Când ți se face poftă să te machiezi, faci o comandă nouă la Lady’s

Nici eu nu știu ce e cu mine. De vreo lună de zile, mi s-a deschis apetitul pentru machiaj. Bine, nu vă imaginați că o să mă vedeți pe mine vreodată cu vreun machiaj complicat sau cu gene false și alte bazaconii. Am simți totuși, tot mai des, nevoia de a mă machia și, cum am constatat că nu prea mai aveam produse de acest tip, am decis să-mi fac o comandă la Lady’s. Iată ce mi-am cumpărat.farduri-ladys

Simt nevoia să menționez că, înainte de a face această comandă, cerșisem un rimel, un fard și un creion contur de la cumnata mea și îmi cumpărasem de pe eMAG această paletuță Maybelline de care nu am fost prea încântată. Voi scrie mai multe despre ea într-un articol viitor, sper. Apoi am primit produsele din poza de mai sus: o bază pentru machiaj Impala Green, un fond de ten Impala pentru ten gras, pe bază de apă, un creion contur pentru ochi tot Impala (rezistent la apă), o mascara Volum XX Dynamik Catherine Arley și două farduri mono sidefate din aceeași gamă.

Baza pentru machiaj Impala am folosit-o pentru prima dată și, deși este destul de eficientă la nivel de aspect (estompează bine anumite pete și ajută la o mai bună finisarea a ”tencuielii” ulterioare), eu nu pot să o recomand pentru că au început să-mi apară coșuri de când o folosesc. De unde știu că de la ea mi se trag? Pentru că fondul de ten îl foloseam și înainte și nu am avut niciodată probleme din cauza lui.

Fondul de ten Impala pe bază de apă este senzație, fără să exagerez. Dacă aveți tenul gras, vi-l recomand cu toată căldura și sinceritatea. Acoperă foarte bine (mai bine decât cel de le ELF și cel de Oriflame) și are un aspect destul de fain iar pe piele mie îmi place mult cum se simte pentru că nu este deloc gras și se absoarbe rapid.

Rimelul Volum XX îmi place mult. Nu mai folosisem mascara de vreo 2 ani. Pot să o compar doar cu Mascara SuperExtend Extreme de la Avon (cea pe care am cerut-o de la cumnata mea) și, dintre cele două, produsul de la Lady’s mie mie se pare mult mai fain. Eu am genele și scurte și rare și peria mi se pare destul de ok pentru genele mele. Dintr-o singură aplicare (pentru că nu îmi place să încarc), aspectul lor se schimbă foarte mult.

Creionul contur pentru ochi este moale și negrul este destul de intens. Dacă este rezistent la apă cum promite? Da. Nu se curăță cu apă micelară. Am reușit să îl dau jos doar cu demachiantul bifazic de ochi Bottega Verde de AICI.

Fardurile mono sidefate Catherine Arley au fost și ele o surpriză plăcută. Nu sunt foarte sidefate (nici nu îmi doream asta) dar sunt bine pigmentate. Prin comparație cu ele, cele de la Maybelline sunt apă de ploaie. Chiar arată foarte bine și rezistă ore bune (depinde și de cât de des vă puneți mâinile la ochi, așa cu fac eu).

Prețurile produselor de make-up de la Lady’s sunt destul de accesibile și, dacă își faci cont de reprezentant ieși și mai ieftin pentru că ai reduceri semnificative. De pildă, la comenzile mai mari de 133 de lei (cum fac eu mereu ca să iau produse mai ieftin), ai reducere de 25%. Adică nu plătești 133 de lei, ci 100. Contul de reprezentant nu te obligă să vinzi ceva sau să ai un anumit număr de comenzi. Eu mi l-am făcut doar pentru a lua produse pentru mine la un preț mai bun. Dacă vreți să aflați mai multe despre sistem, aruncați un ochi AICI.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Nicolae Claudia
    • 18/10/2016
    Răspunde

    In ultima vreme nu prea m-am mai machiat..dar niste produse nu mi-ar strica 🙂 imi voi trage un ochi pe site 🙂

  1. Sa le folosesti cu placere! Am avut si eu un creion de buze de la Impala, era pe vremuri preferatul meu. 😀

    • Catalina Dumbrava
    • 18/10/2016
    Răspunde

    Niste poze nu ne pui cu tine machiata, nu te-am văzut niciodată! Eu în privința asta sunt tare leneșă, prefer să mai dorm 5 minute decât să mă machiez. Trebuie si puțin machiaj din când in când.

    • enache nicoleta
    • 18/10/2016
    Răspunde

    interesante informatii, tinem cont de ele in alegeriile viitoare de produse cosmetice

    • Valeria Chertes
    • 18/10/2016
    Răspunde

    Eu mai mult natural prefer dar la ocazii trebuie si putin machiaj.

    • Tudor Alexandra Adriana
    • 18/10/2016
    Răspunde

    De curând m-am înscris și eu ca reprezentant la Lady’s, dar nu am comandat încă. Sincer, atunci când îmi aleg un produs de undeva mă influențează foarte mult aspectul ambalajului, cu cât arată mai bine cu atât îmi pare mai calitativ produsul (deși acesta nu e un criteriu deloc important de fapt). Din cauza asta cam ezit să comand de la Lady’s, dar acum că aud pe cineva care le consideră mai bune decât produsele de la Avon și Oriflame am devenit curioasă. 😀

    • elena leonte
    • 18/10/2016
    Răspunde

    Eu recomand produsele Lady”s. Creionul de ochi il am si eu. Este foarte bun in comparatie cu altele, cam greu de demachait ce-i drept dar ma bucur ca nu irita ochii. Vopseaua de la Lady’s mai o utilizez. O data pe an sau la un an jumate. Nu curge la spalare si este singura care imi rezista pe par. Absorbantele le mai folosesc. Au preturi foarte accesibile la multe produse.

  2. Răspunde

    deci.. mascara oricate as avea, intotdeauna e loc de inca una… ma tenteaza si creionul de ochi, ca astea doua fac casa buna impreuna.

  3. Răspunde

    Nu am folosit si nici nu am dat nici o comanda la Lady’s pana acum. Nici nu m-am interesat de calitatea produselor dar mi-ai starnit curiozitatea.
    Paleta de la Maybelline credeam ca este ceva mai ieftina

    • ghelbere elena
    • 19/10/2016
    Răspunde

    Sa le folosesti cu placere. Nici eu nu ma machiez mereu, in schimb sunt mereu rujata si cu manichiura facuta.

    • Delia
    • 19/10/2016
    Răspunde

    Am tot auzit despre ei dar inca nu am incercat produsele lor.

  4. Răspunde

    Hait, ca ti-a venit pofta de machiaj! Yeeeeeeey! 😀 Sa le folosesti cu placere! :*

    • Barbalata Mirela
    • 19/10/2016
    Răspunde

    Mersi frumos de recomandare. Am fost tentata de multe ori sa iau produse Lady’s dar m-am razgandit. Nicci eu nu stiu de ce 🙁

    • stoica claudia
    • 20/10/2016
    Răspunde

    Si eu am cont la lady ,comanzi cand vrei si ce vrei cu cat comanzi mai mult cu atat ai discontul mai mare si sunt produse bune

  5. Eu sunt acum pe dos, fug de machiaj 🙂

    • dumittrescu raluca
    • 20/10/2016
    Răspunde

    in macheajul de zi cu zi nu folosesc decat creion de ochi ,mascara si gloss,imi place ce ti-ai luat sa le folosesti cu placer,iar daca este sa-ti faci pofta ,pai trebuie ,nu?

  6. Răspunde

    Imi plac unele produse pentru par de la Lady’s, au ei niste nuantatoare foarte interesante (gri, mov si roz). Si sunt curioasa de ce nu prea ti-a placut paleta The Blushed Nudes, pentru ca mie mi se pare foarte buna. Te pup

    • Rox
    • 21/10/2016
    Răspunde

    Ti-ai luat numai bunatati. Eu nu am folosit niciodata cosmetice de la aceasta firma, dar sunt deschisa noilor formule.:)

    • Hacman Mariana
    • 27/10/2016
    Răspunde

    Voi tine cont de sfaturile tale si ma voi orienta spre Lady’s la viitoarea comanda de produse cosmetice.Eu pot chiar spune ca sunt genul de fata care se macheaza destul de des…deci,produsele cosmetice sunt nelipsite din casa mea))))dar am totusi si o problema legata de acest aspect,nu suport orice tip de fond de ten,fard…fac alergie la unele…cu produsele de la Avon ma impac destul de bine…

    1. Răspunde

      sa stii ca si eu am tenul sensibil si stiu despre ce vorbesti. Articolul asta nici macar nu e advertorial asa ca pot sa vorbesc liber despre produse. Nu recomand de la Lady’s fondul de ten rezistent la apa. De la acela mie mi-au iesit cosuri si imi simteam fata foarte incarcata. Dar cu asta, pe baza de apa, ma simt ok.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares