Review prima comandă de produse profesionale de pe HNIcosmetice.ro

produse unghii Pierre Rene

Toată lumea vorbește despre cât de bune sunt cosmeticele și produsele de îngrijire profesionale, comparativ cu restul produselor de pe piață. Inclusiv eu le-am lăudat. Până la acel moment, al articolului la care fac referire, folosisem însă doar vopsea o spumă de păr ca produse profesionale. Mi-era clar că sunt produse net superioare celor pe care le folosisem până atunci.

Am tot cerut păreri, în stânga și în dreapta,  încercând să identific produse potrivite pentru nevoile mele. Problema e că toată lumea îmi recomanda mărci la care se face foarte multă reclamă, teribil de scumpe și în care eu nu am mare încredere. Adică să dau 100 de lei pe un șampon și să văd că nu e nici eficient, nu e tocmai ok pentru bugetul familiei. Apoi, tot căutând, am găsit pe un forum din străinătate mai multe relatări despre un șampon special pentru păr gras, numit Fanola.

L-am căutat ca să văd ce preț are și l-am găsit pe hnicosmetice.ro. 32 de lei un șampon de 350 ml. Nu e mult dar tot am stat pe gânduri, vreo două zile, dacă să îl cumpăr sau nu. Într-un final m-am hotărât și am plasat comanda în care am mai adăugat, pe lângă șamponul Fanola, și două produse pentru unghiuțele mele greu încercate de soartă; un tratament reparator pentru unghii și un creion pentru albirea lor, ambele marca Pierre Rene. Comanda a venit în mai puțin de 24 de ore și, astăzi, la mai bine de 3 săptămâni de când am început să le utilizez, cred că sunt în măsură să trag primele concluzii despre produse.

Tratamentul natural reparator pentru unghii Pierre Rene

Eu am mai folosit în trecut un tratament pentru unghii (de la altă firmă) și nu mi s-a părut că ar avea vreun efect. Și acela era cam tot pe acolo ca preț (36 de lei). Am ales să îl încerc și pe cel de la HNIcosmetice.ro pentru că am văzut în descriere că promite nu doar întărirea, ci și regenerarea unghiuțelor. Asta caut și eu, un produs care să întărească și să hrănească unghiile pentru a nu se mai rupe sau despica așa de ușor.

Tratamentul reparator Pierre Rene (îl găsiți aici) vine într-o sticluță de 11 ml. dar cred că produsul ajunge pentru mult timp, în condițiile în care îl aplicăm o dată pe săptămână. Eu l-am aplicat de două ori în prima săptămână și apoi o dată la 7 zile. După cum se vede, în recipient pare un lac verzui. Nu știu de la ce i se trage culoarea din sticluță dar, aplicat, vă asigur că este perfect transparent. Asta îl face utilizabil atât ca lac propriu-zis, cât și ca bază pentru oja preferată. Produsul conține minerale, microelemente, ulei de argan, keratină, și un complex de vitamine.  Mirosul este mai slab ca la alte produse de acest tip. tratament unghii și creion albire

Ce a reușit să facă în 3 săptămâni? Nu pot să spun că am ajuns în punctul în care unghiile nu se mai despică deloc pentru că știți că îmi place să fiu sinceră. Posibil ca, pe măsură ce voi continua să îl folosesc, rezultatele vor fi mai bune și atunci voi reveni cu un update. Momentan, ceea ce am remarcat eu este că unghiile (pe care nu le-am tăiat de două săptămâni), au devenit mai flexibile. Înainte, dacă le loveam de ceva și se îndoiau puțin, practic se spărgeau (nu știu dacă e termenul corect, nu-s expertă în îngrijirea unghiilor, ăla era sentimentul care mă încerca). Plus că, în ultima săptămână, doar două unghii au dat semne că ar încerca să exfolieze de la vârf. Eu zic că suntem pe drumul ce bun.produse unghii hnicosmetice.ro

Creionul pentru albirea unghiilor Pierre Rene

Ador manichiura french dar chiar nu sunt capabilă să mi-o fac singură, așa cum trebuie, și nici nu vreau  să nu aud de saloane de manichiură. Atunci, ce să fac ca să pot purta și eu unghiile date doar cu un lac transparent, fără să fiu nevoită să îmi ascund mâinile, jenată de unghiile mult prea transparente și cu tendințe de îngălbenire? Folosesc creioane pentru albirea unghiilor, acele creioane care se aplică pe sub unghie, dându-i un aspect mult mai plăcut, alb, un contur perfect. unghii

Pentru a folosi creionul trebuie ca unghiile sa fie perfect curate, uscate și degresate. Se umezește puțin vârful creionului și apoi se aplică. prin frecare. pe sub unghie. Unghiile devin din transparente albe, având un aspect mult mai profi. Asta fac cam toate creioanele. Nu vă așteptați la același efect wow ca în cazul manichiurii franțuzești dar aveți în vedere că un astfel de creion este foarte ușor de aplicat. unghii tratament Pierre Rene și creion albire

Ce are în plus creionul Pierre Rene (îl găsiți aici) față de alte produse de același fel? Faptul că este rezistent la apă. N-aș zice că se păstrează intact nu știu câte zile dar, ca să vă faceți o idee, eu îl aplic dimineața și mă spăl destul de de pe mâini (mai ales că am și cățelul care vrea iubit mereu) și seara, după baie, unghiile tot nu au revenit la gradul ridicat de transparență de dinainte de aplicarea creionului.

Șamponul re-echilibrant pentru păr gras Fanola cu proteine din grâu

Special l-am lăsat ultimul. Este produsul de care am fost cel mai încântată, deși nu mă așteptam să facă minuni. De când tot caut un șampon care să degreseze perfect părul fără a usca scalpul! Am părul gras și uneori îl șamponam și de trei ori pentru a-l simți cu adevărat curat. Clăteam la el câte 15 minute (spre disperarea soțului care stătea cu ochii pe apometre) și, la final, tot simțeam că nu e clătit suficient și că nu este atât de degresat pe cât mi-aș dori. În schimb, scalpul îl exasperasem cu experimentele mele (cred că, în decurs de doi ani, am încercat peste 20 de tipuri de șampoane pentru păr gras).

Șamponul Fanola de le HNIcosmetice, ro promite să ajute scalpul să își regăsească echilibrul în materie de secreție de sebum și să curețe foarte bine părul. Se prezintă ca un produs blând, cu efect antiseptic, capabil să redea confortul scalpului și strălucirea părului.

Concluziile mele în privința acestui șampon sunt următoarele:

    • vine ambalat într-o sticlă de plastic opacă (ceea ce știu că e de bine pentru că nu prea e ok ca produsul să intre în contact cu lumina).șampon Fanola reechilibrant sebum
    • primește un minus pentru capacul care nu se închide foarte bine.
    • are o textură fină, cremoasă, cu o densitate medie -nici prea lichidă, ca să îl pierzi printre degete, nici prea cremoasă, ca să fii nevoit să îl diluezi cu apă, deși unii așa susțin că ar fi bine (în cazul oricărui șampon, nu al acestuia în mod special).
    • Culoarea seamănă cu cea a unei oje albe sidefate, albă dar parcă ușor transparentă.
    • mirosul este foarte plăcut (se simte ceva din mirosul unui suc din iarbă de grâu) și este mai intens după baie decât în timpul ei.
    • șamponul face spumă de la prima aplicare față de alte produse care, în contact cu părul meu gras (mai ales dacă trec trei zile fără să îl spăl), nu-s capabile de asemenea performanță. Asta nu înseamnă că mă rezum la o șamponare. Aplic de două ori, fix cantitatea de șampon pe care o vedeți în imagine. De menționat că am părul de lungime medie (puțin peste umeri) și destul de rar, ca să vă faceți o idee despre cât șampon se consumă la o baie. șampon păr gras cu proteine din grâu
    • Spuma rezistă minute bune pe păr. Multe din șampoanele pentru păr gras fac multă spumă dar aceasta dispare, în proporție de 80%, pe măsură ce este lăsată să acționeze pe păr. Șamponul Fanola și-a păstrat spuma mai bine de zece minute.
    • Se clătește super rapid deși, la câtă spumă face, m-aș fi așteptat să nu se dea așa ușor dusă din păr. În mai puțin de două minuțele, am senzația pe care mi-am dorit-o dintotdeauna, cea a unui păr perfect curat. Firul de păr se simte degresat dar scalpul nu este uscat.
    • Părul este mai ușor de descurcat și mai strălucitor. Menționez că nu folosesc măști și nici balsam pentru păr pentru că nu îmi plac, fac părul prea moale și lipsit de volum. Puteți să dați cu pietre în mine, eu asta sunt!
    • Nu aș putea spune dacă firul de păr a devenit mai puternic sau mai gros (nu l-am măsurat 🙂 ) dar pot să spun sigur că pierd mai puțin păr de când pielea capului meu nu se mai simte agresată.
  • Nici ingredientele nu arată rău deloc cu excepția parfumului (care nu știu de ce tip este), dar nu sunt dispusă să îi caut nod în papură având în vedere că îmi face bine. șampon păr gras Fanola

Dacă tratamentul pentru unghii și creionul pentru albirea unghiilor le-am declarat ok, pentru că nu îmi place să laud excesiv, în cazul șamponului nu mă pot abține să nu spun să îl Iubesc. Dacă va continua tot așa, în mod sigur îl voi re-cumpăra. Momentan eu am achiziționat varianta de 350 ml. dar este mai rentabil produsul în varianta recipientului de un 1l., după cum puteți vedea singuri în prețurile de pe această pagină.

Mă declar mulțumită de alegerile mele și de prima mea experiență cu produsele HNIcosmetice.ro. Dacă mă întrebați dacă aș recomanda produsele celei mai bune prietene de-ale mele, da, i-aș recomanda în mod sigur creionul pentru albirea unghiilor și șamponul Fanola, Tratamentul pentru unghii încă nu mi-a oferit rezultate spectaculoase dar am răbdare cu el (abia are trei săptămâni de teste) și promit să revin cu informații despre concluziile finale în ceea ce îl privește.

Etichete: , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

  1. Răspunde

    Imi place aspectul natural al unghiilor tale. De un tratamentul natural reparator pentru unghii am si eu nevoie, mai ales de cand mi-am distrus unghiile cu gelul. M-am ales si cu alergie, mi-am facut si unghiile praf. O sa incerc si eu acest tratament.

    1. Răspunde

      nu-s chiar mandra de unghiile mele dar scopul nu cred ca era sa arat ca mi-am facut manichiura perfecta la salon 😀

  2. Răspunde

    Nici samponul nu e de lasat. Si eu am un par foarte gras, iar cand ma spal pe cap, aud mereu cum mi se atrage atentia ca stau prea mult in baie.

    1. Răspunde

      cred ca ti-am zis si pe facebook, daca vrei iti pun intr-un recipient micut si iti trimit sa vezi cum e 😀

    • Daniela Dodoi
    • 16/08/2016
    Răspunde

    Un creion pt unghii as opta si eu,sunt deschisa la lucruri noi.

  3. Produse foarte interesante si mai ales produse care fac ceea ce promit. Voi studia siteul cu atentie sa vad cam ce m-ar mai tenta. Un creion din acesta, sigur. Pentru par as avea nevoie de ceva contra caderii lui si eventual pentru volum.

    • ghelbere elena
    • 17/08/2016
    Răspunde

    Pentru unghii nu am nevoie de tratament pentru ca sunt sanatoase, viguroase dar samponul ma incanta mult de tot. Cu siguranta il voi cumpara pentru ca stopeaza caderea parului.

    • Barbalata Mirela
    • 17/08/2016
    Răspunde

    De acord cu tine: sa dai o groaza de bani pe un produs si sa nu iti priasca, nasol 🙁 . Eu sunt patita.
    Ma bucur ca esti multumita de produse.

    • Nicolae Claudia
    • 17/08/2016
    Răspunde

    Samponul imi face si mie cu ochiul. Dupa ce termin samponul cu lapte de capra, poate il testez si eu..sa vad cum se intelege cu parul meu

    • dumitrescu elena
    • 17/08/2016
    Răspunde

    samponul l/as incerca si eu ,am un par gras si imi cam pica ,deci cred ca ar merge incercat

    • Gheorghe Madalina Georgiana
    • 17/08/2016
    Răspunde

    Îmi place tratamentul pentru unghii. La par chiar nu îmi mai trebuie ca acum trei săptămâni m-am tuns scurt

    • Catalina Sora
    • 17/08/2016
    Răspunde

    Eu chiar am nevoie de un tratament pentru unghii caci mereu mi se rup.Si nici samponului nu as zice nu caci imi cade parul tot intr-o veselie.

  4. Unghiile se vad foarte frumos, de mult nu am mai incercat un creion alb pentru unghii. Ai vazut insa la mine pe blog cam ce nebunie e pe unghiile mele, in general 😀

  5. Răspunde

    De sampon ai scris si pe facebook, imi aduc aminte ca am vazut acolo o postare.
    Cu unghiile si eu am probleme. Mi se exfoliaza destul de rau, din cauza ca am avut gel pe unghii cativa ani. Insa acum incerc tot felul de tratamente. Cred ca urmatorul pe lista este cel pe care l-ai recomandat tu. Multumesc! :*

  6. Răspunde

    Imi plac produsele profesionale. Am impresia ca acestea ofera o atentie mai buna si o ingrijire mai speciala a unghiilor sau a parului. Produsele tip drug store nu sunt atat de eficiente precum astea.

    • Hacman Mariana
    • 18/08/2016
    Răspunde

    Acum ai parte de o manichiura minunata!! De un creion de unghii profesional as avea si eu nevoie…in privinta samponului astept vesti de la tine….

  7. pentru unghii as avea nevoie de ceva care sa faca minuni. le am varza dupa experienta cu gel si se rup imediat cum cresc cate 1mm. ce spui tu despre sampon nu suna rau deloc. si eu am un par al naibii de prost – rar, gras, se incurca, fara volum… daca n-as folosi balsam, l-as rupe de tot. daca folosesc balsam, nu am volum deloc… cum o dau n-o nimeresc!

    1. Răspunde

      cu balsamul fix aceeasi problema o am si eu si am renuntat de tot la el. Nu imi place ca, nici macar o zi dupa baie, sa nu am si eu ceva volum in plete.

  8. Răspunde

    Natural, fin si elegant, o manichiura perfecta. Abia asteptam sa vad cum e creionul, vreau si eu unul acum :))

  9. Samponul are un pret accesibil. Cred ca o sa-l incerc si eu pe viitor!

    • stoica claudia
    • 28/08/2016
    Răspunde

    Si eu am parul gras ,ma tenteaza samponul sa il incerc!

  10. Răspunde

    Interesante produse. O sa ma uit si eu pe site.

    • HOSSU CLAUDIA
    • 08/09/2016
    Răspunde

    Șamponul Fanola de le HNIcosmetice foarte interesant mai ales ca miroase frumos descurca parul si il face stralucitorsi frumos si matasos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares