Pe ce produse MustaeV am pus ochii

Mustaev este o firmă de cosmetice profesionale coreene. Firma a fost înființată în 2009, dar linia de cosmetice există de peste 60 de ani. Nu auzisem de această firmă până acum câteva săptămâni. Apoi am citit un review la un produs de-al lor, pe un blog al unei fete în care am mare încredere. Am intrat și eu pe site-ul celor de la MustaeV USA și am ochit câteva produse care mi-ar fi de mare folos. Nu că aș spera să mă transform peste noapte într-o prințesă, ci pentru că uneori fardurile, mai ales dacă sunt de calitate și sunt aplicate corect, ne dau mai multă încredere în noi, ne fac să privim lumea altfel. Le-am trimis chiar și un mail, știind că au un program pentru bloggeri dar, momentan, am rămas cu promisiunea de a fi contactată când vor începe o nouă rundă de colaborări.

Apoi am găsit acest concurs pe blogul Not another beauty blog. Concursul se adresează bloggerilor și astăzi este ultima de participare. Premiul oferit constă în trei produse de make-up Mustaev – două pudre pentru contouring și un blush roz. La drept vorbind, cu pudrele nu știu dacă aș reuși să fac ceva pentru că ai nevoie de tehnică pentru un contouring de calitate. În schimb, blush-ul ăla chiar mi-ar fi util.

Vă întrebați, poate, ce au așa de special genul ăsta de produse profesionale. În primul rând vorbim de compuși de o calitate mai bună decât cei din produsele normale (asta traducându-se reducerea efectelor negative ale machiajului asupra tenului), apoi de modul în care arată o față machiată cu astfel de produse (aspect mult mai natural) și, nu în ultimul rând, ne referim la rezistența unui machiaj de acest tip (sunt produse care se fixează bine și rezistă chiar și o zi întreagă).

În afară de blush-ul despre care scriam mai sus, mai am câteva produse MustaeV pe care mi le-aș dori. Aștept o reducere mai consistentă (doar știți că sunt destul de zgârcită) și o să dau iama la shopping. Știu că nu ar trebui să mă zgârcesc când vine vorba de produse pentru fața mea dar asta sunt și, după cum spune o vorbă, alta mama nu mai face.

Nu mă machiez niciodată mult dar, având destule imperfecțiuni, tenul meu are mereu nevoie de fond de ten. Prin urmare, nu am poftit la multe produse, ci doar la trei: o bază, un fond de ten și o mascara.

Baza pentru machiaj – Lustrous Cream Base

Abia de vreun an am aflat și eu care este treaba cu aceste baze pentru make-up. Înainte aplicam fondul de ten direct pe față. Evident că am simțit diferențele din prima zi de utilizare a bazei. Aceasta hidratează pielea într-un mod în care nici un alt produs nu reușește să o facă. În plus. conferă o anumită luminozitate plăcută tenului și ajută la o mai bună fixare a fondului de ten.  Asta înseamnă piele mai sănătoasă, aspect mai natural, acoperire mai bună și rezistență sporită. De ce vreau baza pentru machiaj de la MustaeV? Pentru că a tot lăudat-o Paula Sosoi și am învățat să am încredere în recomandările ei după ce a reușit să mă facă să mă îndrăgostesc de ceaiul verde. baza machiaj

Fondul de ten Skinny Tint Foundation

Fără el nu trăiesc. Împușcați-mă, dacă vreți, dar nu renunț la el! Am pus ochii pe un fond de ten lichid hidratant, Skinny Tint, nuanța Bright Beige. Are recipient pe gustul meu, cu pompiță, are nuanța perfectă pentru tenul meu și promite o acoperire medie (am verificat mai multe opinii de pe forumurile din afară și pare a face ceea ce promite). Singurul meu regret este că nu l-am descoperit mai devreme, ca să-l fi avut pe timp de vară și să fi putut beneficia de proprietățile sale hidratante. fond de ten hidratant

Mascara pentru volum – Maxi Volume Mascara

Nu folosesc des rimelul dar, atunci când îl folosesc, îmi place să fie unul de calitate. Mizând tot pe părerile găsite pe forumuri, tind să cred că fondul de ten Maxi Volume de la MustaeV este mai mult decât bun. Am văzut că multe tipe îl comparau cu rimeluri de două ori mai scumpe și îl preferau pe acesta. Nu mă aștept să îmi facă gene stufoase și cu un centimetru mai lungi (cum se întâmplă în reclamele de la TV) dar sper să îmi ofere gene cu volum fără a le încărca prea mult. mascara volum Mustaev

Pentru mine un machiaj realizat cu trei produse este suficient. Nu simt nevoia de mai mult, așa că scap fără prea mare gaură în buget. Știu că par produse scumpe dar, atunci când vine vorba de produse de makeup, credeți-mă că prețul chiar face diferența, mai ales că vorbim despre produse profesionale.

Voi ce produse de make-up folosiți cel mai des?

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Anda Stanciu
    • 02/08/2016
    Răspunde

    Mulțumim de recomandare.eu deobicei folosesc fond de ten,rimel si un luciu de buze

    1. Răspunde

      Minimalist dar eficient 🙂

    • Aida Dolce
    • 02/08/2016
    Răspunde

    Eu mi am luat o crema cu SPF de la Bioderma,cu fond de ten si sunt f incantata de ea

    1. Răspunde

      Probabil ca tu ai nevoie doar de uniformizarea culorii. Eu vreau acoperire mai mare.

    • Barbalata Mirela
    • 02/08/2016
    Răspunde

    Nu am auzit de firma aceasta. Noroc cu tine 🙂 .
    Daca folosesti ceva din gama iti astept impresiile.

    1. Răspunde

      Cu siguranta voi scrie despre ele, indiferent daca imi plac sau nu.

  1. Răspunde

    Eu chiar am nevoie de un fond de ten bun. Ma voi uita foarte atent, la produse. Seara faina, Cristina!

    1. Răspunde

      Voi reveni cu review dupa ce mi-l voi fi cumparat. Seara frumoasa, Adriana!

    • Claudia Mt
    • 02/08/2016
    Răspunde

    Nu stiam de acesta firma noroc cu tine mai aflu si eu numai ca nu prea folosesc fondul de ten

    1. Răspunde

      au multe alte tipuri de cosmetice.

  2. Răspunde

    Am auzit/citit si eu despre produsele lor, doar cuvinte de lauda. Deocamdata eu folosesc produse mass market dar nu exclud posibilitatea de a investii intr-un fond de ten bun, pentru ca sunt in cautarea fondului de ten, perfect!

    1. Răspunde

      Miki, daca nu iti pun probleme deosebite, poti miza linistita mai departe si pe acelea. Eu am un ten mai pretentios.

    • Rox
    • 03/08/2016
    Răspunde

    Si pentru mine este suficient. De multe ori, „uit” sa aplic mascara. O crema, un fond de ten si un balsam de buze sunt produsele ce-mi asigura „machiajul” de care am nevoie.

    1. Răspunde

      simplu si rapid, asa face orice femeie normala 🙂

    • Amy
    • 03/08/2016
    Răspunde

    Si eu tot putine produse folosesc. Pe langa cele mentionate de tine, eu completez lista cu blush si ruj. Simplu si rapid, in 5 minute sunt gata! 😀

    1. Răspunde

      am vazut mai multe poze cu tine pe blog si imi place mult ca iti pui in valoare frumusetea naturala. Sunt unele fete foarte dragute dar strica totul cu machiaje prea stridente.

  3. Eu am incercat fondul de ten, am avut doua mostre de la Paola. E super, se aseaza bine si are si nuante deschise.

    1. Răspunde

      multumesc pentru opinie :*

    • Nicolae claudia
    • 03/08/2016
    Răspunde

    Da, nu am auzit de aceasta firma, dar nu ma bat dupa fond de ten, pentru ca il folosesc rar.

    1. Răspunde

      te invidiez pentru ca iti poti lasa pielea sa respire in voie

    • Nicolae claudia
    • 03/08/2016
    Răspunde

    Oricum, asteptam pareri dupa ce le incerci.

    1. Răspunde

      promit sa scriu despre ele

  4. Răspunde

    I-am scris si Ioanei, ca nu stiu exact motivul, dar numele acestui brand nu ma inspira deloc sa il cumpar. Suna in capul meu a orice altceva in afara de cosmetice :))) Am tot citit despre ele reviewuri bune, dar blocaj total.

    1. Răspunde

      de data asta nu imi pot da cu parerea pentru ca nu am testat nimic de la ei. Prima data, cand am vazut un link ”usa”, am crezut ca sunt produse in America. Apoi am aflat ca sunt made in Asia și mi-a mai pierit elanul. Pe forumuri parerile sunt bune in general si Paola chiar mi-a vorbit (intre 2 urechi) despre minunile pe care le face baza aia de machiaj. Mai mult nu stiu 😀

    • Daniela Dodoi
    • 03/08/2016
    Răspunde

    Fond de ten rezistent la canicula exista? Si culmea sunt „dependenta” de el.

    1. Răspunde

      de rezistat rezista multe dar de transpiratie si de efectul de sera nu prea ai cum sa scapi

    • dumitrescu elena
    • 06/08/2016
    Răspunde

    eu una nu folosesc fond de ten decat atunci cand merg la vrea petrecere ,in general gloss,rimel si creion de ochi ,pentru mine este suficient si rapid

    1. Răspunde

      poate si pentru ca ai tenul ok si nu ai nevoie de el.

    • ghelbere elena
    • 06/08/2016
    Răspunde

    Ruj nu ti-ai ales? Toate produsele alese sunt foarte bune.

    1. Răspunde

      nu prea folosesc ruj, mai mult gloss

    • Hacman Mariana
    • 26/08/2016
    Răspunde

    Produse minunate!Nu ai cum sa gresesti daca alegi asemenea produse!Eu folosesc atat fond de ten cat si ruj,rimel… bine nu exagerez,nu le folosesc zilnic dar cel putin de 2 ori pe saptamana)))nu prea putem trai fara aceste produse in ziua de azi)))

    • HOSSU CLAUDIA
    • 15/09/2016
    Răspunde

    Fondul de ten Skinny Tint Foundation fondul de ten este ideal pentru ca rezista mult rujul glossul si rimelul de calitate ma ajuta sa am un machiaj de vis?

    • Magda Denise
    • 30/09/2016
    Răspunde

    Fondul de ten, pudra (mai ales vara), rimelul si rujul. Produsele de mai sus nu le-am incercat, dar toate suna bine. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares