De ce mă bate gândul să mă înscriu ca reprezentant Oriflame?

In ultimile zile, tot mai multe bloggerițe mă ispitesc cu ale lor postări despre diferite produse Oriflame. Mi-am adus aminte de primele mele farduri, cumpărate prin clasa a 11-a, de la Oriflame, de fondul de ten care îmi plăcea foarte mult, tot de la ei, Giordani Gold, și de gama de produse de îngrijire Milk&Honey, fără de care nu stăteam nici eu nici mama. De ce am renunțat la ele? Nu pentru că nu ne-au mai plăcut. Nu ne dezamăgiseră niciodată ba, dimpotrivă, eram foarte mulțumite de raportul calitate preț. Brusc n-am mai avut de unde le procura pentru că tipa care se ocupa de așa ceva s-a mutat. Până să găsim o altă cunoștință care să fie reprezentant Oriflame, am trecut la alte produse și uite așa am uitat de Oriflame.

Acum tipele astea mi-au adus aminte de produsele care îmi plăceau. Brusc mi-a venit poftă de o cremă de corp cu lapte și miere și de atingerea tandră a fondului de ten Giordani. Printre puținele mele prietene nici una nu e reprezentant la această firmă. Mi-a venit ideea să comand produsele online. Apoi, dintr-o dată, mi s-a luminat mintea. Păi, dacă prin jurul meu nu există nici un reprezentant Oriflame, nu ar fi cazul să devin eu unul?

avantaje reprezentant oriflame
sursa foto ro.oriflame.com

Cititorii fideli probabil că știu că am mai avut o tentativă de acest gen și am renunțat. De ce acum ar fi altfel? Pentru că am cântărit bine situația și am descoperit mai multe avantaje pe care mi le poate aduce aceasta activitate part-time. Știam că se pot face și bani din asta dar nu prea înțelegeam cum. Apoi am intrat pe această pagină și am înțeles exact cum stă treaba. Vă spun și eu, pe scurt, dar găsiți acolo mai multe detalii despre ce avantaje ai după ce devii reprezentant Oriflame:

  • ai reduceri la comenzi. Nu înseamnă că trebuie să faci comenzi de sute de lei. Ai discount 23% la comandă minimă de 70 de lei. Ce înseamnă asta? Că, și dacă îți cumperi produse doar pentru tine și 2-3 prietene, tot ieși sau ieșiți în avantaj.
  • dacă ai un grup mai mare de prieteni sau cunoștințe, e și mai bine. Nu câștigi doar diferența dintre prețul de catalog și prețul special pentru reprezentanți, ci vei primi și o serie de bonusuri motivaționale.Mi se pare foarte simplu să folosești mediul online pentru a-ți crea propria echipă de succes.
  • înscrierea este gratuită și se poate face online în doar 2-3 minute. Nu e ca la alte firme, să ți se ceară o taxă de înscriere sau să fii obligat să cumperi un kit starter. După ce te înscrii, vei primi catalogul gratuit și vei putea începe să comanzi produsele cu preț redus. Vezi aici ce date sunt necesare pentru înscrierea ca reprezentant Oriflame!
  • pe lângă reducerile standard, mai există bonusul de Bun Venit care îți permite să cumperi produse la preț special. Cu adevărat special. De pildă, cei care se înscriu în timpul campaniei curente, beneficiază de un parfum la alegere (dintre Eclat Femme, Giordani White Gold, Glacier sau Men’s Collection Dark Wood) la doar 10 lei în loc de prețul standard de 70-80 de lei. Detalii găsiți pe același site recomandat mai sus.
  • au și program de loialitate. Voi merge tot pe exemplul campaniei curente la care, cei care sunt reprezentanți cu o anumită vechime și au acumulat comenzi lunare cu valoare mai mare de 150 sau 350 de lei, pot primi alte produse la preț special (un portofel la doar 7 lei sau un super ceas la doar 14 lei).

Mie mi se pare mai mult decât ok pentru că, și dacă nu voi reuși să vând altora produsele, tot am reducere destul de mare la produsele pentru consum propriu. 23% e un discount de luat în seamă, nu? Dar mi-e greu să cred că nu vor fi și alții dornici să cumpere produse de la Oriflame și să obțin chiar și un câștig din treaba asta. În definitiv, au un catalog destul de bogat cu produse de tot de felul atât pentru femei cât și pentru bărbați.

Voi ce mă sfătuiți să fac? Să mă înscriu sau să cumpăr de pe net la preț întreg?

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • stoica claudia
    • 30/08/2016
    Răspunde

    Asa e ,imi plac si mie produsele Oriflame

    • Amy
    • 30/08/2016
    Răspunde

    Am fost si eu reprezentant Avon si toti banii pe care ii faceam din comsioane, ii cheltuiam pe produse. 😀 Uneori imi cumpara multe chestii de care nu aveam mare nevoie si nici nu ajungeam sa le folosesc, asa ca le pasam mamei sau prietenelor mele.

    • Nicolae Claudia
    • 30/08/2016
    Răspunde

    E o activitate care necesita putin timp..dar merita incercat. Eu am fost la o discutie la sediu Oriflame de la Unirii, in care mi s-au prezentat avantajele de a deveni reprezentatnt, dar pe mine una nu ma atrage.

    • ghelbere elena
    • 30/08/2016
    Răspunde

    Te cred ca sunt avantaje dar sunt si dezavantaje si unul dintre ele este acela ca trebuie sa-ti faci un grup de cliente care sa cumpere aceste produse.Ca agent vanzari produse Avon sau Oriflame esti un fel de vanzator ambulant. Iarta-ma daca gresesc dar asa cred eu. Stiu ca cele care au vanzari mari primesc si excursii gratuite, deci ti-am dat si un avantaj.

    • Tatiana Sorina
    • 30/08/2016
    Răspunde

    Eu una draga mea nu m-as incurca,iti trebuie prieteni multi,rude ….etc. Am avut o prietena buna care era reprezentant si tot timpul era suparata,ba nu primea banii,ba trebuia sa dea de la ea,cand nu-s facea suma de bani de trebuia sa ii vireze prin banca.Deci….iti trebuie multa rabdare,prieteni fideli si bineinteles timp.

    • Valeria Chertes
    • 30/08/2016
    Răspunde

    Iti trebuie muuuulta rabdare cu toata lumea, timp, nervi. Cunosc si eu pe cineva, nu mult a durat si a renuntat. Depinde de tine.

    • dumitrescu elena
    • 30/08/2016
    Răspunde

    iti trebuie rabdare ,indrazneala ,curaj ,eu una nu sunt pentru asa ,,afacere,,desi mi/ar place ,este o ativitate placuta ,frumoasa din care faci si un banut

  1. Răspunde

    Dacă îți vine să crezi, am fost și eu reprezentant, pentru circa o lună jumătate. Am și făcut ceva bani pe atunci, că mă duceam prin căminele de fete cu catalogul de produse. 😀

  2. Răspunde

    Nici eu nu m-as lega la cap…

    • ionela bortofleac
    • 30/08/2016
    Răspunde

    Daca folositi produse Oriflame, merita pentru ca le cumperi la un pret redus, daca lucrati intr-un domeniu in care mai aveti si cateva colege interesate iar e ok, nu-i obligatoriu sa plasati lunar comenzi. Am fost si eu reprezentant, pana in 200 de lei faceam comenzi. Acum m-a sunat o dna sa revin dar nu prea mai folosesc produsele, am trecut la nivea cumpar online de pe emag, foloseam geluri de dus, cutiuta cu minuni, parfumuri, gel dd ras, deodorante , creme de corp, fond de ten ,ruj.
    Citind articolul aproape ca m-ai convins si pe mine, la recrutare in primele 3 luni primesti cadouri,daca faci de o anumita valoare,oricum se apropie sarbatorile si msi faci cate-un cadou la persoanele dragi

  3. eu am fost reprezentant avon, dar tin minte si acum ce greu era sa strang comenzi, sa intreb pe toata lumea, sa ma rog de ei, sa le dau catalogul, sa ma chinui cu banii… nu era rau de tot, primeam cadouri, aveam si discount, reuseam sa strang pana la 700 lei uneori (de sarbatori), dar in rest nu depaseam 350-400. e destul de multa bataie de cap. daca ai un colectiv mare – cum e la confectii…e altceva

    • Gutu Adriana Maria
    • 31/08/2016
    Răspunde

    eu am fost o lunga perioada de timp la Avon!nu am reusit sa strang niciun banut,insa mi-am luat foarte multe produse reduse sau gratis!incearca si tu..banuiesc ca si la oriflame este cam aceeasi procedura

  4. Răspunde

    Eu zic ca merita macar sa incerci. Plus ca, pe langa produsele pe care le foloseam candva si pe care le iubim si in prezent, cazul produselor Giordani si Milk&Honey, au mai aparut si altele la fel de interesante. Mie imi pare rau ca n-am apucat sa incerc gloss-urile alea super mate :D. Eu zic ca e o experienta frumoasa, cu atat mai mult daca nu ai niciun reprezentant Oriflame prin preajma.

    • Cristina
    • 31/08/2016
    Răspunde

    Si mie imi place Milk&Honey si cateva parfumuri.

    • Barbalata Mirela
    • 31/08/2016
    Răspunde

    Personal nu ma atrage ideea 🙂 . Nu ma reprezinta 🙂

    • Ciocoiu Nicoleta
    • 02/09/2016
    Răspunde

    Daca ai devenit deja reprezentant oriflame trimiteni un catalog.am fost la avon si aveam obligatoriu o suma minima de strâns ca sa pot ramane in continuare .ma încântat la inceput apoi am lasat balta totul .de la oriflame ma tentează acea ustensila de a extras comedoanele……

  5. Sa ne spui daca ai devenit reprezentant Oriflame si daca da cum merge!

    • Szabo Ionela
    • 13/03/2017
    Răspunde

    Si eu sunt reprezentanta Oriflame. De multe ori am reusit sa fac comenzi si sa imi iau produsele pentru mine pe gratis. Am reusit sa fac si bani. Sunt multumita si daca imi iese sa imi iau produsele pentru mine pe gratis.

    • Vitan adriana.
    • 25/01/2018
    Răspunde

    Buna ma numesc vitan adriana si vreau sa devin reprezentant oriflam

    1. aveti in articol un link si gasiti acolo mai multe informatii.

    • Boiasu Ionut
    • 22/04/2019
    Răspunde

    Vad multe persoane aici care se plang ca, ca si reprezentant, nu o sa ma adresez doar pentru Oriflame, trebuie sa vinzi produse, sa alergi, sa fii vanzator ambulant. Fac tipul acesta de afaceri de 9 ani si am facut mult mai multi bani decat as fi putut sa-i fac la un job (apropo am si un job destul de bine platit, dar comisioanele din aceste colaborari au depasit cu mult salariul…). Apropo, sunt si barbat, deci presupunem ca ar trebui sa-mi fie mult mai greu sa atrag persoane pe partea de cosmetice….nu, castigurile nu se obtin prin vanzari (cu toate ca peste 95% asta fac), castigurile se obtin doar aratand persoanelor care vor sa cumpere pentru ele ca si le pot lua produsele cu reducere sau ca pot castiga banuti vanzand produse ( si da, am zeci de membri ai echipei care vand lunar peste 1000 lei). Partea frumoasa, ca si pont, e ca lucrurile acestea se pot face online..si un bun exemplu este pentru bloggerite 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares