Ce facem atunci când ni se strică mașina de spălat?

Multe dintre noi atunci când ni se strică mașina de spălat, ne panicăm. Ne trec fiorii atunci când ne gândim că ar trebui eventual să spălăm un timp la mână. Știu că înainte, era destul de greu să te descurci cu astfel de provocări. Nu existau atât de multe soluții ca acum, și nici servicii foarte bune. Pentru mașinile de spălat care încă mai au garanțiile active de la cumpărător, parcă ar mai fi o șansă. Însă atunci când mașina de spălat nu mai are garanție, ce putem face?

Ne punem pe căutat un expert în reparatii masini de spalat

reparatii masini de spalatPrimul lucru la care m-am gândit astăzi, a fost să îmi dau seama că soluția se află chiar la mine. Dacă vreodată am să mă confrunt cu o astfel de problemă, primul lucru pe care îl voi face va fi să rezolv cumva și să găsesc un service masini de spalat bun. Atât de bun încât mașina mea să se refacă și să devină ca nouă, bineînțeles nici să coste o avere, că astfel îmi iau mașină nouă. Am dreptate până aici, nu?

Așa nu!

De curând vecina s-a confruntat cu o astfel de problemă și a trimis mașina de spălat într-un service la periferia orașului. Și ce credeți? A plătit o groază de bani pentru un furtun și nici măcar garanție pe serviciu n-a primit. După ceva timp, mașina de spălat era la fel cum a fost trimisă. Aceeași problemă după cum se vedea și bani irosiți fără un temei.

I-am căutat vecinei soluția optimă!

master-service-logoTrăim în era internetului, iar asta ne ocupă tot timpul. Am pus mâna pe laptop, și am tastat frumușel reparatii masini de spalat București, și am dat de Master Service. M-am uitat atentă pe site, am lăsat-o și pe femeie să se uite și să citească, și am văzut că au deplasarea și constatarea gratuită! Lucru mare în ziua de azi, pentru că sunt foarte mulți experți care vin să constateze problema și cer banii de motorină cât și de munca depusă pentru a vedea ce diagnostic are mașina de spălat.

Așa da!

A sunat vecină-mea la  număru de telefon 0768.024.090 și a răspuns un domn. I-a spus problema ei, iar dânsul i-a estimate că aproximativ într-o jumătate de oră își face prezența. Au venit, au constatat, au luat mașina și au plecat. În următoarea zi, vecină-mea vine entuziasmată și îmi spune că a primit garanție încă 24 de luni pe servicii, iar oamenii sunt uimitori pentru faptul că au făcut o treabă bună atât de repede. Și da, prețurile a zis că sunt decente. Deci nu e o avere ca și în cazul de mai sus.

Care este cea mai bună soluție

Cea mai bună soluție în cazul de față este informarea. Degeaba te duci de multe ori la garanția mașinii tale, pentru că acel expert de reparatii masini de spalat, nu își mai dă interesul să îți mai facă mașina atâta timp cât garanția acoperă costurile. Service-urile particulare însă îndrăznesc să te uimească chiar și atunci când nu te aștepți.

Și acum spuneți-mi voi, care e cea mai bună soluție? Să așteptăm până ne face mașina de spălat cei de la garanție? Iar în timpul ăsta să spălăm câteva săptămâni cu mâna…. Sau să punem mâna pe un laptop conectat la internet și să ne căutăm un service particular care își dă interesul ca mașina să se facă la timp și să funcționeze conform?  N-am fost în situația asta și sper nici să nu trec prin ea. Ce-am învățat este cert… Master Service e un service de masini de spalat bun pe nișa asta!

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares