3 pași pentru a alege cea mai bună perie rotativă

Nimic nu face o femeie mai frumoasă, decât un păr aranjat și un suflet cald, desigur. Însă pentru că sunt atâtea produse de styling, aș vrea să mă rezum doar la periile rotative, și asta pentru că observ din ce în ce mai mult o tendință pentru coafura de zi cu zi. Ce-i drept, cine s-ar duce la coafor în fiecare zi, când în secolul vitezei noi nu mai avem disponibil mult timp pentru noi. Sunt în situația în care aș alege calea mai ușoară, doar să îmi rămână timp disponibil. Și când zic timp, am nevoie de timp doar pentru mine și răsfățurile mele.

perie-rotativa-bestyAșadar, m-am gândit că poate ar fi momentul potrivit de o perie rotativă. Nu știu de ce cred eu, dar decât să aleg mersul la coafor atunci când am nevoie să ies undeva sau pur și simplu, doar să mă aranjez… Mai bine mă ghidez să prind și să am o perie rotativă bună. Pentru că, deși suntem multe care nu cunoaștem părțile tehnice, o perie rotativă bună nu e cea care are un preț de 300E și nici cea care e brand-uită la maxim. E doar o perie rotativă funcțională, cu multe caracteristici bune și clar, să fie la un preț decent. Înțeleg că saloanele în general preferă să aibă doar echipamente de elită, însă când e vorba de acasă, fiecare om cred că își dorește ceva accesibil și bun.

Cum se alege o perie rotativă în 3 pași

Am citit pe Besty.ro și am văzut că există un fel de top, în care mi se explică de ce periile acelea rotative sunt mult mai bune decât precedentele lor. Trăiască Besty.ro, că într-un fel, dacă faci un research, te alegi cu informații bine meritate.  Așa am aflat că o perie rotativă te ajută să ai chiar și un păr mai arătos, însă deși veți zice că exagerez, peria rotativă face mult mai puțin rău la un păr, decât o placă de păr.

Pasul numărul 1

O perie rotativă trebuie să aranjeze părul. Înainte de a vă decide ce vreți să cumpărați, luați în vedere că trebuie să aibă niște recenzii bune în magazinul de unde o veți lua, că trebuie să vină la pachet cu mai multe accesorii și să nu încarce părul electric. Dar să vă faceți și un buget, înainte de a da buzna în căutări. O perie rotativa va ajută atunci când vreți să fiți aranjate în scurt timp. Nu uitați să puneți accent și pe asta!

Pasul numărul 2

O perie rotativă bună trebuie să ofere niște rezultate ca la salon. Să stilizeze și să usuce părul, însă fără să îl deterioreze. La foarte multe perii rotative de păr veți putea citi descrierea, nu trebuie să sune promițătoare, ci doar să atingă lead-ul pe care vi l-ați propus.  O perie rotativă trebuie să funcționeze atât pe părul uscat cât și pe părul umed. Să aibă minim 1000W puterea de wați, funcție jet, să fie cu înveliș ceramic și să aibă și funcție ionică. Asta e o perie rotativă de succes pentru mine.

Pasul numărul 3

Citiți multe informații înainte să achiziționați un lucru. Pe Besty.ro, am citit că bugetul nu trebuie să fie unul limitat, dar nici unul care să nu ofere aceste câteva caracteristici importante. Iar cea mai buna perie rotativa după părerea lor, se numește: Rowenta CF9320, și are dublă ionizare. Pasul numărul 3 este să vă faceți un calcul per calitate-preț. În lumea asta nu există prețul corect, dacă știți că vreți o perie rotativă bună, atunci merită să investiți câteva sute de lei. Dar bineînțeles, totul ține și de ceea ce căutați.

Pentru orice informații, Besty.ro vă ajută să alegeți cea mai bună perie rotativă, dar și să luați decizii atunci când vreți să vă achiziționați alte produse, electrocasnice, parfumuri, sau știu eu, orice altceva. Dacă veți ține cont de sfaturile astea, e imposibil să nu găsiți o perie rotativă perfectă pentru voi…

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • ghelbere elena
    • 05/11/2016
    Răspunde

    Am o perie rotativa. La inceput nu ma descurcam de loc cu ea dar acum pot spune ca sunt experta.

    1. Răspunde

      Eu nu am una dar o folosesc pe-a cumnatei 😀

    • Suta Lavinia
    • 05/11/2016
    Răspunde

    Sunt în căutarea unei perii rotative de calitate, asa ca aceste sfaturi mi-au fost de mare folos, mulțumesc!

    1. Răspunde

      Ma bucur, Lavinia. Sper sa iei decizia corecta.

  1. Răspunde

    O perie rotativa imi doresc sa imi cumpar si eu. Am un par rebel si poate il mai potolesc cu peria si putin fixativ.

    1. Răspunde

      eu inca mai analizez ca nu stiu exact daca vreau ceva pentru bucle stranse sau mai lejere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares