Testat – Gel demachiant exfoliant cu grapefruit roz de la Bottega Verde

N-am uitat de promisiunea pe care v-am făcut-o, aceea de a vă povesti despre experiențele mele cu produsele comandate în urmă cu două săptămâni. Am amânat însă puțin momentul concluziilor, tocmai pentru a nu mă grăbi, pentru a acorda timp tenului meu să îmi spună care este părerea lui despre ele. În acest moment pot spune că mi-am făcut deja o idee despre cum sunt produsele și ce știu să facă și am să încep astăzi cu impresiile despre gelul demachiant exfoliant cu grapefruit roz. gel demachiant exfoliant ten gras

M-a atras descrierea produsului, promisiunea de a revigora și curăța temeinic, dar blând, tenul gras dar și mențiunea că este potrivit pentru utilizare zilnică. Este un gel dedicat tenurilor grase și mixte, produs testat dermatologic.

Gelul este ambalat într-un tub semitransparent. Asta îmi place pentru că prefer să văd din start conținutul recipientului și să observ la timp când un produs este pe cale să se termine. Mi-a plăcut și faptul că produsul a venit sigilat, cu foită de plastic aplicată pe capac. Asta îl protejează și de contactul cu aerul sau cu bacteriile dar și de pierderi accidentale de produs în timpul transportului.

I-am găsit și nod în papură, ca să zic așa. Nu are deloc etichetă în limba română. Pe mine nu m-a deranjat pentru că mă descurc cu engleza (informațiile sunt redate în italiană, spaniolă, germană și engleză).

La capitulul compoziție, enumerăm următoarele ingrediente: aqua, sodium laureth sulfate, sodium lauroyl glutamate, xanthan gum, polyethylene, citrus grandis extract, propylene glycol, citric acid, parfum, phenoxyethanol, dmdm hydantoin, sodium methylparaben, disodium edta, limonene, linalool, ci 15985, ci 16255. Printre ele și două produse pe care specialiștii le consideră ușor iritante și slab toxice – limonene și linalool. Cu toate acestea, pielea mea, destul de sensibilă și figurantă, n-a avut nimic de obiectat la acest produs.

Mirosul este unul foarte plăcut. Chiar persistă și după utilizare, când pielea este curată și uscată. Nu sunt genul care să exagereze dar, pentru mine, chiar a devenit un soi aromo-terapie utilizarea acestui gel. Pur și simplu ies din baie cu o stare de bine. Știu că asta se datorează și senzației de piele curată dar sigur are și mirosul un merit.exfoliant grapefruit roz Bottega Verde

Modalitatea de dozare este destul de simplă. Recipientul are un capac cu click (se închide foarte bine, spre deosebire de capacele altor produse) prevăzut cu un orificiu mic prin care se eliberează produsul. Mi se pare perfect că nu are capac din acela cu închidere prin înșurubare (urăsc tipul ăla de închidere pentru că îți pui gel în palmă și rămâi cu o singură mână liberă pentru a te chinui să pui capacul la locul lui).

Consistența produsului este cea a unui gel dar nu foarte dens. Mi-ar fi plăcut să fie puțin mai gros ca textură, recunosc. Am senzația că îmi cam alunecă printre degete, dar ma descurc. Are o ușoară tentă rozalie dar este semi-transparent. exfoliant ten acneic

Nu ai nevoie de o cantitate mare de produs pentru o spălare. Eu folosesc un volum cam cât un bob de fasole ( nu din acela uriaș 🙂 ). Îmi umezesc puțin fața și decolteul înainte și apoi aplic genul pe piele. Masez cam un minut (posibil și mai mult pentru că, după cum v-am zis, mă fascinează mirosul) și apoi clătesc cu apă din abundență. Face și puțină spumă dar este mai degrabă cremos decât spumant. Menționez că acele granule din compoziție, cu rol exfoliant, sunt destul de fine (microgranule) și nu foarte multe la număr așa că, nici măcar pentru o piele sensibilă ca a mea, utilizarea zilnică nu pune probleme de roșeață sau iritații. Eu îl folosesc chiar de două ori pe zi, dimineața și seara.

Ce face practic acest gel demachiant exfoliant? Curăță foarte bine pielea, atât de urme de machiaj, de impurități și praf acumulate peste zi, dar și de celulele moarte. Este ideal pentru cei care au probleme cu exfolierea pielii și simt nevoia să folosească zilnic un produs de acest gen. Exfoliantele dure știți că nu sunt recomandate pentru uz zilnic.

Eu am tenul foarte gras și mi-e greu să-mi găsesc produse care să mă mulțumească. De regulă, produsele de îngrijire care reușesc să elimine excesul de sebum, așa cum vreau eu, fac rău pe altă parte pentru că tind să usuce în mod excesiv pielea. Nu este și cazul acestui gel. După utilizare, pielea se simte foarte curată (fără nici cea mai mică senzație de piele grasă), catifelată, se vede mai luminoasă, nu strânge, nu ustură și miroase divin. Se simte complet revigorată.

Ceva ce am observat eu, fără nici o legătură cu promisiunile produsului, este faptul că aceasta este prima lună, după foarte mult timp, în care nu îmi apare nici un coș pe față în perioada pre-menstruală. Nu cred să fie o coincidență.

Concluzia: cu siguranță voi mai cumpăra acest produs, mai ales că, de două zile, l-a descoperi și mama în baie și e încântată de el).

Produsul poate fi achiziționat de pe BottegaVerde.ro, la același preț, redus cu 55%. Dacă vreți să plasați o comandă pe acest site, puteți obține o reducere suplimentară de 10% folosind codul CAIETUL. Grăbiți-vă! Codul este valabil doar pentru primele 20 de comenzi. Dacă nu vă descurcați cu finalizarea comenzii, dați-mi un mesaj! La orice comandă cu valoare mai mare de 99 de lei transportul este gratuit și primiți și un cadou.

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. CHiar căutam de ceva vreme ceva de genul deoarece demachiantul meu este pe terminate. Dacă spui că este așa bun, posibil să încerc și eu.

    • stoica claudia
    • 06/09/2016
    Răspunde

    Foarte interesant acest produs,inca nu am comandat pana acu de pe ace site ,multumim de recomandare

  2. Ador mirosul de grapefruit, insa eu am tenul foarte sensibil si mi-e teama ca nu o sa ma inteleg cu el. 🙂

    • Cristina
    • 06/09/2016
    Răspunde

    Si mie imi place aroma de grapefruit si cred ca ar fi pe placul meu acest produs.

  3. Răspunde

    Chiar azi ma gandeam ca ceva masca/exfoliant nu am , o sa incerc acest demachiant exfoliant sa vedem cum reactioneaza tenul meu.

  4. Răspunde

    Grapefruit roz suna foarte bine. Eu ador cosmeticele cu arome fructate. Si textura arata bine

  5. Răspunde

    Sincer l-aș încerca, doar de dragul mirosului 😉 dar știu ca produsele lor sunt chiar bune asa ca știu sigur ca merita.

  6. n-am folosit produse pt ten de la bottega verde inca. dar e posibil sa incerc, par foarte faine!

  7. Răspunde

    Si eu am ten gras.
    Chiar zilele acestea cautam un demachiant asa ca recomandarea ta vine la fix!
    Multumesc!

  8. Răspunde

    Interesant gel…cred ca mi-ar trebui si mie, avand in vedere ca am tenul gras si mai ales imi place la nebunie grapefruit-ul!

  9. Răspunde

    Eu nu folosesc demacheante pentru ca am reusit sa fac o alergie urata la unul, cu toate acestea ma gandesc sa il iau pe acesta!

    • Naty Mihaela GreenEyes
    • 06/09/2016
    Răspunde

    Am ten mixt deci e foarte bun pentru mine

    • Daniela Dodoi
    • 06/09/2016
    Răspunde

    Ma bucur sa aud ca mai sunt produse pe piata in care sa avem încredere.Sa găsim un demachiant sau o crema sa ne placa e lucru mare.

    • Avramescu Evelina Mihaela
    • 06/09/2016
    Răspunde

    te cred pe cuvant.

  10. Răspunde

    Hmm, mai am putin si termin apa micelara..ma tenteaza maxim asta!

  11. Răspunde

    Pare potrivita pentru tenul meu gras. Dupa ce termin gelul exfoliant pe care il folosesc acum o s-o incerc si eu.

    • Amy
    • 06/09/2016
    Răspunde

    Pot sa te felicit pentru pozele reusite? Pot! 😀 Felicitari! Eu am ramas fidela gelului meu de curatare, de cand l-am descoperit, n-am fost niciodata tentata sa incerc si altceva. 🙂

    1. Răspunde

      Multumesc, nu-s chiar asa faine dar mai mult nu pot :)))

    • Valeria Chertes
    • 06/09/2016
    Răspunde

    Si eu am tenul gras si cred ca mi-ar prinde foarte bine.

  12. Răspunde

    in primul rand… grapefruitul este fructul meu preferat 😀 si imi imaginez deja cum miroase…mmmm eu folosesc deja un gel de curatae dar sunt deschisa sa incerc mereu altceva. poate ca acesta va fi urmatorul 😀

  13. Răspunde

    Asta DA produs pe gustul meu, si la propriu si la figurat :)) Chiar sunt in cautare de gel exfoliant si acum ma gandesc serios ca acesta sa fie urmatorul.

    • Pusa Raisa
    • 07/09/2016
    Răspunde

    Eu nu am tenul gras , deci nu pot testa acest produs desi descrierea si pozele sunt foarte atractive. Stiu insa ca Bottega Verde are produse de buna calitate si daca nu ma voi putea rasfata cu acest gel cu minunatul miros de grapefruit pe care il ador si de certitudinea calitatii pe care tu ne-o confirmi,voi incerca un gel adecvat tenului meu si sunt sigura ca nu voi fi dezamagita !

    • Lamiita Petre
    • 07/09/2016
    Răspunde

    Eu am tenul mixt spre uscat as zice, nu stiu daca mi s-ar potrivi dar cu siguranta exista si pentru acest tip de ten ceva, ma voi uita pe site ce ofera.Sper sa nu ma opresc direct la parfumuri si sa uit de ce am intrat 😀

    • Nicolae Claudia
    • 07/09/2016
    Răspunde

    Pare ca se potriveste si cu tenul meu..ca tot gras e. Adevarul e ca e destul de dificil uneori sa gasesti produsul potrivit

  14. Vaai ce bine arata , iti vine sa o mananci , mirosul de grefa e delicios.

  15. Răspunde

    Mi se pare super interesant produsul pe care ti l-ai luat, cu atat mai mult cu cat este cu grapefruit ♥ imi place de fel cum miroase acest fruct, nefiind dulce, si mi se pare potrivit pentru cosmetice (dincolo de calitatile de baza ale fructului). Apropo, foarte frumoase pozele! 😀 :*

    • dumitrescu elena
    • 07/09/2016
    Răspunde

    hmmm,grapefruit ,super interesant ,ma duce cu gandul la ceva racoros ,este greu sa gasesti un produs care chiar ti se potriveste ,dar merita incercat

    • ghelbere elena
    • 08/09/2016
    Răspunde

    Cred ca l-as cumpara chiar si numai pentru miros cu toate ca am aflat ca produsele Bottega Verde sunt foarte bune.

    • Barbalata Mirela
    • 08/09/2016
    Răspunde

    Eu nu ma impac cu produsele tip gen indiferent daca se specifica ten uscat. Am incercat diverse si am ajuns sa spun pas.

    • Maria Popescu Schinteie
    • 08/09/2016
    Răspunde

    Din descriere ta pare a fi un produs destul de bun ! Nu L-am incercat încă , dar pot sa spun ca produsele de la Bottega Verde sunt minunate si am achiziționat si eu câteva dintre ele !

    • HOSSU CLAUDIA
    • 08/09/2016
    Răspunde

    MIROASE A grapefruit FOARTE INTERESANT SINT FANA FRUCTE ESTE RACORITOR SI INTERESANT SUPER ARTICOL

    • Rox
    • 08/09/2016
    Răspunde

    In ultima perioada, mm citit foarte multe articole despre produsele Bottega Verde. Par promitatoare. Eu mi-am luat un stick pentru protectie solara. L-am folosit in ultimul weekend al lunii August pe pielea fetitei mele. La capitolul protectie, si-a facut treaba – 50+, dar modul in care se aseza pe piele, a lasat de dorit. O textura grea, untoasa, nici nu stiu cum sa o descriu, se intindea foarte greu pe piele si lasa si urme albe. Hmmm…

  16. Cred ca o sa finalizez si eu o comanda la cei de la Bottega Verde. Au si preturi accesibile si produsele am vazut ca au primit pareri pozitive.

    • kamy camelia
    • 08/09/2016
    Răspunde

    Eu nu prea folosesc creme demachiante,sau alte tipuri de creme,rar sau foarte rar folosesc crema,nu stiu de ce nu imi place sa folosesc crema pe fata,poate ca inca nu am gasit o crema care sa imi placa sau sa imi fie de folos tenului meu.cred ca daca aveam probleme cu cosurile sigur le foloseam,dar mi am avut probleme de genul,dar cred ca crema e foarte buna si sigur ar fi un cadou frumos.

    • Aghinitei Maria
    • 09/09/2016
    Răspunde

    Tot ce este pe cat posil natural si mai miroase atat de placut este pe gustul meu! <3

    • Daniela
    • 10/09/2016
    Răspunde

    s-ar potrivi si tipului meu de ten..al meu e mixt…folosesc un produs exfoliant cam o data pe saptamana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares