Află ce bijuterii ți se potrivesc în funcție culoarea părului!

bijuterii pentru satene si brunete

Doamnele și domnișoarele sunt pe recepție? Astăzi vorbim despre bijuterii, acele accesorii fără de care nu putem trăi. De fapt, ce zic eu accesorii? Pentru multe dintre noi ele sunt chiar elemente vitale. De câte ori nu v-ați simțit dezbrăcate și vulnerabile pentru că ați uitat să vă puneți o pereche de cercei sau brățara preferată? Dincolo de asta, alegerea bijuteriilor este un adevărat examen al maturității și stilului.

O femeie trebuie să știe întotdeauna dacă i se potrivesc mai bine bijuteriile din aur sau astfel de bijuterii argint, dacă o avantajează cele micuțe sau, mai degrabă, cele supradimensionate, ce tip de pietre îi influențează starea de spirit, ce ar trebui sa poarte la o ținută casual și care colier este suficient de elegant pentru a putea fi asortat unei rochii de seară. Acum se naște întrebarea: tu știi ce tip de bijuterii să alegi pentru a se potrivi culorii părului tău, pentru ca acesta și bijuteriile pe care le porți să se pună în valoare reciproc ? Dacă nu, rămâi aici! Asta vei afla în acest articol.

Argint și pietre în nuanțe puternice pentru un păr închis la culoare

Persoanelor cu părul șaten închis sau negru li potrivesc cel mai bine bijuteriile din argint cu pietre în nuanțe tari. Nimic nu dă mai bine pe un păr șaten/castaniu, ca o pereche ce cercei din argint. Chiar și cerceii foarte mici și ieftini, cerceii aceia tip bobiță cu șurub, vor arăta foarte bine la urechea unei șatene cu o nuanță mai închisă, spre negru. Cu cât este mai deschisă nuanța de șaten, cu atâta vom avea nevoie de cercei cu volum puțin mai mare și asortați cu pietre. Ideali sunt cerceii statement din argint. Și la coliere rețeta este cam aceeași.bijuterii pentru satene si brunete

Se va miza pe bijuterii din argint, eventual din aur alb sau placate cu aur alb. La nivelul pietrelor, fie ele prețioase sau semi-prețioase, ne vom axa pe nuanțe puternice, contrastante cu nuanța părului. Perlele foarte strălucitoare nu trebuie să ne lipsească din caseta cu bijuterii și nici bijuteriile cu pietre roșii, vernil, mov, bleu sau verde pal și cele cu cristale transparente.

Bijuterii aurii și pietre în nuanțe de pământ pentru blonde

Femeile blonde (indiferent de nuanță) și cele care au părul de un șaten foarte închis sau grizonat ar trebui să mizeze pe bijuterii din materiale aurii. Ce dacă nu aveți bani să vă cumpărați bijuterii din aur galben? Puteți afișa oricând un look de invidiat purtând bijuterii ieftine placate cu aur galben de 18k sau 24k. De ce nu, puteți miza chiar pe tipul acesta de bijuterii handmade. Realizate din diferite materiale suflate cu aur și completate cu pietre semi-prețioase, acestea conferă, într-o oarecare măsură, și unicitatea la care orice femeie visează. bijuterii aurii pentru blonde

Cerceii, colierele, inelele și brățările alese de persoanele cu părul blond ar trebui să aibă pietre în culori închise, așa sunt sunt aceste bijuterii aurite cu pietre în nuanțe de negru (preferatul este onixul), fumuriu (cuarț), maroniu -roșiatic (carneol). Și țineți minte: blonda perfectă are tenul bronzat!

Cupru sau argint și pietre albastre sau verzi pentru roșcate

Fetelor cu părul de foc li se potrivesc cel mai bine bijuteriile din cupru sau argint. Pietrele cele mai potrivite pentru ele sunt cele albastre și verzi, în nuanțe foarte puternice. Amintim aici smaraldele, acvamarinul și turcoazul. Astfel, o pereche de cercei din argint cu pietre albastre, mari, o brățară sau un colier din argint, cu pietre semi-prețioase de culoare verde sau un set complet realizat din același argint accesibil, cu pietre într-una din cele două culori, vor da foarte bine pe pielea unei femei cu părul în nuanțe de roșu. bijuterii pentru roscate

Acum știi ce bijuterii ți se potrivesc în funcție de culoarea părului. Mai rămâne întrebarea de unde cumpăr bijuterii ieftine de calitate? După mai multe comenzi de care am fost pe deplin mulțumită (am scris despre asta aici) îmi pot permite să vin cu o recomandare: poți cumpăra bijuterii online la prețuri foarte bune de pe onlinebijoux.ro. Găsești în acest magazin bijuterii de orice fel, handmade, din argint, placate cu aur, cu diverse pietre sau simple, cercei, brățări, inele, coliere, lănțișoare, pandantive și chiar seturi complete. De fapt, toate bijuteriile, din imaginile folosite în acest articol, sunt disponibile pe onlinebijoux.ro.

Ție ce tip de bijuterii ți se potrivesc?

Etichete: , , , , , ,

Related Posts

Previous Post Next Post

Comments

    • Nicu
    • 13/05/2016
    Răspunde

    Am noroc că prietenei mele îi plac bijuteriile din argint. Căci aurul are un preţ cam măricel, şi nu prea mă ţin buzunarele.

      • cristina
      • 13/05/2016
      Răspunde

      tuturor ne plac bijuteriile din argint daca sunt bine lucrate

    1. Răspunde

      Așa este,îmi place mai mult argintul decât aurul,dar în mod special inelele.Am unul,dar îmi doresc unul lat cum sunt verighetele.

  1. Răspunde

    Am parul gri, cred ca acum in sfarsit pot sa port orice ^^
    De doua zile m-am vopsit astfel si sunt foarte mandra de culoare. Cat despre bijuteriile din articolul tau, sa stii ca eu mi-am comandat 3 chestii de la Online Bijoux si sunt super incantata de ele. Chiar sunt din aur si argint. Le-am dus la bijutier ca sa ma asigur. Eu sunt mai nebuna (si sceptica) de fel :))
    O sa scriu si eu un material despre produsele comandate. Pana acum nu prea am avut timp, dar o voi face pe viitor.

      • cristina
      • 18/05/2016
      Răspunde

      sa-ti fie de bine, Ioana! asteptam cu drag poze cu noul look, ori sunt deja pe facebook si mi-au scapat mie?

    • barbalata mirela
    • 14/05/2016
    Răspunde

    Frumoase bijuteriile si preturi accesibile pe acest site. Am o problema cu argintul, desi nu intotdeauna iar de aur ma lipsesc. Nu ma trage 🙂 . Dar bijuteriile multicolore sunt febletea mea :).

    • Tatiana Sorina
    • 14/05/2016
    Răspunde

    Mai demult imi placea aurul dar am vazut ca nu se mai poarta.Gablonurile sunt la putere acum.

  2. Răspunde

    Chiar m-am regasit in introducerea ta. Daca nu am cercei si parul imi sta nasol ma simt aiurea rau. Parca as fi cea mai urata 🙂

  3. Răspunde

    Iubesc accesoriile. Nu imi place sa port prea multe si sa arat ca un pom de craciun dar in functie de stilul vestimentar adoptat imi aleg accesoriile

    • Sima Irina
    • 14/05/2016
    Răspunde

    Fiind bruneta imi permit sa port cam orice… oricum eu raman la bijuteriile mele preferate din argint cu piatra ametist.

    • Daniela Dodoi
    • 15/05/2016
    Răspunde

    Nu sunt adepta bijuteriilor din aur sau argint dar daca găsesc ceva ce îmi place mult tot îmi cumpăr.Port bijuterii cu diferite ocazii in rest mă simt bine.

    • Stoica Claudia
    • 15/05/2016
    Răspunde

    Foarte frumos articolul si interesant chiar nu știam cu ce îmi sta bine acum am aflat , mulțumim frumos pentru articol

    • Tudorita
    • 15/05/2016
    Răspunde

    Eu imi cumpar bijuterii in functie de ce imi place nu prea stau sa ma asortez cu culoarea parului!

    • dumitrescu elena
    • 15/05/2016
    Răspunde

    eu sunt bruneta si nu prea ma omor dupa bijuterii cercei,bratari ,lanticuri dar imi plac la nebunie inelusele mai ales cele cu forme diferite si pietricele in culori tari.

    • Lamiita P
    • 15/05/2016
    Răspunde

    Prefer bijuteriile din argint si intamplator sau nu, fara sa fi stiut asta, sunt si satena, vopsita negru cel mai negru.
    Imi plac gablonturile si tot felul de bijuterii care simt eu ca imi vin bine si imi plac.

    • Hacman Mariana
    • 15/05/2016
    Răspunde

    Sincera sa fiu daca ar fi sa aleg intre argint si aur,as alege argintul,imi place mai mult..ador bijuteriile din argint!

    • Anda Florentina
    • 17/05/2016
    Răspunde

    Preferatele mele sunt bijuteriile din argint…îmi plac foarte mult…sunt mai ieftine decât cele din aur

    • Catalina Dumbrava
    • 17/05/2016
    Răspunde

    Ce minunatii, preturile sunt bunicele. Mi-a placut foarte mult argintul, am o cutiuta intreaga, de cand port verigheta am inceput sa port aur. Mi-au placut cateva piese!

    • Bratosin Corina Mihaela
    • 18/05/2016
    Răspunde

    Eu am parul sate deschis si,intr-adear,imi plac bijuteriile aurii.Din pacate nu detin bijuterii din aur.Mama mea este bruneta,dar nu poate purta altceva in afara de aur,se irita si nici nu este genul.Acum cred ca depinde de fiecare,de gustul fiecaruia.

      • cristina
      • 19/05/2016
      Răspunde

      alergica la metale sunt si eu. Rar reusesc sa port ceva din argint dar ma impac bine cu bijuteriile placate cu aur.

    • ficea adina
    • 20/05/2016
    Răspunde

    Nu sunt o mare amatoare de gablonturi, insa iti multumesc u sfaturi….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 shares