3 lucruri de care aveți nevoie când mergeți la munte

Atunci când merg la munte, am grijă ca atât eu, cât și familia mea să fie bine îmbrăcați. Iar despre asta, sunt sigură că mulți dintre voi știu deja care ar fi primele lucruri de care ai nevoie când mergi la munte. Muntele este locația de vacanță pentru majoritatea familiilor în sezonul ăsta pentru că, deși în multe orașe din țară zăpadă nu își arată culoarea, în zona Brașovului, Sinaia, Predeal și alte locații muntoase, zăpada este de milioane, pentru că în zonele acestea apar în primele dăți. Nu despre zăpadă vreau să vă vorbesc, ci despre cele mai importante 3 lucruri de aveți nevoie când mergeți la munte, sau care sunt, din perspectiva mea, lucrurile care contează într-o vacanță de acest gen.

Bocancii de munte sunt prioritari

bocanci-iarnaDeși din afară pare că nu avem prea multe motive întemeiate să purtăm bocanci munte de calitate, să știți că de fapt, datorită faptului că nu avem un echipament exemplar, frigul o să-și arate colții. Și de unde începe frigul la fiecare om? Nu de la picioare? Așadar, bocancii de munte sunt prioritari, în cazul în care nu vreți să vă înghețe picioarele. Și să știți că ProAlpin.ro oferă comercializează bocanci de munte de la branduri renumite cu prețuri acceptabile.

Geaca de iarnă își spune cuvântul

geaca-de-iarna-2Geaca de iarnă este obiectul de vestimentație care chiar își spune cuvântul. Dacă e o geaca de iarna bună, cu siguranță nu o să simțiți frigul. Însă dacă nu e groasă și nu e adecvată timpului în care mergeți la munte, nu cred că vă veți putea bucura de momentele frumoase împreună cu familia. Vă dau un pont, pe ProAlpin.ro se găsesc unele dintre cele mai frumoase geci de iarnă pentru munte.

Rucsacul, cel de toate zilele

Orice am zice noi, atunci când mergem la munte, avem nevoie de un rucsac care să ne care toate vrutele și nevrutele în el. Deși multe dintre lucruri pot fi lăsate la punctul de cazare, telefonul, lucrurile copilului, șervețelele și știu eu, orice alte lucruri, trebuie să avem unde ni le pune. Așadar, eu consider că rucsacul este cel de toate zilele atunci când mergem la munte. Faza tare e că ne putem pune și sandwich-ul în el, nu doar lucrurile, inclusiv sticla de apă.

De unde vă puteți achiziționa toate aceste 3 lucruri importante când mergeți la munte?

pro-alpinAm descoperit ProAlpin.ro în urmă cu ceva timp și ce mi-a plăcut la acest magazin online este faptul că oferă o gamă variată de produse, pe care nu le poți găsi în orice alte locuri. Am citit foarte multe păreri despre ei și știu că sunt un brand renumit, dar asta pentru că au echipamente montane de ultimul răcnet, dar și pentru că oferă calitatea dorită clienților. Pe lângă asta, la fiecare început de sezon, ProAlpin.ro vine cu reduceri la cele mai căutate produse de pe site.

Ce vă recomand?

Vă recomand ca, în vacanțele voastre la munte, să nu răbdați frig. Sunt foarte puține locurile de unde vă puteți cumpăra un echipament montan ieftin și de calitate. Iar eu vă recomand ca, odată ce ați luat decizia de cumpărare,… să încercați să vă uitați și la ofertele de pe ProAlpin.ro.  Au multe reduceri. Începând de la articole de camping, geci de iarnă, geaca de iarna cu puf, bocanci de iarnă și saci de dormit, ProAlpin.ro există ca să își servească clienții cu cele mai bune articole care fac un echipament montan să fie exemplar.
Vacanțe montane frumoase… și bineînțeles, îmbrăcați-vă corespunzător!

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Nicolae Claudia
    • 19/10/2016
    Răspunde

    Vreau la munteeee!!!! Ador muntele si merg ori de cate ori am ocazia. Iubesc drumetiile si sa imi petrec timpul in natura. Dar asa este, la munte trebuie sa ne echipam bine. Chiar imi trag un ochi pe site

    • Tatiana Sorina
    • 20/10/2016
    Răspunde

    Eu locuiesc la munte,ma inconjoara muntii Parang,muntii Retezat si Straja care e la 20 de minute de mine (cu masina),asa ca eu vreau nu vreau trebuie sa am haine cat se poate de calduroase.Chiar vroiam o geaca de ski,multumesc. :*

    • Cris Tina
    • 20/10/2016
    Răspunde

    Si eu as vrea la munte in perioada asta, dar, din pacate, nu se poate anul asta. Probabil ca anul viitor voi lua cu asalt muntele si ma bucur ca am aflat informatii necesare pentru a ma simti cu adevarat confortabil. Am intrat pe site si nu am ramas surprinsa de diversitatea modelelor.

      • Cris Tina
      • 20/10/2016
      Răspunde

      Imi cer scuze…am vrut sa spun ca am ramas surprinsa in mod placut.

    • elena leonte
    • 20/10/2016
    Răspunde

    Vai,mama! Parca a venit frigul la mine m.am zbarlit toata cand am auzit de munte. Nu prea sunt fana, cei drept chiar de loc. O data sau de doua ori am fost! Este prea frig pentru mine, nu ma incanta nici sania,de schiat nu stiu. Nu ma vad cu bocanci in picioare si nici imbracata in haine extrem de groase. Nu le suport,mi se irita tot corpul. Singurul lucru pentru care as merge la munte este peisajul,in rest? Prefer sa stau acasa.

    • ghelbere elena
    • 20/10/2016
    Răspunde

    Ador muntele si in fiecare an fac cate o mica vacanta intr-o statiune montana. Ghetele si geaca de iarna eu le prefer chiar daca nu merg intr-o vacanta la munte.

    • stoica claudia
    • 20/10/2016
    Răspunde

    Mi-ar placea si mie o mica vacanta la munte dar nu acum,vara as vrea.

    • Barbalata Mirela
    • 20/10/2016
    Răspunde

    Eu si sotul mergem la munte in concediu. Si suntem dotati cu tot ce ai mentionat in articol. Este adevarat ca nu mergem iarna, sau daca o facem este pentru 1 zi sau 2. Oricum, indiferent de anotimp la munte trebuie sa fii exhipat. Nu stiam de acest site ProAlpin 🙂

  1. Răspunde

    Stii cum esti tu cu marea? Asa sunt eu cu muntele =)))) Cred ca ultima data am fost in Sinaia si doar la plimbare prin Peles, restaurant si cam atat.

    1. Răspunde

      Daaa, m-am prins de mult ca nu ne vom plimba niciodata impreuna pentru ca nici eu nu sunt fan faleza, nici tu fan brazi si zapada.

    • enache nicoleta
    • 20/10/2016
    Răspunde

    ar trebui profitat de reduceri si da, imi doresc si eu sa pot ajunge la Brasov intr un week end, dar deja pare un vis

  2. De Craciun mergem la munte! Ma infololesc mereu sa nu inghet!

    • dumittrescu raluca
    • 20/10/2016
    Răspunde

    drept sa spun nu prea imi place la munte ,poate ca nu imi place asa mlt ca nu support frigul dar de necesar cand mergi la munte as cam sti ce sa iau,mi-as dori cateva zile de relaxare la munte desi cum am spus nu sunt fana munte ,frig ,ger,,,ssmd

    • Lamiita Petre
    • 20/10/2016
    Răspunde

    Eu as vrea la munte dar sa merg vara. Iarna nu sunt buna nici de schiat, nici de bulgarit decat poate sa imi dai drumul la vale sa faci un cocolos mare de zapada ? (munte) Dar daca ar fi sa merg, mi-ar placea sa am siguranta si confort si in privinta echipamentului

    • Valeria Chertes
    • 21/10/2016
    Răspunde

    Mie imi place muntele dar vara sa nu fie frig, sa fugim de caldura acolo, sa fie atat cat sa ne racorim un pic.

  3. Răspunde

    Abia astept sa ajung si eu la munte. Am sa țin cont de sfaturile tale

  4. Răspunde

    Eu am si bocanci si geaca si salopeta. Zapada sa vina 😀 Eu sunt gata de o drumetie! Rucsacul cade in responsabilitatea sotului. Desi nu ar fi rau sa iau unul si pentru mine. Oricum nu ne aventuram prea departe. O singura data am facut-o cu un grup mare de prieteni cunoscatori de trasee montane si a fost misto. Dar de unii singuri. Sus pe partie si cam atat! 😀

    • Hacman Mariana
    • 27/10/2016
    Răspunde

    Eu sunt satula de munte))))Daca locuiesc intr o zona de munte…Dar recunosc totusi ca sarbatorile petrecute la munte sunt cele mai frumoase,de traditii si obiceiuri nici nu mai vorbesc,nu se compara …In privinta echipamentului mereu sunt pregatita,mai ales ca la noi a picat deja prima ninsoare)))Superba geaca recomandata de tine,draga mea!

    1. Răspunde

      facem schimb de case o luna de zile, te muti la Bucuresti si eu la tine acolo sa vad muntele dimineata cand ma trezesc 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares