Cu aceste cumpărături declar deschis sezonul bradului :)

brad-artificial-si-globuri-craciun-compressor

De multă vreme apăruseră prin supermarketuri brazii de Crăciun și decorațiunile. De la an la an, parcă le introduc mai devreme la raft. Poate, în câțiva ani, nu le vor mai scoate deloc. De ce să le mai scoată în ianuarie, ca să le pună la loc în martie? 🙂

Am tot analizat oferte. Plănuiam, încă de anul trecut, să achiziționez un brad artificial nou și m-am tot uitat prin online și n-am avut curaj să comand de nicăieri. Găsisem pe teamdeals.ro o ofertă tentantă, dar știți povestea cu pozele cu titlu de prezentare, nu? E ca în cataloagele de la supermarket: mare diferență între ce este pozat în catalog și ce găsești la raft! După asta am dat peste site-ul unui producător. Acolo aveau poze de calitate destul de bună și imagini în detaliu, dar tot eram în dubiu. Le-am dat un mesaj și i-am întrebat dacă pot garanta că produsele arată fix ca cele din poză. N-au răspuns. Nu eram nebună să iau de la ei!

Vineri am văzut oferta din Selgros. Nu e nici o reclamă pentru magazinul ăsta. De fapt, am scris multe chestii de rău despre ei de-a lungul timpului dar, de data asta, chiar am considerat că la ei voi găsi ceea ce caut, adică un brad ieftin care să arate și bine. Și chiar l-am găsit, în ofertă, la 199 de lei, un brad de 210 cm. cu suport inclus. Este cel din prima poză din colajul de mai jos.

bottegaverde.ro

Tot brad artificial am avut și până acum, unul mai mic, de vreo 160 cm. Arată încă bine, doar că voiam unul mai mare. Nici pe acela nu-l voi arunca, știu pe cineva care se va bucura tare mult de el.

Bradul este de un verde mediu, nici foarte închis, nici foarte deschis, suficient de bogat (870 de ramuri) și va arăta foarte bine împodobit. Oferta din Selgros este valabilă până pe 8 decembrie și sper să mai găsiți bradul în magazin. Pot să vă asigur că se vinde foarte bine pentru că sâmbătă, când am ajuns noi să îl luăm, mai erau doar doi brazi în cutie. La restul brazilor erau teancuri uriașe de cutii care așteptau să fie luate acasă, doar la el fusese bătaie. brad-artificial-si-globuri-craciun-compressor

Globurile mi le-am luat din Cora (povestea cumpărării lor o veți citi în alt articol pentru că cei de la Cora Alexandriei au reușit să mă supere chiar de ziua lor). Momentan vă las doar poza cu ele și vă spun că mi-aș fi dorit să fie ceva mai ieftine; costă aproape 5 lei o bucată, dar le-am luat pentru că îmi place aspectul lor, sunt foarte ușoare și sigur vor rezista mai mult decât globurile din plastic sau cele din sticlă (sunt confecționate din bile de polistiren, cred, îmbrăcate în niște panglici imprimate și lipite frumos).

Am brad, am globuri, sănătate să fie și să vină Crăciunul! Bine, recunosc, n-am să aștept Crăciunul ca să-l împodobesc. Îl las pe Moș Nicolae să vină și, a doua zi, fac bradul. Vreau să mă bucur de el o lună întreagă, de pe 6 decembrie până pe 6 ianuarie.

Voi cum stați cu pregătirile? Aveți brad și ce vă mai trebuie? Când plănuiți să îl ”încoronați”?

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Aida Dolce
    • 28/11/2016
    Răspunde

    As cumpara un brad in ghiveci,pentru replantat.Aida Dolce

  1. Răspunde

    Eu am globuri, am beteala, am un bradut mic din plastic si cred ca voi lua si unul un pic mai mare. Tot din plastic :). Plus o creanga de brad natural, pentru că imi place să miroasă și a brad.

    • Valeria Chertes
    • 28/11/2016
    Răspunde

    E foarte dragut bradutul tau, de globuri nu mai zic. Si eu trebuie sa ies la cumparat de globuri, le vreau toate rosii anul asta. Imi place enorm luna Decembrie.

    • nicolae claudia
    • 28/11/2016
    Răspunde

    Noi vom lua un brad natural. E o oferta foarte buna in Leroy Merlin..au preturi incepand de la 50 lei, iar in ianuarie il duci inapoi si primesti un tichet in valoare de 25 ron pt cumparaturi in magazin. Anul trecut am luat pt prima data brad natural de cand stau la bloc, si vreau sa iti spun ca imi era dor de mirosul lui..in ceea ce priveste globurile, mi-am luat anul trecut o gramada..stii, dupa ce trece Craciunul, gasesti in Carrefour reduceri cu pana la 90%. eee..am profitat si mi-am luat globuri pt 2 brazi..in rest, il asteptam pe Mosu 🙂

    • Daniela Dodoi
    • 28/11/2016
    Răspunde

    A inceput cam de multisor…pai facem lista ,adunam finantele si pornim la drum …avem timp berechet si sa vezi ca tot pe ultima suta de metri am mai uitat ceva…Sa aveti spor la cumparat.

  2. Răspunde

    La Selgros am fost si sambata si duminica la vanatoare de chilipiruri. Am luat cate ceva, dar produsele care ma interesau in mod special nu erau reduse.
    In fiecare an inainte de Mos Nicolae impodobesc si eu bradul si il desfac de Sf Ion. Ca sa ma bucur o luna de el. Ba chiar in unii ani am impodobit bradul de pe 1 decembrie :))
    Decoratiuni si eu am, brad si eu am…. deci sa impodobim bradul zic!

    • Gabryelle's Blog
    • 28/11/2016
    Răspunde

    Vai, vai zuza.. si eu tot dupa mosulica Culai il impodobesc, insa sa nu crezi ca acum stau pe uscat. Deja am impodobil 2 brazi de 50cm, 1 de 1m, si trandafirul japonez al mamei. Casa mea arata ca la Polul Nord. 😀

    • leonte elena
    • 28/11/2016
    Răspunde

    Bradutul il avem de anul trecut! Noi, mergem pe ceva artificial si mica 1,60m.Chiar ne gandeam unde o sa-l punem incat fetita sa nu ajunga ca este o problema cu asta. Nu pot sa mai tin nimic in casa fara sa tranteasca ea. Mai avem si ceva globulete si instalatii. Sotul s-a ocupat de depozitarea lor. Sunt luate de anul trecut. Multe, nu mai sunt de achizitionat. Oricum, dupa 10 decembrie. Acum, este prea devreme. Noi, il asteptam pe Mos Craciun. Sper ca anul acesta sa vina si la mine. Chiar am fost cuminte!

    • leonte elena
    • 28/11/2016
    Răspunde

    Noi avem unul cumparat de anul trecut cam in jur de 1,60 m, globulete, instalatie, sotul s-a ocupat de depozitarea lui si el se va ocupa si de adusul lui in casa si noi o sa-l impodobim. Multe nu prea sunt de cumparat, cel putin noi nu cumparam. Poate, mi-ar fi placut si mie un brad natural, dar nici nu as avea unde sa-l pun, deja ne gandeam zilele trecute si pe acesta unde il vom pune ca deja fetita tranteste tot ce ii iese in cale. Este asa curioasa si nazdravana. Dupa 10 decembrie, nu-i vad rostul impodobirii de la 1. Mi se pare mult prea devreme. Noi, il asteptam pe Mos Craciun. Sper sa vina si la mine, chiar am fost cuminte.

  3. eu voi opta pentru brad natural, ca-n fiecare an, dar beteala sa stii ca am luat-o deja, mai am ceva instalatii si niste globuri, eu vreau sa fie super incarcat!!!

    • Elke
    • 28/11/2016
    Răspunde

    Avem brad de cativa ani, dar parca l-as schimba in totalitate, cu tot ce are nevoie de la brad, la globuri, instalatie … sa fie nou nout 🙂

  4. Răspunde

    Noi o sa impodobim bradul in 15 atunci cand ia Dragos vacanta. Abia astept! Inca nu am facut cumparaturi de Craciun, astept targul de Craciun.

    • Rotaru Gabriela Tatiana
    • 04/12/2016
    Răspunde

    Globurele,beteala am luat,bradutul mai trebuie,vreau unul mic sa iau din plastic,pana acum luam in ultima zi ca era mai ieftin de asta natural,dar acu m-am hotarat,unu mic sa-l pot folosi in fiecare an,sa nu am ace toata casa.

  5. Eu am bradut mc, dar la cat spati am in camera, e destul.

    • Tatiana Sorina
    • 06/12/2016
    Răspunde

    De cand ma stiu,pana anul trecut tot brad natural am facut. Daca sunt inconjurata de munti gasesc pe drum la orice ora un nene cu ei la vanzare. Anul trecut prietena mea cea mai buna mi-a adus din Ungaria un brad frumos artificial, dar anul asta cred ca voi face iarasi natura. Betel si globuri am cat cuprinde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares