Testat – Demachiant pentru ochi bifazic cu extract de mușețel

Cred că știți și voi foarte bine că zona ochilor este una specială și are nevoie de produse speciale de îngrijire.Nu poți curăța zona respectivă cu săpun sau cu vreun alt produs dedicat tenului. Totuși ai nevoie de ceva suficient de puternic pentru a curăța machiajul sau murdăria, adunată în decursul unei zile, dar nu atât de puternic încât să provoace disconfort. O provocare să găsești așa ceva, nu? Ce curăță bine aduce usturimi și mâncărimi, ce e prietenos cu ochii e prietenos și cu murdăria.

demachiant

De-asta am pus în coș, la ultima rundă de cumpărături, și un demachiant pentru ochi bifazic cu extract de mușețel. De ce îi zice bifazic? Pentru că are două faze, una pe bază de apă și alta pe bază de ulei. Cele două ingrediente își dau mâna într-un singur produs capabil să demachieze perfect ochii, inclusiv de farduri rezistente la transfer, fără a leza în vreun fel pielea sensibilă din acea zonă. Asta promite să facă acest produs.

demachiant-bifazic-ochi

Recipientul în care vine demachiantul este mic (îl poți lua cu tine oriunde) este din plastic transparent cu căpăcel cu sistem simplu de închidere-deschidere. Se închide ușor dar nu se desface așa de ușor ca să îmi fie teamă că s-ar putea deschide accidental. Cu toate acestea, eu am avut surpriza să găsesc recipientul ușor uleios în mai multe zile din cauză că, atunci când aplicam demachiant pe dischetă, nu absorbeam tot lichidul ieșit din sticluță și acesta își făcea de cap scurgându-se pe recipient. 

Demachiantul este de fapt un lichid transparent, destul de uleios, cu o ușoară tentă albăstruie. Curios mi se pare că, deși conține extract de mușețel, nu miroase deloc a mușețel. De fapt, nu miroase a nimic. Într-un fel e de bine pentru că asta îmi indică lipsa parfumului. Totuși, mi-ar fi plăcut puțin iz natural de mușețel.

Ingredientele acestui demachiant bifazic sunt următoarele: aqua, hydrogenated polyisobutene, cyclopentasiloxane, cyclohexasiloxane, sodium chloride, sodium hydroxymethylglycinate, citric acid, disodium edta, tilia cordata water, propylene glycol, chamomilla recutita flower extract, xanthan gum, imidazolidinyl urea, tetrasodium edta, ci 19140, ci 17200, ci 14700. Scad din nota produsului pentru că acei coloranți, de la sfârșit (codurile de cifre), și ingredientul imidazolidinyl urea nu par a fi tocmai ok.

demachiant-bottega-verde-cu-extract-de-musetel

Pentru demachiere avem nevoie doar de acest produs și de 1-2 dischete demachiante curate. Agităm puțin sticluța cu demachiantul și aplicăm 3-4 picături de produs pe dischetă. Cu aceasta vom curăța apoi pleoapele superioare și inferioare.

demachiere-ochi

Cât de eficient este produsul? Foarte eficient. Eu am demachiat inclusiv rimel waterproof cu el dar, evident, în astfel de cazuri ai nevoie de o cantitate mai mare de demachiant. Curăță bine pielea din jurul ochilor și o lasă curată și hrănită în același timp. Având această textură uleioasă, eu, cu tenul meu gras, nici nu mai simt nevoia să aplic vreo cremă de ochi. Poate greșesc, nu zic să faceți ca mine. Eu doar vă spun ce fac eu.

Ce nu îmi place la acest demachiant? Trecând peste ingredientele de care aminteam mai sus, îi mai dau un minus și pentru faptul că îmi provoacă usturimi. Am încercat, în zile diferite, să reduc cantitatea de demachiant folosită sau să schimb strategia de ”curățare” dar rezultatul este cam același, se lasă cu usturimi și nu îmi place. Țin totuși să precizez că eu am o sensibilitatea aparte la ochi, de aceea nici nu prea folosesc produse de machiaj pentru ochi pentru că, indiferent de la ce firmă sau cât de scumpe ar fi, nu îmi priesc. Mi-e ciudă că nu ne-am ”împrietenit” pentru că, de demachiat, demachiază foarte bine și rapid. Dar asta e viața!

De două zile îl folosește și mama, mai mult pentru că eram curioasă dacă și ea va întâmpina astfel de probleme în utilizarea lui. Răspunsul este NU. Deci nu pot să spun despre produs că nu este bun doar pentru că nu mi se potrivește mie. Eu zic că, dacă nu vă știți cu ochi foarte sensibili, merită să îl încercați, mai ales dacă folosiți produse de machiaj greu de îndepărtat cu alte produse demachiante.

Îl puteți achiziționa de AICI, la preț redus. La comenzile mai mari de 139 de lei primiți transport gratuit și un cadou la alegere. Dacă aveți alte întrebări despre demachiantul pentru ochi bifazic cu extract de mușețel sau despre comanda pe site, vă stau la dispoziție!

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Ridic mana sus sus sus la categoria sensibiloase. Inclusiv la ochi! 😀 Bifazicul de la Nivea mi s-a parut foarte ok si cu ajutorul lui scot fara probleme genele false. Apropo de machiajul ochilor si sensibiltatea lor, sa stii ca la mine diferenta a fost facuta de produsele calitative. Prefer sa am mai putine produse in trusa de machiaj, dar macar sa nu imi lacrimeze ochii ca la balamuc si sa ma usuture.

    1. Răspunde

      avand in vedere ca eu ma machiez de cateva ori pe an, nu prea imi vine sa dau sume importante pe produse de make-up

    • Delia
    • 08/09/2016
    Răspunde

    Si eu am probleme cu ochii. Intr-un timp ma usturau si de la mascara, dar am gasit unul bio care vad ca e ok deocamdata. Cat despre demachiante, inca nu am gasit unul perfect.

    • Barbalata Mirela
    • 08/09/2016
    Răspunde

    Sincer nu am folosit pana acum demachiant special pentru ochi. Folosesc apa micelara Bioderma care e buna si pentru ochi.
    Nu am fost tentata pana acum desi nici eu nu stiu de ce 😉

  2. mie-mi plac foarte mult bifazicele. asa ca s-ar putea sa-i dau o sansa si acestuia!

  3. Recunosc ca nu am folosit decat demachiantul bifazic de la Balea. Acum prefer sa ma demachiez cu uleiuri. 🙂

  4. Răspunde

    Eu am folosit bifazicul de la Nivea si am fost foarte multumita de el. Chiar vreau sa il incerc si pe acesta!
    http://www.dianaantesofi.ro

    • Lamiita Petre
    • 08/09/2016
    Răspunde

    Eu m-am obisnuit cu cel de la Nivea si parca nici nu imi vine sa mai probez altele. Daca imi prieste si sunt multumita de el, de ce sa incerc altceva. Dar, niciodata sa nu spui niciodata, nu se stie cand imi voi schimba optiunea.

    • Tatiana Sorina
    • 08/09/2016
    Răspunde

    Perfect,nici nu stiam de el.Multumesc,am sa il caut si eu!

    • Rox
    • 08/09/2016
    Răspunde

    Mi se pare super interesant. Eu folosesc unguent de galbenele pentru a-mi tine zona ochilor umeda. Dupa conjunctivita din copilarie, am ramas cu acest obicei; si chiar apreciez demachiantele cu formula uleioasa -simt ca-mi ofera acea hidratare de care am nevoie. Mi-ar placea sa-l incerc.

  5. Răspunde

    Să fiu sinceră, de când mă știu am detestat demachiantele de față, ochi, buze pe bază de ulei. Iar asta pentru că m-am confruntat mereu cu spălatul pe față după. Însă chestia asta din ele le face să curețe fața conform. Despre ochi, eu în ultimul timp nici cu rimel nu mă mai fac. Am mereu senzația de usturime ca și tine, așa că nu îmi mai dau de lucru singură.

  6. Răspunde

    Am încercat și eu cândva unul bifazic dar nu m-a înțeles cu el, aceasta mi-a stârnit curiozitatea și pare eficient

    • Bot Geanina
    • 08/09/2016
    Răspunde

    Eu folosesc demachiant de la Farmec, as vrea sa incerc si demachiantul pentru ochi bifazic cu extract de mușețel, avand in vedere faptul ca am probleme cu ochii, sunt multumita de veshiul meu demachiant dar imi place sa incerc mereu produse noi,

  7. Il folosesc pe cel de la nivea de ceva timp. Cand te obisnuiesti cu ceva ,greu iti vine sa renunti. Sper sa il incerc pana la urma!

  8. Si eu am ochii sensibili si imi plac bifazicele tare mult 🙂

    • Butnaru Mihaela
    • 08/09/2016
    Răspunde

    Nu l-am încercat dar sunt sigura ca e bun.
    In general produsele pe bază de musetel sunt foarte bune.

    • alina corodescu
    • 08/09/2016
    Răspunde

    Un super articol,chiar voi incerca produsul

  9. Răspunde

    Extractul de musetel e aur. Eu am o lotiube tonuca cu musetel, nu as schimba-o cu nimic.

    • kamy camelia
    • 09/09/2016
    Răspunde

    La fel ca tine sunt foarte sensibilità ochi,am incercat multe solutii demachiante ,dar mereu acelasi rezultat,ma usturau ochii asta pana cand am incercat produsele de la nivea.nr 1 pentru mine.poate pentru altii ar fi ok solutia asta,dar eu nu renunt la nivea pentru nici un alt produce,chiar daca sunt mai scumpe decat alte produse

  10. la ce pret este produs? astept raspuns mersi

    1. Răspunde

      19 lei la pret redus

    • coco
    • 09/09/2016
    Răspunde

    extractul de musetel cred ca este foarte bun pentru ochi sensibili, nu l-am folosit pe acesta dar il pun in lista!

  11. Imi place ca e micut si poti sa il iei oriunde avand in vedere ca ceea ce folosesc eu Garnier sau Bioderma au sticlele super enorme.

    • Gheorghe Madalina Georgiana
    • 09/09/2016
    Răspunde

    pare asa de interesant, sper sa apuc si eu sa il incerc cat mai curand, de obicei in cazul demachierii folosesc lapte doina pentru indepartarea machiajului si apoi imi aplic apa micelara

    • Narcis Mutu
    • 09/09/2016
    Răspunde

    Daca este cu extract de musetel, inseamna ca este benefic. 🙂

    • ghelbere elena
    • 09/09/2016
    Răspunde

    Pentru mine este si ramane cel mai demachiant cel de la Nivea. Cand ceva imi place si ma inteleg bine cu el nu-l schimb.

  12. Răspunde

    Eu sunt mai lenesa de fel, prefer servetelele demachiante. 😀 de mult timp n-am mai folosit altceva pentru demachiere.

  13. demachiantul meu de suflet e marca Nivea, si nu cred ca il voi schimba prea curand, e bine de stiu totusi ca mai sunt si alternative…

    • maria corodescu
    • 12/09/2016
    Răspunde

    chiar ar merita sa incerc si eu….multumesc un sfat foarte bun

  14. Răspunde

    si eu am o sensibilitate a ochilor ( am facut reactie alergica cu umflat si inrosit si la produse Lancome) asa ca am renuntat la machiajul ochilor. Desi cred ca un demachiant ajuta la o curatare mai atenta, nu am, imi folosesc 2-3 produse din bucatarie.

    Si eu cred ca e un lucru bun faptul ca e nevoie si de spalat dupa, ca sigur asa iti cureti fata mai bine.

  15. Răspunde

    Demachiantul bifazic nu este unul dintre preferatele mele. Nu prea imi place acel sentiment de piele unsuroasa. Poate pentru ca nu l-am incercat pe acesta de la Bottega verde

    • enache nicoleta
    • 17/09/2016
    Răspunde

    super! eu folosesc mult demachiant chiar daca nu prea ma machiez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares