Bilanț de Black Friday

black-fridayReduceri în sus, reduceri în jos, multă vâlvă, amețeală cât cuprinde și reclame și mailuri atacând din toate părțile. Așa se prezintă Black Friday pe facebook și pe mail. Pe site-urile magazinelor lucrurile nu sunt chiar așa agitate. Motivul principal este că reducerile sunt destul de dezamăgitoare.

 Nu știu la ce produse ați căutat voi reducerile. Noi, de câteva luni așteptăm niște prețuri wow la componente de calculator, chestii de genul RAM, procesor, placă video. Azi-noapte am vizitat pe rând mai mult site-uri și lucrurile au stat în felul următor: la PC Garage reduceri mici de toc, aproape insesizabile, la Altex reduceri medii, dar din prețuri umflate înainte, la EvoMag reduceri mai mult la produse care nu s-au bucurat de succes la public în restul anului.

Am trecut apoi pe la cosmetice. La Bottega Verde n-am găsit nimic să mă dea pe spate (și cu ocazia asta îmi cer și scuze în fața voastră că am devenit părtașă la o promisiunea nerespectată). Îmi doream să cumpăr vopsea de păr dar reducerea de 7 lei nu m-a convins. În schimb, mi-am făcut stocul de șampon Fanola de la HNI Cosmetice cu 40% reducere.

bottegaverde.ro

Dimineață m-am holbat lung pe eMAG. Am fost tentată să-mi cumpăr un epilator nou, dar m-am gândit că poate se îndură moșul și mi-l aduce el. Am luat, în schimb, o tastatură pentru calculator și un SSD de 250 GB. Au avut și reduceri bune la câteva produse dar anul acesta nu am avut de cumpărat electrocasnice.

Pe la prânz a venit mailul care anunța Black Friday la Apiland și am aruncat un ochi și acolo. Am găsit la reducere Tonicul Apicultorului, despre care v-am povestit eu aici și mi-am făcut ceva provizii. Reducerea de 25% merita, mai ales că e vorba despre produse pentru sănătate.

Ultimul magazin în care am intrat a fost La Femme Coquette, despre ale cărui reduceri că anunțasem și eu în acest articol.  Aici chiar am avut parte de o surpriză plăcută, în sensul că multe produse sunt mai ieftine și reducerile sunt reale (le-am tot studiat în ultima săptămână, mai ales că aveam și un voucher la ei, și le știam cam pe toate). Dacă aveți de cumpărat ceva bijuterii din argint, găsiți reducerile la secțiunea promoții. Eu m-am ales cu o pereche de cercei și cu un pandantiv cruciuliță.

La StarShinerS.ro eu n-am găsit nimic să-mi placă, pe măsura mea, dar cred că vouă o să vă placă reducerile de la rochiile lor. Vorbesc despre rochiile brodate, de cele din catifea și cele pentru sărbători. De fapt, ce să o mai lungesc, toate produsele au preț redus!

Cam atâta despre Black Friday-ul meu. Voi ați găsit ce căutați sau păstrați bănuții pentru alte ocazii?

Etichete: , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • nicolae claudia
    • 18/11/2016
    Răspunde

    eu mi-am cautat o geaca si o pereche de ghetute, dar am sfarsit prin a-mi lua o tigaie, scutece pt Sofia si o papusa tot pentru fetita. Sotul meu cea mai butonat site-urile, eu am fost mai relaxata.

    1. Răspunde

      sa porti sanatoasa tigaia!

  1. Răspunde

    Si pe mine m-au dezamagit reducerile de Black Friday si am mai facut si noapte alba degeaba. Pana la urma mi-am luat un televizor de care chiar aveam nevoie la acelasi pret ca si ieri, un suport de perete(doar ala a avut reducere 44%) o vopsea de par cu 3 lei reducere si o carte: Inferno de Dan Brown la 17 lei. Si gata, am terminat cu Black Friday. Mi s-a parut cel mai sarac de pana acum.

    1. Răspunde

      tot e bine ca te-ai ales cu ceva 😀 Anii trecuti am simtit nevoia sa promovez tot felul de reduceri dar anul asta am zis pas. Nu mi s-a parut nimic wow.

  2. Răspunde

    Imi plac hainele celor de la StarShiners si la Bottega verde am plasat si eu o comanda

  3. Răspunde

    Eu deocamdata,inca stau cuminte :)) sa vad cat ma si tine :))

  4. eu am prins una-alta pe elefant, si o carte redusa de la 50 lei la 5 lei, pe bottega noroc cu codul, ca am dat comanda de 5 geluri de dus, dar altfel, vorba ta, reduceri ciuciu, aceleasi preturi au cam fost. de la emag am vrut un fier de calcat, dar n-a fost sa fie!

    1. Răspunde

      la elefant am ratat si eu cateva carti dar sigur vor mai fi reduceri.

    • stoica claudia
    • 18/11/2016
    Răspunde

    Am stat cuminte pana acum ,nu prea stau bine cu bugetul.

  5. Răspunde

    Si eu am fost dezamagita, poate ca aveam eu asteptari prea mari.

    1. Răspunde

      si eu la fel… in schimb, am fost uimita ca am si primit deja aproape tot ce am comandat.

    • Valeria Chertes
    • 18/11/2016
    Răspunde

    Am ramas cu privitul si cu admiratul.

    • Gabryelle's Blog
    • 19/11/2016
    Răspunde

    Cu exceptia emag si click shop, toti au fost varza. Mi-am luat si eu cateva chestii pe care chiar le-am prins la oferta buna.

    1. Răspunde

      pe click shop nu am mai intrat de mult. nu ii stiam asa generosi.

  6. Răspunde

    De pe doua site-uri am facut cumparaturi ieri, de black friday. De la HNI Cosmetice mi-am luat doua tuburi de sampon si doua masti de par. Am anuntat si pe facebook de reducerile lor, ca am fost super multumita de preturile pe care le-au avut. Si am mai facut o comanda la Bottega Verde, de putin peste 100 de lei. As fi vrut sa iau doua produse in plus, insa nu erau pe stocul din Romania si ar fi durat prea mult sa soseasca coletul (chestie pe care nu mi-o permit, ca vineri mama imi face pachet si imi trimite in suedia). Da-ti seama cat de mult m-ai corupt cu produsele Bottega Verde incat am dat comanda si apoi mi le trimite mama in suedia :)). Tu, Rokolla si Albinuta. Toate trei m-ati corupt cu Bottega Verde, iar acum sunt super incantata ca am plasat comanda si abia astept produsele 😀

    1. Răspunde

      sper sa-ti placa produsele, m-as simti prost sa le fi recomandat si sa nu fie pe placul tau.

    • dumitrescu elena
    • 19/11/2016
    Răspunde

    vroiam un produs electrocasnic dar sunt dezamagita ,zapaceala mare ce sa mai asa a /am lasat pagubasa ,incerc de sarbatori

    1. Răspunde

      sigur vor mai fi reduceri. Nu fii trista!

    • ghelbere elena
    • 20/11/2016
    Răspunde

    Nu am cumparat nimic pentru ca laptopul care imi face probleme de ceva vreme nu a vrut sa functioneze de nici o culoare in plus sunt si racita bocna.

    1. Răspunde

      santate, Elena! Recuperezi la anul!

    • elena leonte
    • 20/11/2016
    Răspunde

    Cei drept, si eu am fost dezamagita de reducerile din acest an de Black Friday. Am cautat produse utile si necesare in acest timp pentru mine cat si pentru familia mea. Am cautat reduceri la pampersi, m-au dat pe spate. In mod normal ii luam cu 95 de lei, acum erau peste 100 de lei. Mare reducere, nu stiu ce au redus ca au pus in plus. Am zis ca nu voi comanda nimic de la Bottega, s-au dus 131 de lei. Acum, imi dau palme, dar trebuie sa-mi vina comanda. Aveam nevoie de niste produse. Am fata in reparatii ca sa zic asa! Mi-au ramas niste pete rosii, niste urma de la acnne si poate, cu produsele de la ei voi scapa. Daca nu, nici nu mai cumpar. M-a incantat ca scria ca la un produs imi da 30 de lei, am vazut mult si lung 30 de lei. Nu stiu unde s-au dat, dar aici m-a dezamagit. Mi-a dat la alegere un produs, transport gratuit. In rest, am mai comandat o baterie externa pentru telefon ca al meu saracu, il am de 3 ani si nu prea mai tine si am nevoie tot timpul de baterie la telefon. In rest, m-au dezamagit multe site-uri. As mai fi avut nevoie si de un paltonas, o rochita tricot dar de unde atatia bani?!

    1. Răspunde

      dar sa stii ca orice comanda poate fi anulata atata vreme cat nu a ajuns inca la stadiul de expediata.

  7. Răspunde

    Daca anul trecut mi-am luat un Canon si m-am indatorat pe un an, de data asta m-am abtinut de la orice cheltuiala.
    Nu am stiut de Apliand ca au reduceri. Poate acolo sa ma fi tentat ceva desi eu prin Black Friday inteleg reduceri serioasa, asa, undeva la peste 50% :))

    1. Răspunde

      pe mine m-a multumit si 25% pentru ca nu mai luasem din primavara si simteam nevoia de o cura de energie si intarire a imunitatii, acum, in sezonul rece.

  8. Am bifat Bottega Verde, emag si melkior!

    • Hacman Mariana
    • 23/11/2016
    Răspunde

    TENTANTE AU FOST REDUCERILE LA CARTI,DE PE ELEFANT,SINCERA SA FIU IMI PARE RAU CA NU AM APUCAT SA SELECTEZ CATEVA SI SA FAC O COMANDA..POATE CU ALTA OCAZIE…

    1. Elefant are frecvent reduceri. Doar să prinzi si transport gratuit.

    • Barbalata Mirela
    • 23/11/2016
    Răspunde

    Eu pana la urma mi-am cumparat doar carti 😉

    1. Pai inseamna ca doar de carti aveai nevoie. Sa le citesti cu placere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares