3 pași simpli pentru a găsi cele mai ieftine piese auto de la dezmembrări

dezmembrări

Dacă ai ajuns să citești acest articol, este clar că ești în căutare de cel puțin o piesă auto pentru mașina ta. Nu contează ce problemă ai, nu contează ce marcă de mașină ai, eu știu care este cea mai simplă și rapidă cale de a găsi piesele pentru mașină. la cel mai mic preț. Șoferii s-au prins de multă vreme că cele mai bune prețuri le găsesc la centrele de dezmembrări. Problema este că e greu să alergi prin tot orașul sau prin trei comune, căutând un buton de ușă pentru un Hyundai, o bară pentru Logan, o aripă de Fiat Doblo sau un far pentru un Seat Ibiza.

Ce soluție îți propun astăzi? Bursa de piese auto online, numită Dezmembraripenet,ro. Probabil că ați mai găsit și prin alte părți anunțuri de vânzări piese auto provenite de la mașini dezmembrate și o să fiți tentați să închideți pagina. Nu vă grăbiți pentru că pe acest site lucrurile sunt putin diferite și o să vedeți că prin intermediul său nu aveți doar șansa de a găsi piesa necesară printre cele puse la vânzare, dar chiar puteți trimite cerere pentru o piesă care nu este listată. Ba chiar o puteți obține la un preț mai mic decât v-ați imaginat. Cum? Prin cei 3 pași simpli despre care vorbeam.

Pasul 1 – Intri pe www.dezmembraripenet.ro și cauți piesa

Indiferent că tocmai ai venit de la service cu o factura proformă cu piese a căror valoare depășește bugetul tău pe o lună, că tocmai ai lovit mașina și trebuie să înlocuiești urgent bara din față sau un stop, că ești un mare mecanic care toată ziua face și desface la mașinile prietenilor, primul pas este să intri pe site-ul ăsta și să vezi dacă cineva are la vânzare piesele de care ai nevoie. Sunt peste 4900 de produse la vânzare. Găsești piese auto pentru orice mașină în doar 2-3 minute.

Piesele sunt structurate pe categorii. Dacă ai nevoie de ceva pentru sistemul de frânare sau pentru cel electric, mergi direct la categoria respectivă. Dacă ești în căutare de piese Fiat Doblo, în categoria respectivă trebuie doar să folosești filtrele de pe partea stângă a site-ului, să selectezi marca Fiat și ai rezolvat. Sau poți, pur și simplu, să dai căutare direct capotă sau aripă Fiat Doblo și găsești ofertele.

Pasul 2 – Ceri o piesă

Dacă ești mai ghinionist din fire sau ai o model mai vechi de mașină și n-ai găsit nici o ofertă de piese auto pentru ea, nu e cazul să disperi și să faci un credit ca sa o cumperi de la reprezentanță. Cineva, pe undeva, e posibil să aibă piesa de care ai tu nevoie. N-ai să suni la toate centrele de dezmembrări din țară, logic! Este suficient să completezi formularul de cerere a unei piese. Tu intri acolo, scrii ce de ce piesă ai nevoie, modelul și marca mașinii, tipul de motorizare, anul de fabricație și seria de șasiu și cererea respectivă este trimisă automat către toate centrele care postează anunțuri dezmembrări pe site. Dacă vreunul din ei are piesa în centru, te va contacta. Dacă o au 2 sau 3, este și mai bine pentru că ai de unde alege și ieși mai ieftin.

Dezmembraripenet (1)

Pasul 3 – Cumperi piesa

Dacă piesa vândută este cea de care ai nevoie, poți alege fie să mergi la centru să o cumperi (dacă este din județul tău), fie să ai răbdare 1-2 zile, până vânzătorul ți-o trimite prin curier. Oricum ar fi, e mai ieftin și mai simplu decât să bați drumurile pe la centre sau să cumperi piese noi.

De ce este mai simplu online?

Pentru că nu mai consumi benzină, timp și nervi în trafic ca să mergi la toate parcurile de dezmembrări din zonă și toate să îți spună că au avut până ieri o capotă de Logan sau o bară față de Fiat.  Or să-ți spună toți să mai treci că poate apare. De parcă tu ai timp să faci excursii zilnic la centru! Pe dezmembraripenet.ro nu te doare capul. Intri și cauți piesa în anunțurile postate de centrele de dezmembrări din toată țara. Ai găsit-o, citește atent detaliile! Dacă anunțul nu e complet, poți să apeși butonul și să ceri detalii (dacă are zgârieturi, ce culoare este, etc) sau poți suna direct persoana care a pus anunțul. Mai pe scurt, ai o groază de avantaje dacă îți cauți piese auto pe dezmembraripenet.ro:

    • câștigi timp pentru că nu umbli personal din centru în centru;
    • cumperi mai ieftin mai ales că, acolo unde ai mai multe oferte, le poți ordona în funcție de preț și să o alegi pe cea mai bună;
    • găsești mai repede piesele de care ai nevoie, indiferent de marca și modelul mașinii (au piese inclusiv pentru mașini precum Bentley, Bugatti, Aston Martin, BMW). Ce să mai vorbim despre mărcile des întâlnite, precum Dacia, Renault, Seat, etc.
  • poți găsi chiar și piese care nu sunt listate, fără să dai sute de telefoane;

Eu zic că e super simplu și convenabil să ne căutam piese auto folosind această bursă de piese. Voi ce ziceți?

Etichete: , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • stoica claudia
    • 01/06/2016
    Răspunde

    EU NU AM MASINA DAR ARE CUMNATII MEI CAND O SA AU NEVOIE O SA LE ARAT SITUL ,MULTUMIM FRUMOS PENTRU ACEST ARTICOL,FOARTE INTERESANT

    • ghelbere elena
    • 02/06/2016
    Răspunde

    Cea mai tare chestie e cea cu completarea cererii pe net si iti cauta ei. Va dati seama cata economie de timp si nervi((daca se poate spune) se face?

    • Barbalata Mirela
    • 02/06/2016
    Răspunde

    Momentan nu avem masina, dar in viitorul apropiat vrem sa ne luam una. Asa ca informatiile tale sunt binevenite. Mersi frumos 🙂

    • nicolae claudia
    • 02/06/2016
    Răspunde

    informatii utile, multumim. am apelat si eu o data la dezmembrari, pt o capota

    • Aida Dolce
    • 02/06/2016
    Răspunde

    Mari diferente de pret nu sunt.Si platesti transport..mai bine noi

    • dumitrescu elena
    • 02/06/2016
    Răspunde

    sincer ,nu ma pricep si nu ma pasioneaza ,nu am carnet desi mi/ar place la nebunie sa am carnet,dar cu piesele….mai putin

    • Lamiita P
    • 03/06/2016
    Răspunde

    E salutara ideea cu infiintarea acestei burse de piese pentru masini. Avantajele sunt multiple pe acest site. Cred ca foarte multi nu stiu despre acest site asa cum nici eu nu am stiut.

  1. Răspunde

    Adevarul este ca am luat piese de buna calitate de la dezmembrari. Mai bune decat cele noi contrafacute. Mereu am salvat 50%… norocul meu ca am si un sot prieceput si stie ce alegeri sa faca.

    • Tatiana Sorina
    • 05/06/2016
    Răspunde

    Inca m-a ferit doamne doamne sa mi se strice ceva la masinuta mea,e bun articolul,multumim.

  2. Era bine sa stiu de acest site cand m-a lasat motorul la masina.

    • Rox
    • 05/06/2016
    Răspunde

    Tot ce am citit ii transmit si sotului. El este in cautare continua de piese pentru a „treia femeie” din viata lui.:))

    • Nicu
    • 05/06/2016
    Răspunde

    Pentru veniturile românilor, piesele de la dezmembrări sunt cea mai bună soluţie atunci când sunt necesare.

    • Cojan Ioana
    • 07/06/2016
    Răspunde

    Nu stiam asta,interesant si foarte util,o idee foarte buna,sunt si mai ieftine ca in magazine si le poti gasi foarte usor.

    • Hacman Mariana
    • 20/06/2016
    Răspunde

    Super!In caz ca vom avea vreodata nevoie stim unde sa cautam!De obicei ne orientam catre centrele de dezmembrari de la noi din Judet..e bine sa avem si alte variante…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares