Brățări Shamballa – dincolo de ce se vede – 5 motive pentru care am ales să le port

Cărei femei nu-i plac oare bijuteriile? O luăm ca la ora de logică: eu sunt femeie, deci îmi plac bijuteriile. Atunci, de ce nu le port și de ce nu mă laud cu ele, o să mă întrebați. Am mai spus-o și în alte articole dar o scriu și aici. Eu sunt alergică la metale și nu prea pot purta chiar tot ce îmi place. De pildă, brățări cred că am purtat doar de câteva ori în viața mea. Nu pentru că nu îmi plac și pentru că nu ar exista brățări fără elemente metalice, dar eu îmi doream mai mult. Îmi plac bijuteriile care nu-s doar frumoase, ci au și o poveste a lor, anumite semnificații și chiar puteri magice. Nu-s nebună, chiar sunt brățări în a căror putere cred. În special brățările cu pietre semiprețioase.

De multă vreme poftisem eu la o brățară shamballa. Ba chiar la două. Nu știu multe despre semnificațiile acestor brățări dar știu că, sunt mult mai mult decât simple podoabe. Și, după îndelungi căutări, în cadrul cărora dădeam peste brățări foarte scumpe, realizate din materiale care lasă de dorit și pline de sclipici și chestii care nu îmi plăceau, am găsit în sfârșit ce căutam pe bratari-handmade.ro. Tocmai mi-am comandat 2 brățări de aici și abia aștept să le primesc și să vă povestesc despre ele, să vă arăt poze și să vă spun dacă oamenii se țin de cuvânt atunci când vine vorba de a oferi produse din materiale alese pe sprânceană.

Pe scurt, am ales magazinul acesta pentru că e singurul în care am găsit brățări unicat pe care nu le-am mai găsit în altă parte și pentru că, spre deosebire de alte magazine, care vând produse importate, ei sunt și meșteri. Brățările sunt împletite de ei, dovadă și faptul că le fac pe dimensiunea dorită. Da, am uitat să spun că și ăsta a fost un motiv pentru care nu mi-am cumpărat o brățară shamballa până acum: majoritatea îmi erau mici. Dar, destul despre magazin. Să vă spun de ce am ales să îmi comand și să port brățări shamballa.

1. Sunt foarte frumoase

Nu cred că mă poate contrazice cineva, nu? Brățările shamballa sunt foarte frumoase, genul de bijuterii accesibile și de efect. Cel puțin modelele alese de mine au pietre în culori foarte frumoase, împletituri simple dar frumos realizate manual. Da, prefer întotdeauna lucrurile handmade. Brățările de genul ăsta sporesc întotdeauna frumusețea unei ținute.

2. Sunt purtabile la orice vârstă

Spre deosebire de alte tipuri de brățări, care nu ni se par tocmai potrivite pentru a fi purtate și de o adolescenta, de 12-13 ani, și de o femeie trecută de a doua tinerețe (mă refer aici la brățări mari, cu accente metalice sau cu cine știe ce alte detalii), o brățară shamballa se potrivește perfect oricărei vârste. Este genul de bijuterie de care nu se va lua nici măcar profesoara de matematica. Nu ia ochii, nu deranjează, dar e acolo și îți dă o stare de bine.

3. Pot fi asortate la orice stil și ținută

Nu trebuie să porți neapărat haine elegante ca să poți asorta acest tip de brățară. Ea se mulează perfect atât la o ținută casual (chiar și cu accente sport) și la o ținută specială (de party sau chiar de seară) și la o ținută office. Am văzut multe persoane purtând brățări shamballa chiar la birou.

4. Ne influențează în mod pozitiv starea de spirit

Dincolo de aspectul frumos, stau puterile despre care vorbeam mai devreme. Eu am mai scris despre forța chiar vindecătoare a pietrelor folosite la realizarea bijuteriilor handmade. De exemplu, la această brățară cu onix și aventurin, eu am mare încredere în proprietățile metafizice ale aventurinului. Se potrivește perfect zodiei mele (gemeni) și este cunoscut ca piatră care induce somnul și reduce stresul, aducătoare de noroc, stimul pentru creativitate și scut împotriva anxietății. bratari-shamballa-aventurin-min

5. Sunt talismane norocoase

Și aventurinul este o piatră norocoasă dar ceea ce am aici este o brățară a norocului. Ea combină puterea ochiului de tigru cu cea a cuarțului. Împreună, cele două pietre aduc noroc dar și echilibru, energie, optimism și energie. Cine nu are nevoie de puțin noroc și de o atitudine pozitivă în viață? De ce să nu le invoci purtând astfel de brățări shamballa pentru femei?shamballa-brațara-norocului

La ceastă brățară, pe care am ales-o eu, elementul central este o piatra de cuarț negru inscripționat cu mantra OM-MANI-PADME-HUM, o mantră pentru cei ce caută ințelepciune și compasiune. Dar vom vorbi mai multe despre semnificația și puterile acestei brățări atunci când o voi primi.

Până atunci, aș vrea să îmi povestiți voi dacă purtați sau v-ar plăcea să purtați brățări shamballa, dacă le apreciați strict pentru cum arată sau credeți în puterea lor. Aștept comentariile voastre sincere cu motivele pentru care purtați sau ați purta o astfel de brățară.

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Anda Stanciu
    • 13/09/2016
    Răspunde

    Sunt frumoase amandoua,mie îmi place prima

    • Nicolae Claudia
    • 13/09/2016
    Răspunde

    Cea cu verde imi place mai mult. Da, e foarte frumoasa si chic. Eu nu prea port bratari si sunt convinsa ca daca mi-as lua-o, ar sta undeva printr-un dulap

    • Leonte Elena
    • 13/09/2016
    Răspunde

    Si mie imi plac bratarile facute handmade. Am avut la un moment o colectie destul de impresionanta,dar am renuntat sa le mai port. Daca crezi ca se poate schimba ceva cand le port,probabil ca se schimba.

    • Daniela Dodoi
    • 13/09/2016
    Răspunde

    Am auzit de aceste bratari si stiu ca sunt tare dragute si căutate.Sunt la moda.

    • Rox
    • 13/09/2016
    Răspunde

    Trebuie sa-mi achizitionez si eu un talisman norocos. Pe langa faptul ca e foarte frumos, imi va schimba si starea de spirit…

    • Catalina Dumbrava
    • 13/09/2016
    Răspunde

    Sincer as purta asa ceva, sunt frumusele foc. Sunt cam sceptica in privinta puterilor …..dar never say never!

  1. Ador bratarile Shamballa! Dar doar cele lucrate perfect si cu materiale de calitate. 😀

  2. sunt chiar frumoase, cred ca am si eu una pe acasa. din pacate, nu am obiceiul de a purta bratari. imi place ceasurile mai mult, dar uit mereu si de ele!

    • ghelbere elena
    • 13/09/2016
    Răspunde

    Imi plac bratarile pe care ti le-ai ales dar eu nu cred puterile magice ale unor pietre. Le admir culoarea si frumusetea si da, imi place sa le port.

    • Mariana Vant
    • 13/09/2016
    Răspunde

    Eu ador brataricile astea facute manual….dar nu prea port pt ca nu ies prea des din casa(probleme de sanatate cronice)…
    Am primit de curind doua :una cu turmalina si una cu piatra soarelui specifica zodiei mele ….
    Cred ca voi lua si eu una shamballa…curind

    • stoica claudia
    • 13/09/2016
    Răspunde

    Foarte frumoase aceste bratari ,cu siguranta le-as purta ,poate o sa imi comand si eu

    • Barbalata Mirela
    • 13/09/2016
    Răspunde

    Nu am purtat asa ceva. Nu stiu ce sa zic. Dar imi plac cum arata si imi place sa asortez bijuteriile la tinutele mele

  3. Răspunde

    Nu am o astfel de brățara si pana acum nu mi-am luat una. Arata frumos si iti doresc sa o porți cu placere

  4. Răspunde

    Eu urmeaza sa imi fac o comanda de o astfel de bratara! Abia astep sa o port! 🙂

  5. Răspunde

    Vai, cea din a doua poza imi place maxim! Si s-ar potrivi hainelor pe care le port cel mai des. In plus, faptul ca vorbesti despre ochi de tigru ma duce cu gandul la micile mele tigroaice, motiv pentru care mai mult ca sigur imi voi cumpara o asemenea bratara. 🙂

    • dumittrescu raluca
    • 14/09/2016
    Răspunde

    amandoua sunt interesante,culori calde ,placate,se asorteaza cu majoritatea culorilor ,imi plac

    • Cris Tina
    • 15/09/2016
    Răspunde

    Eu nu port niciun fel de bratara in prezent. Nu ca nu mi-as dori sa port, dar ma gandesc ca n-ar rezist prea mult la mana mea caci are cine sa traga de ele (copilul). In plus, mie si teama sa n-o zgarii pe fata sau sa le bage in gura. Am avut parte de astfel de tentative si mai bine, ma abtin sa port momentan.

  6. Răspunde

    Am si eu una neagra si cred ca e bratara pe care o port cel mai mult dintre toate pe care le am 😀

    • Lamiita Petre
    • 16/09/2016
    Răspunde

    Imi plac din ambele motive, dar daca ar fi sa aleg, prima data as tine seama de simbolistica lor despre care am scris si eu cateva randuri. http://viatainculori.eu/2016/07/stiati-ca/

    • Kamy camelia
    • 16/09/2016
    Răspunde

    In ultima perioada nu ma dau in vant dupa bijuterii,nu stiu de ce dar imi placeau mai mult bijuteriile cand eram mai mica,acum nu prea ma tenteaza.dar imi plac cele alese de tine,foarte dragute ,imi place mult a doua

    • enache nicoleta
    • 17/09/2016
    Răspunde

    chiar imi doresc si eu una!

    • victorita
    • 19/09/2016
    Răspunde

    Îmi plac brățările! Culorile sunt super! Am si eu una maro, e preferata mea, e cea mai purtată din câte am.

    • Tatiana Sorina
    • 27/12/2016
    Răspunde

    Sunt super dragute,au si culori placute. Nu am stiut ca sunt talismane norocoase,am sa imi iau si eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares