Dacă ai 7 lei de aruncat, cumpără cornulețe fragede Cămara Noastră de la Lidl

Ieri a fost zi de cumpărături. Unde altundeva decât la Lidl? Doar v-am zis că sunt fan. Asta nu înseamnă că, atunci când mă dezamăgește, nu simt nevoia să îl scutur puțin.

Am mai avut un episod de nemulțumire acum câteva săptămâni când, la două-trei zile după deschiderea magazinului din Teiuș, am reușit performanța de a cumpăra pulpe inferioare stricate. Am strâns din dinți și am aruncat patru caserole de pulpe de pui pentru că nu mi-a trecut prin cap să desfac produsul când am venit cu el de la magazin și, după 2 zile de ținut în congelator, și de m-aș fi dus cu bonul, nu m-ar fi crezut nimeni că așa le-am cumpărat.

Am trecut peste. Astăzi m-am dus din nou la ei. Am cumpărat mai multe chestii, printre care și trei cutii de cornulețe fragede cu magiun de prune din gama Cămara Noastră. Am luat una pentru mine, una pentru mama și una pentru bunica. Da, corect, e vina mea că nu m-am grăbit și am luat trei cutii din prima. Trebuia să cumpăr una, să gust, și abia apoi să decid dacă mai cumpăr alte două cutii sau nu. cornulete-lidl

bottegaverde.ro

Preț 7 lei cutia de 300 de grame. Dacă era una singură, probabil că n-aș fi scris despre asta. La 3 cutii deja vorbim de 20 de lei. Pe cutie scrie că au 30% magiun de prune. N-aș zice. Nici măcar 10%. Poate 30% în cazul a 20% dintre cornulețe. Asta dacă le pot numi cornulețe. Să zicem că n-au avut magiun. Aș fi putut să trec peste, să pun o linguriță de magiun de la mine. Dar asta nu este tot. Sunt uscate și lipsite de orice gust. Culmea este că pe lista de ingrediente apar denumiri precum untură, lapte, smântână și ouă, care sigur n-au trecut nici măcar pe lângă cuva în care s-a frământat aluatul ăla. Până și o foaie de plăcintă, făcută din apă, făină și sare, are gust mai bun. cornulețe camara-noastra

Zero gust, mult zahăr pudră și magiun de prune cât mai puțin, să nu ni se facă rău. Fragede de nu mai zic! Nu mă așteptam nici să aibă gustul celor de casă, dar nici să fie necomestibile. Mult mai bune cele de la Boromir. Și Boromir nici nu se laudă cu produse cu gust autentic românesc, precum Lidl. cornulete-cu-magiun-de-prune

Nu zic că toate produsele acestui brand propriu Lidl sunt proaste. Doar că ăsta m-a dezamăgit. Poate că am avut așteptări prea mari. Oricum, eu am să întreb astăzi dacă pot returna cele 2 cutii sigilate și să cumpăr altceva de aia 14 lei. Astea nu merită.

Voi le-ați încercat?

Update: am returnat cele două cutii sigilate fără nici o problemă (aveam bonul). Mi-am luat banii înapoi 🙂 .

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Anda
    • 09/09/2016
    Răspunde

    Eu nu prea am Lidl in drum, dar oricum, nu ma omor dupa cornulete, pentru ca mi se pare uscate. Asta asa, alea normale. Imi imaginez cum ar fi astea pentru mine :))

      • Falcarius
      • 09/09/2016
      Răspunde

      Astea de Lidl, din „camara noastra”, sunt si mai uscate pentru zac cu saptamanile prin magazine si depozite si sunt readuse la raft mereu la „saptamana romaneasca”, pana scapa de ele. Oricum, nu recomand produsele din promotia asta: am luat cas afumat, tot „camara noastra” din Lidl si era un produs de proasta calitate… la fel am patit si cu o rulada, Baigli, sau ceva de genul ii zicea – uscata precum cartonul. De atunci m-am potolit cu produsele din saptamana romaneasca.

  1. Chiar ieri i-am spus mamei sa faca pentru ca eu nu ma pricep la gatit si mi-a spus ca dureaza si mai bine ma duc sa cumpar! Mersi frumos! Postarile tale sunt numai bine puse! Parca stii ce vor cititorii!

  2. Răspunde

    Off, nu am mai ajuns la Lidl, dar cred ca voi deveni client fidel ca am unul la colt de firma. Despre cornulețe…păcat:(, dar bine de știutot, asa nu le voi cumpara

    • Rox
    • 09/09/2016
    Răspunde

    Nu le-am incercat, dar ma bucur mult ca acum stiu sa ma feresc de ele. Iar in ceea ce privește returnatul banutilor, trebuie sa te duci si trebuie sa ti-i dea. Am patit-o si eu cu niște pulpe, dar la Kaufland si am primit banii înapoi. Am fost inspirata si am deschis Caserola chiar atunci.

    1. Răspunde

      de atunci m-am invatat minte si le deschid si eu cand ajung acasa

    • bogdan daniela
    • 09/09/2016
    Răspunde

    Am cumparat si eu saptamana aceasta si am fost foarte nemultumita. LIdl este magazinul meu preferat dar cu acest produs ma dezamagit.

  3. Bleah, am fost si eu patita de multe ori cu astfel de produse cu gust ca la mama acasa. Prostii ca sa ne stoarca de bani.

    • Nicolae Claudia
    • 09/09/2016
    Răspunde

    Eu nu ajung prea des prin Lidl, ca am Kauflandul vis a vis, iar pana la Lidl am ceva de mers. Atunci cand merg in Lidl imi iau doar ceva de la patiserie, imi plac si uneori haine sau isi mai ia al meu diferite scule..si cam atat. Deci nu am incercat aceste cornulete…minunat de uscate si fara magiun de prune.:)

    • Daniela Dodoi
    • 09/09/2016
    Răspunde

    Nu prea cumpăr produse de patiserie si prefer sa le fac eu acasa.Nu mai si încredere in ce cumper sau ce e scris pe eticheta..Minciuni gogonate.

    • Pusa Raisa
    • 09/09/2016
    Răspunde

    Cu siguranta ca Lidl are si marfa buna ,dar stii cum se zice „” padure fara uscaturi „” nu prea exista. Pacat ca din chestii de acestea care te dezamagesc profund ,nu prea mai ai curajul sa mai cumperi si alte produse din locul respectiv. Eu cred ca daca ai bonul poti returna celelalte 2 cutii neincepute . Si eu mai fac greseli de acestea ,cumpar mai multe produse de acelasi fel si risc sa ma pacalesc , desi se spune ca tot patitu-i priceput !

    • Alina Smaranda
    • 09/09/2016
    Răspunde

    Eu nu sunt fan Lidl,de obicei fac dulciuri în casa,însă și soțul a pățit-o cu niște fursecuri luate din Kaufland, ce mai să ne rupem dinții în ele, nu alta?.

  4. mie nu-mi plac cornuletele. huh, am scapat de pericol 😀 dar de la lidl chiar am luat mereu chestii bune. bine,ca mai au si ei scapari…acum 2 seri ma uitam la lamai. din 5 care mai erau, 4 erau mucegaite de tot…

    • Catalina Dumbrava
    • 09/09/2016
    Răspunde

    Heyyy

    • Lamiita Petre
    • 09/09/2016
    Răspunde

    Eu la Lidl ajung din an in Paste fiindca paremi-se sunt doar 2 magazine in oras si amandoua diametral opuse de zona in care locuiesc. Asta ar insemna sa iau un taxi dus- intors si nu ajung niciunde, decat sa-mi fac vreo pofta. N-as zice ca hipermarketu-rile sunt mai aproape,ajung si acolo o data pe luna, poate nici atunci, dar acolo macar gasesc mult mai multe produse. Mi-au mai trebuit mie odata niste caramele marca pe care o gaseam doar la Lidl( nu mai stiu cum ii zice) fiindca trebuiau topite si sa le folosesc la o prajitura. Numai bine ca am facut drumul degeaba ca atunci nu erau.

    • Catalina Dumbrava
    • 09/09/2016
    Răspunde

    De regula cam tot ce am luat de acolo mi-a placut, nu am incercat cornuletele deoarece nu prea sunt fan. Imi pare totusi rau ca nu ai putut sa te bucuri de ele. 🙁

  5. Răspunde

    Am mai mult de 7 lei de aruncat cand vine vorba despre cornulete. Nici nu iti poti imagina cat bine ai facut unei femei amarate si unui catel plictisit cu acest articol. De vreo doua ore ma framantam, nestiind ce sa ciugulesc la birou. Acum stiu, si cum Lidl e la 2 pasi de mine, iata un motiv bun sa scot cainele la plimbare si sa imi fac pofta. :)))

  6. Răspunde

    Na, ca mi-a plecat comentariul inainte de a termina de scris. Pofta de plimbare, ca fursecurile le-as da dulailor care ne ataca (pe mine si pe Bruno) cand iesim pe afara. :)))))

    • Ficea Adina
    • 09/09/2016
    Răspunde

    Nu le-am încercat încă…
    Tot auzeam laude despre produsele „Cămara noastă” Dar înseamnă că nu e chiar așa.
    Faptul că nu prea aveau magiun de prune înseamnă că făceau si ei economie. Glumesc…E înșelătorie pe față. Sunt curioasă dacă ți le-au primit înapoi.

    • Gheorghe Madalina Georgiana
    • 09/09/2016
    Răspunde

    Sincer nu am mai intrat intr-un lidl de cand eram insarcinata cu Alex si atunci il vizitam des ca sa cumpar niste bomboane cu fructe si vitamina C , tin minte ca erau intr-o punguta galbena si costa pana in 6 lei. Altceva nu cumparam ca sincer nu imi inspira incredere magazinul. Prefer sa fac cumparaturile din Mega image sau din Carrefour

    • Barbalata Mirela
    • 09/09/2016
    Răspunde

    Eu nu cumpar de regula astfel de produse. Nu am incredere. Totusi mi se intampla sa mi se faca pofta si sa iau ceva de genul dar prefer de la raionul vracuieli. Pofta e pofta iar eu in casa nu fac 🙂

    • Mariana Vant
    • 09/09/2016
    Răspunde

    Ok….merci de informare
    Nu prea cumparam de acolo…de cind am gasit la raft produse expirate de citeva zile….?

  7. Răspunde

    Eu am redus mult cantitatea de produse pe care o cumpar din supermarket si prefer sa fac acasa. Motivul e ca stiu sigur ca ingredientele pe care le folosesc ei nu sunt conforme cu alegerile mele. Pentru asa ceva, eu as folosi faina integrala, zahar brun, oua de la gaini crescute la sol sau cu putin noroc, de tara, so on so forth. Garantat nicio firma nu sta sa faca asa ceva si sa ii rezulte un produs la 7 lei caserola. Ca sa nu mai zic de aroma de lamaie. Really?!?!?!?!
    Nu sunt eu aia care sa ma stresez cu ingrediente doar bio si alte nebunii, dar cat pot si ma duce capul, evit asa ceva.

  8. Răspunde

    Eu fac cumparaturi din Lidl…cel putin o data pe luna intru in el. Cornuletele nu le-am incercat, dar acum imi facusi o pofta….
    http://www.dianaantesofi.ro

    • HOSSU CLAUDIA
    • 09/09/2016
    Răspunde

    Cornuletele din comert nu sint asa bune nu sint dulci gemul nu este cine stie ce nu se compara cu cele facute in casa

  9. Răspunde

    Eu nu prea ajung la Lidl, desi teoretic ar fi 3 in zonele unde ma misc eu.
    De la Lidl cumpar (cand ajung!) strict gustari si cutii de suc pentru scoala.
    Si daca gasesc jucarii ori forme pentru bucatarie interesante cu preturi bune.
    In rest, nu cumpar mancare de la ei pentru ca nu stiu daca sa am incredere sau nu.

    • Butnaru Mihaela
    • 09/09/2016
    Răspunde

    Si eu cumpar de la Lidl dar nu toate sunt ok. Asa este, arata super cornuletele dar nu au gust. Am luat sa servesc musafirii si mi-a fost rusine sa le scot.

    • victorita
    • 09/09/2016
    Răspunde

    De obicei fac cumpărături de la Lidl. Sunt anumite produse care îmi plac, dar aceste cornulețe nu le-am luat. Prefer să fac cornulețe acasă sunt mult mai gustoase!!! Nouă ne plac cel le cu rahat!

  10. Răspunde

    Asa iti trebuie daca iti este lene sa faci in casa cornulete. Astea se fac repede si sunt usoare . 😀

    • Kmy
    • 09/09/2016
    Răspunde

    da.. chiar asa, de ce nu ai copt acolo o tava, rapid, prospat si fraged… 😀

  11. Răspunde

    Nu, ca stiam de la un var ca sunt tari si insipide. Prefer sa-mi fac cand am pofta, si macar atunci stiu ca si numarul caloriilor e pe bune 🙂 altfel, merita sa inghti cateva cornulete de la Lidl, ca precis n-au sutele de calorii inscrise pe eticheta, deci nu te ingrasa, decat daca mananci toata cutia aia odata. Da’ cre’ca nici asa….

    Cu pulpele de pui m-am fript si eu, nu erau stricate, dar facute la gratar erau necomestibile, adica foarte câlțoase. pisicile mele au tors continuu vreo cateva zile :)))) am avut 2 caserole

    • ghelbere elena
    • 09/09/2016
    Răspunde

    Produse de patiserie nu cumpar din nici un market pentru ca chiar daca sunt mai ieftine sau mai scumpe tot rele sunt. Am luat plasa si cu cozonacul facut pe comanda la o cofetarie celebra din Iasi. Acum prefer sa-mi fac eu cu manuta mea cand imi este pofta, daca nu-mi reusesc macar ma gandesc ca nu sunt eu priceputa.

  12. Răspunde

    Arata super bine!!

    • Simona
    • 09/09/2016
    Răspunde

    Le poți duce înapoi dacă ai bonul și vei primi banii. Eu nu le-am încercat 🙂

  13. Răspunde

    Eu am luat sunca uscata afumata de la Camara. Am dat gata pachetul cat ai clipi!

    • dumitrescu elena
    • 09/09/2016
    Răspunde

    merita incercat sa le dai inapoi,sa le manance ei ,eu cumpar de la patiserie ,sunt delicioase ,produse proaspete,bune ,desi putin cam scumpe dar manani cu placere,oricum in lidl produsele sunt bune ,nu pot sa bag mana in foc dar nu m/am ars niciodata ,eu sunt fan produse de curatenie si bomboane de la ei

  14. Răspunde

    Nu le-am incercat insa, la fel ca tine, imi plac foarte mult produsele Boromir ♥

  15. Răspunde

    bine ca nu ma dau in vant dupa cornulete 🙂 si bine ca ne-ai spus de ele ca poate as fi luat odata pt musafiri. ca obisnuiesc sa iau dinastea sa am cu ce sa ii servesc 🙂

  16. Răspunde

    Despre Lidl nu stiu ce sa zic, n-am avut neaparat experiente asa negative cu el. Articolul tau imi aduce aminte insa despre o patiserie de pe langa cooperativa unde lucrez eu.

    Printre altele comercializeaza desigur merdenele. Care merdenele costa 2,5 bucata, sunt cam cat un servetel folosit si ca sa gasesti si branza din ele trebuie sa le scuturi asa ca pe o punga cu lichid. E si branza intr-un colt mic, cu tot cu gris. 🙂

    1. Răspunde

      daca vrei iti recomand eu o patiserie care face merdenele cu branza din belsug dar… stricata

  17. Răspunde

    Mie imi plac cele de la Boromir. De la Lidl nu am cumparat si dupa ce am citit articolul nici nu o s-o fac. 🙂

    • stoica claudia
    • 09/09/2016
    Răspunde

    Bine ca am aflat ,ca altadata cand o sa imi cumpar produse de la LIDL SA MA UIT INAINTE LA TERMENUL DE EXPIRARE PANA SA LE PUN IN COS .Eu mai cumpar produse de la lidl ,dar nu am patito pana acum.

    • Cris Tina
    • 10/09/2016
    Răspunde

    Merg rar la Lidl pentru cumparaturi si cand fac lucrul asta cumpar doar fructe si legume. Le intrec cu mult, din punct de vedere calitativ pe cele de la Auchan (numai eu stiu cat avocado de la ei am aruncat la cos). Daca as sta mai aproape de Lidl poate m-as duce mai des (asa cum face soacra mea,ea e tare multumita).Imi pare rau pentru experientele neplacute prin care ai trecut, am si eu parte de asa ceva doar in piata (azi am avut „tupeul” sa imi inlocuiasca rosiile stricate si culmea, am reusit) si in marele Auchan.

    • Bot Geanina
    • 10/09/2016
    Răspunde

    Eu cumpar fregvent de la Lidl, nu am avut astfel de probleme, dar intotdeauna verific data fabricatiei si expirarii, am patit-o in alte magazine!

  18. Arata bine , eu nu prea mananc cornulete dar astea arata foarte bine , nici la Lidl nu prea trec ca e cam departe.

  19. Am avut si eu o experienta asemanatoare in preajma Sarbatorilor de Paste, am comandat de la Mega Image un produs marca „necomestibil” tot la un pret derizoriu. Parerea mea este ca la banii acestia nu poti avea pretentia la oua de gaina doar la praf cu miros de ou.

    • Daniela
    • 10/09/2016
    Răspunde

    Pacat ca pun la vanzare astfel de produse. Mai e si romanesc pe deasupra.

    • Lucica Lazar
    • 10/09/2016
    Răspunde

    Eu fac foarte des cumparaturi de la Lidl…mai ales hainute pentru nepotel.
    Nu am patit niciodata asa ceva….pacat, ca nu avem de aruncat banii….si asa ii castigam greu.

  20. Răspunde

    În zona în care locuiesc se găsesc trei supermarket-uri și dintre toate, cel mai rar ajung la Lidl. Nu știu de ce, dar niciodată nu mi-a plăcut magazinul (îmi lasă impresia de marfă chinezească aruncată la nimereală).
    Daaar există o excepție pentru care merg la Lidl: un fel de rulouri cu cremă de vanilie (și ciocolată). Nu sunt chiar rulouri, nici nu știu cum se numesc, ceva cu Twist..Curl…Vanilla, nu-știu-cum. Îți recomand când mai mergi în Lidl să le cauți. Cred că se găsesc chiar la intrare, pe lângă napolitane. Cât despre cornulețe, eu le-am încercat pe cele de la Boromir și mi s-au părut bunicele 😀

    • Maria Popescu Schinteie
    • 12/09/2016
    Răspunde

    Da, le-am incercat ! Imi plac foarte mult, doar ca ajung mai greu la Lidl pt ca e cam departe de mine , însă cum ajung in mâinile mele nu mai rămâne nimic !

    • Kamy camelia
    • 13/09/2016
    Răspunde

    Nu sunt fan cornulete,dar daca as vrea sa mananc cornulete ,prefer cele facute in casa ,cele cumparate nu.miau placut niciodat,pentru mine sunt fara gust si fara magiun,mai bine zis magiunul e doar scris pe eticheta.bine macar ca ai zis ca nu sunt bune macar asa am sa io zic mamei sa nu cumpere ,ca ea mai are obiceiul sa cumpere cornulete din cand in cand

    • Elena leonte
    • 13/09/2016
    Răspunde

    Noi cumparaturile cel mai des le facem din Lidal. Folosesc de la Camara Noastra smantana de 30%,este minunata,laptele de capra. Prefer sa fac eu in casa din ingrediente cat mai naturale sa pape si fetita.

    • enache nicoleta
    • 17/09/2016
    Răspunde

    eu cumpar mult de la ei, fiind cel mai apropiat supermarket. imi plac saptamanile tematice, pe aceastea din saptamana romaneasca nu le am incercat

    1. Răspunde

      saptamana mea preferata este ca mexicana 😀

  21. Răspunde

    Le-am incercat si eu cu regret (tardiv). Sunt o mizerie!!!!!!!!!!!!

    • Aniela
    • 29/09/2016
    Răspunde

    Eu mai bine fac acasa prajituri decat sa cumpar asa stricaciuni!Ce oribil sa patesti asa ceva!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares