Testat – Hidratare perfectă cu 4 produse Bottega Verde

După cum ați putut remarca, din seria anterioară de articole, eu m-am cam îndrăgostit de produsele acestui brand pe care, până acum câteva luni, nici nu îl știam. Luna aceasta mi-am făcut o nouă comandă pe BottegaVerde.ro și n-avem cum sa nu vă povestesc despre produsele recent descoperite. De data aceasta am decis să merg pe produse hidratante și am ales așa: un săpun solid cu extract de lavandă italiană, o cremă de față hidratantă cu extract de albăstrele, o mască hidratantă antistres Magnolia și un balsam de buze cu unt de mango și ceramide din floarea-soarelui. Haideți să le luăm pe rând și să vedem cum s-a comportat fiecare, care primește notă maximă și care are minusuri.

Săpunul solid cu extract de lavandă italiană

Este fix produsul pe care îl căutam eu. Eu folosesc gelurile de duș rar spre deloc. Nu prea îmi place senzația care rămâne după ele, așa că prefer săpunurile. Aceste săpun este perfect. Are un miros foarte plăcut care chiar persistă ceva timp pe piele (nu aș ști să vă spun exact cât), curăță pielea bine, în sensul că este un săpun destul de cremos dar care face și o spumă plăcută, se clătește repede și bine de pe piele (nu ai senzația aceea că, și după 3 minute de clătire, tot mai ai săpun pe tine).sapun-lavanda

În urma lui, pielea rămâne catifelată și destul de bine hidratată, semn că nu o usucă ba, din contră, e pe placul ei. Mirosul inițial este cel de lavandă dar, după duș (sau baie) rămâne mai degrabă un miros de vanilie sau așa îl percep eu. Vanilie sau lavandă, nici nu mai contează pentru că pe ambele le ador, mai ales că vorbim despre arome plăcute date de extractele naturale. sapun-solid-bottega-verde

Masca hidratantă Magnolia antistres

După cum îi spune și numele, este o mască ce are la bază extracte din magnolie, o mască destinată tenurilor deshidratate și obosite, fix cum este al meu mai mereu. Masca promite atât hidratare intensă, cât și atenuarea semnelor oboselii, un ten cu aspect net îmbunătățit. Are în compoziție ulei de mosc, extract de magnolie, iris și crin, zaharuri din struguri și acid hialuronic. Concluziile mele în privința acestui produs?

Puncte forte:

  • mirosul la fel de plăcut și persistent ca și la alte produse de la Bottega Verde;
  • textura fină foarte plăcută pentru piele;
  • ușurința în utilizare (se dozează simplu și se aplică rapid cu degetele pe tenul și decolteul curate);
  • hidratarea intensă pe care o oferă pielii – este primul produs despre care pot spune că face piele ca de bebeluș;
  • nu produce iritații sau disconfort de vreun fel.

Puncte slabe:

  • deși hidratează perfect (asta se și vede și se și simte imediat) și face tenul mai luminos, nu mi s-a părut să ar avea neapărat vreun efect în sensul estompării semnelor oboselii și ale stresului (poate că am și eu așteptări prea mari). Adică, da, înviorează destul de frumos pielea dar nu vă așteptați să aibă vreun efect asupra ochilor umflați sau a cearcănelor (ce-i drept nici nu promite asta, dar eu mă așteptam să facă ceva și cu ele).
  • trebuie evitată zona ochilor și mi-ar fi plăcut să o pot aplica și acolo.
  • descrierea produsului de pe site. Nu scrie clar ce trebuie să faci după aplicarea produsului. Eu prima dată am clătit-o și apoi am citit pe eticheta măștii (care din nou nu este în română) că trebuie doar șters surplusul cu un șervețel uscat sau cu o dischetă, fără a se clăti cu apă.

Pentru că momentan este la reducere, la aproape jumătate de preț aici, eu zic că merită cumpărată și această mască dar o impresie mult mai bună mi-a făcut crema despre care voi vorbi în continuare.

Cremafiori – cremă de față hidratantă cu albăstrele

Am multe de spus despre ea, așa că o voi face cât mai pe scurt pentru a nu mă pierde în cuvinte. Ce trebuie să știți de la început este că se pretează perfect pe orice tip de ten dar este senzație pentru tenurile mixte și grase. Ingredientele care fac din ea un produs de excepție sunt apa distilată de albăstrea, derivații din uleiul de măsline și uleiul de migdale dulci.

  • deși are uleiuri în ea, textura este una chiar foarte lejeră, non-grasă, deci perfectă pentru tenul meu gras, pe care nu suport să îl încarc cu produse prea grase.
  • consistența nu este nici prea moale, să curgă printre degete, nici prea densă, să fie greu de aplicat.
  • se absoarbe foarte repede în piele, nici nu durează 30 de secunde.
  • lasă pielea foarte fină, moale, mai elastică și mai plină de viață, dar nu dă acel luciu enervant ca alte produse de hidratare.
  • nu simt deloc tenul încărcat după aplicare, nu am senzații de mâncărime sau iritații și nu simt fața acoperită cu o mască ce nu-i permite să respire.
  • se comportă perfect în combinație cu fondul meu de ten pentru ten gras pe bază de apă. crema-ten-mixt-bottega-verde

Concluzia – Cremafiori hidratantă cu albăstrele este produsul meu preferat din această comandă și cel pe care în mod sigur îl voi mai comanda și pe viitor și îl voi recomand tuturor rudelor mele de sex feminin.

Balsamul de buze cu unt de mango și ceramide din floarea-soarelui

L-am comandat pentru că eu nu folosesc niciodată ruj și aveam nevoie de un produs care să hidrateze buzele (mai ales în sezonul rece), să le hrănească dar să dea și puțină culoare, dacă se poate. Am ales varianta mov și am avut emoții nu cumva să fie vreun mov pe care să nu-l pot purta. Ce-mi place foarte mult la el este că nu are acel miros chimic și nici o textură prea grasă care să îți dea senzația că te-ai dat cu ulei pe buze. Este totuși foarte moale și cremos și se aplică ușor. Nu apare senzația de buze lipicioase, dar lasă urme pe pahar. Buzele rămân moi și foarte bine hidratate. Dincolo de asta, balsamul și hrănește buzele și asigură un strat protector împotriva radiațiilor solare.balsam-cu-unt-de-mango

Din punct de vedere al culorii, eu sunt mulțumită pentru că nu doream ceva prea strident. Este mai mult un roz, ceva mai puternic totuși, nu un mov. O mare bilă albă primește și pentru capacul care stă foarte bine închis, lucru greu de găsit la alte produse. balsam-buze-bottega-verde

Are un loc asigurat în geanta mea și este posibil să-mi mai cumpăr unul pe viitor, în varianta nude.

Cam asta ar fi despre aceste produse. Dacă aveți întrebări despre ele, le aștept în secțiunea de comentarii și promit să vă lămuresc. Prețurile le găsiți voi pe Bottega-Verde.ro, de unde le puteți comanda cu o reducere de 10% folosind codul de discount CAIETUL. Codul este valabil pentru primele 20 de comenzi și, dacă nu știați, vă mai spun că la orice comandă cu valoare mai mare de 99 de lei beneficiați de transport gratuit și de un cadou garantat în valoare de minimum 19 lei.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Sa le folosesti cu drag! Si mie imi plac produsele Bottega Verde.

    1. Răspunde

      Ma bucur ca avem ceva in comun.

  2. Răspunde

    Imi place mult balsamul de buze. Pare mai bun ca un ruj.
    Despre celelalte produse m-ai facut sa mi le doresc si eu. Ador aroma de lavanda.

    1. Răspunde

      mai ales daca nu obisnuiesti sa te machiezi prea mult, balsamul chiar este o optiune buna.

    • Valeria Chertes
    • 26/10/2016
    Răspunde

    Cand am vazut lavanda mi-am dat seama ca este super. Despre produsele de la Bottega Verde numai de bine se aude.

    1. Răspunde

      luna trecuta mi-am luat sapunul cu struguri rosii. Si acela miroase la fel de fain.

    • stoica claudia
    • 26/10/2016
    Răspunde

    Foarte interesant acel balsam de buze ,super produse.

    • Hacman Mariana
    • 26/10/2016
    Răspunde

    Minunate sunt toate produsele! Nu am folosit pana acum produse de la Bottega dar sunt convinsa ca sunt super…mai ales daca tu esti multumita de ele…Cel mai mult mi a atras atentia balsamul de buze…Sa le folosesti cu placere!!!

    1. Răspunde

      Multumesc, chiar le folosesc cu placere.

  3. Răspunde

    Săpun solid nu folosesc. M-am dezobișnuit de el si folosesc doar săpun lichid. Imi place crema cu albăstrele si cred ca ar fi potrivită tenului meu. As fi curioasa sa o incerc.
    Produsul preferat din comanda ta este acel balsam de buze.

    1. Răspunde

      folosesc sapun lichid doar la chiuveta pentru ca mi se pare mai la indemana. In rest, doar sapun solid.

    • Nicolae Claudia
    • 27/10/2016
    Răspunde

    Balsamul de buze imi face cu ochiul. As cam avea nnevoie.. am intrat pe site si am vazut ca au foarte multe reduceri

    1. Răspunde

      da, noroc cu ele ca altfel nu m-as lipi nici eu de produse

    • Catalina Dumbrava
    • 27/10/2016
    Răspunde

    Oauu, o cremă hidratantă si un balsam mi-ar plăcea și mie! Sa le folosești cu cel mai mare drag!

    1. Răspunde

      Multumesc.

    • ghelbere elena
    • 27/10/2016
    Răspunde

    Toate sunt minunate si numai bune de cumparat. Crema cu albastrele si balsamul de buze ma incanta si pe mine.

    1. Răspunde

      crema chiar o recomand cu toata taria.

  4. Răspunde

    Ai scris despre atat de multe produse de la BV in ultima perioada incat abia astept sa ma intorc in tara sa pot plasa si eu o comanda 😀

    1. Răspunde

      sunt sigura ca si pe plaiurile pe unde ai fugit se gasesc produse bune si am incredere in tine ca le vei identifica rapid.

  5. Ce frumoasa culoare are balsamul! Si eu ma pregatesc sa scriu despre ultimele produse testate!

    1. Răspunde

      tocmai am vazut ca ai bagat in teste sapunul cu struguri rosii 😀

    • Barbalata Mirela
    • 27/10/2016
    Răspunde

    Pe mine ma atrage balsamul de buze. Am eu ce am cu ele 😉

    • dumittrescu raluca
    • 27/10/2016
    Răspunde

    sa le folosesti cu drag ,sunt curioasa de balsam

  6. mi-ar placea o crema antistres. eu mi-am luat luna asta un set cu karite, am zis sa completez gelurile de dus :)))

    1. Răspunde

      poate luna viitoare, daca esti cuminte 😛

    • Cris Tina
    • 31/10/2016
    Răspunde

    Nu stiam ca asa de bun e sapunul de la ei, credeam ca nu e asa de cremos si hidratant. De miros, nu am ce zice mai ales ca stiu de gelurile lor de dus care miros super frumos. Pe viitor, cred ca o sa renunt la cele Dove (acum am stoc) care se consuma mult prea repede. Alte produse de la ei n-am mai folosit.

    1. Răspunde

      si Dove este bun si eu il foloseam pana nu de mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares