imobiliare nu am incredere. Dar vorbesc de ceea ce vad la mine in oras.

    1. Răspunde

      si mie mi se pare mai rentabil sa cumperi direct de la dezvoltator.

  1. Sibiul e un oras atat de frumos!

    1. Răspunde

      Este. Din multe puncte de vedere este mai fain decat Bucurestiul.

  2. Răspunde

    Daca aflu cum sa adun banii pentru o casa, jur ca la aceasta firma apelez si eu. 🙂 Deocamdata raman inghesuita intr-un apartament de bloc si visez in continuare la ziua cand imi voi permite mai mult… 🙂

    1. Răspunde

      zi mersi ca si scapat de problemele pe care le-ai avut si poate, pana la pensie, castigi la loto si te muti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares