Cel mai potrivit cadou pentru bărbații pasionați de meșterit

E greu să găsești un cadou pentru bărbații de genul ăsta. De fiecare dată, de zece ani încoace, m-am dat de ceasul morții să îi cumpăr lucruri care mai de care mai de firmă și mai frumoase. Ba un parfum scump de la Jean Paul Gaultier, ba un portofel de fițe de la Tommy Hilfiger sau o pereche de adidași originali. Le-a apreciat, nu zic că nu, dar nu s-a bucurat cum m-aș fi bucurat eu să primesc așa ceva. Niciodată n-a fost așa încântat, cum îl văd atunci când găsește noutăți prin raioanele de scule și unelte.

Soțul meu e genul care toată ziua face și desface câte ceva. Nici nu termină bine un proiect, că deja îi vine altă idee. Se pricepe la toate și, când zic asta, nu încerc să fac mișto. Chiar se pricepe. El a ridicat casa. El a zugrăvit-o. El și-a făcut biroul. El a retapițat canapeaua. Știu că multe neveste vor fi invidioase când vor citi aceste rânduri. Rar femei așa norocoase ca mine, să aibă soți care, nu doar că schimbă un bec sau bat un cui fără să li se ceară, dar sunt capabili ca, pornind de la un simplu bec ars, să schimbe jumătate din instalație fără să îi împingă cineva de la spate

Anul ăsta mi-am făcut bine temele am ales cadoul perfect pentru soțul meu, atât de implicat în tot ceea ce înseamnă meșterit. Mă gândisem inițial la o bormașină electrică, știind că pe cea veche o stricase. De fapt, chiar mă interesasem de prețuri și mărci bune de scule electrice dar n-am mai apucat să dau comanda pentru că priceputul meu a reușit să-și repare singur vechea bormașină. Apoi, într-o seară, l-am auzit discutând la telefon cu un coleg de serviciu care tocmai plecase în deplasare și luase nu știu ce trusă de scule auto cu el (deși nu avea nevoie de ea), făcându-i lui viața grea la muncă.

Soțul meu muncește în industria auto, ca electrician. Se ocupă de tot ce ține de parte de electrică pe mașinile de pompieri. Așa mi-a venit ideea să comand o trusă profesională cu unelte care să-i fie de folos și la muncă și acasă. M-am gândit eu că ar fi o idee bună de cadou pentru un tip ca el, mereu gata să facă sau să desfacă ceva. Îl auzisem, în mai multe rânduri, cerșind, în stânga sau în drepta, o cheie de 10 sau una de 8, nu știu ce tip de clește sau de tubulară. Voiam o trusă completă, un set care chiar să reușească să îl lase cu gura căscată. Găsisem prin supermarket ceva dar nu mi-a plăcut trusa (cutia în sine) și era și foarte scumpă. Norocul meu că am găsit o reducere de 20% la o trusă profesională auto cu 139 de piese, frumos așezate într-o geantă metalică demnă de un James Bond al șuruburilor și piulițelor auto. cadou trusa unelte auto

Arată ca un seif, nu? Aproape că se și închide ca unul. Și conținutul este destul de valoros pentru un bărbat pasionat de meșterit. Mi s-a confirmat asta în ziua în care domnul D. și-a primit mărețul cadou. Ce parfumuri? Ce haine? Ce încălțăminte? La nimic n-a sărit în sus, de fericire, cum a sărit când a văzut trusa de scule. După asemenea reacție, mi-e clar către ce tip de cadou trebuie să mă orientez la anul de ziua lui.

Vă sfătuiesc și pe voi ca, dacă vreți cel mai potrivit cadou pentru un bărbat de genul meșterul casei, să mizați pe astfel de scule și unelte de care știți că ar avea nevoie. Dacă îi place să lucreze cu lemnul, o idee bună ar fi o rindea sau un ferăstrău. Dacă e pasionat de mașini, o trusă de chei, de șurubelnițe, o pompă de picior sau un cric profesional sigur îl vor bucura. Alegeți scule sau unelte și o să îi vedeți mai fericiți ca niciodată! Aveți grijă însă să îi și lăsați să le folosească, să nu fiți geloase pe activitățile lor, altfel e ca și cum i-ai cumpăra unui copil o jucărie și nu l-ai lăsa să se joace cu ea!

Etichete:

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • ghelbere elena
    • 25/06/2016
    Răspunde

    Te cred ca s-a bucurat ca un copil care a primit jucaria mult dorita. Noi nu ne bucuram cand primim ceva ce ne-am dorit enorm?

    • Barbalata Mirela
    • 25/06/2016
    Răspunde

    Si eu i am luat sotului meu, acum vreo 3 ani, cadou o trusa de scule 🙂
    Am vrut sa fie o surpriza, cadou de Mos Craciun.
    Cred ca orice barbat ar trebui sa aiba asa ceva in casa 🙂

    • Tatiana Sorina
    • 25/06/2016
    Răspunde

    Perfect! Ar merge si un flex sau o bormasina,eu cred ca sotul meu ar fi cel mai fericit!

  1. Răspunde

    O fi un cadou ideal pentru bărbați,dar la cât de mult îmi place să-mi bag nasul și să meșteresc,nu mi-ar strica și mie o astfel de trusă de scule.Unde e de îșurubat, de demontat, eu sunt prezentă. Cred că mi-am greșit meseria dragă Cristina.

    • dumitrescu elena
    • 26/06/2016
    Răspunde

    pentru cineva priceput si pasionat este perfect ,poate chiar este cadoul perfect ,dar nu toti sunt asa ,este bine sa cumparam ca si cadou eva de care stim ca se va bucura persoana in cauza

    • stoica claudia
    • 26/06/2016
    Răspunde

    Superrr ideee si sotului mei ii place sa stranga multe scule ,este un cadou minunat de Craciun

    • Daniela Dodoi
    • 26/06/2016
    Răspunde

    Cam prea multe cadouri de genul…ba nu are cheia tubulara,cumpara…ba nu are cheie de 13 ,cumpara…etc

  2. Mi-ai dat idee buna. O sa ma interesez de o masina pentru taiat faianta.

    • Lamiita P
    • 27/06/2016
    Răspunde

    Ehhh…. EL le avea pe toate, nu m-ai crezut :))) La un moment dat imi venise ideea sa-i fac si eu cadou o astfel de trusa dar a fost prea scumpa 😀

  3. Răspunde

    Cred ca depinde si de barbat. Sotul meu, de exemplu, poate avea orice scula isi doreste, caci tatal sau a umplut casa de diverse. Nu vrea sa bata un cui. Prefera sa plateasca oameni cand e nevoie. La polul opus este copilul meu, care isi cumpara la fiecare salariu ba o bormasina, ba un pistol de lipit… :)))

  4. Răspunde

    Pana si mie imi place trusa asta de scule! 😀 Eu am una improvizata de mine. Adica am cumparat separat continutul, iar cutia este de la un set de parfumuri :))
    Chiar arata super bine cea pe care ai cumparat-o pentru sotul tau.

    • Cristina
    • 28/06/2016
    Răspunde

    Nu ma pricep la chestiile de mesterit, asa ca nu stiu ce sa cumpar pentru ei. Eu in general scap ieftin cu o hainuta pe care eventual si-o alege el si/sau un parfum.

    • Rox
    • 29/06/2016
    Răspunde

    Cred ca ar fi cel mai fericit daca i-as lua un asemenea cadou. In ultima vreme, a tot imprumutat anumite scule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares