3 sfaturi de urmat pentru a-l cuceri cu ajutorul unui parfum

Parfumurile sunt parte din viața noastră. Le purtăm pentru că ne dau încredere în noi, pentru că ne dau o stare bună de spirit, pentru că ne simțim dezgolite și vulnerabile fără ele, dar și pentru că parfumurile ne împrumută ceva din magia lor, ne fac mai atrăgătoare. Parfumurile deschid uși, întorc capete și tot ele leagă adesea relații. Foarte mulți bărbați, întrebați ce i-a atras prima dată la femeia de lângă ei, indică parfumul. Sigur că nu parfumul stă la baza unei relații, dar el este cel care gâdilă nasul unui bărbat, poruncindu-le ochilor să ia urma celei care poartă cu ea acele note. De aici până la prima întâlnire nu mai este mult. Întrebarea este cum putem cuceri cu un parfum? Urmând câteva sfaturi simple.

1. Preferă calitatea în locul cantității

O greșeală pe care o fac multe femei este aceea de a prefera să aibă în dulap mai multe parfumuri mai ieftine în loc de 1-2 parfumuri de calitate. De ce o numesc greșeală? În primul rând, pentru că nu fac nici o economie și, în al doilea rând, pentru că niște parfumuri obișnuite nu vor avea niciodată aceleași proprietăți și puteri magice ca ale unor astfel de parfumuri de lux. Acestea din urmă au ingrediente mai atent alese, sunt mai discrete (nu vor țipa niciodată cu disperare sunt aici, uită-te la mine!) și persistă mai mult timp.

Un parfum de lux atrage atenția asupra ta dar, în același timp, transmite un mesaj clar despre respectul pe care ți-l poți ție însăți și despre faptul că nu te mulțumești cu orice sau cu oricine.

2. Alege notele în funcție de anotimp

Ce înseamnă asta? Că nu poți purta tot timpul anului același parfum oriental, doar pentru că îți place ție foarte mult. Asta te va face tine să te obișnuiești cu mirosul lui, să nu-l mai simți la fel de puternic și vei avea tendința de a exagera cu aplicarea lui. Apoi există și niște reguli în acest sens (apărute după îndelungi studii) care indică aromele potrivite pentru fiecare anotimp.

Primăvara sunt potrivite esențele citrice și florale, vara predomină notele marine, florale și fructate, toamna se merge mai mult pe esențe lemnoase iar pentru iarnă cele mai potrivite sunt genul acesta de parfumuri dulci de damă. Aceste parfumuri dulci reușesc să se facă remarcate de sub stratul gros de haine și au și efect afrodisiac. Sunt parfumurile cu cel mai mare lipici la bărbați. Clar sunt parfumuri irezistibile.

3. Învață să aplici corect parfumul

parfumDincolo de calitatea parfumului, de notele lui, de brandul de la care provine sau de preț, contează foarte mult să știi cum să aplici corect acel parfum pentru a-i maximiza potențialul ”fermecător”. În primul rând, un parfum, fie el de lux sau obișnuit, floral, fructat sau dulce, nu se aplică niciodată pe haine, ci doar pe pielea curată. Apoi ne gândim la zonele în care trebuie să pulverizăm parfumul. Cele mai potrivite zone sunt gâtul – în spatele urechii, încheietura mâinii sau a antebrațului, zona din spatele genunchiului, părul și abdomenul.

Vorbind despre cantitatea de parfum necesară, aceasta depinde și de anotimp (vara nu ai nevoie de foarte mult pentru a trece prin ținutele lejere și a atrage priviri și complimente) și de tipul parfumului (cele originale, de lux, se aplică în cantitate foarte mică).

Suntem de acord că parfumul este una dintre cele mai puternice și totodată discrete arme de seducție, nu-i așa? Trebuie doar să ne alegem potrivit arma și să învățăm să o mânuim corect. Ține cont de sfaturile de mai sus și, din acel moment, lupta pentru cucerirea unui bărbat este pe jumătate câștigată. Bietul de el, va trăi o viață cu impresia că el este vânătorul când, de fapt, el a fost cel sedus, prada căzută în mrejele parfumului tău.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    De cativa ani imi cumpar numai parfumuri originale. Tin mult mai mult, dar au si avantajul ca aromele sunt absolut fabuloase. Si, after all, meritam sa ne rasfatam! 😀

  2. Răspunde

    Eu dimineata sunt tot timpul pe fuga, intr-o permanenta graba fiindca ma trezesc foarte greu. De 3 ori am uitat sa folosesc parfumul dar m-am intors inapoi, de 2 ori de la scara si odata putin mai de departe. Sunt dependenta de parfum si uneori chiar daca stau doar in casa tot simt nevoia sa pulverizez putin pe piele 🙂

    • stoica claudia
    • 16/10/2016
    Răspunde

    Asa e ,ai mare dreptate in legatura cu parfumul,multumim de sfaturi.

    • Nicolae Claudia
    • 16/10/2016
    Răspunde

    Imi place cum suna ultima fraza 🙂 eu cred ca orice femeie isi doreste un parfum de calitate si care sa aiba un miros ametitor. Eu pana acum nu mi-am permis sa imi fac un moft scump..in ceea ce priveste parfumul, dar recunosc ca am primit cateva.

  3. Răspunde

    Da! Corect 🙂
    Parfumul este o arma de seductie. Dar sa fie ales cum trebuie. Cum zici si tu, vara nu prea merge un parfum dulce ci unul fresh 😉

    • Valeria Chertes
    • 16/10/2016
    Răspunde

    Ai perfecta dreptate mai bine 1-2 parfumuri bune decat 10 proaste.

  4. parfumul e arma alba! am si eu 1-2 care te dau pe spate. dar asta e ideea, sunt parfumuri mai scumpe si se potrivesc doar pentru o anumita perioada a anului. nu poti purta un parfum dulce vara, te lesini si tu, si-l lesini si pe cel de langa tine!

  5. Si eu sunt obsedata de ele, prefer sa am multe si bune 😀

    • ghelbere elena
    • 17/10/2016
    Răspunde

    Intotdeauna am preferat sa dau mai multi bani pe ceva dar sa fie de calitate. Asa ceva se intampla si cu parfumul. Am patru foarte bune care imi plac enorm.

    • dumittrescu raluca
    • 17/10/2016
    Răspunde

    mai bine putin si de calitate decat mult si prost ,si cred ca orice femeie isi doreste un parfum de calitate ,oricui ii place sa miroasa frumos desi de multe ori te gandesti ca este scump,dar tot trebuie sa-l ai ,o femeie daca se respecta mai face si sacrificii

    • Barbalata Mirela
    • 17/10/2016
    Răspunde

    Ehheeei, eu l-am cucerit deja 😛 . L-am luat 😀 . Hahaha. Imi plac parfumurile si pot spune ca sotul meu stie ce imi place dar stie sa imi spuna si ce ii place/sau nu la parfumul ales de mine.
    Mersi pentru sfaturi.

    • elena leonte
    • 18/10/2016
    Răspunde

    Dependenta este putin spus? Si mie imi place calitatea, nu cantitatea. Nu am multe parfumuri doar 5-6. Ultimul achizitionat este Black Opium, am rugat un prieten sa mi+l ia din Norvegia direct dintr-o parfumerie. Persista si miroase demential. Imi spal hainele si se simte mirosul si dupa spalare. Asta da, parfum.

    • Tatiana Sorina
    • 18/10/2016
    Răspunde

    Eu am doar doua,le ador,poate va trece vreme buna pana a le schimba.

    • Lamiita Petre
    • 18/10/2016
    Răspunde

    „Parfumul este accesoriul suprem, nevazut si de neuitat. Iti anunta sosirea si iti prelungeste prezenta dupa ce pleci „_ Coco Chanel

  6. Răspunde

    Si eu am acelasi principiu. Prefer unul bun decat mai multe proaste… 🙂

    • Hacman Mariana
    • 27/10/2016
    Răspunde

    Toate ne dorim un parfum de calitate si cu un miros ametitor)))si eu sunt de aceeasi parere,,Mai bine mai putin si bun,decat mult si prost)))…Pe Radu l-am cucerit de mult cu parfumul meu ,ce emana bunatate,iubire ….e ceva de genul 3 in 1…

    1. Răspunde

      O fi contat si parfumul, nu zic nu, dar au contat si alte lucruri, nu fii mdoesta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares