Leonardo mai trăiește?

semnul-intrebarii

Acum vreo doi ani, dăduse fericirea peste mine – se deschisese magazin Leonardo în galerie la Cora Alexandriei și toată ziua eram acolo, vânând reducerile. N-a stat mult, doar câteva luni, și l-au închis. Nu știu de ce pentru că vânzare eu zic că aveau. În locul lui s-a deschis un magazin Casa Rusu în care bate vântul mai tot timpul. Mi-a părut rău că au plecat pentru că aveau și încălțăminte destul de bună și prețuri mici, dar am învățat să trăiesc fără ei. M-am mutat la Deichmann, la Vulcan Center, și a fost în regulă așa, până ieri.

Ieri n-am găsit pantofii doriți la Deichmann și mi-am adus aminte că exista cândva Leonardo. Am intrat pe site-ul lor pentru a vedea ce magazine Leonardo mai există în București. Îmi indică pe hartă că ar mai fi deschise doar cele din Unirea Shopping Center și cel din Grand Arena. Fix atunci treceam pe lângă Liberty Center. N-am mai intrat în mall-ul ăsta de când s-a deschis Vulcan Center, dar am intrat ieri pentru că, pe fațada clădirii, încă mai stă la loc de cinste firma celor de la Leonardo. Am zis să ne încercăm norocul și acolo.

Din păcate, magazinul din Liberty nu mai există. Firma încă există, la fel cum vă povesteam aici despre Kiabi care a murit de mult la noi în țară, dar numele său încă se mai găsește pe lista magazinelor de la Grand Arena din Berceni. Am tot încercat să sunăm la numărul de telefon de pe site-ul Leonardo, dar fără succes. Nu știam dacă găsim magazin în Unirii, așa că ne-am încercat norocul la CCC din Liberty. Chiar a fost cu noroc. După jumătate de oră, am ieșit de acolo victorioși, cu o cutie cu pantofi la subțioară. Deci am scăpat de grijă, cum s-ar spune.

Dar dilema a rămas. Până la urmă harta aia arată bine? Mai există magazine Leonardo în București? M-ar interesa pentru viitor pentru că, din păcate, nici eu nici soțul meu nu ne putem cumpăra încălțăminte online pentru că rar nimerim din prima pantofi sau ghete în care să ne simțim bine. Sau poate mai știți voi magazine de genul ăsta, cu încălțăminte la prețuri mai pe bugetul omului de rând?

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • enache nicoleta
    • 20/10/2016
    Răspunde

    nu stiu de Bucuresti , in Iasi exista mi am cumparata asta vara ceva de la ei.

  1. Răspunde

    Credeam ca te intrebi de Leo di Caprio :)))) Parca mai exista Leonardo in Unirii, la etajul 2, dar nu sunt 100% sigura.

      • Delia
      • 21/10/2016
      Răspunde

      Eu m-am gândit la Leonardo da Vinci cand am citit titlul :))))

  2. Răspunde

    ai intrat in el? ca ultimul care l-am vizitat acu vreo 3 ani m-a speriat cu uratenii scumpe…

  3. Răspunde

    Nu am n-ai văzut un magazin leonardo in Galati de câțiva ani buni. CCC poate fi o alternativa sau H&M . Mie personal imi plac cele de pe depurtat.ro si nu am probleme cu mărimile

    • Rox
    • 21/10/2016
    Răspunde

    S-a evaporat pana si din Sun Plaza. Cred ca nu mai traieste…:P

  4. Răspunde

    Aveam si noi unul prin centrul orasului. Chiar o sa ma uit dupa el data viitoare cand ajung pe acolo… Inca mai port niste bocanci cumparati acum 4-5 ani de la Leonardo.

  5. Răspunde

    Aveau o perioada cand aduceau lucruri de calitate, apoi s-a cam stricat jucaria… lucruri proaste, la preturi mari. Acum se pare ca au coborat din copac si au inceput sa aduca din nou lucruri de calitate si spre surprinderea mea la preturi rezonabile. Chiar azi mi-a zis sotul meu ca a vazut niste ghete barbatesti frumoase si bune la 200 lei pret redus.

    • Barbalata Mirela
    • 24/10/2016
    Răspunde

    Eu in Bacau nu am vazut. Dar o singura data mi-am luat de la ei, in Galati, acum cativa ani si am fost dezamagita. Preturi mari si calitate foarte proasta. Ca apoi sa aud si motivul pentru care au inceput sa dispara, incet, incet aceste magazine: cand vrei bani pentru porcarii, normal ca va veni si esecul 🙂 .

  6. Eu mi-am cam luat teapa cu Leonardo, papuci de piele, atat naturala cat si ecologica, distrusi dupa o singura purtare. 3 perechi la numar.

    1. Răspunde

      vazand comentariul tau si pe al Marianei, mi-a cam trecut de mers la ei. Am luat de la CCC pantofi momentan.

    • Hacman Mariana
    • 27/10/2016
    Răspunde

    Doamne cat m-am amuzat citiind titlul acestui articol)))Credeam ca te referi la,,Marele Star)))…Sa stii ca multi prieteni de-ai mei se plang de produsele cumparate de la ..Leonardo”..din pacate nu mai au aceleeasi produse de calitate …Dar na..poate la voi in Bucuresti e diferita marfa….nu stiu ce sa zic..

    1. Răspunde

      ete, diferenta! e aceeasi marfa. Pacat ca nu mai sunt ce era. Pe vremuri, erau un magazin bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares